Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Дан и Ванеса
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
brooke_scott
Еми като съм почнала с всички двойки наред да довърша biggrin2.gif

Дан и Ванеса

Какво мислите за тях? Мен лично не ми харесват като двойка поради две причини: 1. Ванеса ми е ъжасно противна и 2. Дан си е за Серена, но предполагам има и такива, които ги харесват. Спред мен си отиват повече като приятели, а вие как ги предпочитате: приятели или гаджета? И как мислите има ли изгледи за тях да се съберат занапред, или не?

Фенове:

Катeто
Харесват ми много,но само като приятели.В трудни моменти са един до друг...но определено като приятели.
Steph
Само приятели, нищо друго.. Ванеса.. някак си не е подходящата за Дан.
Marissa Cooper
Само приятели.
Но иначе аз много харесвам Ванеса...Много е красива и има ест.черти.Да видим с кой ще я сложат.
ladysunshine
Цитат(Marissa Cooper @ Jul 28 2008, 22:12) *
Само приятели.
Но иначе аз много харесвам Ванеса...Много е красива и има ест.черти.Да видим с кой ще я сложат.

Уооу аз бях останала с впечатлението, че никой не харесва ванеса biggrin2.gif

По темата: Дан и ванеса все ми е тая дали ще ги съберат. ванеса ми е много противна и се надявам да не е с Нейт, така че предпочитам да я сложат с Дан отколкото с Нейт. Абе според мен тя няма много място в сериала поне на този етап, защото персонажа и не е мого развит. Ако сценаристите следват книгата би трябвало занапред да има по-дейно участие и може и да стане интересно. Според мен по някое време ще ги съберат c Дан(било то и аз малко), защото така е по книгата.
Tedds
Дан и Ванеса като двойка никак не ми харесват.Нямам нищо против двамата,ама не си отиват.Предпочитам да са приятели.Дан трябва да е със Серена а пък за Ванеса да и намират някой.. biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(Tedds @ Jul 29 2008, 09:28) *
Дан и Ванеса като двойка никак не ми харесват.Нямам нищо против двамата,ама не си отиват.Предпочитам да са приятели.Дан трябва да е със Серена а пък за Ванеса да и намират някой.. biggrin2.gif

аз викам въобще да не си праят труда да й търсят някой, а да я разкарат направо и без тва нищо важно или инт не е напрайла biggrin2.gif
Bodyguard
Ванеса си подхожда единствено за Нейт. Няма смисъл да се меси между Дан и Серена , само предизвиква омраза от нас зрителите
Steph
Цитат(Bodyguard @ Jul 29 2008, 18:16) *
Ванеса си подхожда единствено за Нейт. Няма смисъл да се меси между Дан и Серена , само предизвиква омраза от нас зрителите

Аз пък мисля, че с Нейт изобщо не си отиваше. И докато ходеха не ми бяха интересни... Може би трябва да й намерят някой друг на нея.
brooke_scott
Цитат(Steph @ Jul 29 2008, 20:38) *
Цитат(Bodyguard @ Jul 29 2008, 18:16) *

Аз пък мисля, че с Нейт изобщо не си отиваше. И докато ходеха не ми бяха интересни... Може би трябва да й намерят някой друг на нея.

И аз така. Имам чувството, че от всички персонажи с Нейт си подхожда най-най-най-малко, нз как са избрали точно тях да съберат dry.gif 16.gif
Marissa Cooper
Аз я харесвам,но е малко скучна със своите си мисли.
Имам някакво чувство за тях с Чък,незнам защо mrgreen[1].gif (ако не са с Блеър дее)
moni_hs
Харесват ми само като приятели
elitu
Като двойка не си подхождат,обаче могат да бъдат пример за едно неверотно приятелство.
naley_
Ванеса е супер сладур и двамата са готина двойка rolleyes.gif
djesito
Как съм успяла да пропусна тази темичка?Ами мисля,че са наи-добре като приятели.Дан си е перфектен за Серена,а Ванеса няма място между тях.Като приятели ми харесват,надявам се и такива да си останат и за напред.
za_psihoto^f
Емиии като приятели ги харесвам, ама като двойка не мога да си ги представя tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.