^Mim0zKa^
Feb 5 2006, 16:00
Ре6ете,гласувайте и обсаждайте!Определено има над какво....
fenka_lucas_i_brooke
Feb 5 2006, 16:04
Когато Лукас вижда Брук и Крис Келър задно в леглото..
Мисля този!!!
James towel keeper
Feb 5 2006, 16:05
Заминаването на Хейли

Само от едно действие станаха толкова много бедствия!!!
rusi4kata^
Feb 5 2006, 16:20
Определено това беше,когато Хеили замина на турнето

тогава беше супер гадно,защото Неитън страдаше много и пък и тоя гадния Крис Келър само подклаждаше огъня

това беше ужасен момент направо не ми се гледаше
Devil^Rose^^
Feb 5 2006, 16:30
Когато Хейли замина на турне
Заминаването на Хейли.
Определено след като Хейли замина, то след тва потоп стана
ПП Абе ^Mim0zKa^, внимавай като пишеш моля те. За какво ползвате тея "4"ки, имаме си хубави букви и на бтлгарски...и аз понякога ги ползвам ама то е щото клавиатурата ми се прави на интересна понякога и не ми изписва някой букви...
Най-дразни като са в имена на теми и анкети...
Нищо лично ама...малко дразни.
Life_is_a_Bitch
Feb 5 2006, 17:01
Определено заминаването на Хейли - Нейтън беше толкова нещастен, а и на Лукас му беше много мъчно.
ludoto_tedi
Feb 5 2006, 18:04
Когато Брук разбра 4е Лукас и изневерява със Пейтън !Тогава на Брук й трябваше много време за да им прости.
scandalous_girl
Feb 5 2006, 19:55
Според мен,когато Брук разбра за Лукас и Пейтън.Този момент наистина беше ужасен,а и имаше големи последици от него.
^Mim0zKa^
Feb 5 2006, 20:01
QUOTE(Jordan @ Feb 5 2006, 04:47 PM)

Определено след като Хейли замина, то след тва потоп стана
ПП Абе ^Mim0zKa^, внимавай като пишеш моля те. За какво ползвате тея "4"ки, имаме си хубави букви и на бтлгарски...и аз понякога ги ползвам ама то е щото клавиатурата ми се прави на интересна понякога и не ми изписва някой букви...
Най-дразни като са в имена на теми и анкети...
Нищо лично ама...малко дразни.

И аз мисля когато Брук разбра за Пейтън и Лукас...бе6е и наистина много тежко..особено онези думи"Той бе6е вси4ко за мен Пейтън"...суперррр гадно!Но и заминаването на Хейли бе6е запомня6то се

А Jordan съжелявам много 4е те дразни но никога не ми изписва българско 4..не6то е развалено!Наистина сори!
Ммм,аз гласувам за първия скандал и т.нар "триъгълник".Според мен случката рефлектира върху всички и промени доста неща и като гледам продължава да е движещ фактор в отношенията им.
Заминаването на Хейли,наистина беше тъжно,но то доказа,че дори най-голямата и мечта не е толкова силна колкото любовта и към Нейтън.От тази гледна точка смятам,че заминаването и беше за добро.
Ами много се чудих

,обаче гласувах за скандала с Пейтън,Брук и Люк.
Със заминаването на Хейли толкова неща станаха, че.. не виждам какъв по-голям скандал от това
vIkToRsHeFa
Feb 5 2006, 22:30
"Когато Лукас вижда Брук и Крис Келър задно в леглото..." Малееее голям скандал беше ...
fire_misha
Feb 5 2006, 23:18
Определено заминаването на Хейли.Тогава бях супер разочарована защото от самото начало тя ми беше любимка и не очаквах нещо подобно от нея.Пък не само Нейт - и аз бях разтроена от това.Колко сълзи изплаках като той катастрофира...
Според мен когато Хейли замина за турнето...
slyn4ice```
Feb 6 2006, 11:06
когато Хейли замина...определено това беше най-гадният момент и най-запомнящият се момент от филма...толкова неща се объркаха след това...те и до сега не са се оправили напълно с Нейтън.
april^^
Feb 6 2006, 12:16
Много беше гадно заминаването на Хейли...е тогава бая си се просълзих...Беше си голям катаклизъм в сериала и каточели още не е отминало напълно
solenka
Feb 6 2006, 13:56
И за мен беше заминаването на Хейли.Колкото и да я харесвам тва беше много гадно въпреки,че турнето беше 1голяма неина мечта.И аз плаках много там,а как го прие Нейт не е истина просто
определено когато хейли замина на турне.тоя скандал дълго след това държа влага
Eli_Baby
Feb 10 2006, 19:46
Ми според мен когато Брук разбра че Лукас и изневерява с Пейтън..абе то не беше баш скандал ама се пак от тия май е тва
^^HeLa^^
Mar 18 2006, 00:10
според мен най-големия скандал беше между Брук и Пейтън след историята с Лукас , а заминаването на Хейли за турнето не беше точно скандал, а по скоро разочароваща постъпка с която нарани Нейтън.
Mimeto
Mar 18 2006, 09:46
Аз лично съм за заминаеането на Хейли за турнето.

Моята любимка Хейли много гадно постъпи с Нейт

и ме беше много яд на постъпката и

Даже по едно време бях решила да си сменя любимката
girl_from_hell
Mar 18 2006, 13:44
според мен когато разбра брук нз мисля че тояа двамата най-близки хора да те предадат абе нямам думи...
valenceto
Mar 20 2006, 21:16
мн гадно беше заминаването на Хейли,но просто не може да се сравни с изневярятя ня Люк.Той беше гадже на Брук,вярно не е като да е женен,но в случая Пейтън е и най-добрата приятелка на Брук....
Sunshine_Angel
Mar 20 2006, 21:50
Заминаеането на Хейли за турнето
OTH_fenka
Mar 21 2006, 22:35
Когато Лукас видя Брук и Крис. Според мен му беше много гадно.
megyto
Mar 22 2006, 11:50
Ами и аз ще се присъединя към вас за заминаванета на Хейлито ...............беше доста съсшипващо за Нейтан ама и когато Брук научи за Лукас и Пейтан също беше гадничко
п.с. знам че мястото не е тук ама сега нали нещо се прецакаха сайтовете на Три Хил и на форума ама ни изпратиха маил и пренасочиха форума--въпроса ми е как може да се влезе сега в сайта на Три Хил
<Radost>
Mar 27 2006, 15:05
Абе наи-голямото скандалче си беше още първия сезон между Брук и Лукас.Още от тогава обаче бях на страната на Брук.
Според мен е: "Когато Брук разбра 4е Лукас и изневерява със Пейтън" .
И четирите изброени придизвикаха доста неприятности и заслужават "приза", но все пак гласувах за заминаването на Хейли. С това тя нарани не само Нейтън, но и още много хора. Въобще това беше една от главната причина за повечето случки във втори сезон.
seduction_55
Jul 11 2006, 22:43
Когато Лукас хвана Брук с Крис Келър в леглото.Аз не очаквах такова нещо от нея.Направо ме срази.
BlaCk~RoSe~
Jul 21 2006, 15:37
Заминаването на Хейли беше толкова гадно и причини толкова страдание на Нейт...
Наистина стана голяма лудница когато Хейли замина,но аз гласувах за скандала когато Брук разбра за Лукас и Пейтън.Тогава наистина имаше грандиозен скандал и двата пъти
born_4_you
Jul 22 2006, 00:21
QUOTE(valenceto @ Mar 20 2006, 22:16)

мн гадно беше заминаването на Хейли,но просто не може да се сравни с изневярятя ня Люк.Той беше гадже на Брук,вярно не е като да е женен,но в случая Пейтън е и най-добрата приятелка на Брук....

Съгласна съм. Наистина и двата пъти скандалът си беше доста сериозен.
Иначе за Хейли и турнето то не беше само един, то си беше цяла драма...
Torrie
Jul 22 2006, 18:30
ами за сега мисля, че е заминаването ан Хейли, но незнам...в 4-ти сезон това с Брук, Пейтън и Лукас също може да стане проблем...
DesiTo
Jul 23 2006, 14:34
QUOTE(^^HeLa^^ @ Mar 18 2006, 00:10)

а заминаването на Хейли за турнето не беше точно скандал, а по скоро разочароваща постъпка с която нарани Нейтън.
И аз така мисля, затова гласувах за скандала когато Брук разбра за Лукас и Пейтън.
Mai4et0
Jul 23 2006, 15:04
И аз съм на това мнение.Особенно сега като съм на 1 сезон (първо изгледах втори)
Ledeno_stydena
Jul 25 2006, 22:42
Според мен,когато Брук разбра за изневярятя оооххх като се сетя Брук беше съсипана
Mrs.Ackles
Jul 27 2006, 12:14
QUOTE(Ledeno_stydena @ Jul 25 2006, 23:42)

Според мен,когато Брук разбра за изневярятя оооххх като се сетя Брук беше съсипана
Да, и аз съм на същото мнение! Горката Брук, беше много гадно тва....
Still^Frame``
Aug 29 2006, 00:11
Според мен....заминаването на Хейли....Да,отношенията Брук,Лукас,Пейтан определено са от значение.Това е едно от главните неща,заложени във филма,но темата не изисква такъв отговор.Тя е зададена върху конкретен момент-изневярата на Люк с Пейтан,не перманентните взаимоотношения между тримата.А тогава Брук и Лукас бяха в началото на тяхната връзка и още не се беше зародила любовта(доколкото спомен имам..

).Да,Брук беше наранена,но кои не би бил..А заминаването на Хейли...то причини доста болка,но беше за добро.Така Хейли осъзна колко важна част от живота й е Нейтан.И всъщност грешката й не бе в желанието й да замине,а в това че не пожела Нейтан да я придружи...тя се съмняваше в любовта си към него...И кажете,че това не е основателна причина този конфликт да бъде поставен на първо място!

А що се отнася до другите два...Крис е никой,а сърцето на Кийт винаги е принадлежало на Карън.
И според мен заминаването на Хейли ..... тогава даже заревах заради Нейтън мн кофти бе6е тогава

добре 4е се върна
Bloody_Tears
Aug 29 2006, 12:33
да и според мен беше заминаването на хейли.направо я намразих тогава.и аз също се разплаках.

когато нейтън отиде да я вземе и тя нали нещя и му каза,че мисли,че бракът им е бил грешка,така яко я напсувах,че просто си нямате на идея.идеше ми я да фрасна в носът.много и бях ядосана.даже в началото не исках нейтън да й прости.та тя не знаеше какво преживя той през това време,докато тя се е сваляла с крис и се е правила на звезда(не,че не може да пее)

и сега иска той да забрави всичко и да й прости ей така.чак и сега се ядосвам!!!
DeSeRt^RoSe
Oct 15 2006, 19:42
Заминаването на Хейли беше голяма драма но според мен изневярата на Лукас с Пейтън си остава най- големия скандал това бише един от наи-тъжните и гадни моменти в сериала и по някакъв начин си остана като проблем и в другите сезони
Josellyn
Oct 19 2006, 17:12
За мен определно беше, когато Брук разбра, че Лукас й изневерява с Пейтън. Тя толкова много се беше привързала към него, сама казваше на Пейтън, че иска да е по-близка с него, да го разбира, беше безумно влюбена и след това изневяарата беше удар под кръста. В последствие, заради нея Пейтън не искаше да е с Лукас, след това Лукас реши, че обича Брук, беше отново с нея, след това Пейтън пак реши, че го обича и го иска, Брук го отряза...

всичко произтича от онзи скандал.
sophia__
Oct 25 2006, 19:54
аз гласувах за заминаването на Хейли
имаше доста последици и от вс изброени неща мисля че е това
CheerFuL-F
Nov 7 2006, 23:11
караницата между Пейтън Лукас и Брук
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.