Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най големият скандал или караница
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3
[dEs]
Емии сега вече, когато в 5-ти сезон Пейт и Люк се скараха и тя го замерваше с книги. И когато Хейлс каза на Нейт, че не може да живее повече така.
ПрИнЦеСкАтА
Когато Хейли замина на турнето....много я мразех в този сезон заряза Хейтън,а после се върна и искаше той на момента да й прости направоо плачех с Нейтън в този сезон когато той плачеше за Хейли,но все пак се радвам,че сега те са отново заедно и имат супер сладък син... blush.gif
fenkanabrooke
Според мен най- големия скандал е когато Брук разбра, че Лукас и изневерява с Пейтън.
Тогава Брук беше много разочарована и объркана. Когато, тя плачеше и аз плачех с нея!!! 1crying[1].gif 1crying[1].gif
allnitess
Когато Брук разбра 4е Лукас и изневерява със Пейтън
veseto_2402
Когато Брук разбра 4е Лукас и изневерява със Пейтън определено тва беше скандала с най-много последици 0106[1].gif
Sway
Когато Брук разбра за Лукас и Пейтън... вторият път.
djesito
Определено когато Брук разбра,че Лукас й изневерява с Пейтън.Много ми беше жал за Брук,беше много гадно спрямо нея.Така мисля аз!!!
LimonkaTa`
Заминаеането на Хейли за турнето - това може би беше най-голямата караница, защото от тогава целият филм се промени, и до сега и двамата ( и Хейли и Нейт ) си спомнят за този момент....
gotinatakuma
Цитат(LimonkaTa` @ May 5 2008, 18:25) *
Заминаеането на Хейли за турнето - това може би беше най-голямата караница, защото от тогава целият филм се промени, и до сега и двамата ( и Хейли и Нейт ) си спомнят за този момент....

Определено е така.И аз гласувах за този скандал!
А сега в пети сезон скандала между Лукас и Пейтън беше направо shocking.gif shocking.gif shocking.gif
club135
Ами най-големите караници са между мен и модераторите относно това дали трябва да има темата за любовния триъгълник Пейтън-Лукас-Линзди.
Swe3t_Dr3am
Цитат(gotinatakuma @ May 9 2008, 09:49) *
Цитат(LimonkaTa` @ May 5 2008, 18:25) *

Определено е така.И аз гласувах за този скандал!
А сега в пети сезон скандала между Лукас и Пейтън беше направо shocking.gif shocking.gif shocking.gif

Да, на същото мнение съм.

П.п: Иначе на всички скандали съм плакала, било то с Нейтън, Брук, Кийт или който и да е.
tedi27
Цитат(LimonkaTa` @ May 5 2008, 19:25) *

четеш ми мислите worthy.gif worthy.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Много гадно беше, когато Брук разбра, че Лукас и изневерява с Пейтън.
Получи се супер кофти, защото Брук не очакваше най-добрата й приятелка да се крие с гаджето й зад гърба
or1g1nal
Заминаванете на Хейли, без нея целия филм би се променил... добре че се върна и сега пак са happy с Нейт smile.gif
VeRonICa^^
Когато Брук разбра 4е Лукас и изневерява със Пейтън - Определено wacko.gif
OTH_BrOoke
Според мен: smile.gifsmile.gifsmile.gif
Когато Брук разбра 4е Лукас и изневерява със Пейтън...

**Naley*
Заминаването на Хейли за турнето
summer77881
Заминаването на Хейли то шокира абсолютно всички!!!!!!
Bodyguard
Когато Брук разбра 4е Лукас и изневерява със Пейтън
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Apr 24 2008, 15:15) *
Според мен най- големия скандал е когато Брук разбра, че Лукас и изневерява с Пейтън.
Тогава Брук беше много разочарована и объркана. Когато, тя плачеше и аз плачех с нея!!! 1crying[1].gif 1crying[1].gif

1crying[1].gif 1crying[1].gif
PayTon__
Заминаването на Хейли за турнето
Мая
Според мен пък, когато Лукас хвана Брук и Келър в леглото. Беше шокиращо, защото преди това Лукас й изневеряваше с Пейтън, после Брук и Лукас си оправиха отношенията и после бум - пак изневяра, но този път от страна на Брук... и то с Келър (който създаде доста проблеми между Нейтън и Хейли)
Доста объркано а blink.gif
ZuZka yeah
Ами според мен най-големият скандал беше в пети сезон, когато Пейтън и Лукас се скараха, големи крясъци бяха, тя даже го мереше с нещо доколкото си спомням...

Но понеже този момент го няма в анкетата ще посоча "Когато Брук разбра, че Лукас и изневерява с Пейтън."
mak3-l0ve
когато Брук разбра за Лукас и Пейтън .. защото според мен оттогава всичко се върти около тоя триъгълник .. кой кого обича .. кой с кого се събира .. кой все още има чувства към старата си любов и т.н. wacko.gif biggrin2.gif Брук като удари шамар на Пейтън .. беше мн яко biggrin2.gif

като оставим Нейтън и Хейли настрана .. въпреки че заминаването също беше значително и причини опит за самоубийство на един от главните герои - Нейтън ! biggrin2.gif
chaotic
Лукас/Пейтън/Брук караниците естествено са преди всичко друго wink.gif , но и заминаването на Хейли беше много неочаквано и най-вече начинът, по който изостави Нейтън.
traiana
Амии..колебая се между това,че Брук разбра,че Лукас и изневерява с Пейтън или За заминаването на Хейли ..И все пак ще гласува за изневярата на Лукас biggrin2.gif ..От тогава тръгнаха те'я любовни интриги и триъгълници biggrin2.gif ..
badbaby22
Скандалът около Брук, Пейтън и Лукас...просто няма как да го забравя. Освен това и като Хейли замина на турнето и остави Нейт!
ralichka_21
Брук и Пейтун...3 сезон еп 22....в стаята на Пейт..Брук като си събираше бакажа и като и викаше...най-впечатляващ за мен лично
naley_
Те всички си бяха гадни,обаче гласувах за това,когато Люк хвана Брук с Крис mad.gif Не бяха скарани за особено дълъг период,но се получи доста кофти,и много ми беше мъчно за тях тогава biggrin.gif
pokahontas_denka
за мен най-големият скандал беше когато брук разбра за лукас и пейтън.....това нещо не се забравя...... huh.gif
FintiFlushka
.. аз съм привърженичка на Нейли ии за това гласувам за скандала с тях,но определено и други са добре измислени ;]
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.