Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Персонажите в TLW и нещата от живота
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
ilevo
Алоха, колеги!
Замислих се преди малко, че на всеки персонаж от сериала и производно - на всяко пристрастие към даден персонаж съответстват горе-долу хомогенни групи от характери. Т.е. "феновете" на Шейн например (ярка фигура в сюжета) са малко или много, съзнателно или не, близки по същност. Вие как мислите? Тук, разбира се, опираме до нещата от живота и отчасти до темата за сексуалната ориентация. КЪк ги виждате нещата - ако сте си мислили по въпроса, пишете biggrin2.gif
SilentShout
Съществува и точно обратната ситуация: Хората харесващи Шейн искат да бъдат като нея или пък да имат до себе си човек като нея, но точно защото не са нея и затова я харесват още повече. Примерно, аз Шейн изобщо не я харесвам като манталитет и държане и опази да имам до себе си човек като нея rolleyes.gif
Jordan
ето аз като не мога да приличам на Бет- и съм й голям фен biggrin2.gif Ще си пожелая в следващия живот да се преродя някоя мацка като Бет 18.gif
Шейн рокз!, бих се радвал да имам подобна дружка. въобще ще бъде забавно да си част от L-ска компания като тази.
SilentShout
Цитат(Jordan @ Jul 29 2008, 00:10) *
ето аз като не мога да приличам на Бет- и съм й голям фен biggrin2.gif Ще си пожелая в следващия живот да се преродя някоя мацка като Бет 18.gif
Шейн рокз!, бих се радвал да имам подобна дружка. въобще ще бъде забавно да си част от L-ска компания като тази.

Ама нещо мъж покрай тяхната компания не успява да се задържи wacko.gif
ilevo
То затова и Мойра не я трансформираха напълно в Макс, ъхъ! biggrin2.gif Иначе трябваше да се лишим от прекрасните и/му сини очи smile.gif SilentShout, хубава идея, обаче аз някЪк не се сещам сред познатите ми, които гледат сериала, да има някой, който да се кефи на Шейн (например), защото по характер или по визия е като нея. Напротив - има маймунки, които са фенове, защото биха били с тяакъв човек до себе си. Мхм.
PayTon__
Съгласна съм с ilevo . Когато гледам някой филм и харесам някой от героите , това не е защото приличат на мен или пък искам да съм като тях , а защото бих искала да съм с такъв човек rolleyes.gif В случая харесвам Шейн , но не знам защо , падам си по момчета , но в нея има нещо по-различно. rolleyes.gif
ilevo
А вие като коя мацка от сериала бихте се определили? Говорим за характер, разбира се?
bingoboy
е сега и аз да взема да се включа в темата с кратко самосиндиклано себеописание и възхвалявайки личностните си качества ще трябва с прискърбие да призная съвпаденията си с Shane по доста показатели mrgreen[1].gif Харесвам БЕТ ! Тая жена е произведение на изкуството! И по целуване, и по реване, и по визия, и по стил все ми е номер едно в класацията! А колкото до Кармен - тя така си пасваше с Шейн, че се просълзявах от умиление като ги гледах! rolleyes.gif Та и нея харесвах де...абе цялата компания е COOL!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
SilentShout
Цитат(ilevo @ Jul 30 2008, 21:42) *
То затова и Мойра не я трансформираха напълно в Макс, ъхъ! biggrin2.gif Иначе трябваше да се лишим от прекрасните и/му сини очи smile.gif SilentShout, хубава идея, обаче аз някЪк не се сещам сред познатите ми, които гледат сериала, да има някой, който да се кефи на Шейн (например), защото по характер или по визия е като нея. Напротив - има маймунки, които са фенове, защото биха били с тяакъв човек до себе си. Мхм.

Мисля, че си говорим за хора, които биха се оприличили с нея...все пак това значи близки по същност. Същността в крайна сметка е визия, държане и мислене и аз казвам, че има хора, които примерно се кефят на Шейн, защото искат да бъдат или като нея самата или да имат такъв човек около себе си wink.gif
Пък и Шейн е с андрогенна външност и затова дори и хетерките я харесват, щот не виждат в нея точната конкретика на една жена happy.gif
Jordan
Цитат(ilevo @ Jul 31 2008, 01:54) *
А вие като коя мацка от сериала бихте се определили? Говорим за характер, разбира се?

Аз съм Бет, аз съм Беееет icon_peace.gif
bingoboy
Цитат(SilentShout @ Jul 31 2008, 13:04) *
Мисля, че си говорим за хора, които биха се оприличили с нея...все пак това значи близки по същност. Същността в крайна сметка е визия, държане и мислене и аз казвам, че има хора, които примерно се кефят на Шейн, защото искат да бъдат или като нея самата или да имат такъв човек около себе си wink.gif
Пък и Шейн е с андрогенна външност и затова дори и хетерките я харесват, щот не виждат в нея точната конкретика на една жена happy.gif

абсолютно подкрепям характеристиката на Шейн! worthy.gif Точно!
Mai4et0

Аз пък имам от чертите на Джен и Алис... ужас съм ... biggrin.gif
fairy
Не знам дали по нещо приличам на някоя от мацките в сериала,но категорично любимка ми е Бет-много харесвам и красотата,и характера й!!!!
miim4eto
Цитат(Jordan @ Jul 31 2008, 16:19) *

Аз съм Бет, аз съм Беееет icon_peace.gif

biggrin.gif Недей си признава така, че като гледам мн фенки си насъбрал тука wink.gif
Jordan
че кво пък- феновете на Бет са й мои фенове rolleyes.gif biggrin2.gif
miim4eto
Цитат(Jordan @ Aug 3 2008, 23:00) *
че кво пък- феновете на Бет са й мои фенове rolleyes.gif biggrin2.gif

Представи си - излизаш на малка разходка в центъра и тълпи от подивели ТЛУ фенки ти се нахвърлят молещи за авттограф и снимка с теб ^^
Jordan
мога и по пощата да ги раздавам biggrin2.gif снимка с автограф. един ден като направим форумна среща на феновете на ТЛУ ще ви дам на всички rolleyes.gif

SilentShout
Цитат(Jordan @ Aug 4 2008, 16:46) *
мога и по пощата да ги раздавам biggrin2.gif снимка с автограф. един ден като направим форумна среща на феновете на ТЛУ ще ви дам на всички rolleyes.gif

Лекоооо, лекооо biggrin2.gif
miim4eto
Цитат(Jordan @ Aug 4 2008, 16:46) *

Заплювам си първата снимка за мен да бъде, ако може :Р ^^
strahh
Аз съм едно плашило, аз съм едно дете,
аз съм пространство сиво, аз съм Де Де Те.
По-добре мети с метлата, по-добре да съм идиот,
но ще стрелям във главата аз на всеки философ.
Сексът, това обичам. Сексът, това си ти.
Сексът, това променя милионите съдби.
Няма никаква надежда. Няма, няма да се спра.
Няма да съм чужда прежда, за пуловера съдба.
Раз, два, три, ля, ля, ля,
раз, два, три, силна магия.
Скъпи дрехи всеки облича,
всеки се чувства добър интригант.
Ние всички участваме в Светата притча,
но не всеки има за играта талант.
Няма религия, няма вяра,
която да иска от теб
сам да се затвориш в гола стая
и да се превърнеш във портрет
Завиждате на тази злоба,
която идва от вас.
Завиждате на мойта сила,
която имам над вас.
Знаете имената си
в големия сив карнавал,
но не знаете как да плачете,
а плачът ви е чист кристал.
Моралът, чичко застаряващ,
се чуди как да се самозадоволи.
Приел е ролята на страдащ
и гледа по паважа в публичните дни.
Вярват ли буквите
в гладките стени,
където са писани
без да са били.
Природата чука на мойта врата,
с усмивка перверзна крилете ми вдига.
Така ще прекараме вечерта
обвити в къълбото на древните сили...
в любовта ...

От много взе, че стана едно ... интересно smile.gif
Иначе може би в мен има от всеки персонаж по малко ...
Така де smile.gif
eiffel
Ох ми аз какво да кажа...аз си имам няколко любимки в сериала,защото едната малко прилича на мен-Шейн,с което изобщо не се гордея,това си е порок направо,но това е друга тема biggrin2.gif Другата е Бет,защото във всичко останало,освен относно връзките(по което приличам на Шейн) приличам на нея.Бет ми е на 1во място заради това,че виждам в нея най-хубавите си качества и искам като стана на нейните години вече да съм досущ като нея biggrin2.gif Слава на Бет worthy.gif Така..и разбира се другата ми страст това е Кармен,защото ако някой ден реша да оставя мъжката част от света,то ще е заради жена като нея.. blush.gif като я видя и се замислям дали наистина харесвам мъже mrgreen[1].gif Ето това е от мен засега..
nega
и аз ще се включа. Правих едно тестче в myspace на кой герой от сериала приличам по характер и ми се падна Алис. Чсно казано тя ме кефи и дори и да приличам по характер на нея пак се кефя. Другото тест4е беше за това с кого бих излизала от Ел-а и ми се падна Кармен. МанИ само да ми падне , мноо секси мацка, страшно ми допада

eiffel
И ти като мене-само да ми падне 3.gif
zai4etooo
офф и аз правих няколко тестчета , едното беше , "коя мацка си от TLW" и кво ми се падна ... дръжте се вие да не паднете... падна ми се Джени emoticon1 (78).gif - което не е вярно emoticon1 (118).gif , вторият беше " кой характер си от " TLW" и излезнах , че съм с характера на Шейн smoke.gif и на третия тест който беше " твоето съвпадение с ТLW" - отново Шейн .На кратко ме изкараха жена с леки психични отклонения , огромна шматка и веселячка, с проблеми с обвързването и секс машина ... бе не е толко зле tongue.gif
Jordan
smoke.gif някой няма ли да даде някой от тея прословути тестчета. искам да ивдя наистина ли съм Бет или имам раздвоение на личността biggrin2.gif
BreakTheIce
Цитат(Jordan @ Aug 27 2008, 21:38) *
smoke.gif някой няма ли да даде някой от тея прословути тестчета. искам да ивдя наистина ли съм Бет или имам раздвоение на личността biggrin2.gif

http://quizfarm.com/test.php?q_id=12210 <-Това е на кой приличаш.
http://quizfarm.com/test.php?q_id=109784 <- А това с кое от момичетата от сериала би трябвало да бъдеш.
Заповядай.Има и други,но тези ми хареса най много. Аз приличам на Алис (моята любимка) и би трябвало да съм с Алис... biggrin2.gif хаха
Jordan
Според първият тест съм 83% Тина, Алис- 67%, и Кармен и Бет по 50% dry.gif
а според втория съм Тина и Алис с еднакви приценти и чак на последно място Бет.
Не е честно, оказва се, че съм Алис dry.gif
Неверни тестове!
nega
Jordan не се разтройвай, и аз съм Алис. Тя е готина , забавна, умна , държи много на френдовете си и т.н. Всичко това съм и аз 5angel[1].gif (боже, колко съм скромна)

Go Alice, go Alice, go Alice

на мен ми е любимка
i_h_n_f_t_w_b
Аз честно казано си мислих ,че имама по нещо от Кармен и Бет (така показаха и тестчетата ) happy.gif дъжа да отбележа, че едва преди 2 дена подкарах втория сезон biggrin.gif
Оказа се ,че бих излизала с Марина ,но не мисля. Когато изгледам сериала ще ви кажа 18.gif

PS: Присъединявам се към другите мацки - Кармен е адски секси!
fairy
На мен ми излезе,че най-много се доближавам до Кармен,а аз изобщо не знам какво е характерно за нея emoticon1 (42).gif
i_h_n_f_t_w_b
еми случват се такива работи biggrin.gif biggrin.gif
miim4eto
Цитат(Jordan @ Aug 28 2008, 17:25) *
Според първият тест съм 83% Тина, Алис- 67%, и Кармен и Бет по 50% dry.gif
а според втория съм Тина и Алис с еднакви приценти и чак на последно място Бет.
Не е честно, оказва се, че съм Алис dry.gif
Неверни тестове!

щом според втория си с Тина => ти си Бет :Р винаги може да се намери решение wink.gif

за мен:
alice 83% carmen 67% jenny 67% Емии явно приличам на тях ^^ Като се замисля горе долу може да се каже :Р
nega
незнам защо толкова някой от вас много искат да са Бет или да приличат на нея , но ще ви споделя че моята девойка е 85% Бет според тестовете и да ви кажа чесно не ми е много лесно biggrin.gif . Добре е че не влиза в този форум ...
mayamm
И аз си направих тестчето и да ви кажа самата аз бях доста учудена : на 98% Carmen на 87% Tina rolleyes.gif . А по принцип моята любимка е Бет и ми се иска да приличам на нея. Но от друга страна нали за Тина си има Бет, за Кармен си има Шейн и така. biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
mayamm
Цитат(nega @ Aug 31 2008, 14:33) *
незнам защо толкова някой от вас много искат да са Бет или да приличат на нея , но ще ви споделя че моята девойка е 85% Бет според тестовете и да ви кажа чесно не ми е много лесно biggrin.gif . Добре е че не влиза в този форум ...

Ами да ти кажа да си пазиш приятелката , че тук сме доста фенките на Бет и никога не се знае................................ biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.