Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой най-малко ви харесва
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Nasi
Welcome to the club emoticon1 (11).gif bigarmhug.gif
{HoNeY}
Брук ... По принцип всички са готини и подходящи, но пък от всички нея никога не съм я харесвала... smile.gif
Abruzzi
По принцип най-антипатичния ми герой е гадния Дан Скот,но той не участваше в анкетата и гласувах за Лукас ... нещо не ми допада...
vitiq
Ами най-малко ми харесва... Хейли .. някво ми е безразборно какво ще стане с нея.. wink.gif
~ViLi_Chan~
Ъъъъъ Пейтън...мразя депресирани...емота...Ъъъх
{`BrukaS`}
(seduction_55 @ Oct 21 2006, 13:02) *

(seduction_55 @ Jul 18 2006, 20:00) *

Ми Хейли най-малко ми харесва.Просто понякога ужасно много ме дразни.

Бях гласувала за Хейли...за което в момента истински съжалявам,понеже тя ми стана любимка номер 2,след Брук happy.gif
В момента съм с 2 ръце против Лукас mad.gif От началото на 4 сезон ми се повдига от него. sick1.gif Много ми падна в очите dry.gif

И аз съм така!Просто мнооо ми падна в очите!Иначе кои наи-малко ми харесва като цяло...и аз нз! blush.gif
ALeX4e7y^
Гласувам за dry.gif ....Хейли
kalin4eto__
Брук
CheerFuL-F
Пейтън...
BrOOke&LuCaS
QUOTE(cheerfuL-f @ Nov 10 2006, 17:21) *

Пейтън...

Точно така! Супер е скучна и не знае какво иска...
LoVeMeNoW
Не че не знае какво иска,ама все тя трябва да е жертвата и няма смелост да се изправи срещу страховете си и да се пребори с тях....така че и аз гласувам...за Пейтън
^mileto^
Мен по принцип всички ми харесват!!!! 4.gif Но гласувам за Пейтън!Просто другите са ми по-симпатични!
~F.A.T.E~
мале ма закопахте ме въ,ми не знам аз тука се въздържам от мнение щот нз леле обичкам ги сички
sweet_DENI_f
Гласувам за Пейтън! Тлкова ми падна в очите в трети сезон! Много ми е отвратителна.
Брук Forever!
Haley_James_Scott
Пейтън mad.gif 15.gif 14.gif 19.gif
porcheto
Защо всички не харесвате Пейтън? Според мен героинята й е най-драматична и най-дълбока като характер от всички останали.
Аз гласувах за Нейтън, защото нито ми харесва на външен вид, нито пък има кой знае какво екранно присъствие.
~NaLeY AlWaYs & FoReVeR~
QUOTE(zlat @ Feb 5 2006, 23:09) *

Труден въпрос...Като се замисля Брук на моменти ме дразни smile.gif

да и мен ме дразни понякога dry.gif
girl_from_hell
Пейтън [ 91 ]
хаха как може толкова хора да нея харесват и все повечете ставате
stanislava
(porcheto @ Dec 13 2006, 15:12) *

Защо всички не харесвате Пейтън? Според мен героинята й е най-драматична и най-дълбока като характер от всички останали.
Аз гласувах за Нейтън, защото нито ми харесва на външен вид, нито пък има кой знае какво екранно присъствие.

Ами,porcheto,какво да ти кажа...явно за теб екранно присъствие и дълбочина на героя значат непрекъсната нужда от закрила+лицемерие.Защитавам Нейтън не само,защото ми е любимец,но и защото не заслужава такъв тип критика-героя му се промени толкова много през сезоните,че...не вярвам да ми посочиш друг толкова ИЗРАСТНАЛ персонаж!А за външния вид-тука направо ме уцели,това че не е сладникав рус красавец(тип ДиКаприо)не значи,че не е хубав...но и ти си права за себе си,не мога да ти кажа кой да те привлича

Р.С.-Ще помоля тези,които харесват Пейтън да не ме нападат,заради този пост.Не еднократно съм споменавала,че я харесвам,но не е тайна за никого,че не е перфектна и вярвам,че много хора ще се съгласят с мен,че Нейтън НЕ е безинтересен герой.
*PeyT*
Не мога да повярвам, че Пейтън води класацията dry.gif ... ?! blink.gif blink.gif
Мисля, че съм гласувала тук, но не помня за кой.. или ще е е за Хейли или за Брук.. двете най-малко ми харесват от главните! Не са ми антипатични, но не се нареждат и сред любимите ми! rolleyes.gif
porcheto
Ами stanislava, честно казано от твойто мнение Нейтън няма да ми стане по-интересен. Аз така виждам нещата и твърдо си стоя зад мнението. Все пак ако всички харесвахме един и същи герой, какъв би бил смисълът от останалите?! PEACE! happy.gif
stanislava
Въпроса не е да харесваме един и същи герой,а да не ги отписваме така.Джеймс наистина е много талантлив и в крайна сметка героят му е централен персонаж и някакси не върви да кажеш,че няма присъствие smile.gif
sofi7o
Ами сега като всички герой харесвам? ЕЕЕ мислих,мислих и гласувах за Лукас незнам защо или не просто си спомних в началото как влезе в отбора и т.н и от тогава колко път е изминал(в сериала разбира се 18.gif )
kalin4eto_
Ами на мен пък Брук не ми харесва. Имало е моменти, в които ми харесва, но са много малки. Още от 1 сезон ми е противна... Не искам да имам такъв човек за приятелка!!!!!!!!!!!!!!!! Предпочитам Рейчъл!
Bloody_Tears
Stanislava,от доста време не бях чела по-хубаво мнение.БРАВО!!!!Абсолютно съм съгасна!
susito
Гласувах за Нейтън по метода на изключването.Ако бях гласувала за Лукас незнам после къде трябваше да се крия от срам!Прекланям се пред красотата му! 36_1_32v[1].gif За Пейтън също никога не бих гласувала,защото от момичетата тя ме кефи най-много. 0106[1].gif Брук ме радва в повечето случаи,пък и има сладко личице!Хейли е симпатична и готина като цяло.Остава само Нейтън пък и друга причина да гласувам за него е отношението му към Лукас в първитв впизоди на 1 сезон! 1iangr[1].gif
LoveOneBoy
Лукас
^`^KimBeRly^`^
Нейтън , понякога върши такива щуротии че му се чудя на акъла (от каде ги ражда)
Angel_Lady
(ludoto_mimi @ Feb 5 2006, 14:56) *

Брук. Много ме дразни как се държи на моменти.

И при мен е така, особено много ме дразнеше в първия сезон. Но пък някои нейни постъпки наистина ми харесват.
А като гледам наи-много гласове има срешу Пейтън (милата).
Gia
Колебая се между Брук и Лукас. И двамата герои не знаят какво искат и как да го постигнат. Егати драмата се развиваше между тях, направо .. wacko.gif Не че не са ми симпатични, но определено ми харесват по-малко от останалите. Хейли пък ми е доста скучна понякога, героят й почти не се променя.
Алекс
Определено Брук.Държи се постоянно като кучка, много тъпо беше в началото на сериала как се опитва да открадне Лукас, след като е очевадно, че между Люк и Пейтън хвърчат искри.
Пак в началото на сериала, Брук беше намерила няква кутийка дето е дала Хейли на Нейтън.После тя го каза пред двамата и Хейли нещо се ядоса... така и не разбрах защо?
devon
Мисля,че преди време бях гласувала за Пейтън и сега много ме е яд защото в последните епизоди много ми се дигна в очите.И се сетих че от началото до сега Лукас ми е направил най-тъпото впечатление от всички герои.Хем са опитват да го изкарат много умен много зрял и такива всякви хем праи някви адските простотии от вида "незнам коя да избера Пейтън или Брук или пак дай да си легна с непознатата от бара(Ники) дай да смачкам баща си за дет е навредил на хората дет обичам,дай да го спася от пожара". Все някви такива измишльотини дет не са хубаво навързани.Аз и друг път съм си казвала,че Лукас е най-недоизпипания герой в сериала и може би тва е което ме дразни.Еми тва е...най-малко ме радва Лукас
A_l_e_x
Нейтън! Ужасно противен ми е от началото на филма,не мога да забравя,че се държеше като идиот,макар че минаха 3 сезона...
CraZy`HoT`SexY`F
Ами на мен ми харесват всички ,но най-малко Пейтън.
OTH^fenka
Всички ми харесват, така че няма да гласувам в тази анкета!
kingsize-4eto
Определено харесвам всички..Те са супер,имат чар и много готин характер,но може би бих гласувала за Пейтън...Нз защо,но като че ли не съм я опознала така както всички останали..нз.. unsure.gif
nadezhda_had
Гласувах за Пейтън
Violeta
Определено Хейли! Нещо не ми е интересна героинята на Бетани, а и мисля, че тя най-малко се е променила от 1 сезон до сега.
Adskata
Гласувах за Хейли...не знам но тя като че ли най-така не ми харесва...малко е странна на моменти...
Desire
Пейтън
*_*Селин*_*
Еми май няма такъв въпреки че в последно време Лукас ме дрази малко защото незнае какво иска всъщност дали Брук или Пейтън dry.gif Като фурнаджиска лопата е rolleyes.gif
`BruKas`
аМи аз не харесвам Пейтан откакто се скараха брук и лукас ..може и да е заради тва обаче просто не ми допада
AnGelChe
Цитат(`BruKas` @ Feb 23 2007, 19:35) *
аМи аз не харесвам Пейтан откакто се скараха брук и лукас ..може и да е заради тва обаче просто не ми допада

Точно заради това тя най не ми харесва...затова гласувах за нея wink.gif
lunati4kata
bih kazala za men nai nepriqtna e bruk ne znae koga da se spre

Edit:Писането на кирилица е задължително! Моля прочетете Правилата на форума!
Snejito
Нейтън ми е най - противен. Много е лекомислен в дадени моменти ,а и не знам какво му харесвате на тоя пъпчивко tongue.gif
hristin4e
Аз гласувах за Лукас, защото... и аз незнам защо.. и тъкмо мислих да не гласувам и гласувах за него.. е май не трябваше да гласувам. Уф че се ядосах, както и да е..
Лукас ме дразни на моменти, за това гласувах за него. huh.gif
[dEs]
Мен най - много ме дразни Пейтън. На нея винаги нещо лошо и се случва. Или баща й може да умре, появява се новата й майка обаче тя зе, че умра, Джейк и Джени си заминаха, два пъти се скара с Брук, не знаеше дали иска Лукас или него иска, Дерек - психото се появи, след това имаше брат, но и той си замина... Има и още много, ама няма смисъл да ги пиша всичките. От много време не съм я виждала да се усмихва, а когато го прави е много сладка. За това най - малко ми харесва винаги тя най - много страда. Винаги е нацупена. В депресия изпаднала...
f0rgy
Еми въпреки че съм гледал не повече от 5 епизода(да не повярва човек) тая Пейтън ми идва да я закопам в градинката пред блока tongue.gif
Angel_Lady
Еее, тя натам се променя много.
`BruKas`
[quote name='Angel_Lady' date='Apr 10 2007, 18:54' post='214867']
Еее, тя натам се променя много.

променя се ...към по лощо..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.