Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нейт и Джени
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
brooke_scott
Нейт и Джени

Виждам, че имат доста фенове из форум и няма как да се мине без тема и за тях. Е, какво мислите за Нейт и Джени? Дали наистина ще се случи нещо между тях? Ще последват ли сценаристите съдбата им в книгата или не? До сега не е имало истинска връзка между тях двамата, но имаше целувка (дори и по погрешка) и изглежда станаха добри приятели по едно време, а ни предстои още поне цял сезон да гледаме развитие wink.gif

"Do you want to go take a walk or something?" - Nate
"With you?...A walk sounds nice." - Jenny

"If I do this now, when does it ever stop?" - Nate
"It stops when you stop it." - Jenny

Клипове:

Nate/Jenny Teardrops On My Guitar, Nate/Jenny Miracle, Nate/Jenny Hey There Delilah, Nate/Jenny She Will Be Loved

Фенове:

1. ViruZzZ
2. divata_airis
3. anabel_eli

credit art: FF

ПП: Ицо, надявам се да ти хареса темата и да не се разсърдиш, че не те дочаках ти да я направиш blush.gif толкова се радвам, че ще видиш това чак след месец biggrin2.gif
Bodyguard
Just Friends smile.gif
Marissa Cooper
Аз ги харесвах двамата.Дано да се получи нещо,но за кратко.
moni_hs
Ами засега не са ми направили голямо впечатление заедно като са...
elitu
Имам чувството че Джени само използва Нейт за да дразни Блеър.И Нейт горкичкия и се връзва.
ViruZzZ
Цитат(brooke_scott @ Jul 27 2008, 23:43) *
ПП: Ицо, надявам се да ти хареса темата и да не се разсърдиш, че не те дочаках ти да я направиш blush.gif толкова се радвам, че ще видиш това чак след месец biggrin2.gif

Никога ! *sun* много яка е станала и съм горд, че аз ще бъда първия фен xD
Фенове:
1.ViruZzZ

ПП. *ме4кииииииии*
divata_airis
Ооо аз съм фенче, от книгата съм си ги харесала...само дето в книгата Нейт ме нервеше, в сериала ме кефи.
brooke_scott
Ицо, мс, радвам се, че одобряваш biggrin.gif

Цитат(divata_airis @ Sep 6 2008, 15:34) *
Ооо аз съм фенче, от книгата съм си ги харесала...само дето в книгата Нейт ме нервеше, в сериала ме кефи.

да те пиша ли към феновете?
divata_airis
Да, много ясно. Че къде без мен
anabel_eli
Фенове:

1. ViruZzZ
2. divata_airis
3. anabel_eli

Аз също много ги харесвам като двойка.Някой би ли ми казал какво се случва с тях в книгата?
Dжydж
Охх предпочитам да ги гледам само като приятели.. не знам и аз защо. В книгата са нещо повече от приятели.. но не ми се връзват нещо заедно. Е ще видим какво са ни подготвили в сериала.. кой знае как ще се развият нещата. happy.gif
badbaby22
На външен вид определено са много сладки двамата, даже мисля, че си подхождат!
Фенове:
1. ViruZzZ
2. divata_airis
3. anabel_eli
4. badbaby22
caprice
Мисля че са много сладки като двойка и ако се получи нещо ще е готино smile.gif
Все пак след като се сближиха, станаха добри приятели, защо да не станат и нешо повече...всеки има шанс..абсолютни сладури и ще им се радвам много..сега нито Джени, нито Нейт си имат някого сериозно..ето една причина за една нищо непредполагаща среща, която може да даде път на нещо красиво.. wink.gif
traiana
На мен ми харесват-и двамата са много сладки и си подхождат! happy.gif ..

Фенове:
1. ViruZzZ
2. divata_airis
3. anabel_eli
4. badbaby22
5.traiana
fenkanabrooke
По - добре Нейт с Джени, отколкото с Ванеса. 4.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif

Фенове:
1. ViruZzZ
2. divata_airis
3. anabel_eli
4. badbaby22
5.traiana
6.fenkanabrooke
naley_
Определено си отиват.Джени ми е миловидна ,Нейт е страхотен като цяло smile.gif
Макар че не съм съвсем съгласна с Криси,че по-добре с Джени от колкото с ВАнеса,понеже и Ванеса е доста симпатична и двамата също си отиват wink.gif
Фенове:
1. ViruZzZ
2. divata_airis
3. anabel_eli
4. badbaby22
5.traiana
6.fenkanabrooke
7.naley_
moni_hs
Като се замисля май наистина е по-добре с нея, отколкото Ванеса или Катрин... biggrin2.gif

Фенове:
1. ViruZzZ
2. divata_airis
3. anabel_eli
4. badbaby22
5. traiana
6. fenkanabrooke
7. naley_
8. moni_hs
hristin4e
Фенове:
1. ViruZzZ
2. divata_airis
3. anabel_eli
4. badbaby22
5. traiana
6. fenkanabrooke
7. naley_
8. moni_hs
9. hristin4e

Когато гледах първи сезон, серията с рождения ден на Блеър, бях сигурна, че нещата между тях ще се развият, но сгреших smile.gif Въпреки, че сигурно няма нищо да се получи с тях и аз се пиша към феновете smile.gif Но виждам за книгата... ами дано да се съберат smile.gif Много ще съм доволна rolleyes.gif
Да бъде с Ванеса - добре, да бъде с Джени - още по-добре wink.gif
siska
Цитат(hristin4e @ Sep 22 2008, 22:55) *
Да бъде с Ванеса - добре, да бъде с Джени - още по-добре wink.gif

И аз така xD
Двамата са ми много сладки по отделно и заедно
..признавам си в 1 сезон Джени си ме дразнеше и то много.. обаче сега като се промени ми е по-симпатична:) А пък Нейт.. rolleyes.gif

Фенове:
1. ViruZzZ
2. divata_airis
3. anabel_eli
4. badbaby22
5. traiana
6. fenkanabrooke
7. naley_
8. moni_hs
9. hristin4e
10.siska

`~Andy~`
Фенове:
1. ViruZzZ
2. divata_airis
3. anabel_eli
4. badbaby22
5. traiana
6. fenkanabrooke
7. naley_
8. moni_hs
9. hristin4e
10.siska
11.`~Andy~`

Другата ми любима двойка wub.gif Много са сладки заедно и според мен страшно си отиват и с нетърпение очаквам развитието между тях wink.gif
~RoRyYy~
На мен не ми харесват чак толкова...незнам защо-и двамата са ми симпатични и в книгата имат връзка,но просто не си пасват за мен това е.Но все пак Джени е мн по-добре от Ванеса(е то кой не де?! biggrin.gif )
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.