Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Beyond the Break (2006) / Отвъд вълната
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
FrAgMaKeR

Заглавие: Beyond the Break / Отвъд вълната
Жанр: Драма
Година: 2006
Връзки: imdb, tv.com,
Създатели: Дейвид Брукуел, Майкъл Джейкъпс, Шон Макнамара
Участват: Тифани Хайнс, Сузи Полард, Соня Балморес, Дейвид Чукачи, Майкъл Копон

Резюме: Сериалът съчетава сантименталността на „Dawson’s Creek” и пикантността на „Ориндж Каунти”, но ни показва героите си на фона на пейзаж, подобен на този в „Сървайвър”. Високи вълни – един екстремен воден спорт, жега, модерни спортни облекла и състезателен дух грабват вниманието на зрителя, който е решил да разнообрази ежедневието си с летни мечти и горещи интриги от малкия екран. Който не може да си позволи да прекара идните месеци на плажа, нека гледа „Beyond the Break” цяло лято – по един час всяка седмица само по FoxLife. А пък тези, които смятат да се отдадат на море и водни спортове, също ще намерят точно каквото търсят в този сериал.

Четирите главни героини са всъщност съперници, всяка от тях със своя характер и чудатости. Те са еднакво настървени да се изявят като най-добрите сърфисти на плажа – готови на всичко, за да победят в този предимно мъжки свят. Животът им не е кой знае колко труден всъщност, но пък е напрегнат, понеже мястото им в състезанието зависи от специална стипендия. А някои от тях крият тъмно минало зад себе си…

В „Отвъд вълната” участват изгряващи звезди, които ни предстои да гледаме у нас в новите сезони на някои от другите нашумели сериали: Майкъл Копон от „Трий Хил” и Тифани Хайнс от „Анатомията на Грей”. Също така, една от главните роли се играе от Дейвид Чокачи от „Спасители на плажа”.

Трейлър:

Download:
Сезон 1 @ Zamunda.NET, Сезон 1 с българско аудио @ Zamunda.NET
Сезон 2 @ Zamunda.NET
Сезон 3 @ Zamunda.NET
secretk
Тъкмо се чудих, порaди кaкви причини нямa темa за този сериaл. Не е лош, не нaтовaрвa, лек е и имa добри кaдри нa сърфисти и сърфистки smile.gif и е в духa нa лятото.
Но кaто гледaм, по бългaрските трaкери имa сaмо 1 сезон, a те сa 2.
FrAgMaKeR
Три сезона са всъщност, но третия е излъчван само на няколко места май предпремиерно и трудно се намират епизодите. Вече е качен и втория сезон в замунда, като намеря и третия и него ще го кача, въпреки че е трудно, рипове се намират много трудно и не са особено качествени - DSR, но пак стават. Има много голям интерес към това заглавие, страшно съм очуден, защото на мен до скоро нищо не ми говорише това заглавие, но например само в замунда имаше над 20 различни заявки, всяка с по няколко гласа поне за този сериал, явно този интерес се дължи на това, че се излъчва по българска телевия. Лично на мен, не ми прави някакво особено впечатление, малко напомня на спасителите на плажа, а и Дейвид Чукачи ми е познат от там, а останалите сърфистки, ами готини са tongue.gif като за лятото това сериаличе става. wink.gif
mixmaxshow
Много як филм!Дано и трети сезон да намерат хората,но все пак браво,че и два са намерили!
Катeто
Сериала е точно за лятото,интересен и свеж smile.gif Не знаех че има три сезона,явно иам интерес,което ме радва.Аз си го гледам по ФоксЛайф засега.
Marissa Cooper
И на мен много ми харесва.
DjuDju
да и аз го засяках по фокс-а и засега съм впечатлена smile.gif
~RoRyYy~
Страшно ми харесва а и Рос Томас си е добра причина да го гледаш(Кънки с остър връх 2 )
FrAgMaKeR
Ето го и 3-ти сезон, приятно гледане. wink.gif
vasinka_{P}
Приятно сериалче е, засичала съм го два пъти по Fox life rolleyes.gif
mixmaxshow
Абе хора има ли някаква информация кога горе долу ще има субтитри,че аз къде ли не търсих за субтитри на Английски,но не намерих!
PoLiTy'
Хванах го няколко пъти.Изглежда яко,с готини актиори happy.gif
moni_hs
Мерси за линковете! smile.gif
Marissa Cooper
Имате ли някакви аватари?
fenkanabrooke
Аз намерих тези. smile.gif wink.gif

moni_hs
Аз го гледам по телевизията и засега ми се струва интересен и лек сериал, с хубави актьори, и историята е интересна... smile.gif
allnitess
Сериалчето ме кефи , а и мацките си ги бива laugh.gif
FrAgMaKeR
За тези, които се оплакваха от липсата на субтитри ето релийз с българско аидио - http://zamunda.net/details.php?id=138024&hit=1 wink.gif
moni_hs
Цитат(FrAgMaKeR @ Aug 22 2008, 19:49) *
За тези, които се оплакваха от липсата на субтитри ето релийз с българско аидио - http://zamunda.net/details.php?id=138024&hit=1 wink.gif

8.gif 8.gif 8.gif Thanks! happy.gif
imbata
Случайно някой да разполага с soundtracks на това сериалче
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.