Welcome to the club
{HoNeY}
Oct 24 2006, 13:03
Брук ... По принцип всички са готини и подходящи, но пък от всички нея никога не съм я харесвала...
Abruzzi
Oct 25 2006, 11:11
По принцип най-антипатичния ми герой е гадния Дан Скот,но той не участваше в анкетата и гласувах за Лукас ... нещо не ми допада...
Ами най-малко ми харесва... Хейли .. някво ми е безразборно какво ще стане с нея..
~ViLi_Chan~
Nov 5 2006, 20:44
Ъъъъъ Пейтън...мразя депресирани...емота...Ъъъх
{`BrukaS`}
Nov 5 2006, 21:56
(seduction_55 @ Oct 21 2006, 13:02)

И аз съм така!Просто мнооо ми падна в очите!Иначе кои наи-малко ми харесва като цяло...и аз нз!
ALeX4e7y^
Nov 6 2006, 21:49
Гласувам за

....Хейли
kalin4eto__
Nov 10 2006, 14:29
Брук
CheerFuL-F
Nov 10 2006, 17:21
Пейтън...
BrOOke&LuCaS
Nov 17 2006, 21:49
QUOTE(cheerfuL-f @ Nov 10 2006, 17:21)

Пейтън...
Точно така! Супер е скучна и не знае какво иска...
LoVeMeNoW
Nov 20 2006, 19:24
Не че не знае какво иска,ама все тя трябва да е жертвата и няма смелост да се изправи срещу страховете си и да се пребори с тях....така че и аз гласувам...за Пейтън
^mileto^
Nov 23 2006, 14:22
Мен по принцип всички ми харесват!!!!

Но гласувам за Пейтън!Просто другите са ми по-симпатични!
~F.A.T.E~
Dec 2 2006, 22:16
мале ма закопахте ме въ,ми не знам аз тука се въздържам от мнение щот нз леле обичкам ги сички
sweet_DENI_f
Dec 11 2006, 16:49
Гласувам за Пейтън! Тлкова ми падна в очите в трети сезон! Много ми е отвратителна.
Брук Forever!
Haley_James_Scott
Dec 11 2006, 17:28
porcheto
Dec 13 2006, 15:12
Защо всички не харесвате Пейтън? Според мен героинята й е най-драматична и най-дълбока като характер от всички останали.
Аз гласувах за Нейтън, защото нито ми харесва на външен вид, нито пък има кой знае какво екранно присъствие.
~NaLeY AlWaYs & FoReVeR~
Dec 13 2006, 19:54
QUOTE(zlat @ Feb 5 2006, 23:09)

Труден въпрос...Като се замисля Брук на моменти ме дразни

да и мен ме дразни понякога
girl_from_hell
Dec 13 2006, 20:15
Пейтън [ 91 ]
хаха как може толкова хора да нея харесват и все повечете ставате
stanislava
Dec 13 2006, 20:18
(porcheto @ Dec 13 2006, 15:12)

Защо всички не харесвате Пейтън? Според мен героинята й е най-драматична и най-дълбока като характер от всички останали.
Аз гласувах за Нейтън, защото нито ми харесва на външен вид, нито пък има кой знае какво екранно присъствие.
Ами,porcheto,какво да ти кажа...явно за теб екранно присъствие и дълбочина на героя значат непрекъсната нужда от закрила+лицемерие.Защитавам Нейтън не само,защото ми е любимец,но и защото не заслужава такъв тип критика-героя му се промени толкова много през сезоните,че...не вярвам да ми посочиш друг толкова ИЗРАСТНАЛ персонаж!А за външния вид-тука направо ме уцели,това че не е сладникав рус красавец(тип ДиКаприо)не значи,че не е хубав...но и ти си права за себе си,не мога да ти кажа кой да те привличаР.С.-Ще помоля тези,които харесват Пейтън да не ме нападат,заради този пост.Не еднократно съм споменавала,че я харесвам,но не е тайна за никого,че не е перфектна и вярвам,че много хора ще се съгласят с мен,че Нейтън НЕ е безинтересен герой.
*PeyT*
Dec 13 2006, 20:52
Не мога да повярвам, че Пейтън води класацията

... ?!
Мисля, че съм гласувала тук, но не помня за кой.. или ще е е за Хейли или за Брук.. двете най-малко ми харесват от главните! Не са ми антипатични, но не се нареждат и сред любимите ми!
porcheto
Dec 14 2006, 01:06
Ами stanislava, честно казано от твойто мнение Нейтън няма да ми стане по-интересен. Аз така виждам нещата и твърдо си стоя зад мнението. Все пак ако всички харесвахме един и същи герой, какъв би бил смисълът от останалите?! PEACE!
stanislava
Dec 14 2006, 11:23
Въпроса не е да харесваме един и същи герой,а да не ги отписваме така.Джеймс наистина е много талантлив и в крайна сметка героят му е централен персонаж и някакси не върви да кажеш,че няма присъствие
sofi7o
Dec 15 2006, 22:38
Ами сега като всички герой харесвам? ЕЕЕ мислих,мислих и гласувах за Лукас незнам защо или не просто си спомних в началото как влезе в отбора и т.н и от тогава колко път е изминал(в сериала разбира се

)
kalin4eto_
Dec 16 2006, 08:53
Ами на мен пък Брук не ми харесва. Имало е моменти, в които ми харесва, но са много малки. Още от 1 сезон ми е противна... Не искам да имам такъв човек за приятелка!!!!!!!!!!!!!!!! Предпочитам Рейчъл!
Bloody_Tears
Dec 16 2006, 09:47
Stanislava,от доста време не бях чела по-хубаво мнение.БРАВО!!!!Абсолютно съм съгасна!
susito
Dec 17 2006, 14:08
Гласувах за Нейтън по метода на изключването.Ако бях гласувала за Лукас незнам после къде трябваше да се крия от срам!Прекланям се пред красотата му!
![36_1_32v[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/36_1_32v[1].gif)
За Пейтън също никога не бих гласувала,защото от момичетата тя ме кефи най-много.
![0106[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0106[1].gif)
Брук ме радва в повечето случаи,пък и има сладко личице!Хейли е симпатична и готина като цяло.Остава само Нейтън пък и друга причина да гласувам за него е отношението му към Лукас в първитв впизоди на 1 сезон!
LoveOneBoy
Dec 18 2006, 18:42
Лукас
^`^KimBeRly^`^
Dec 18 2006, 23:45
Нейтън , понякога върши такива щуротии че му се чудя на акъла (от каде ги ражда)
Angel_Lady
Dec 23 2006, 19:13
(ludoto_mimi @ Feb 5 2006, 14:56)

Брук. Много ме дразни как се държи на моменти.
И при мен е така, особено много ме дразнеше в първия сезон. Но пък някои нейни постъпки наистина ми харесват.
А като гледам наи-много гласове има срешу Пейтън (милата).
Колебая се между Брук и Лукас. И двамата герои не знаят какво искат и как да го постигнат. Егати драмата се развиваше между тях, направо ..

Не че не са ми симпатични, но определено ми харесват по-малко от останалите. Хейли пък ми е доста скучна понякога, героят й почти не се променя.
Определено Брук.Държи се постоянно като кучка, много тъпо беше в началото на сериала как се опитва да открадне Лукас, след като е очевадно, че между Люк и Пейтън хвърчат искри.
Пак в началото на сериала, Брук беше намерила няква кутийка дето е дала Хейли на Нейтън.После тя го каза пред двамата и Хейли нещо се ядоса... така и не разбрах защо?
Мисля,че преди време бях гласувала за Пейтън и сега много ме е яд защото в последните епизоди много ми се дигна в очите.И се сетих че от началото до сега Лукас ми е направил най-тъпото впечатление от всички герои.Хем са опитват да го изкарат много умен много зрял и такива всякви хем праи някви адските простотии от вида "незнам коя да избера Пейтън или Брук или пак дай да си легна с непознатата от бара(Ники) дай да смачкам баща си за дет е навредил на хората дет обичам,дай да го спася от пожара". Все някви такива измишльотини дет не са хубаво навързани.Аз и друг път съм си казвала,че Лукас е най-недоизпипания герой в сериала и може би тва е което ме дразни.Еми тва е...най-малко ме радва Лукас
A_l_e_x
Jan 23 2007, 13:12
Нейтън! Ужасно противен ми е от началото на филма,не мога да забравя,че се държеше като идиот,макар че минаха 3 сезона...
CraZy`HoT`SexY`F
Jan 27 2007, 19:22
Ами на мен ми харесват всички ,но най-малко Пейтън.
OTH^fenka
Jan 28 2007, 14:49
Всички ми харесват, така че няма да гласувам в тази анкета!
kingsize-4eto
Jan 30 2007, 19:27
Определено харесвам всички..Те са супер,имат чар и много готин характер,но може би бих гласувала за Пейтън...Нз защо,но като че ли не съм я опознала така както всички останали..нз..
nadezhda_had
Jan 31 2007, 21:36
Гласувах за Пейтън
Violeta
Feb 1 2007, 13:27
Определено Хейли! Нещо не ми е интересна героинята на Бетани, а и мисля, че тя най-малко се е променила от 1 сезон до сега.
Adskata
Feb 4 2007, 11:21
Гласувах за Хейли...не знам но тя като че ли най-така не ми харесва...малко е странна на моменти...
*_*Селин*_*
Feb 7 2007, 20:41
Еми май няма такъв въпреки че в последно време Лукас ме дрази малко защото незнае какво иска всъщност дали Брук или Пейтън
Като фурнаджиска лопата е
`BruKas`
Feb 23 2007, 19:35
аМи аз не харесвам Пейтан откакто се скараха брук и лукас ..може и да е заради тва обаче просто не ми допада
AnGelChe
Feb 24 2007, 23:26
Цитат(`BruKas` @ Feb 23 2007, 19:35)

аМи аз не харесвам Пейтан откакто се скараха брук и лукас ..може и да е заради тва обаче просто не ми допада
Точно заради това тя най не ми харесва...затова гласувах за нея
lunati4kata
Mar 31 2007, 22:18
bih kazala za men nai nepriqtna e bruk ne znae koga da se spre
Edit:Писането на кирилица е задължително! Моля прочетете Правилата на форума!
Snejito
Apr 1 2007, 17:49
Нейтън ми е най - противен. Много е лекомислен в дадени моменти ,а и не знам какво му харесвате на тоя
пъпчивко
hristin4e
Apr 9 2007, 21:51
Аз гласувах за Лукас, защото... и аз незнам защо.. и тъкмо мислих да не гласувам и гласувах за него.. е май не трябваше да гласувам. Уф че се ядосах, както и да е..
Лукас ме дразни на моменти, за това гласувах за него.
Мен най - много ме дразни Пейтън. На нея винаги нещо лошо и се случва. Или баща й може да умре, появява се новата й майка обаче тя зе, че умра, Джейк и Джени си заминаха, два пъти се скара с Брук, не знаеше дали иска Лукас или него иска, Дерек - психото се появи, след това имаше брат, но и той си замина... Има и още много, ама няма смисъл да ги пиша всичките. От много време не съм я виждала да се усмихва, а когато го прави е много сладка. За това най - малко ми харесва винаги тя най - много страда. Винаги е нацупена. В депресия изпаднала...
Еми въпреки че съм гледал не повече от 5 епизода(да не повярва човек) тая Пейтън ми идва да я закопам в градинката пред блока
Angel_Lady
Apr 10 2007, 18:54
Еее, тя натам се променя много.
`BruKas`
Apr 10 2007, 21:21
[quote name='Angel_Lady' date='Apr 10 2007, 18:54' post='214867']
Еее, тя натам се променя много.
променя се ...към по лощо..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.