Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Честит рожден ден, Алисън!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
Днес Алисън Мак навърши 26 години. Пожелавам й винаги да си остане толкова страхотна, колкото винаги досега е била. По-лъчезарна актриса от Алисън сигурно няма. Сериозно, по-чаровна личност от нея, в интервюта досега не съм виждал. Оппа, отплеснах се нещо, ама тук се знае колко обожавам това момиче и героинята й в Смолвил. happy.gif Та - честито на Алисън и да ни радва още дълго, дълго време. happy.gif

"To me you're more than a hero, Clark. You're a superhero."
vikihill96
Дай, дай, дай, дай, аз първи да се разпиша тука mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .... Да й е честит на Алисън този наистина специален ден, дано да си купоняса страхотно. И най-важното усмивката наистина да не слиза скоро от лицето й и да ни радва още дълго време с ролите си, не само в Смолвил, а и по принцип. Абе само щастие и много усмивки й пожелавам....таланта и чаровността тя си ги има в излишък happy.gif happy.gif !!!
toho
Да и е честит!!!
smallville_f
Да е жива и здрава! Дано успешно продължи кариерата си след Смолвил, защото наистина е една страхотна личност, която ме кара да се усмихвам, когато я видя, и да я гледам на големия екран би ми било страшно приятно ^^ Малко на патерици и все пак Ч.Р.Д ^^
lyubenski
Ч.Р.Д. и да продължава да ни радва и в следващият сезон smile.gif.
Green_Arrow
Честит Рожден Ден , Алисън , бъди все така лъчезарна и добра smile.gif btw ... I drank yesterday for your health tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.