Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой най-малко ви харесва
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ZoReNtSe
Работата е там, че всички си ги обичам blush.gif , НО макар, че намирам много общо м/у мен самата и Брук, съм фенка на Лейтън и просто гласувах за Брук...не, че много исках де shocking.gif
Baba_Qga^
Аз гласувах за Пейтън. Има моменти в които много ме кефи но е имало и доста случаи в които ме дразни а и съм Брукас фенче така че...
Nasunko
Хейли
Lex
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 5 2006, 15:56) *

Брук. Много ме дразни как се държи на моменти.

Подкрепям!
winona
Аз съм за Брук. Ужасно ме дразни. И външния й вид и ролята и...
Въобще нямам идея как може да е приятелка с Пейтън.. толкова са различни..
Напоследък Лукас също ме дразни.. особено след като си пада по такива като нея...
Menna
QUOTE(winona @ Jun 12 2006, 14:20) *
Въобще нямам идея как може да е приятелка с Пейтън.. толкова са различни..
Клишета,колкото щеш,но ще сложа само това,като най-отчетливо:
"По дрехите посрещат,по ума изпращат" biggrin2.gif
Иначе коментарче.... biggrin2.gif Щом си нямаш идея защо,толкова си имала и истински приятели,за което можеш само да съжаляваш,защото животът не е само черно и бяло,пък и нещата не се измерват с таблица "приличаме си/не си приличаме". happy.gif

QUOTE(winona @ Jun 12 2006, 14:20) *
особено след като си пада по такива като нея..
Всеки има право на мнение happy.gif но тук броих до 10 16.gif ,чудех се дали има смисъл да пиша rolleyes.gif ,но просто не се сдържах: 15.gif
Стана ми любопитно какво значи това,защото аз като прочета "такива като нея" и се сещам за това:
Такива като нея,които винаги казват,каквото мислят.
Такива като нея,които никога не лъжат.
Такива като нея,които си имат недостаъци,но Не ги крият.
Такива като нея,които са готови на всичко заради теб.
Такива като нея,които знаят какво искат.
Такива като нея,които са способни да те извадят от депресия и да са до теб в труден момент.
Такива като нея,които никога не се предават.
Такива като нея,които не толерират предателството по никакъв начин.
Такива като нея,за които всеки от другите 4 персонажа означава много скъп човек.
Леле,леле,Господ да те пази от "такива като нея"!!! 18.gif biggrin2.gif
winona
Знаех си аз че някой ще се хване за думите..
Виж, нямам намерение да се заяждам с никой. Всеки има право на собствено мнение.
Аз не натрапвам моето просто го споделям.
А в своя защита ще кажа само едно нещо, въпреки че бих могла да те опровергая по всички точки:
Спомни си когато излъга Лукас че е бременна. Това беше наистина гадно.

Не съм казала че няма хубави страни, но..

аа и още нещо.. помисли за отношението й към парите...

А относно първата част на коментара ти- него въобще не желая да го коментирам..
Ти на колко си? На 16?
Menna
QUOTE(winona @ Jun 12 2006, 21:54) *
помисли за отношението й към парите...

rolleyes.gif
Такива като нея,които си имат недостаъци,но Не ги крият.

Възрастта в случая не е от значение,но не всички го разбират.....
etIto
напално сам сагласна с Mennaза брук но таи като темата е за друго аз гласвах за Пеитан за6тото е много неориентирано моми4ето и в секи един момент иска не6то разли4но.
James towel keeper
QUOTE(winona @ Jun 12 2006, 21:54) *

Знаех си аз че някой ще се хване за думите..
Виж, нямам намерение да се заяждам с никой. Всеки има право на собствено мнение.
Аз не натрапвам моето просто го споделям.
А в своя защита ще кажа само едно нещо, въпреки че бих могла да те опровергая по всички точки:

Не съм казала че няма хубави страни, но..

аа и още нещо.. помисли за отношението й към парите...

А относно първата част на коментара ти- него въобще не желая да го коментирам..
Ти на колко си? На 16?

Първо - същност ако изгледаш въпросния епизод още веднъж ще разбереш, че самата тя не знаеше, че е бременна когато му каза, а за лъжата има друг момент във филма - загледай и ще разбереш защо го направи wink.gif
А за парите - кое отношение по-точно?? Че избра да живее при приятелите си, вместо в Калифорния, там с родителите и в голяма къща и басейн? Или за това, че обича да пазарува имаш напредвид - че то и ако ти имаше възможност щеше да го правиш, както и всеки нормален човек....
Напълно съм съгласна с Дара и твоя коментар тук ми се струва направо смешен - за One Tree Hill ли говорим все още? Но както и да е, щом искаш само да си споделиш мнението недей да слагаш неверни аргумантации, а гледай внимателно!
А това кой на колко години е няма никакво значение... Общо взето, ако хората се мислят за по-умни и по-добри защото са по-големи....... ааааааах, светът да е загинал........
ПП: Нищо лично нали happy.gif

Сори за флууда, а по темата - Пейтън - както казаха преди мен - тя незнае точно какво иска, не е здраво стъпила на краката си wacko.gif
ludoto_mimi
Без караници, че ще режем глави. dry.gif
winona
QUOTE(James towel keeper @ Jun 12 2006, 22:24) *

Първо - същност ако изгледаш въпросния епизод още веднъж ще разбереш, че самата тя не знаеше, че е бременна когато му каза, а за лъжата има друг момент във филма - загледай и ще разбереш защо го направи wink.gif
А за парите - кое отношение по-точно?? Че избра да живее при приятелите си, вместо в Калифорния, там с родителите и в голяма къща и басейн? Или за това, че обича да пазарува имаш напредвид - че то и ако ти имаше възможност щеше да го правиш, както и всеки нормален човек....
Напълно съм съгласна с Дара и твоя коментар тук ми се струва направо смешен - за One Tree Hill ли говорим все още? Но както и да е, щом искаш само да си споделиш мнението недей да слагаш неверни аргумантации, а гледай внимателно!

Ох незнам какво да Ви кажа..
Мислите че аз съдя прибързано?
А Мена само от един мой пост реши че нямам приятели..
Не искам да ви обиждам ама наистина се държите детски.
Не може да се сърдите така за нещо което някой е написал..
И защо е всичката тази агресия и тези червени дяволи.?!???.
Естествено че възрастта иам значение.
Вижте се само как реагирате!
Аргументи? аз казах че това е мое мнение. Не искам да убеждавам никого в правотата си, затова не смятах че ми трябват агрументи.
Но щом толкова искате..
- Да, Брук наистина в началото мислеше, че е бременна, но после разбра, че не е така, а е каза на Лукас;
- Това с оставането и в Три хил беше просто понеже сценаристите така са решили, не черта на характера й..
Боже как може така да се палите..
Спомнете си колко беше несигурна с Лукас и защо- понеже тя просто си няма понятие от нищо друго освен да е известна, да има пари и да ги харчи, да забива момчета докато ходи с Лукас(защото била тооолкова несигурна), да си показва циците...
Какво научи тя за живота? На другите герои им се случваха къде къде по големи драми, измряха сума ти хора, а на нея какво?
Гаджето и изневери с най-добрата й приятелка и техните фалираха..
Това ли са важните неща за вас?
ludoto_mimi
Успокойте страстите засега, сериозно говоря!
Lucky Me_{}
И петимата страшно много ми харесват и са ми много любими и наистина смятам, че без тях ОТН не би бил същия, но ако трябва да избирам кой ми е най-малко любим от тях, то това е Хейли.Най-вече защото постъпи супер егоистично и безотговорно във втори сезон и защото мъничко, абе кво ви лъжа всъщност мнооого й завиждам за Нейтън rolleyes.gif
lemmy
Уф измъ4их се наистина ма се пак гласувам за Брук защото не одобрявах постъпката когато беше на онзи купон в къщтата на Нейтън и като про4ете бележката му от Хейли наистина тя се промени извини се но то4но тази постъпка наистина ме ядоса ина4е мноу си я оби4ам.
born_4_you
При този избор аз клоня най-вече към Пейтън. От горе изброените най-много не харесвам нея. Аз никога не съм й била голяма почитателка затова съм и малко пристрастна (особено защото харесвам и много повече Брук), но винаги донякъде ме е дразнила с поведението си през по-голямата част от времето. Иначе според мен и Лукас донякъде заслужава критика, защото не е имало кой знае каква промяна у него, а и постъпва доста странно в много ситуации.
НО все пак сериалът нямаше да е същият ако който и да е от горните го нямаше.
Brukas fenka
Ами въпреки че избора е много труден гласувах за Пейтън.Понякога ме дразнят депресиите в който изпада и това че се държеше гадно с Хейли след като се върна от турнето само защото тя имаше проблеми.А пък и съм голяма фенка на Брукас и на Нейли също така че остава Пейтън
smithy
14.gif И аз гласувах за Пейтан . biggrin.gif Тва момиче направо ме изкарва извън релси , направо нея понасям даже когато има сцени с нея превъртам напред ... Тая не знае кво иска ...
BlaCk~RoSe~
Аз гласувах за Пейтън не че не я харесвам напротив тя е голяма сладурана самотна такава но другите ги обичам повече..двете двойки са суперски таи че ако трябва да избирам кой не ми харесва най много тва е Пейтън
Едит:Напълно съм съгласна с мнението на winona за Брук тя е абсолютно глезеното детенце на филма наистина на сички има се случиха големи трагедии а на нея некфи неща дет въобще не трябва да са от значение?!
Ice^Ice^Baby
Аз гласувах за Брук понеже ама въобще не ми харесва-гласът й въобще не ми харесва
Iv1tyYy
На мен Пейт най - малко ми харесва...въпреки музиката и рисунките й никога не съм я харесвала чак толкова,просто с нищо др не ме е завладяла и все пак трябва да има герой , който най - малко да ми харесва нали такава е анкетата 10.gif
lovely
Аз имам чуството, че който и да кажа все ще има обидени smile.gif, но все пак от изброените най-малко ми харесва Нейтън...незнам защо...малко ми е безличен, а и чуствам че е твърде зависим от Хейли ...особено във втория сезон т'ва ме дразнеше много!
sheli_88
Лукас
siestta_88
Хммм не е мн лесно да се каже но може би Пейтън. При нея нещата винаги са сложни и объркани а и понякога си мисля 4е и http://imalbum.aufeminin.com/album/D200602...H180202_L.jpgтя нз какво иhttp://www.sidequest.org/weblog/images/1006.jpgска .... така 4е моя глас е ''за'' Пейтън
seduction_55
Ми Хейли най-малко ми харесва.Просто понякога ужасно много ме дразни.
Libby
QUOTE(seduction_55 @ Jul 18 2006, 20:00) *

и при мен е така... много мисли това момиче, все ще се притеснява за нещо вместо да си гледа перфектния животец с Нейтън и да се радва на всеки миг без параноий и т.н.
siestta_88
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 7 2006, 22:54) *

QUOTE(Eli_Baby @ Apr 7 2006, 07:08 PM) *

Хмм аз намирам тука една тенденция - Брукас феновете гласуват против Пейтън а Лейтън Феновете против Брук...защо ли biggrin2.gif То май и затова те двете са с най-много гласове wink.gif

Неее да не забравяме Хейли тя е на второ място, тук са гласувете на Нейли феновете или по точно на Нейтън фенките mrgreen[1].gif ....И при положение че Брук води класацията би трябвало да следва че има повече Лейтън фенове, а в която и да е анкета за двойки, най-хубава любов и т.н. се вижда че има повече Брукас фенове huh.gif

kak ще има повече Брукас фенове - още повече че любовта между Хейли и Нейтън е мн по дълбокар истинска и осъзната
Devil^Rose^^
QUOTE(siestta_88 @ Jul 18 2006, 22:00) *

kak ще има повече Брукас фенове - още повече че любовта между Хейли и Нейтън е мн по дълбокар истинска и осъзната

Е преди всичко Нейли са си номер едно, Но борбата между Лейтаните и Брукасите винаги е водена от вторите. А и не пречи да си фен не само на една двойка, при повечето е така smile.gif
etIto
Ми кратко и ясно-Пейтън.Ако не броим рисунките й и това че е сладка на ваншен вид,е прекалено обаркана и никога не знае какво иска.
natoto
QUOTE(etIto @ Jul 18 2006, 23:47) *

Ми кратко и ясно-Пейтън.Ако не броим рисунките й и това че е сладка на ваншен вид,е прекалено обаркана и никога не знае какво иска.

И на мен Пейтън ми е най-малко симпатична....без причина, но някъкси т
natoto
QUOTE(etIto @ Jul 18 2006, 23:47) *

И на мен Пейтън ми е най-малко симпатична....без конкретна причина, но някъкси тя ми е най-безинтересна...антипатична ми е. А отностно мнението на etIto: всички сме объркани и понякога и ние незнаем какво искаме...според мен това е част от пътя, който трябва да извървиш за да намериш себе си и наистина да разбереш какво искаш от живота си,какво искаш да постигнеш. smile.gifsmile.gifsmile.gif
KaRaMeL_
В началото много ме дразнеше Нейтън с държанието си към Лукас 19.gif , само че откакто се промени, ми е сред любимците. Общо взето всички ми харесват много, но може би Брук понякога ме дразни с поведението си?!
Mai4et0
Най ме дразни Пейтън sad.gif Нз защо но ми е леко неразбрана от моя страна.Всеки път когато Брукас се събират тя обърква всичко mad.gif Това не мога да го разбера dry.gif Съжелявам за феновете й unsure.gif нищо лично към вас 4.gif
Mrs.Ackles
Оффф, супер трудно е тва.... unsure.gif Абсолютно всички ме кефят, но по метода на изключването.....определено не е Нейтън (та той ми е любимия blush.gif biggrin2.gif ), не са и Пейтън и Лукас.....ъъъъ, мисля, че ако трябва да избирам бих се спряла на Брук! Нз, и тя ме кефи, ама може би най-малко...
*PeyT*
Много е трудно наистина unsure.gif dry.gif , но подкрепям _NathaN_FenkA`-Брук! Сладка е, но ако трябва да избирам...другите повече си ги обичам unsure.gif Трябва да призная обаче, че в последната серия ми скъса сърцето sad.gif..имам предвид сцената с Лукас като се скараха..беше толкова миличка..мн жал ми стана sad.gif ! Много добра актреса е!
Хейли
Интересен въпрос аз всичките ги харесвам просто са уникални...Но можеби по малко не ми харесва Пейтън .....
LeYtOn
Брук! Много ми е антипатична.
vivata123
Хейли...нямам нищо против нея,но ако трябва да избирам...
Nasi
Ако можех да си променя мнението щях да го направя незабвно и щях да гласувам за Лукас.....трети сезон започна жестоко да ми лази по нервите. Дано не продължи да го прави, но както изглежда ще продължи с пълна пара.
stanislava
Аз също ще трябва да се спра на Лукас.Нямам никаква представа защо,но още от началото не го харесвам.А и според мен Чад е най-слаб като актъор
loretka
Ами Пейтън и Нейтън ги изключвам,защото са ми любимци.Брук е сладка, Хейли също, а и пее много хубаво.Остава Лукас.На моменти не знае какво иска и се държи инфантилно и ме дразни.
Heaven's a Lie1
Да кажем, че в началото Нейтън беше " главният " герой който изключително много ме дразнеше. Но Брук е тази която не мога да изтрайвам вече. Няма да споменавам причини, защото може би .. ще обидя нечий неин фен.
DaniEl
Ами незнам за мен всички са големи сладури и си ги обичам супер много blush.gif Пейтън ми хареса първа,когато е видях за първи път се влюбих в нея wub.gif(незнам на вас защо не ви харесва и защо води класацията sad.gif ) Брук е перфектното момиче ,красива(ужасно много biggrin2.gif ),умна ,чаровна и предизвикателна завъртя ми главата wacko.gif Хейли тя е толкова миличка,как може човек да не е харесва rolleyes.gif А пък и пее много хубаво 4.gif Остават Лукас и Нейтън,труден избор unsure.gif Но понеже Чад си го харесвам повече ,ще гласувам за Нейт.Sorry sad.gif
Menna
(The Black Dragon @ Feb 5 2006, 15:50) *
Лично за мен тва е Лукас. В първи и втори сезон мнението ми за него беше добро. Точен пич с приятелите си, сериозен, трезвомислещ, а ся в трети сезон е един путьо дет не знае кво става и абе общо взето го дават кат някъв Ромео и тва е.
За Нейтън, Пейтън и Брук мога да кажа, че са израстнали най-много като характери, начин на мислене и поведение
Хейли - няма промяна съществена
Вече 100% съгласна с това мнение. happy.gif
И аз не си вярвах,че ще стигна до този извод,обаче Лукас измести Хейли от първото място в моята класация. blink.gif
Още от средата на 3ти сезон ми лази по нервите и вече едвам го издръжам. ermm.gif
Жалко че е главен герой,по-малко екранно време,по-добре. bigwink[1].gif
Bloody_Tears
ами незнам.сега гласувах за хейли,макар че тя не е тази,която най-много не ми харесва.на мен рейчъл най-не ми харесва,ама нея я няма.пък избрах хейли,защото много я намразих в 2сезон и сякаш оше немога да й го простя. smile.gif много се ядосвах на нейт в началото когато се здобриха,въобще не исках да й прощава.тя го изоставя,казва,че бракът им е бил грешка,той едва не се уби,заради нейната глупост и накрая хоп-той ей така ще и прости.sad.gif
макар че са ми любимата двойка в сериала,много я мразя за това,което причини на моя нейтънчо във 2 сезон и много си я бичкам,че го направи толкова щастлив след това.smile.gif
але кво да ви кажа...ЛУДА СЪМ!!! smile.gif
common_sense
зависи. по принцип Лукас, но откакто Хейли стана ''звезда'' може би тя най-малко ми харесва. в момента Хейлс определено най-малко ми допада smile.gif
sladuranka
ЕЕЕЕЕЕЕЕ, това е много гадно всички са ми любимци. Винаги има нещо, което да ми харесва в тях и което леко да ме дразни. май ще гласувам за Хейли заради историята във 2-и сезон 19.gif .
milen4eto
Абе хора вие нормални ли сте да си давате гласовете за Нейтън, какво му е на него, че не го харесвате... много си е готин даже...
SetKoen
Пейтън...направо не издържам да я гледам много ми е антипатична!
seduction_55
(seduction_55 @ Jul 18 2006, 20:00) *

Бях гласувала за Хейли...за което в момента истински съжалявам,понеже тя ми стана любимка номер 2,след Брук happy.gif
В момента съм с 2 ръце против Лукас mad.gif От началото на 4 сезон ми се повдига от него. sick1.gif Много ми падна в очите dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.