Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой най-малко ви харесва
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Angel_Lady
Ее, нз и мен не ме кефеше в първите няколко епизода, но после тотално си промених отншението към нея и ми стана много симпатична, така че той да си гледа, ако му е интересно, и може и на него Пейтън да му стане по-симпатична smile.gif
qwe123
До колкото помня съм гласувала за Пейтън,ама вече не е така smile.gif Не че много отдавна гласувах,просто като се замислих,Пейтън ми е еднa от любимките biggrin.gif Лукас ме радваше единствено в първи сезон,като беше добрия,за сметка на Нейтънчо...Ама сега се обърнаха нещата happy.gif
Adorkable
Лукас 19.gif .Винаги ме е дразнел dry.gif .
DeSeRt^RoSe
Еми няма такъв които да ме дразни всичките ме кефят супер мн biggrin.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Гласувах за Пейтън, тя ми е най-малко симпатична от другите главни персонажи
brooke_scott
Пейтън само защото застава м/у Люк и Брук и е няква ввинаги една тъжна и депресирана, а останалите си ме кефят
Menna
Цитат(Adorkable @ Apr 22 2007, 19:31) *
Лукас 19.gif .Винаги ме е дразнел dry.gif .
Язък, че е главен герой. Оказа се най-голямото разочарование в този сериал....
Mimi
Пейтън,макар че и Лукас почва да ме дразни напоследък.
CiNdEreLLa``
Цитат(brooke_scott @ May 10 2007, 06:38) *
Пейтън само защото застава м/у Люк и Брук и е няква ввинаги една тъжна и депресирана, а останалите си ме кефят

И аз поради тези причини гласувах за нея wink.gif
Angel_Lady
Ами всъщност Брук беше тази, която сваляше Лукас от самото начало, знаейки, че той е влюбен в Пейтън и усещайки, че тя също го харесва, но както и да е...
Tedds
Незнам може би Пейтън
`BruKas`
гласувах за пейтан ...намразих я заради това 4е се намесва в Брукас... а и наистина имам чувството 4е внея няма капка радост капка веселиее ...нзз ..всеее е няква тажна...
kelly_93
Пейтън!Харесвах я в първи сезон,но ми писна постоянно да е няква намусена и да гледаме само нейните проблеми!Но също така бих гласувала и за Лукас,защото след раздялата му с Брук тотално се промени,а и дори преди това!
candy
Пейтън още от 1 сезон ми антипатична винаги някой е е крив винаги се сърди за нещо
ladysunshine
най-малко ми харесва Брук и гласувах за нея. Колебаех се между нея и Нейт, но гласувах за нея, защото нейтън не ми допада само визията му, а Брук въобще не ми допада
Катeто
те са удивителни заедно,не мога да кажа че без някой от тях сериала щеше да има същия успех,но съм разочарована,че пейт е с най-много гласове 1crying[1].gif please.gif 1crying[1].gif
Катeто
те са удивителни заедно,не мога да кажа че без някой от тях сериала щеше да има същия успех,но съм разочарована,че пейт е с най-много гласове 1crying[1].gif please.gif 1crying[1].gif
ladysunshine
Цитат(p.soyer @ Jul 20 2007, 19:46) *

да и на мен това ми направи впечатление и се учудих защото като гледам по мненията повечето я харесват. но според мен това е защото има значение точно кой е гласувал не всички са я видели тая анкета и не всички са гласували така че и това има значение
MoRJiNi_F
Брук ! 9.gif
Катeто
има и нещо друго,всички които харесват брукас мразят пейт unsure.gif жалко наистина....
renito818
Незнам ама аз в началото имах страшни надежди за Лейтън, обаче взе да ми писва отвратителното настроение на Пейтън...бааа аз направо се учудвам как може да са и направили героинята чак такава страдалка...тва лошо настроение просто ме отблъсква в нея...принцесата на мрака~~>УЖАС
А и между другото чак след като взе да не ми понася Пейтън осъзнах че Брукас са по-готини заедно...причината да не ме кефи Пейт не е това че застава между Брук и Лукас. 10.gif
lantrix
Окончателно Брук..във вскички сизони се прояви като кучка .. Сега в края на 4ти започна да ми харесва .. tongue.gif
Pufchoo
аз па гласувах за Хейли, не щото не ми допада като персонаж, еми защото е еднаква smile.gif няма динамика при нея..докато при (мойте любимци, подредени в хронологичен ред от най дет ми харесват надолу) Нейтън, Лукас, Брук/Пейтън те са по динамични и различни.Иначе не мога да кажа че някой не ми допада
mimetyyy
Всички много ме кефят и не искам да избирам...единствено държанието на Нейтан не ми харесва на моменти,НО само на моменти biggrin.gif Обичкам ги всичките!
HiLaRy`DuFf{}
Много ми е трудно да кажа тъй като всички си ги обичам .. но ако трябва да избирам Нейтън най не ме вълнува .. smile.gif
Катeто
всичките ми харесват,обаче.........мм нейтън и пейтън ги изключвам ,защото си ги харесвам страшно много,лукас си ми е на сърце,брук ме дразни на моменти,но поне се облича хубаво 18.gif ,така че остава хейли dry.gif

PoLiTy'
Всички ми харесват,но може би Хейли smile.gif
P_Sawyer_
Може би Брук.Симпатяга е,но всички други ги харесвам повече от нея wink.gif
Jo1n Me 1n DeaTh
Хм..доста труден избор, тъй като всичките са ми много симптатични, но най-малко ми допада Пейтън. Сякаш не се разкрива докрай пред приятелите си, изглежда ми доста потайна и затворена в себе си личност.. blink.gif
Nasi
Ако можех да гласувам отново бих го направила с две ръце за Лукас. Пълво не знае какво иска, второ се вживява в ролята на най-правия и най-умния. Трето не се е променил от началото на сериала. И чтвърто, не го харесвам и на външен вид.
manchester_united
Нямаше начин да гласувам за Хейли, Нейтън и Лукас. Брук и Пейтън ме кефят еднакво, но Брук на моменти не ми допадаше unsure.gif особено когато се движеше с Рейчъл, въпреки това гласувах за Пейт sad.gif unsure.gif angry.gif
brooke'n'lucas
Пейтън от самото начало ме дразни, затова гласувах за нея.
dEniChka
И Лукас и Пейтьн не ме кефят особено много..гласувах за Лукас shocking.gif biggrin2.gif
an4ito
мен всички си ме кефят ама в началото Нейтън много ме дразнеше и затва гласувах за него smile.gif
Menna
Цитат(Nasi @ Sep 7 2007, 13:47) *
Ако можех да гласувам отново бих го направила с две ръце за Лукас. Пълво не знае какво иска, второ се вживява в ролята на най-правия и най-умния. Трето не се е променил от началото на сериала. И чтвърто, не го харесвам и на външен вид.
Аз мислех, че първия път си гласувала за него. 18.gif
racheL_gattIna
Всички са страхотни с изклъочение на пейтън много ме дразни с нейните депресии и като персонаж въобще не ми допада дори бих казала че ми е най-противната в целия сериал
LockedHeart
Хейли и на второ място Лукас. Хейли не мога да я гледам просто. Самата актриса ми е антипатична. С всичката тази мания покрай Нейтън и желанието да си навре носа на всякъде. Лукас, защото е пълен мухльо. Омръзна ми да не знае какво иска и само да наранява околните, заради своите прищявки.
rali4kata
може най малко от всички ми харесва Нейт защото ми е антипатичен.Другите са ми любимци и не че мразя Нейт просто се държи много зле понякога.
dqvol4eto94
Хм, с Пейтън сме напълно еднакви, но не я харесвам. Ако можех да избера двама, това щяха да са тя и нейт. направо и двамата ми бъркат здравето. Въпреки това имам само 1 глас и го ддаох за русата мадама smile.gif
hri_one_tree_hill
брук!понякога особенно мн ме нервира 1iangr[1].gif ......голяма е лигла а и според мен само пре4и на лейтън.......п.с.а и 6тото пейтън е по-яка 2083[1].gif .....
brooke_scott
Цитат(hri_one_tree_hill @ Oct 27 2007, 09:58) *
п.с.а и 6тото пейтън е по-яка 2083[1].gif .....

значи не харесваш Брук щот пейтън е по-яка 18.gif wacko.gif честно казано толкова голяма глупост отдавна не бях чувала
Mr. Winchester
Хейли като замина на тва турне и huh.gif ... от тогава я мразя biggrin.gif tongue.gif wink.gif
Jason_Pain
Хаха, от тази тема става ясно, че Пейтън е вероятно най-обичаният и същевременно най-мразен герой във филма.
Катeто
Дам явно така се получава,макар че някой хора се вживяват пове отколкото е необходимо biggrin2.gif Докато има хора,които я обичкат,омразата на останалите няма да се взема под внимание smile.gif Пък и омраза е много силна дума 5daga[1].gif

brooke_scott
да, ама от къде става ясно, че е най-обичана?
Anette
Oт изброените Пейтън ми е най-противна.
aria
Лукас,без коментар.
Jason_Pain
Трудно е да се каже кой е най-обичаният герой, но просто мненията за Пейтън явно са само крайни tongue.gif Няма средно положение
brooke_scott
Цитат(Jason_Pain @ Nov 20 2007, 11:14) *
Трудно е да се каже кой е най-обичаният герой, но просто мненията за Пейтън явно са само крайни tongue.gif Няма средно положение

еми мойте е, че я харесвам външно, но не и по характер, т. е. нещо средно 10.gif
Jason_Pain
Уникална си значи! worthy.gif Евала! Нямам какво да кажа повече. Чувствам се унизен tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.