Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кармен и Шейн
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
crazyvaca
Чесно да ви кажа отначало филмът ми се стори без бъдеще,обаче аз съм от хората които вярват във новите неща и чаках да дадът по фокс лайф първият епизод и едва след краят му вече бях друпнала 4-рите сезона от замунда.Този филм ме удари право със сърцето чесно това е един от малкото филми които наистина си заслужава да се гледат,не съм спала 3 дни само за да му видя края.А най-интересните епизоди бяха със Кармен и Шейн просто там превъртах и превъртах само да ги видя адски много се увлякох по тях и по сериала де,че мисълта ми е,че ще е много хубаво ако върнат Кармен във 6 сезон защото само тя успя да влезе във сърцето на рошавото и недостъпно диваче макар че е малко абсурдно след като беше толкова наранена.Както и да е филмът ми влезе под кожата и ще ми е мн мучно когато изгледам каря защото повече няма да има ТHE L WORD worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
SilentShout
Хванала те е The L Word обсесията happy.gif Други не сме ги гледали толкова скоростелно 5те сезона, но са си голяма зарибявка и всеки, който почне да го гледа много бързо се уверява rolleyes.gif
Anince7yyy
Ot kude da si drupna 5 ili 6-ti sezoon kajete plzz worthy.gif
SilentShout
Цитат(Anince7yyy @ Aug 7 2008, 03:30) *
Ot kude da si drupna 5 ili 6-ti sezoon kajete plzz worthy.gif

Пети сезон можеш да си го намериш в Замунда, а за 6ти трябва да чакаш както всички останали чакаме да излезе януари 2009 rolleyes.gif
bubBLe_gUm
както казах в една др тема аз гледам TLW лазно заради Шейн и за една седмица съм на края на 3ти сезон просто 2те (Шейн и Кармен) така яко ми пълнят душата rolleyes.gif biggrin2.gif
FOXFIRE
Двете са супер. Много си подхождат като двойка. Имаше доста страст между тях.
Това не може да се изиграе така както те го направиха. Според мен е имало нещо между Кейт и Сара.
Mai4et0
Аз не знам за Сара и Кейт но в едно интервю на Миа тя каза, че Ники трябвало да бъде много кратка афера но поради химията между тях направили нещо повече по въпроса... и бтв няма да е лошо да се пусне някаква тема за актьорите да ги обсъждаме защото аз продължавам да си мисля, че някои от каста са си лезби ... то просто играят перфектно ... може ли да ме вини човек 18.gif
**Naley*
Най-яката двойка в целия сериал emoticon1 (109).gif адски много им се кефа и са много сладки заедно,жалко,че Шейн я заряза така гадно на сватбата им emoticon1 (68).gif ,според мен те са доста колоритни личности,играят си супер яко ролите.Е не знам дали наистина и в живота са обратни,но адски добре се справят с тея сцени biggrin.gif
zai4etooo
Цитат
Аз не знам за Сара и Кейт но в едно интервю на Миа тя каза, че Ники трябвало да бъде много кратка афера но поради химията между тях направили нещо повече по въпроса... и бтв няма да е лошо да се пусне някаква тема за актьорите да ги обсъждаме защото аз продължавам да си мисля, че някои от каста са си лезби ... то просто играят перфектно ... може ли да ме вини човек

ще ти се а ?? biggrin.gif

брех от кога не бях влизала тука... направо ми домъчня за форума... unsure.gif
иначе двете(Шейн и Кармен) са си много готини... Шейн си ми е под кожата на мене ... много и се радвам worthy.gif
тва че заряза Кармен пред олтара...изобщо не я обвинявам, защото си имаше причина да го направи...
и сега много ми се иска ад видя кво ше стане с тях в 6-ти сезон, ама чак догодина ... ще видим кви ше ги сътворят този път тези двете rolleyes.gif
Mai4et0
Цитат(zai4etooo @ Aug 13 2008, 23:10) *
Цитат
Аз не знам за Сара и Кейт но в едно интервю на Миа тя каза, че Ники трябвало да бъде много кратка афера но поради химията между тях направили нещо повече по въпроса... и бтв няма да е лошо да се пусне някаква тема за актьорите да ги обсъждаме защото аз продължавам да си мисля, че някои от каста са си лезби ... то просто играят перфектно ... може ли да ме вини човек

ще ти се а ?? biggrin.gif

Кое да ми се ще ?
zai4etooo
е как кое...да направим тема за актьорите и да ги обсъждаме , ти какво реши rolleyes.gif
Mai4et0
Цитат(zai4etooo @ Aug 13 2008, 23:40) *
е как кое...да направим тема за актьорите и да ги обсъждаме , ти какво реши rolleyes.gif

awuxhuaxhuaxa еми нз други неща помислих аз 18.gif То TLW така влияе, че сички сме перверзии biggrin.gif
bingoboy
Цитат(Mai4et0 @ Aug 14 2008, 00:48) *

awuxhuaxhuaxa еми нз други неща помислих аз 18.gif То TLW така влияе, че сички сме перверзии biggrin.gif

опс, айде сега и перверзия?Някой да е видял в TLW перверзии? 9.gif
Mai4et0
Цитат(bingoboy @ Aug 14 2008, 18:12) *
Цитат(Mai4et0 @ Aug 14 2008, 00:48) *

опс, айде сега и перверзия?Някой да е видял в TLW перверзии? 9.gif

Не, изобщо ! ! ! ! ! ! ! ! 18.gif
zai4etooo
Цитат
Цитат(bingoboy @ Aug 14 2008, 18:12)
Цитат(Mai4et0 @ Aug 14 2008, 00:48)
Цитат(zai4etooo @ Aug 13 2008, 23:40)
е как кое...да направим тема за актьорите и да ги обсъждаме , ти какво реши

awuxhuaxhuaxa еми нз други неща помислих аз То TLW така влияе, че сички сме перверзии

опс, айде сега и перверзия?Някой да е видял в TLW перверзии?

Не, изобщо ! ! ! ! ! ! ! !

еми няма, аз щипове и камшици не видях emoticon1 (115).gif
bingoboy
sick1.gif sick1.gif
Цитат(zai4etooo @ Aug 14 2008, 20:00) *
Цитат
Цитат(bingoboy @ Aug 14 2008, 18:12)
Цитат(Mai4et0 @ Aug 14 2008, 00:48)
Цитат(zai4etooo @ Aug 13 2008, 23:40)
е как кое...да направим тема за актьорите и да ги обсъждаме , ти какво реши

awuxhuaxhuaxa еми нз други неща помислих аз То TLW така влияе, че сички сме перверзии

опс, айде сега и перверзия?Някой да е видял в TLW перверзии?

Не, изобщо ! ! ! ! ! ! ! !

еми няма, аз щипове и камшици не видях emoticon1 (115).gif

Ми как ще ги видиш?! Те са зад кадър! 10.gif Дъртото Ilene ги размахва ! И кой не слуша - пляяяяяяяс 15.gif да му стане кармазЪ трътката 15.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.