Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Cast Away / Корабокрушенецът (2000)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
ZuZka yeah

Режисьор: Робърт Земекис

В ролите: Том Ханкс, Хелън Хънт, Ник Сиърси

Държава: САЩ

Година: 2000

Жанр: Драма / Приключенски

Бюджет: 90 000 000 $

Резюме: Том Ханкс ни поднася едно от най-върховните филмови изпълнения. Докато Чък се бори да оцелее, той открива, че собственото му пътуване едва сега започва... Открийте незабравимото пътешествие, изпълнено с надежда, смелост и изключителна жажда за живот!

Награди и номинации:

Награда “Златен глобус” 2000 за главна мъжка драматична роля на Том Ханкс

Награда на Нюйоркската критика за най-добър актьор на Том Ханкс

2 номинации за “Оскар” 2000 – за главна мъжка роля на Том Ханкс и звук

Номинации от Британската академия и Гилдията на филмовите актьори за главна мъжка роля на Том Ханкс

Лично мнение: Много силен, невероятен филм.

Трейлър

Линк към Замунда
sulu
Ей са ако не ме нападнете всички в хор, че не разбирам от филми, но истината е че този филм изобщо, ама изобщо не ми харесва.Не мога да определя защо точно, но просто целия замисъл( уж по "Робинзон Крузо", ма няма нищо почти от него), абе всичко в този филм ми беше ужасно глупаво и безинтересно.Знам, че се води едва ли не шедъовър, но всичко си е до лично мнение.
ПС: Единственото, което направи този филм допустим е Том Ханкс, който както винаги беше перфектен.
sonyx
Мен пък ми хареса, и ако не се лъжа това е един от филмите, на които съм плакал като малък.
Ама всеки с мнението си... лично за мен Том Ханкс няма слаб филм!
ogata
Това ли е филма , в който "корабокрушенецът" си прави човешка глава от топка за волейбол и си приказва с нея ? biggrin.gif
ZuZka yeah
Цитат(ogata @ Jul 29 2008, 20:24) *
Това ли е филма , в който "корабокрушенецът" си прави човешка глава от топка за волейбол и си приказва с нея ? biggrin.gif

Точно това е. rolleyes.gif Wilson.
ogata
Аааа .. ще се сваля значи . Имам спомен , че съм го гледал като по-малък xD
vess
Много истински филм и наистина е шедьовър! smile.gif ,а относно
Цитат
Ей са ако не ме нападнете всички в хор, че не разбирам от филми, но истината е че този филм изобщо, ама изобщо не ми харесва.Не мога да определя защо точно, но просто целия замисъл( уж по "Робинзон Крузо", ма няма нищо почти от него), абе всичко в този филм ми беше ужасно глупаво и безинтересно.Знам, че се води едва ли не шедъовър, но всичко си е до лично мнение.
ПС: Единственото, което направи този филм допустим е Том Ханкс, който както винаги беше перфектен.
това е въпрос на вкус!!! biggrin.gif
Marissa Cooper
Страхотен филм.Един от любимите ми.
Отдавна не съм го гледала,но когато го гледах много ме впечатли..
Том Ханкс направи страшна игра там.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.