Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най големият скандал или караница
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3
kalin4eto__
Измамата на Джулс към Кийт и когато той разбира 4е Лукас и Карън са знаели...
Tова беше нз... И аз щях да постъпя така като Кийт
{HoNeY}
Заминаването на хейли за турнето. wink.gif Тази случка определено не скара един или двама...
aablagov
Хора радвем се че не съм едиствен....наи-гадно е за Брук моляяяяя помислете какво преживява това момиче ако може така да се нарече ..даже жена........Dammm I love that girl......преживява липсата на родители бори се срещу всичките си противници не отстапва на никого да отбележа...дори успява да забие лукас уважавям я ако беше Girl next NExt Door щях да и напрява предложение за брак сьвсем сериозно 9.gif
*AdDiCTeD*
Когато Брук разбра 4е Лукас и изневерява със Пейтън - да, според мен това беше най-големият скандал, защото всички герои бяха скарани помежду си. wink.gif
Заминаеането на Хейли за турнето - това според мен не е скандал... повече драма... под скандал разбирам караници, сбиване, проблеми, докато Нейтън не показваше толкова ясно нещата. = ))
Измамата на Джулс към Кийт и когато той разбира 4е Лукас и Карън са знаели... - може би и това, но Кийт не БЕШЕ от най-избухливите ..
Когато Лукас вижда Брук и Крис Келър задно в леглото - и тогава си мълча... =]

Също бих добавила и новосъздаденият скандал между Пейтън и Брук. smile.gif
angie_baby_bs
заминаването на Хейли
ani4ka_89
Заминаването на Хейли, защото нарани много хора!
Gossip Girl
Скандала с Брук , Люк и Пейт smile.gif
bo7evka
според мен е заминаването на Хейли не съм гледала все още когато Лукас вижда Брук и Крис Келър задно в леглото но предполагам че и това е бил голям саклнадал оффф тоя Крис Келър как ма дразни
nadezhda_had
Когато Брук разбра 4е Лукас и изневерява със Пейтън
bo7evka
тази с крис келър не беше кой знай какво люк прости на бруг скоро след това
Sway
Скандала, който Брук вдигна на Феликс когато разбра че е писaл DYKE на шкафчето на Пейтън хич не беше малък smile.gif
Bethany
Заминаеането на Хейли за турнето !!!!
(:ive7{}:)
Заминаването на Хейли-то половината 2 сезон беше основно с тва свързано!
Jolly_GirL
И аз съм за заминаването на Хейли,това нейно решение какви последици остави....
A_l_e_x
Двата наистина грандиозни скандала бяха ,когато Брук разбра за изневерите на Лукас...и за двете...
Adskata
Мисля че заминаването на Хейли..просто беше адския скандал...и най-болезнен според мен...мноо ми беше тъжно Хейлс като замина,адски гадно беше!
LoVe_OnE_TrEe_HiLl{}
Заминаването на Хейли. 19.gif
AnGelChe
Цитат(Adskata @ Feb 6 2007, 19:12) *
Мисля че заминаването на Хейли..просто беше адския скандал...и най-болезнен според мен...мноо ми беше тъжно Хейлс като замина,адски гадно беше!

Определено беше така sad.gif
NaLey`
За мен най-големия скандал въобще в целия сериал е караницата между Пейтън и Брук! Просто от най-добри приятелки смея да кажа, че се превърнаха във врагове... И продължава и до сега.
Ludata Julieta
триъгълника си е триъгълник.. брук/лукас/пейтън 1sad[1].gif
beiby boo
Мен най - яко ме изкефиха Сбиванията и караниците на Брук и Пейтън(особенно крошето на Пейтън).
VanIcHka
Според мен когато Брук разбра че Лукас и изневерява със Пейтън
`BruKas`
Когато Брук разбра 4е Лукас и изневерява със Пейтън
Sensimilla
Ааа тука е супер трудно... всички скандали бяха наистина големи... можеби само тоя с Крис не беше чак толкова... Гласувах за Кийт... макар,че и когато Хейли замина беше shocking.gif
^FANTAZIA^
Заминаеането на Хейли за турнето
vasinka_{P}
Заминаването на Хейли за турнето
pretty_girl
Заминаването на Хейли...горкият Нейтън после толкова време не можа да го преживее..беше ужасно..
Lileto
Заминаването на Хейли според мен беше най-големия скандал.
brooke_scott
Хареса ми когато валеше дъжд и Брук про4ете писмото на Люк и... накрая свърши с целувка и още нещо blush.gif
Мн хубав скандал rolleyes.gif
caprice
Заминаеането на Хейли за турнето - след това имаше толкова тъжни моменти за всички huh.gif
last_unicorn
по-скоро е разрива в отношенията Брук/Пейтън като цяло, според мен това беше най-сериозно и веднага след това Нейтън/Хейли smile.gif
Tedds
Брук/Пейтън
~Chεεry~
Когато Брук разбра че Лукас и изневерява с Пейтън
metodi_1912
Заминаеането на Хейли за турнето
Miss_Duff
Пейт и Брук>>определено техните проблеми са най-кофти..Много гадно се скараха и първия път,но втория беше .. unsure.gif много тъжно.
kelly_93
Kолебаех се между Брук/Пейтън,защото проблемите им са определено много сериозни,но аз гласувах за Нейтън/Хейли,защото все пак тогава бях женени,тя го напусна,той се промени много,катастофира ... (е поне сега са си добре smile.gif )
candy
Заминаването на Хейли за турнето стана голяма драма
mimetyyy
Когато Брук разбра, че Люк и изневерява с Пейтън! Беше наистина гадно!
♥Didito♥
Когато Брук разбра за Пейтън и Лукас. sad.gif
shokolina86
Нейтън и Хейли. Много гадно се получи когато го изостави
ladysunshine
Заминаването на Хейли!!! То тогава не беше само една караница. Доста караници предизвика едно действие
borislava
Когато Брук разбра 4е Лукас и изневерява със Пейтън ohmy.gif
Mr. Winchester
Според мене тва е когато замина Хейлс
afr0dita
Според мен заминаването на Хейли sad.gif
Dilqncheto
Когато Брук разбра,че Пейтън е целунала Лукас в библиотеката.Според мен този момент беше доста по-тъжен и по-драматичен като цяло, защото беше за втори път и имаше и сълзи и бой...изобщо гадничко си беше.
Катeто
Аз май не съм писала в тази тема,тъй че...гласувах за Нейт/Хейли...когато Хейлс замина на турнето,доста време след това имаше голяма драма,бяха едни от най-тъжните епизоди за мен на Отх,мисля че другите караници бледнят пред тази unsure.gif
PayTon_
Когато Брук разбра,че Лукас й изневерява с Пейтън.
heili
Когато Брук разбра че Лукас и изневерява със Пейтън
и заминаването на хейли на турнето sad.gif
The_Storm
Ами най-голямата драма беше, когато Хейли замина според мен, защото всички други изброени по бързо отминаха, а за това доста време разпъваха локуми. biggrin2.gif
music_girl
Заминаването на Хейли(като се сетя аз колко бях бясна тогава) и Измамата на Джулс към Кийт и когато той разбира 4е Лукас и Карън са знаели..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.