Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Push
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
ThePinkDuck
Push

IMDB , Официален сайт
Режисьор: Paul McGuigan
Сценатист: David Bourla (оригинален сценарии)
Жанр: Sci-Fi / Трилър
Премиера: 09.02.2009
Актьорски състав: Chris Evans, Dakota Fanning, Camilla Belle, Djimon Hounsou
Ревю: PUSH е научно фантастичен трилър който разказва за тайният свят на психо-шпионажа. Главният герой тук е Ник Грант, млад мъж чийто баща е бил генетически подобрен с цел да стане перфектият правителствен наемен убиец. След бруталното убийство на баща си, Ник се заклева да отмъсти на агенцията създала го.
Скрит из подземният свят на Хонг Конг, Ник събира групо необучени хора с психо-кинетични способности с цел да унищожи Отделът, компанията винова за създаването и експериментирането с психотропни вещества от десетилетия.
Ник обединява сили с 13 годишната Каси Холмс, която се оказва може да вижда бъдещето, за да издирят изчезнало момиче и откраднат куфар в който евентуално се съдържа информация, достатъчна за унищожаването на Отделът - ключът към тяхното всеобщо отмъщение. Двамата заедно надвиват няколко наемни убийци, само за да научат за новата и зловеща тайна на Отделът. Агенцията разработва ново експериментало лекартсво, което веднъж и завинаги може да обърне целия психо-кинетичен свят.
Лично мнение: Леле бях убедена, че темата съм я пуснала още началото на годината с един много як постер който сга не намирам. Явно съм си останала с идеята. Ами какво да кажа, освен че очаквам наистина интересен филм. Каста е страхотен, идеята малко шантава и от една страна изтъркана, но мисля, че има шанс. mrgreen[1].gif
brooke_scott
оооо Крис Евънс wub.gif този филм определено ще се гледа ако не друго, то заради каста biggrin.gif иначе историята сякаш става, не звучи мн инт, но не звучи и мн тъпо, ама да видим xD
vess
Харесвам филми от жанра Sci-Fi biggrin.gif Определено ще го гледам!!! smile.gif
vasinka_{P}
Сюжета не ми звучи много интересен, но може да го гледам заради каста smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.