Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най големият скандал или караница
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3
^Mim0zKa^
Ре6ете,гласувайте и обсаждайте!Определено има над какво.... wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Когато Лукас вижда Брук и Крис Келър задно в леглото..

Мисля този!!!
James towel keeper
Заминаването на Хейли wacko.gif Само от едно действие станаха толкова много бедствия!!! mad.gif
rusi4kata^
Определено това беше,когато Хеили замина на турнето shocking.gif тогава беше супер гадно,защото Неитън страдаше много и пък и тоя гадния Крис Келър само подклаждаше огъня 19.gif това беше ужасен момент направо не ми се гледаше 14.gif
Devil^Rose^^
Когато Хейли замина на турне 14.gif 19.gif
Nasi
Заминаването на Хейли. 14.gif
Jordan
Определено след като Хейли замина, то след тва потоп стана wacko.gif

ПП Абе ^Mim0zKa^, внимавай като пишеш моля те. За какво ползвате тея "4"ки, имаме си хубави букви и на бтлгарски...и аз понякога ги ползвам ама то е щото клавиатурата ми се прави на интересна понякога и не ми изписва някой букви...
Най-дразни като са в имена на теми и анкети... blush.gif
Нищо лично ама...малко дразни. wink.gif
Life_is_a_Bitch
Определено заминаването на Хейли - Нейтън беше толкова нещастен, а и на Лукас му беше много мъчно.
ludoto_tedi
Когато Брук разбра 4е Лукас и изневерява със Пейтън !Тогава на Брук й трябваше много време за да им прости.
scandalous_girl
Според мен,когато Брук разбра за Лукас и Пейтън.Този момент наистина беше ужасен,а и имаше големи последици от него.
Ralna
Определено заминаването на Хейли за турнето 14.gif 14.gif Все като я видя и се сещам как заряза Нейт 19.gif 19.gif Колкото и да я харесвам, смятам, че това беше най-голямата й грешка, и най-голямата измяна в сериала mad.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Jordan @ Feb 5 2006, 04:47 PM) *

Определено след като Хейли замина, то след тва потоп стана wacko.gif

ПП Абе ^Mim0zKa^, внимавай като пишеш моля те. За какво ползвате тея "4"ки, имаме си хубави букви и на бтлгарски...и аз понякога ги ползвам ама то е щото клавиатурата ми се прави на интересна понякога и не ми изписва някой букви...
Най-дразни като са в имена на теми и анкети... blush.gif
Нищо лично ама...малко дразни. wink.gif

И аз мисля когато Брук разбра за Пейтън и Лукас...бе6е и наистина много тежко..особено онези думи"Той бе6е вси4ко за мен Пейтън"...суперррр гадно!Но и заминаването на Хейли бе6е запомня6то се sad.gifА Jordan съжелявам много 4е те дразни но никога не ми изписва българско 4..не6то е развалено!Наистина сори!
Menna
2thin[1].gif Ммм,аз гласувам за първия скандал и т.нар "триъгълник".Според мен случката рефлектира върху всички и промени доста неща и като гледам продължава да е движещ фактор в отношенията им. dry.gif
Заминаването на Хейли,наистина беше тъжно,но то доказа,че дори най-голямата и мечта не е толкова силна колкото любовта и към Нейтън.От тази гледна точка смятам,че заминаването и беше за добро. happy.gif
mirka
Ами много се чудих unsure.gif ,обаче гласувах за скандала с Пейтън,Брук и Люк. wink.gif
Jane
Със заминаването на Хейли толкова неща станаха, че.. не виждам какъв по-голям скандал от това 16.gif dry.gif
vIkToRsHeFa
"Когато Лукас вижда Брук и Крис Келър задно в леглото..." Малееее голям скандал беше ...
fire_misha
Определено заминаването на Хейли.Тогава бях супер разочарована защото от самото начало тя ми беше любимка и не очаквах нещо подобно от нея.Пък не само Нейт - и аз бях разтроена от това.Колко сълзи изплаках като той катастрофира... blink.gif
zlat
Според мен когато Хейли замина за турнето...
slyn4ice```
когато Хейли замина...определено това беше най-гадният момент и най-запомнящият се момент от филма...толкова неща се объркаха след това...те и до сега не са се оправили напълно с Нейтън.
april^^
Много беше гадно заминаването на Хейли...е тогава бая си се просълзих...Беше си голям катаклизъм в сериала и каточели още не е отминало напълно sad.gif
solenka
И аз си мисля, че най - големият скандал беше след заминаването на Хейли. 14.gif 14.gif 14.gif Толкова неща се объркаха след заминаването и, че и досега не могат да се оправят. 19.gif
Haley
И за мен беше заминаването на Хейли.Колкото и да я харесвам тва беше много гадно въпреки,че турнето беше 1голяма неина мечта.И аз плаках много там,а как го прие Нейт не е истина просто
BoOTy
определено когато хейли замина на турне.тоя скандал дълго след това държа влага
Eli_Baby
Ми според мен когато Брук разбра че Лукас и изневерява с Пейтън..абе то не беше баш скандал ама се пак от тия май е тва wink.gif
^^HeLa^^
според мен най-големия скандал беше между Брук и Пейтън след историята с Лукас , а заминаването на Хейли за турнето не беше точно скандал, а по скоро разочароваща постъпка с която нарани Нейтън.
Mimeto
Аз лично съм за заминаеането на Хейли за турнето. smile.gif Моята любимка Хейли много гадно постъпи с Нейт dry.gif и ме беше много яд на постъпката и 9.gif Даже по едно време бях решила да си сменя любимката 18.gif
girl_from_hell
според мен когато разбра брук нз мисля че тояа двамата най-близки хора да те предадат абе нямам думи...
valenceto
мн гадно беше заминаването на Хейли,но просто не може да се сравни с изневярятя ня Люк.Той беше гадже на Брук,вярно не е като да е женен,но в случая Пейтън е и най-добрата приятелка на Брук.... huh.gif
Sunshine_Angel
Заминаеането на Хейли за турнето
OTH_fenka
Когато Лукас видя Брук и Крис. Според мен му беше много гадно.
megyto
Ами и аз ще се присъединя към вас за заминаванета на Хейлито ...............беше доста съсшипващо за Нейтан ама и когато Брук научи за Лукас и Пейтан също беше гадничко sad.gif

п.с. знам че мястото не е тук ама сега нали нещо се прецакаха сайтовете на Три Хил и на форума ама ни изпратиха маил и пренасочиха форума--въпроса ми е как може да се влезе сега в сайта на Три Хил huh.gif
<Radost>
Абе наи-голямото скандалче си беше още първия сезон между Брук и Лукас.Още от тогава обаче бях на страната на Брук. 1236.gif
Mimi
Според мен е: "Когато Брук разбра 4е Лукас и изневерява със Пейтън" . smile.gif
Summer
И четирите изброени придизвикаха доста неприятности и заслужават "приза", но все пак гласувах за заминаването на Хейли. С това тя нарани не само Нейтън, но и още много хора. Въобще това беше една от главната причина за повечето случки във втори сезон.
seduction_55
Когато Лукас хвана Брук с Крис Келър в леглото.Аз не очаквах такова нещо от нея.Направо ме срази. shocking.gif blink.gif
BlaCk~RoSe~
Заминаването на Хейли беше толкова гадно и причини толкова страдание на Нейт...sad.gif
etIto
Наистина стана голяма лудница когато Хейли замина,но аз гласувах за скандала когато Брук разбра за Лукас и Пейтън.Тогава наистина имаше грандиозен скандал и двата пъти
born_4_you
QUOTE(valenceto @ Mar 20 2006, 22:16) *

мн гадно беше заминаването на Хейли,но просто не може да се сравни с изневярятя ня Люк.Той беше гадже на Брук,вярно не е като да е женен,но в случая Пейтън е и най-добрата приятелка на Брук.... huh.gif

Съгласна съм. Наистина и двата пъти скандалът си беше доста сериозен.
Иначе за Хейли и турнето то не беше само един, то си беше цяла драма...
Torrie
ами за сега мисля, че е заминаването ан Хейли, но незнам...в 4-ти сезон това с Брук, Пейтън и Лукас също може да стане проблем...
DesiTo
QUOTE(^^HeLa^^ @ Mar 18 2006, 00:10) *

а заминаването на Хейли за турнето не беше точно скандал, а по скоро разочароваща постъпка с която нарани Нейтън.

И аз така мисля, затова гласувах за скандала когато Брук разбра за Лукас и Пейтън.
Mai4et0
И аз съм на това мнение.Особенно сега като съм на 1 сезон (първо изгледах втори)
Ledeno_stydena
Според мен,когато Брук разбра за изневярятя оооххх като се сетя Брук беше съсипана
Mrs.Ackles
QUOTE(Ledeno_stydena @ Jul 25 2006, 23:42) *

Според мен,когато Брук разбра за изневярятя оооххх като се сетя Брук беше съсипана

Да, и аз съм на същото мнение! Горката Брук, беше много гадно тва.... unsure.gif
Still^Frame``
Според мен....заминаването на Хейли....Да,отношенията Брук,Лукас,Пейтан определено са от значение.Това е едно от главните неща,заложени във филма,но темата не изисква такъв отговор.Тя е зададена върху конкретен момент-изневярата на Люк с Пейтан,не перманентните взаимоотношения между тримата.А тогава Брук и Лукас бяха в началото на тяхната връзка и още не се беше зародила любовта(доколкото спомен имам.. huh.gif ).Да,Брук беше наранена,но кои не би бил..А заминаването на Хейли...то причини доста болка,но беше за добро.Така Хейли осъзна колко важна част от живота й е Нейтан.И всъщност грешката й не бе в желанието й да замине,а в това че не пожела Нейтан да я придружи...тя се съмняваше в любовта си към него...И кажете,че това не е основателна причина този конфликт да бъде поставен на първо място! smile.gif А що се отнася до другите два...Крис е никой,а сърцето на Кийт винаги е принадлежало на Карън.
siska
И според мен заминаването на Хейли ..... тогава даже заревах заради Нейтън мн кофти бе6е тогава sad.gif добре 4е се върна smile.gif
Bloody_Tears
да и според мен беше заминаването на хейли.направо я намразих тогава.и аз също се разплаках.smile.gif
когато нейтън отиде да я вземе и тя нали нещя и му каза,че мисли,че бракът им е бил грешка,така яко я напсувах,че просто си нямате на идея.идеше ми я да фрасна в носът.много и бях ядосана.даже в началото не исках нейтън да й прости.та тя не знаеше какво преживя той през това време,докато тя се е сваляла с крис и се е правила на звезда(не,че не може да пее) smile.gif и сега иска той да забрави всичко и да й прости ей така.чак и сега се ядосвам!!!
DeSeRt^RoSe
Заминаването на Хейли беше голяма драма но според мен изневярата на Лукас с Пейтън си остава най- големия скандал това бише един от наи-тъжните и гадни моменти в сериала и по някакъв начин си остана като проблем и в другите сезони
Josellyn
За мен определно беше, когато Брук разбра, че Лукас й изневерява с Пейтън. Тя толкова много се беше привързала към него, сама казваше на Пейтън, че иска да е по-близка с него, да го разбира, беше безумно влюбена и след това изневяарата беше удар под кръста. В последствие, заради нея Пейтън не искаше да е с Лукас, след това Лукас реши, че обича Брук, беше отново с нея, след това Пейтън пак реши, че го обича и го иска, Брук го отряза... blink.gif wacko.gif всичко произтича от онзи скандал.
sophia__
аз гласувах за заминаването на Хейли 2thin[1].gif имаше доста последици и от вс изброени неща мисля че е това unsure.gif
CheerFuL-F
караницата между Пейтън Лукас и Брук
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.