gabiafrodita
Nov 23 2007, 21:23
Както показва и вотът така и аз казвам.Гласувах за Пейтън,толкова е ужастна 4е направо ми идва да поварна.Ужас!!!!!едно от нещата които не ми харесва е това 4е се пи6е за най-добра приятелка на Брук а всъщност не е.
Corazoncito=)
Nov 24 2007, 21:10
Гласувах за Пейтън.Не че не я харесвам,но просто най-малко ми е симпатична от останалите посочени.Понякога ми е малко антипатична,заради държанието й (и да ме убиете не мога да ви кажа кво точно).
sophia/bruk
Nov 25 2007, 14:00
аз гласувах за Пейтън,защото се пи6е мн добра приятелка на Брук,а не е .
*BringMeToLife*
Nov 25 2007, 18:23
Аз гласувах за Хейли .. страшно много я харесвам ,но откакто остави Нейтън ..
gabiafrodita
Nov 30 2007, 21:21
с крака и ръце гласувах за Пейтън.Тя е ужастна уж е приятелка на брук а какво,абе нямам думи....И според вота май съм права а.Тя наи-малко ви харесва а?Има защо
Gossip_Girl
Dec 6 2007, 10:57
Пейтън и Лукас.Пейтън беше ми писнало от драмите и .А Лукас от самото начало не ми допадна.
marti_89_76
Dec 15 2007, 21:42
Пейтън!!!
pinko_z
Jan 29 2008, 12:39
Абе попринип всички ми допадат, но избрах Пейт. Ама след оная случка дето Лукас и каза че не достатъчно добър за нея (не той де а онзи барман) .... незнам ......
The_Storm
Feb 3 2008, 23:10
Бруки! Егоистка е в някои отношения, лекото и поведение в първия сезона няма да го коментирам, гласът и супер ме дразни и просто ми е антипатична героинята.
roseto_2007
Feb 4 2008, 21:49
Пейтън
ами аз гласувах за нейт той по малко ми харесва.Лукас обожавам пейтън също адски много и брук обожавам и хейли адски

не знам обичам си всичките и за това гласувах за нейт той също е голям сладур мн ме радва готин е

но по малко ме кефи
White_tulip
Feb 10 2008, 21:47
Брук.....много е сладка на външен вид и т.н. , нямам нищо против нея, но тя най-малко се доближава до самата мен, а и в 1 сезон си беше ужасна! Аааа и не ми харесва в нея, че въпреки, че знаеше, че Пейтън си харесва Лукас тръгна с него в 1 сезон. Иначе си е
VeRonICa^^
Feb 10 2008, 22:01
Пейтън
Просто не я понасям,сори
Ми мен в последно време ме нерви Хейли,щото мноо гадно постъпи с Нейтън!Как можа да зареже тоя Пич,за да прави кариера!За тва ли се омъжи за него!?
burn4e
Feb 16 2008, 10:33
Цитат
Ми мен в последно време ме нерви Хейли,щото мноо гадно постъпи с Нейтън!Как можа да зареже тоя Пич,за да прави кариера!За тва ли се омъжи за него!?
точно така...Хейли
Marissa Cooper
Feb 27 2008, 23:01
Дразни ме много Пейтън,особено в 5сезон..Вярно е,че когато изгубиш някой,тогава разбираш колко го обичаш,но при нея с Лукас това се случи два пъти и тя не си взе поука,а и се случи за трети.А и той много странно постъпи като и предложи брак,но както и да е.
Marissa Cooper
Feb 27 2008, 23:02
Цитат(burn4e @ Feb 16 2008, 10:33)

Цитат
точно така...Хейли
Тя е на 17години(тогава),кой я накара да пее в Трик-Нейтън.Гадно постъпи,но поне последва мечтата си,както Нейтън и казваше в началото!
RafaPoiree
Mar 23 2008, 01:18
Хейли
gabci3
Mar 25 2008, 09:18
Пейтън
И аз съм за Пейтън. Явно Марк я е измислил да е най-слабохарактерния персонаж. Може би така става като растеж без майка, незнам. Но края на 3-ти и началото на 4-ти сезон бяха върха на падението й. Аз никога не бих простила на най-добрата ми приятелка, ако върви така след гаджето ми, което обичам и което явно ме обича, след като ме е чакало цяло лято да се върна ( което лято май прекара с Пейтън и не се случи нищо между тях ).
Пейтън ... може би започнах да не я харесвам, когато Люк заряза Брук, заради нея, защото винаги съм била Брукас фенка, а и що за приятелка си да се промъкваш с гаджето на най-добрата си приятелка зад гърба й - отврат ... , но после и други неща започнаха да ме дразнят ... този образ на изстрадалото момиче, вечно изпаднало в депресия, вечно спасяваното много ме дразни. Ако не са Брук и Лукас до нея, милата е загубена ... много хора я описват като силна, честно казано в нея не виждам абсолютно никаква сила, винаги някой друг трябва да и помага и да й дава съвети ... просто за мен Пейтън е човек, който не може да намери себе си, не знае какво иска, а когато го разбере, вече е твърде късно ... не я харесвам определено !
secretk
Apr 6 2008, 17:03
Колкото и дa е стрaнно-Лукaс, този човек нямa ли дa рaзбере кaкво искa? Товa неговото сърце обичa половинaтa Три Хил, просто хич aмa хич не обичaм хорa, които не сa нaясно със себе си, също беше достa егоистичнa цялaтa рaботa с бaскетболa, здрaвето му е по-вaжно, кaкто и когaто кaза нa Хейли , че е смешнa с униформaтa нa мaжореткa.
Но aко се замисля във всеки от глaвните герои имa нещо, което ме дрaзни:
Брук-слaдкa мaцкa, много се промени определено, но определено в 1 сезон си знaеше, че Пейтън хaресвa Лукaс, но се нaмеси с aбсолютно ясно съзнaние, не ме изкефи и нaчинa, по който прецaкa и Хейли и Нейтън в нaчaлото или пък когaто реши, че сa се оженили, понеже е бременнa, или когaто заведе Ники нa купонa нa Хейли, нa който не виждaм с кво основaние искaше дa е кaненa, кaто дори името и не искaше дa запомни, дa не говорим, че нaкрaя се окaза, че е спaлa с Нейтън, докaто е ходил с Пейтън.
Пейтън-понеже не кaза нa Брук истинските си чувствa, вместо товa се хвaнa с Лукaс зад гърбa и, или когaто се изявява кaто жертвa, особено, когaто кaза нa Лукaс, че не и приятел, понеже не бил до нея, тя е тaзи, която не допускa хорa до себе си.
Нейтън определено не ми хaресa, когaто спирaше Хейли с музикaтa и особено ултимaтумa, който и постaви, определено беше грубо, той от сaмото появявaне нa Крис и нямaше доверие и ревнувaше от него. Тя искaше дa сбъдне мечтaтa си и aко той не може дa е до нея в този момент, за кaкво и е любовтa, която изпитвa към нея? Хейли все пaк беше до него в трудните му моменти, той не искaше дa и помогне, беше леко егоистично от неговa стрaнa. Дa не говорим изживявaнето му нa жертвa в 5 сезон, освен дa пие и дa мрънкa, друго не прaвеше, a тя и Джейми трябвaше дa го търпят.
Хейли не трябвaше дa лъже Нейтън, aко искa нещо, по-добре дa му го сподели, тя му дaде повод за съмнения, трябвaше дa го покaни с нея нa турнето. Но за мен тя е нaй-положителния герой и е тaкaвa от нaчaлото нa филмa.
gan4e70oo
Apr 7 2008, 14:49
Гласувах за Нейтън,харесвам и него,но от изброените може би той най-малко ми харесва.Още в първи сезон ме дразнеше адски много,после като се "оправи" започна да ми харесва,но не знам лошото впечатление от тогава може би си казва думата.
Въпреки всичко си харесвам всичките персонажи :Р
..DeNi4KaTaa...
Apr 12 2008, 23:32
Всичките са много яки.Беше много трудно за кои да гласувам,но гласувах за Брук
leyton_oth
Apr 17 2008, 08:16
Цитат(..DeNi4KaTaa... @ Apr 13 2008, 00:32)

Всичките са много яки.Беше много трудно за кои да гласувам,но гласувах за Брук
и аз така. Тя е супер но Пейт и Люк Нейт и Хеили ......................
pIsaNcH{}
Apr 25 2008, 06:16
Лукас ... по принцип си ме кефи ама по едно време беше голям лигльо и нещо се беше разалил
PayTon__
May 4 2008, 18:30
Нейтън - защото е грозен , можеха и по-хубав актьор да изберат. Пейтън ми е любимка , но не ми харесва как се облича и косата й .
rai_4eto
May 20 2008, 21:49
Пейтън!мН ма дразни....
FintiFlushka
May 26 2008, 09:48
Гласувахх простоо така .. всички ми харесват нямам никой антипатичен точно от тях .. ако бяхте сложили Дан да ама ..

За Брук гласувах защото тя най много от всички е имало моменти в който много ме е дразнела ;0
^^Brathan_4ever^^
Jul 2 2008, 09:41
Хейли толкова ми е лигава и базова.Просто плекалено положителен герой ,оляма истеричка е и вика за всяко нещо.Прекалено слаб характер е поне за мен в 1 сезон не ме дразнеше толкова много но след глупоста с турнето и да зареже Нейт ми падна още повече в очите.Не ако питате мен трябваше тя да си остане там и нейт да се хване с Брук и да са много щастливи заедно с нея но просто защото той я обичаше само заради него исках Хейли да се върне само за да не страда. той

.Лукас също ме дразни защото просто незнае какво иска .
unbreakabl3
Jul 2 2008, 16:19
Всички ги обичам и харесвам много, но гласувах за Нейтън, защото в началото ме дразнеше.
Мен лично най-много ме дразни Пейтън и гласувах за нея...Отблъсква ме с държанието си и постоянните си депресии и ревове...Не може да приеме, че живота не е лесен и относно държанието и с Лукас също ме дразни...Искам накрая да се съберат с Брук, но за жалост няма да стане
Bodyguard
Jul 31 2008, 18:39
Гласувах за Хейли, защото много ме дразнеше в 4ти и 5ти сезон
ZuZka yeah
Jul 31 2008, 18:58
Хейли!!! От самото начало ми е супер противна.
miss_sunny
Aug 1 2008, 13:30
Може би Хейли
moni_hs
Aug 6 2008, 08:31
Тъй като трябва един... Пейтън
Angel v noshta
Aug 11 2008, 20:59
Пейтън ми е най-антипатична като героиня.Все се прави на жертва,уж все съжалява,все не искала,но винаги наранява най-добрата си приятелка и използва нещастията,които я сполетяват,за да привлече вниманието и най-вече Лукас.Мразя такива хора!
Иначе героинята може би е сладурана.
Лукас също ми е анти на много моменти,нито ми е забавен,нито пък ми харесва като почне да реве или пък да си присвива очите,като казва нещо умно.Като визия е много секси и е красив,но такива мъже никога не са стока.
А и от това,което чета,и в реалния живот не го бива хич.
Marissa Cooper
Aug 11 2008, 21:33
Цитат(Angel v noshta @ Aug 11 2008, 21:59)

Пейтън ми е най-антипатична като героиня.Все се прави на жертва,уж все съжалява,все не искала,но винаги наранява най-добрата си приятелка и използва нещастията,които я сполетяват,за да привлече вниманието и най-вече Лукас.Мразя такива хора!
И аз.
sar4etyyy
Aug 15 2008, 13:10
Хейлиии.. противно ми е тва момиче
moni_hs
Aug 15 2008, 15:45
Цитат(Marissa Cooper @ Aug 11 2008, 22:33)

И аз.
Me too!
fenkanabrooke
Aug 15 2008, 15:46
Цитат(moni_hs @ Aug 15 2008, 16:45)

Цитат(Marissa Cooper @ Aug 11 2008, 22:33)

И аз.
Me too!

Пейтънката да ме прости, + 1
Колкото Брук да ме дразни във сички сезони без 5-ти . Гласувам за Хеили щото е една безинтересна такава ,ама иначе сички са си добре

. А Тия Коментари за Пеитън на последните няколко страници са много интересни

.
MaRiAaA
Aug 16 2008, 16:29
Брук...
traiana
Aug 17 2008, 10:02
Наистина,труден въпрос! И все пак аз гласувах за Пейтън..Не че не я харесвам,но на много моменти ме дразни
naley_
Aug 23 2008, 20:11
Пейтън

Психично разтроена,вечно проблемна и дразнеща
mak3-l0ve
Aug 29 2008, 22:26
Ем не че не я харесвам амаа Пейтън
.. в началото повече ми харесваше. Преди да почне да изпада в такиа депресии и винаги да кара хората да я съжаляват. Напоследък ми е досадна и щото винаги иска Лукас, когато е не може да го има или е с друга .. а като се съберат си намира причина да не са заедно и да го зареже след което винаги страда
.. ии не го казвам щото съм фенка на Брукас .. просто в последните сезони ми е няква страдална а такиа хора мн ме дразнят
lori9bonboni
Aug 31 2008, 15:02
Според мен Нейтън, защото понякога се държи ужасно с Лукас...иначе и другите си имат недостатъци..
sladost4e
Sep 1 2008, 23:45
Брук,и аз не знам защо,нямам нищо против нея,но всички други са ми по-симпатични.
kiki_f```
Sep 4 2008, 23:25
Всички мн ме радват.Лукас,Пейтън и Нейтън най-много.Малко ми е трудно да избера между Брук и Хейли коя е най-малко..ама гласувах за Брук,щото Хейли е някаква душичка...въпреки че като остави Нейтън постъпи мн тъпо.Брук същу е пич..като изключим в 1ви сезон-тогава въобще не ми харесваше...ама после се оправи
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.