QUOTE(James towel keeper @ Jun 12 2006, 22:24)

Първо - същност ако изгледаш въпросния епизод още веднъж ще разбереш, че самата тя не знаеше, че е бременна когато му каза, а за лъжата има друг момент във филма - загледай и ще разбереш защо го направи
А за парите - кое отношение по-точно?? Че избра да живее при приятелите си, вместо в Калифорния, там с родителите и в голяма къща и басейн? Или за това, че обича да пазарува имаш напредвид - че то и ако ти имаше възможност щеше да го правиш, както и всеки нормален човек....
Напълно съм съгласна с Дара и твоя коментар тук ми се струва направо смешен - за One Tree Hill ли говорим все още? Но както и да е, щом искаш само да си споделиш мнението недей да слагаш неверни аргумантации, а гледай внимателно!
Ох незнам какво да Ви кажа..
Мислите че аз съдя прибързано?
А Мена само от един мой пост реши че нямам приятели..
Не искам да ви обиждам ама наистина се държите детски.
Не може да се сърдите така за нещо което някой е написал..
И защо е всичката тази агресия и тези червени дяволи.?!???.
Естествено че възрастта иам значение.
Вижте се само как реагирате!
Аргументи? аз казах че това е мое мнение. Не искам да убеждавам никого в правотата си, затова не смятах че ми трябват агрументи.
Но щом толкова искате..
- Да, Брук наистина в началото мислеше, че е бременна, но после разбра, че не е така, а е каза на Лукас;
- Това с оставането и в Три хил беше просто понеже сценаристите така са решили, не черта на характера й..
Боже как може така да се палите..
Спомнете си колко беше несигурна с Лукас и защо- понеже тя просто си няма понятие от нищо друго освен да е известна, да има пари и да ги харчи, да забива момчета докато ходи с Лукас(защото била тооолкова несигурна), да си показва циците...
Какво научи тя за живота? На другите герои им се случваха къде къде по големи драми, измряха сума ти хора, а на нея какво?
Гаджето и изневери с най-добрата й приятелка и техните фалираха..
Това ли са важните неща за вас?