Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой най-малко ви харесва
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
~*Haley*~
И аз съм за Брук...Не знам защо ама ме дразни още от първите епизоди!А и Лукас и Пейтън са по-яка двойкаsmile.gif
Eli_Baby
Олеее много труден въпрос, нямаше да гласувам ма исках да видя резултатите затва избрах Хейли unsure.gif
EyesWideShut
доста се подвоумях преди да гласувам и вече съжалявам, че вот-нах за Пейтън..по едно време беше започнала да ме дразни с тия си депресивни състояния и ми се струваше, че драматизира повече от колкото трябва.Сега си ме кефи момичето...рисува мн добре, слуша яка музика и не знам...трябваше да гласувам за Лукас wacko.gif
Summer
Всички ми харесват страшно много и гласувах по метода на изключването. Нейтън и Брук са ми любимите персонажи така че отпадат, Пейтън също е страхотна, Лукас - няма как да гласувам за него, много ми харесва държанието му към всички, опитва се да бъде добър с всички и т.н. Остана Хейли, която също много харесвам, но тя също така е и човека, на когото най-много се ядосвах докато гледах сериала. Толкова много пъти караше Нейтън да страда.....най-вече със заминаването за турнето. Но все пак в трети сезон вече му се реваншира.
Loshka
Аз се въздържам от гласуване. Всичките са ми много сладки.
Mimi
Пейтън и Хейли,но гласувам за Пейтън.
common_sense
Хейли Джеймс Скот! въпреки че беше много трудно! wacko.gif
sydney
най-ми е противна Пейтън 19.gif 19.gif 19.gif винаги когато нещата между Брук и Лукас потръгнат се появява и разваля всичко 14.gif 14.gif много ми е противна 16.gif
Eli_Baby
Хмм аз намирам тука една тенденция - Брукас феновете гласуват против Пейтън а Лейтън Феновете против Брук...защо ли biggrin2.gif То май и затова те двете са с най-много гласове wink.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Eli_Baby @ Apr 7 2006, 07:08 PM) *

Хмм аз намирам тука една тенденция - Брукас феновете гласуват против Пейтън а Лейтън Феновете против Брук...защо ли biggrin2.gif То май и затова те двете са с най-много гласове wink.gif

Неее да не забравяме Хейли тя е на второ място, тук са гласувете на Нейли феновете или по точно на Нейтън фенките mrgreen[1].gif ....И при положение че Брук води класацията би трябвало да следва че има повече Лейтън фенове, а в която и да е анкета за двойки, най-хубава любов и т.н. се вижда че има повече Брукас фенове huh.gif
Sunshine_Angel
Пейтън
Menna
QUOTE(Eli_Baby @ Apr 7 2006, 08:08 PM) *

Хмм аз намирам тука една тенденция - Брукас феновете гласуват против Пейтън а Лейтън Феновете против Брук...защо ли

Не забравай изключенията! 10.gif
Колкото до това първосигнално гласуване да си призная леко се дразня,защото е по-нормално да се дава глас против самия герой като такъв,а не защото "свети като лампа на други двама".
Иначе като гледам резултатите,Лукас е най-обичания персонаж! biggrin2.gif
solenka
QUOTE(Menna @ Apr 8 2006, 11:16 AM) *

Резултатите това показват, но мен Лукас най - много взе да ме дразни.
striikar
QUOTE(solenka @ Apr 14 2006, 06:59 PM) *

lolll shocking.gif той пък точно закво те дразни confused.gif
solenka
QUOTE(striikar @ Apr 14 2006, 06:00 PM) *

QUOTE(solenka @ Apr 14 2006, 06:59 PM) *

lolll shocking.gif той пък точно закво те дразни confused.gif

Ами започна да ме дразни още в момента, в който не знаеше коя иска - Брук или Пейтън. Според мен героят му е един такъв... все иска да помогне на някой..... абе не мога да ви го обясня защо ме дразни. Просто от известно време ме дразни.
girl_from_hell
Пейтън [ 24 ] [26.67%]
Брук [ 24 ] [26.67%]

абе вие нормалнили сте най-хубавите момичета ??
Jack Bauer
QUOTE(Jordan @ Feb 5 2006, 03:54 PM) *

Гласувах за Нейтън, въпреки че въобще не мога да кажа, че от тези някой не ми допада. Лукас и Пейтън ги изключвам, Брук и нея щото ме кефи, Хейли е голяма сладурана...остава Нейтън, въпреки че той много се издигна. huh.gif

4.gif
Напълно съм съгласен аз също гласувах за Нейтън, защото момичетата ме кефят максимално а между Лукас и Нейтън няма спор, че Лукас ме кефи повече.
PiToMeN
Аз пък гласувах за Пейтън. Въпреки че си падам по блондинки, точно тази не ме кефи. Струва ми се прекалено затворена в себе си и рисунките й са доказателството. Чрез тях казва това, което на пример Брук би казала с висок глас...
Qskata
е все пак това е сериал и такива са ролите които е написал сценариста харесва ли ви това или не huh.gif
Гласувах са Хейли защото нещо напоследък не участва в нищо освен в връзката си с нейтън . Бих гласувал за пейтън защото прекалено много харесвам брук и люк, но няма да е обективно така че затова избрах Хейли . А и гласовете за така, защото феновете на люк и брук гласуват за пейтън и обратното .
valenceto
О не не мога да гласувам.Вичките са едни такива сладури biggrin.gif
Всичките си имат изцепки,обаче и са заслужили да се уважават wink.gif
brooke*
доста се чудех за кой да гласувам........и накрая реших че ще е пейтън!не че не ме кефи,но...... huh.gif
april^^
QUOTE(girl_from_hell @ Apr 15 2006, 10:18 PM) *

Пейтън [ 24 ] [26.67%]
Брук [ 24 ] [26.67%]

И аз съм на твоето мнение sad.gif Особено пък за сегашните резултати wacko.gif Вярно, че Пейтън е малко на заден план покрай това,че не е част от 2-те най популярне двойки,но за мен ще си остане уникална и различна и в повечето случаи неразбрана.Не мисля,че е прекалено затворена,едно прекалено затворено момиче не би направило това,което тя направи в случая DYKE 10.gifРисунките са си просто част от нейната идентичност,и аз рисувам,не мисля,че съм затворена,просто всеки има някои неща,които държи в себе си.Още от 1 сезон,момичето със светофарите си е най вдъхновяващата персона за менsmile.gif

ПС:Този пост излезе малко гневен 18.gif Всъщност не е,да знаете 18.gifПросто ми изкочи изведнъж и така... blink.gif На никой не си налагам мнението,просто го изказвам wink.gif
girl_from_hell
QUOTE(april^^ @ Apr 20 2006, 07:55 PM) *

QUOTE(girl_from_hell @ Apr 15 2006, 10:18 PM) *

Пейтън [ 24 ] [26.67%]
Брук [ 24 ] [26.67%]

И аз съм на твоето мнение sad.gif Особено пък за сегашните резултати wacko.gif Вярно, че Пейтън е малко на заден план покрай това,че не е част от 2-те най популярне двойки,но за мен ще си остане уникална и различна и в повечето случаи неразбрана.Не мисля,че е прекалено затворена,едно прекалено затворено момиче не би направило това,което тя направи в случая DYKE 10.gifРисунките са си просто част от нейната идентичност,и аз рисувам,не мисля,че съм затворена,просто всеки има някои неща,които държи в себе си.Още от 1 сезон,момичето със светофарите си е най вдъхновяващата персона за менsmile.gif

ПС:Този пост излезе малко гневен 18.gif Всъщност не е,да знаете 18.gifПросто ми изкочи изведнъж и така... blink.gif На никой не си налагам мнението,просто го изказвам wink.gif

ей ти си човека smile.gif ",и аз рисувам,не мисля,че съм затворена,просто всеки има някои неща,които държи в себе си" и аз съм същата и така мисля, абе секи си има различно мнение ама просто явно неможете да оцените какво силно присътсвие има пейтан и е толкова интересн човек в сериала няма никой друг като нея...
april^^
Важното е ,че ние си го знаем15.gif wink.gif
ludoto_tedi
о да вижте само Пейтън е най - нехаресваната.оле оставам без коментар .как можеconfused.gif
PiToMeN
Аз бих се учудил на обратното...
girl_from_hell
мога да кажа само...ограничени хора
~*Haley*~
Ааа ужас как може Пейтън да е най-нехаресванаconfused.gifТя си е просто уникално яка!Съгласна съм с girl_from_hell...
Just_do_it
Пейтън
april^^
Като се замисля, не се учудвам smile.gif Винаги хората с различно мислене,новаторите са неоценени от повечето хора,просто защото не вървят със стадото,а са намерили начин да тръгнат в обратната посока.Затова си обичам Пейтън blush.gif Това пък стана малко задълбочено 18.gif Просто исках да кажа,че ако беше разбрана от всички,всъщност всички щяха да бъдат като нея.Затова искрено се радвам на гласуването 4.gif

ПС:Съгласна съм,че всеки избира за себе си wink.gif15.gif
girl_from_hell
QUOTE(april^^ @ Apr 23 2006, 12:53 PM) *

Като се замисля, не се учудвам smile.gif Винаги хората с различно мислене,новаторите са неоценени от повечето хора,просто защото не вървят със стадото,а са намерили начин да тръгнат в обратната посока.Затова си обичам Пейтън blush.gif Това пък стана малко задълбочено 18.gif Просто исках да кажа,че ако беше разбрана от всички,всъщност всички щяха да бъдат като нея.Затова искрено се радвам на гласуването 4.gif

ПС:Съгласна съм,че всеки избира за себе си wink.gif15.gif

и аз за това си я обичам smile.gif и всичко, което си казала е абсолютно вярно, но мисля , че хората които не приемат различното са малко или много ограничени защото нз на мен ми е интересно, когато нещо е различно
iFo
Всичките ме кефят максимално,но не ми харесва 1 черта в характера на Пейтън-много бързо сменя момчетата и тя не знае какво иска.
PiToMeN
april^^
girl_from_hell
,
оценявам мнението Ви, но бихте ли обяснили малко по-подробно "различното мислене" и "новаторството" при Пейтън ? И в какъв смисъл тя е тръгнала в обратна посока ? Срещу какво ? Кое е това нещо, което Вие като зрители сте разбрали, но останалите герои в сериала не са разбрали (а аз като зрител също не съм) ?

А това за кой е ограничен и кой не ще се направя, че не съм го видял...

пп; Държа да подчертая, че постът ми няма за цел да се заяждам, а има напълно 'въпросителен' характер и целта му е да видя вашата гледна точка относно тази героиня.
Благодаря предварително.
Menna
QUOTE(PiToMeN @ Apr 23 2006, 04:54 PM) *

А това за кой е ограничен и кой не ще се направя, че не съм го видял...

И аз също не разбрах кои са ограничените,защо ли? smile.gif
Стига сте изливали крокодилски сълзи кой бил на първо,кой бил на последно място,чудо голямо!!!
Нещото,което най-малко ме вълнува са резултатите от тази анкета,нито ще ми променят мнението,нито ще ме засегнат.
Ако зависеше от мен процентите щяха да стоят по различен начин,но няма да тръгна сега да се тормозя и депресирам!
Има толкова много по-важни неща,да не говорим че остават два епизода до края на сезона,така че им се радвайте максимално,а не се тормозете с такива дребнавости. smile.gif
april^^
Eee какво ни направихте бе хора blink.gif
изливали крокодилски сълзи
тормозя и депресирам
18.gif Аз ако се тормозех за подобни неща ,до сега да съм издала багажа 18.gif Има разлика между това да изкажеш мнение и да се тормозиш smile.gif На въпроса:Пейтън е новатор,поне относно рисунките си,което никой не би отрекъл мисля 10.gif А относно ограничените,тази дума аз не съм я йзползвала,нито подобна на нея!? unsure.gif
А послеписите ми май сте ги пропуснали wacko.gif
ПС:Този пост излезе малко гневен Всъщност не е,да знаете Просто ми изкочи изведнъж и така... На никой не си налагам мнението,просто го изказвам

ПС:Съгласна съм,че всеки избира за себе си

Е аз поне ги помня и все още си мисля,че всеки има право да пише каквото му скимне,така че не виждам лроблем wink.gif
Menna
QUOTE(april^^ @ Apr 24 2006, 12:10 AM) *

Eee какво ни направихте бе хора blink.gif
изливали крокодилски сълзи
тормозя и депресирам
18.gif Аз ако се тормозех за подобни неща ,до сега да съм издала багажа 18.gif Има разлика между това да изкажеш мнение и да се тормозиш smile.gif На въпроса:Пейтън е новатор,поне относно рисунките си,което никой не би отрекъл мисля 10.gif А относно ограничените,тази дума аз не съм я йзползвала,нито подобна на нея!? unsure.gif
А послеписите ми май сте ги пропуснали wacko.gif
ПС:Този пост излезе малко гневен Всъщност не е,да знаете Просто ми изкочи изведнъж и така... На никой не си налагам мнението,просто го изказвам

ПС:Съгласна съм,че всеки избира за себе си

Е аз поне ги помня и все още си мисля,че всеки има право да пише каквото му скимне,така че не виждам лроблем wink.gif

Никой не се обръща конкретно към теб. biggrin2.gif От друго място тръгна всичко....
о да вижте само Пейтън е най - нехаресваната.оле оставам без коментар .как може

мога да кажа само...ограничени хора

Ааа ужас как може Пейтън да е най-нехаресванаТя си е просто уникално яка!Съгласна съм с girl_from_hell...

И понеже втория ти послепис много ми хареса,закривам темата с него! smile.gif
girl_from_hell
каквото съм мислила съм казала, нямам намерение да се занимавам повече...
april^^
Просто останах с впечатлението,че сте останали с впечатлението(много яко звучи 18.gif ),че съм нарекла някого ограничен.Предимно от това беше провокиран този пост wink.gif Иначе..каква да кажа..."different people,different tastes...all should learn to live in peace" както се вика в една песeнн icon_peace.gif
PiToMeN
Благодаря за отговорите, бяхте изключително изчерпателни. Няма да се заяждам повече с вас, защото ще зема да ви изгоня от този форум, пък не е това целта.
Мир и недейте да злобеете спрямо различно-мислещите от вас. Защото в тази анкета всеки, който не е гласувал за човека Х е 'различно-мислещ' от гледна точка на хората, които са дали гласа си за Х. Схванахте ли защо ми беше предния пост. Не ? - Ами защото твърдението/мението/поста, който цитирах, беше тотално необоснован и недоказуем. Не и от вас.
Приятен ден.
Valeto
По принцип всички си ми харесват малко или много (както и в отделни моменти ме подразват), но като цяло сякаш Пейтън е на последно място в моята класация. Бих я определила като странна птица.
Иначе напоследък Хейли много ме изнервя, тъпа постъпка беше да изостави така Нейтън! dry.gif
В началото Нейтън страшно много ме дразнеше, но когато взе да се очовечва определено ми стана доста симпатичен.
Иначе най-ме кефи Брук - луда глава, купонджийка, изглежда леко момиче, но всъщност е една голяма и добра душа, която има нужда от обич и топлина! blush.gif
MAXXX
След много чудене, мисля че най-малко ми е интересна Пейтън, въпреки че в началото нея я харесвах най-много. Сценаристите обаче се постараха да я "опропастят" максимално ... wacko.gif
gergana
Мен лично ме кефят всъчки които са изброени 10.gif
fresh_girl
И мен сичките мн ме кефят,ну гласувах за Лукас-и аз не знам защо wacko.gif
SweetDreams
Мммм аз пък гласувах за Пейтън и много добре знам защо - тя ме дразни още от 1еп на 1сезон. Никога не ми е допадала и затова като видях въпроса изобщо не се замислих кое име да отбележа. 9.gif . Иначе всички останали си ме кефят и то много. 4.gif
elexis
Много ми е трудно да отговоря на въпроса, защото харесвам всеки един от тях. Нейтън- той израстна страаааашно много от 1ви сезон насам, ясвен това Нейли са любимата ми част от сериала! Хейли е много сладка и талантлива! Пейтън - е тя много ми харесва защото е оригинална( стила и , животът и , и т.н.), а пък Брук, еми тя е Брук - много е забавна! Гласувах за Лукас...не знам защо...Много обичам мъдростите в началото и края на епизодите - те правят сериала неповторим ....Аз тотално се обърках wacko.gif С този така изчерпателен пост biggrin.gif исках да кажа, че няма герой който да не харесвам и не мога да избера някой, който ми е по-малко интересен от другите. smile.gif
DesiTo
Гласувам за Пейтън.
Доста се колебах между нея и Хейли, но реших да гласувам за нея. Макар че, на моменти и някои от другите персонажи ме дразнят, но това е нормално.
По принцип ми харесва стила й на обличане, музиката която слуша и рисунките, обаче твърде много драматизира, винаги очаква някой друг да я спасява, въобще не може да я нарека 'силна' и 'борбена' личност, тя е точно обратното. И най-вече не ми хареса как постъпи с Брук и цялата тази история с 'любовния триъгълник'.
brooke*
въпроса е наистина много труден!и петимата са адските сладури,но няма как-все трябва да се избере един от тях!и точно за това гласувах за пейтън-не че не я харесвам-напротив,но просто трябваше да избера някой! wacko.gif
GaRgAmElKa
ми...в дадени моменти е имало някои които да не ми допада сравнение с другите и нз може би ХЕИЛС-особено около сабитията с турнето excl.gif
hilarie
Въпроса е адски гаден,всички много ги обичам...Лукас и Пейтън няма да ги коментирам,за тях е изключено да гласувам biggrin.gif.Хейли е страшна сладуранка,а Брук ме кефи как се държи на моменти.нейтън пък също е адски готин :/.И все пак гласувах за Хейли,не защото не я харесвам,за просто защото другите сърце не ми дава да гласувам за тех smile.gif
lyubenski
Не мога мъчих се много , но не намерих отоговор това като да ви каже кой от "Приатели" не ми хареса smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.