The Black Dragon
Feb 5 2006, 14:50
Е въпроса е ясен. Кой от любимците ви е най-малко любим.
Лично за мен тва е Лукас. В първи и втори сезон мнението ми за него беше добро. Точен пич с приятелите си, сериозен, трезвомислещ, а ся в трети сезон е един путьо дет не знае кво става и абе общо взето го дават кат някъв Ромео и тва е.
За Нейтън, Пейтън и Брук мога да кажа, че са израстнали най-много като характери, начин на мислене и поведение
Хейли - няма промяна съществена
Айде вие сте на ред
Гласувах за Нейтън, въпреки че въобще не мога да кажа, че от тези някой не ми допада. Лукас и Пейтън ги изключвам, Брук и нея щото ме кефи, Хейли е голяма сладурана...остава Нейтън, въпреки че той много се издигна.
ludoto_mimi
Feb 5 2006, 14:56
Брук. Много ме дразни как се държи на моменти.
^Mim0zKa^
Feb 5 2006, 15:17
Оххх бахти гадния вапрос

Ми мене вси4ки максимално ме кефят!Обожавам Лукас и Брук така 4е ги изклу4вам моментално,Пейтън съ6то много ме кефи,Хейли са6то адската сладурана така 4е тях двете са6то изклу4вам...опа...

Нейтън е голям пи4 но.....гласувах за него поради единствената при4ина 4е на моменти не ми харесва как несправедливо се ядосва на Лукас и за тва 4е като Дан му каже не6то по4ва да се саамнява веднага..както стана с Хейли там за бебето...!Ина4е ни6то ли4но мнгоо му се кефя и на него!
rusi4kata^
Feb 5 2006, 15:54
Ами аз гласувах за Нейтън,защото понякога много ме дразни как се държи към Хейли!!!само баща му да му каже нещо и той веднага е настръхнал

а и също не ми харесва как се отнася към Лукас.Мисли си че е по-велик...абе не знам,но понякога ме дразни

иначе му се кефя като физика и тн...но държанието му към другите малко куца
Devil^Rose^^
Feb 5 2006, 15:56
За мен това е
Хейли 
незнам още от първия епизод не ми хареса. Видя ми се малко лигава и даже на моменти егоистична.И после във втори сезон след като отиде на турне

съвсем ми падна в очите
rusi4kata^
Feb 5 2006, 16:01
Ами аз гласувах за Нейтън,защото понякога много ме дразни как се държи към Хейли!!!само баща му да му каже нещо и тои веднага е настръхнал

а и също не ми харесва как се отнася към Лукас.Мисли си че е по-велик...абе не знам,но понякога ме дразни

fenka_lucas_i_brooke
Feb 5 2006, 16:10
Ужас!Да ме убиете не знам защо гласувах за Пейтън!ццц!Като се има впредвид ника ми нещо съм се побъркала!Но Нейтън и Хейли и ооо Брук и Люк о ненене!Ако Дан беше тука мисля че той щеше да бие класацията!

Със сигурност на всичките главни герои симпатизирам,но ако трябва да определя на кой най-малко-това е Хейли.
Струва ми се доста незабележима като характер на моменти,да не кажа безлична.
аз не мога да гласувам тук.
ludoto_tedi
Feb 5 2006, 18:20
аз веднага мога да отговоря - Брук.Поради една проста причина - Always and Forever - Naley & Leyton!
scandalous_girl
Feb 5 2006, 19:51
Аз гласувах за Пейтън. Още в 1 сезон не ми хареса особено,нейният характер и държание(сега вече ми се струва малко по-яка),но пък на другите много им се кефя.
ThePinkDuck
Feb 5 2006, 19:57
QUOTE(rusi4kata^ @ Feb 5 2006, 04:01 PM)

Ами аз гласувах за Нейтън,защото понякога много ме дразни как се държи към Хейли!!!само баща му да му каже нещо и тои веднага е настръхнал

Напълно съм съгласна с тебе!Много ме дразни като почне да се държи като малко дете , а уж вече е пораснал.Никак не ми харесва щото все се връзва на всичко...абре rusi4kata го е казала най - добре!
Мен Пейтън най-ме дразни, незнам защо, но не я харесва особено, на места ме кефи супер много, но на други въобще
James towel keeper
Feb 5 2006, 20:12
QUOTE(Ralna @ Feb 5 2006, 08:07 PM)

Мен Пейтън най-ме дразни, незнам защо, но не я харесва особено, на места ме кефи супер много, но на други въобще
И аз съм така Инче!
Нц цащо но Пейтън въобще не ме кефи... Просто нз... Сигурно заради Брук и Люк я намразих така да се каже... Просто БРУКАС това са двамата най-перфектни души в сериала, и Нейтън и Хейли, въпреки че май е по-добре Нейтън и аз

. Иначе е имало моменти в които ме кефи... тея последните с ели. Абе убийте ме нз защо не ми харесваа... Още като гледах първи сезон, нещо ми се видя мрачна такава, дето се е заровила в миналото... И съсипваше моментите си с Лукас, когато го имаше, и когато той тръгна с Брук, тя се сети, че вече може да тръгнат
Дано не обидя феновете, но това си е моето мнение....
Devil^Rose^^
Feb 5 2006, 20:14
Лукас [ 2 ] [10.00%]
Пейтън [ 6 ] [30.00%]
Нейтън [ 5 ] [25.00%]
Хейли [ 2 ] [10.00%]
Брук [ 5 ] [25.00%]
Е не тая класация ме фърля в тъча
До момента тия дето най не ги харесвам са любимци на мнозинството
![2083[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2083[1].gif)
Няма да се разберем

...
О,това е много гадна анкета

.Всичките герои сами по себе си са страхотни

.Гласувах за Пейтън

Супер маце е

,обаче не я харесвам,когато се намесва между Брук и Лукас
fire_misha
Feb 5 2006, 23:04
Не мога да преценя и за това няма да гласувам, но мога да кажа само че Хейли супер много ме издразни когато замина на турнето.Можеше поне да повика Нейт с нея.
Труден въпрос...Като се замисля Брук на моменти ме дразни
Life_is_a_Bitch
Feb 6 2006, 10:03
Ем всички ги харесвам, но гласувах за Пейтън - не че не ми харесва, просто аз сън фенка на Нейли и Брукас
april^^
Feb 6 2006, 12:41
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 5 2006, 06:20 PM)

аз веднага мога да отговоря - Брук.Поради една проста причина - Always and Forever - Naley & Leyton!
Напълно подкрепям мнението!Брук има много яко излъчване ,но просто ми е чудно как една толкова уникална личност като Пейтьн е с най много гласове.Обичам ги всичките ,но Пейтън просто има смелостта да бъде различна и се надявам да има други които мислят така

Go Naley & Leyton
solenka
Feb 6 2006, 13:49
Може и да обидя феновете на Лукас, но в този 3 сезон направо не мога да го дишам. Супер много ме дразни!

Да вземе да си избере Брук или Пейтън и готово. К'во е т'ва ту с едната, ту с другата. Ей за това не мога да го понасям, защото не знае какво иска!
QUOTE(april^^ @ Feb 6 2006, 12:41 PM)

Напълно подкрепям мнението!Брук има много яко излъчване ,но просто ми е чудно как една толкова уникална личност като Пейтьн е с най много гласове.Обичам ги всичките ,но Пейтън просто има смелостта да бъде различна и се надявам да има други които мислят така

Go Naley & Leyton

И аз мисля така
april^^.Пейтън ми е любимка ... Тя е толкова истинска и борбена личност ... има някакъв чар и обаяние и още като я видя и се възхищавам

Гласувам за Брук ... има моменти в които направо ми лази по нервите, като в последния епизод когато каза на Лукас че няма нищо против да говори лоши неща за Пейтън

егаси отношението честно

...
divata_pe4urka
Feb 6 2006, 22:42
гласувам за Хейли защото ме издразни в доста моменти в 2ри и 3ти сезон
Няма да гласувам и не бих го правила. Как така ще гласувате? Нали сички сте фенове. Или сте или не сте. Така излиза че гледате сериала само заради някои от героите. И на мен Дан не ми харесва, но иначе сериала щеше да е нищо особено. Таке че помислете си следващия път когато някой от тези ви издразни, еми може това да е замисъла. Мерси за вниманието
QUOTE(wi7ch @ Feb 6 2006, 10:46 PM)

Няма да гласувам и не бих го правила. Как така ще гласувате? Нали сички сте фенове. Или сте или не сте. Така излиза че гледате сериала само заради някои от героите. И на мен Дан не ми харесва, но иначе сериала щеше да е нищо особено. Таке че помислете си следващия път когато някой от тези ви издразни, еми може това да е замисъла. Мерси за вниманието

Това,че съм фен на сериала не значи че приемам всички качества или постъпки на даден от персонажите.А иначе аз много добре си знам защо гледам сериала
Devil^Rose^^
Feb 6 2006, 23:18
Е не просто няма начин да ги харесваме всичките

Това не ни прави по малко фенове

ся не може да ги боготворим само защото са част от сериала, колко и да са хубави няма безгрешни и точно това ги прави толкова специални

И по добре един да ме дразни на моменти отколкото само един да ми харесва

А що се отнася до Дан е той си е просто върха пък !!!
april^^
Feb 6 2006, 23:24
Peyton Sawyer и аз така мисля за отношението на Брук

И тя си има много качества но в Пейтън просто има нещо ... Нз... станала ми е нещо като пример

И аз като теб се възхищавам на хора които имат такова обаяние, разбират от изкуството и успяват да се отличат с борбеността си

Даже в последно време Лукас, както прехвърля топката от едната на другата, започвам да си мисля че не ги заслужава и 2-те, най малко Пейтън

(колкото и да им се кефя заедно)
И аз няма да гласувам!!
Лукас-много се развали момчето просто напоследък,но иначе е некаф добрудушен,мил и много зрял.
Брук-тва с Пейт,където каза на Лукас,че може да говори глупости за нея-много ми падна в очите иначе и тя ми беше станала една от най-любимите.Подкрепяше много здраво Хейлито докато тя се опитваше да се събере с Нейт.
Пейтън-Слуша жестока музика и е страшно красива и е по-различна от другите.Кефи ме!!
Хейли-Е незнам защо толкова не я харесвате.Е вярно не е безгрешна,но е хипер яка.Хипер мила и отзивчива,притежава глас за какъвто много момичета занимаващи се с музика само могат да мечтаят и има страхотна външност.
Нейтън-е тва момче е некво брутално.Всеки път като го видя сърцето ми се разтуптява.Колко е SEXY не е истина.Ако го видя няма да му се размине(ама при всички е така),само го вижте-атлетичен красавец.Всеки си мечтае за гадже като него.Е има на моменти когато поведението му куца(като се връзва всеки път на Дан ама му е простено)
fire_misha
Feb 7 2006, 13:08
QUOTE(Haley @ Feb 7 2006, 09:43 AM)

Брук-тва с Пейт,където каза на Лукас,че може да говори глупости за нея-много ми падна в очите иначе и тя ми беше станала една от най-любимите.
Тва нещо съм го пропуснала май.В такъв случай и на мене Брук тотално ми падна в очите.Все пак Пейтън и е най-добрата приятелка
fenka_lucas_i_brooke
Feb 7 2006, 13:16
QUOTE(fire_misha @ Feb 7 2006, 01:08 PM)

Тва нещо съм го пропуснала май.В такъв случай и на мене Брук тотално ми падна в очите.Все пак Пейтън и е най-добрата приятелка

Според мен Брук го каза това за да види как ще реагира Лукас и какво ще му е оправданието защо обича нея а не Пейтън,а не защото я мрази или нещо такова!Те са си най-добри приятелки,но тя го каза просто за да подтикне Лукас да каже истината!
^Mim0zKa^
Feb 7 2006, 13:30
Тва не мога да го разбера....

как Брук е с най много %!Ами да ви кажа и Пейтън е най-добра приятелка на Брук но това не я спря и и изневери с Лукас......тогава и бе6е супер гадно и наистина много тежко...оба4е какво напраий тя...прости им и на двамата!То по тая логика на мен Пейтън трябва супер много да ми е паднала в о4ите ама...не 6ото всеки прай гре6ки нали??А тва дето го коментират вси4ки ,направо 6те я изадат Брук 4е казала на Лукас еди си какво....ами аз 6те ви кажа 4е тва е просто една за6титна реакция от нейна страна за6тото се страхува ЛукАс да не направи пак са6тата гре6ка и да я нарани така брутално!!!!!За6тото Брук е много емоционална и е много доброду6на....и много даржи на Пейтън както виждаме ,винаги я подкрепя!Така 4е не ми е много ясно как може да е с най много %,но това си е ли4но мое мнение може би пове4ето не мислят така!Еми жалко
James towel keeper
Feb 7 2006, 15:06
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 7 2006, 01:30 PM)

как Брук е с най много %!Ами да ви кажа и Пейтън е най-добра приятелка на Брук но това не я спря и и изневери с Лукас......тогава и бе6е супер гадно и наистина много тежко...оба4е какво напраий тя...прости им и на двамата!То по тая логика на мен Пейтън трябва супер много да ми е паднала в о4ите ама...не 6ото всеки прай гре6ки нали??А тва дето го коментират вси4ки ,направо 6те я изадат Брук 4е казала на Лукас еди си какво....ами аз 6те ви кажа 4е тва е просто една за6титна реакция от нейна страна за6тото се страхува ЛукАс да не направи пак са6тата гре6ка и да я нарани така брутално!!!!!За6тото Брук е много емоционална и е много доброду6на....и много даржи на Пейтън както виждаме ,винаги я подкрепя!Така 4е не ми е много ясно как може да е с най много %,но това си е ли4но мое мнение може би пове4ето не мислят така!Еми жалко

Съгласна съм с теб!
И мен Пейтън никога не ми е харесвала, заради това с Брук... и наистина Брук им прости...
Колкото до това, че Брук Ви била паднала в очите, защото казала това... Смешно е бе хора

Не гледахте ли сцената? И защо същност го каза?

Ох нее... Не е нужно да си измисляте, просто си кажете, че Брук не ви допада....
april^^
Feb 7 2006, 15:36
Не мога да кажа това! Брук е голяма сладурана и е супер чаровна!Наистина не ми долада това, което каза иначе самата тя ме кефи

Вярно е, че всеки казва и прави глупости понякога, и за постъпката на Пейтън сте прави!Затова лично на мен Брук не ми е паднала в очите.Гласувах за нея просто защото Пейтьн ми е фаворит от самото начало

това е
fenka_lucas_i_brooke
Feb 7 2006, 15:43
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 7 2006, 01:30 PM)

напълно съм съгласна с тебе
^Mim0zKa^
Feb 7 2006, 16:41
Радвам се 4е и други мислят като мен!Но искам само да уто4ня 4е аз не казвам 4е не харесвам Пейтън!Напротив тя много ми харесва и е голяма сладурана,но просто исках да изкажа мението си по вапроса за Брук,за6тото не виждам какво толкова е станало 4е на вси4ки ви да е паднала в о4ите

Моето мнение по никакав на4ин не се е променило дори и след"голямата глупост която е казала",по горе написах за6то мисля 4е го е казала!Така 4е Брук за мен си остава супер готина,мила,доброду6на и забавна и много вярна приятелка!!!
Devil^Rose^^
Feb 7 2006, 16:45
Добре бе хора може да не се съгласите с мен но Брук си го просеше.Тя застана между Лукас и Пейтън, я се върнете назад към ...имаше едно парти беше в дома на Нейтън и си спомням че Брук беше с една червена рокля( беше много яка

) и се напи и почна да плете интриги защото разбра че Лукас си пада по Пейтън и тя нямаше шанс. И после само не ми беше ясно защо когата стана случката в мотела с Лейтън тя не го очакваше. Това щеше да се случи рано или късно някак си не беше чак такава изненада или поне за мен не беше
P.S. E все пак това е форум и всеки е свободен да изкаже личното си мнение и когато то се различава от това на останалите е още по добре

иначе всички щяха да пишат едно и също
april^^
Feb 7 2006, 17:21
Абе и двете са готини!

Естествено е всеки да си има предпочитания към едната

Просто темата някакси..."Кой най-малко ви харесва"

Аз предпочитам "Кой ви е любимият персонаж"

Хейли-Е незнам защо толкова не я харесвате.
Ммм

не съм казала,че не я харесвам.Просто от всички главни герои тя е тази,който ми допада най-малко,което в никакъв случай не значи,че не и се радвам
Пък и както самата ти каза никой не е безгрешен.От тази гледна точка е нелогично да се говори,че някой ти е паднал в очите заради дадена грешка,постъпка и тн.
Devil^Rose^^-Че Брук застана между Лукас и Пейтън е вярно,но за да се получи връзка се искат двама души нали така? Затова за мен виновник в този триъгълник си беше Лукас и това си е.Той затова и после си сърба попарата,която си направи.
Малко се отклоних от темата,но исках да кажа,че много си обичам повечето герои(за главните да не говорим),но все пак някои си ги обичам повече от други!
solenka
Feb 7 2006, 20:28

Нейтън-е тва момче е некво брутално.Всеки път като го видя сърцето ми се разтуптява.Колко е SEXY не е истина.Ако го видя няма да му се размине(ама при всички е така),само го вижте-атлетичен красавец.Всеки си мечтае за гадже като него.Е има на моменти когато поведението му куца(като се връзва всеки път на Дан ама му е простено)
Направо ми четеш мислите!

Иначе сега като се замисля всички в даден момент от време са ме нервирали, но както писах преди, Лукас вече страшно много ме дразни.
april^^
Feb 8 2006, 15:34
Абсолютно ви споделям мнението за Нейтън

Пък и характерът му страшно много се разви с течение на времето
Хейли ми е малко безинтересна

Особено пък след като замина толкова ме дразнеше...
fenka_lucas_i_brooke
Feb 8 2006, 20:29
Обаче гледайте момичетата имат най-много проценти!Това да не се дължи на факта че тука сме повече момичета

хахха!
Devil^Rose^^
Feb 8 2006, 21:38
QUOTE(fenka_lukas_i_peitan @ Feb 8 2006, 08:29 PM)

Обаче гледайте момичетата имат най-много проценти!Това да не се дължи на факта че тука сме повече момичета

хахха!
Да бе и аз го забелязах

...истината е че им завиждаме и затова уж не ги харесваме щото били еди кви си

....мм тя Хейли

с Нейтън
^^HeLa^^
Mar 18 2006, 00:19
Много труден въпрос как да кажа кой не ми харесва като всички са страхотни? Не мога да преценя, те са толкова различни всичките и са толкова страхотни. и все пак имало е моменти, в които Брук ме е дразнела затова избирам нея.
Mimeto
Mar 18 2006, 09:40
Оф много труден избор по принцип всички страшно много ги харесвам всичките

но гласувах за Пейтън защото имаше някой моменти в който малко ме дразнеше
Абе хора всеки си има някъкав 4ар и всеки си има недостатаци в характера!нали за тва се кефя на тоя филм за6тото ангажира мн от наще проблеми колкото и глупави или не да са те!филма си е супер реалистичен и ако се показваха само даде тип герои които да се харесват на всеки не мисля 4е 6те6е да има това въздействие!а така виждаме колко различни хора могат да бъдат приятели и единно да преминават през всякъкви изпитания!не бих казала че някои особено мн ме дразни просто има постъпки които не винаги удобрявам но хора сме,всеки гре6и!
girl_from_hell
Mar 18 2006, 12:27
пф това е много интересен въпрос доста ми беше трудно да избера ама все пак май ще се спра на брук не че имам нещо против нея даже много ми харесва ама все пак съм си фенка на лукас и пейтън и тя някак си не ми се връзва там само ми разваля мечтата
OTH_fenka
Mar 18 2006, 12:59
Аз съм Лейтън фен и гласувах за Брук. Освен това понякога не ми харесва как се държи.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.