Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Cam Gigandet
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Twilight
ladysunshine
Cam Gigandet

Име: Cam Joslin Gigandet
Дата на Раждане: 16.08.1982
Място на раждане: Такома, Вашингтон, САЩ
висоина: 1.83

Роден в Такома,Вашингтон през 1982, още като малък Кам се премства в Лос Анджелис. Там той започва да се занимава с актьорско майсторство.
Един от първите му филми е Mistaken (2004). Участва в сериали като От местопрестъплението: Маями, The Young and the Restless, Days of our Lives и Jack & Bobby.
До 2008 година е най-известен с ролята си на сърфиста Волчек в сериала The OC. Скоро излезлият филм Never Back Down, както и излизащият през декември Twilight, носят заслужена слава на Кам. В Never Back Down Kaм играе ролята на боеца Райън Макартни, а в Twilight ще изиграе ролята на лошия вампир Джеймс. В голяма част от филмите си играе ролята на лошото момче, с която се справя перфектно.
През 2008 Кам и Шон Фарис печелят наградата на MTV Movie Awards за най-добър бой.

Любопитни факти:
- Името му се произнася Джигъндей/ Джигондей (Ji-gon-day)
- През свободното си време обича да играе фурбол, баскетбол и бейзбол.
- Има черен колан по карате.
- Името му е френско.

Филмография

• Pinkville (2008) (announced)
  • Pandorum (2009) (pre-production)
  • Silver Cord (2009) (pre-production)
  • Kid Cannabis (2009) (pre-production)
  • The Unborn (2009) (post-production)
  • Twilight (2008/I) (post-production)
  • Making Change (2008) (completed)
  • Never Back Down (2008)
  • Who's Your Caddy? (2007)
  • "The O.C."(15 episodes, 2005-2006)
  • "Jack & Bobby" (6 episodes, 2005)
  • "The Young and the Restless" (7 episodes, 2004)
  • Mistaken (2004)
  • "CSI: Crime Scene Investigation" (1 episode, 2003)

Снимки:

-1- -2- -3- -4- -5- -6- -7- -8- -9- -10- -11- -12- -13- -14- -15- -16- -17- -18- -19- -20- -21- -22- -23- -24- -25- -26- -27- -28- -29- -30- -31- -32- -33-

Фенове:

1.ladysunshine
2. Steph
3. brooke_scott
4. PayTon__
5.Катето
6.Marissa Cooper
7.HiLaRy`DuFf{}
8. ~RoRyYy~
Steph
Фенове:

1.ladysunshine
2. Steph

Оххх... идва моментът, в който не знам какво да кажа... Откъде да започна.. Божеее само какво тяло! Колко е секси..не е истина просто! Много си го обичам и ми е на 1-во място в класацията за горещи мъже wub.gif Дори Бекъм е след него.. Много му отива ролята на лошо момче, справя се уникално! Страхотен е! Убийствен поглед! Много добри актьорски умения.. ох, не, разбъркват ми се думите вече.. Каквото и да кажа за Кам, то ще е недостатъчно...
brooke_scott
Фенове:
1.ladysunshine
2. Steph
3. brooke_scott

ем аз след Steph няма какво да добавя, напълно се съгласявам (освен за първото място, все пак имам си др по-специален мъж з анего wink.gif ) и както вече казаха невроятен актьор, особено ако играе bad boy wub.gif wub.gif
PayTon__
Фенове:
1.ladysunshine
2. Steph
3. brooke_scott
4. PayTon__

Такъв невероятен сладур е нямам думи blush.gif Как може да го гледаш и да не се влюбиш , много добре си играе ролите аз започнах да го харесвам , когато играеше в Ориндж Каунти и определено ролите на лошо момче много му отиват. biggrin2.gif
Катeто
Като актъор е мнооого добър...Има много чар в него и адски много му отива да играе ''лошото момче''.Има нещо,което привлича в него...дано да има повече филми с него и да ни радва (с тея хубави очи...)
1.ladysunshine
2. Steph
3. brooke_scott
4. PayTon__
5.Катето

ladysunshine
Ето няколко аватрчета на Кам от мен :

qwe123
Гледала съм го само в ОС и от там го харесах много. Даже бях търсила някакви снимки, но тогава нямаше почти никакви. Явно сега е станал по-известен biggrin.gif
Marissa Cooper
Просто е страхотен...
Има толкова изразителни черти-очи,уста...
Направо полудявам като го гледам. blush.gif

ladysunshine мога ли да взема първите два и последнуте два аватара? smile.gif

1.ladysunshine
2. Steph
3. brooke_scott
4. PayTon__
5.Катето
6.Marissa Cooper
Steph
Еййй хора, днес Кам има рожден ден!!! Става на 26 4part[1].gif Да е жив и здрав и да има още много хубави роли както досега! biggrin2.gif rolleyes.gif
brooke_scott
fun.gif Оооо ЧРД на Кам! Мн успехи и да продължава да ни радва! fun.gif
HiLaRy`DuFf{}

1.ladysunshine
2. Steph
3. brooke_scott
4. PayTon__
5.Катето
6.Marissa Cooper
7.HiLaRy`DuFf{}

страшен е !! много е хубав .. определено съм от обожателките му worthy.gif blush.gif
lemmy
Гледала съм го само в Never Back Down и там мноу не ме накефи, смисъл героя му беше много.. типичен.
Виж обаче като секси лошо вампирче мисля, че ще е просто муцка хах
А да и дълга коса му отива повече biggrin2.gif
~RoRyYy~
Фенове:

1.ladysunshine
2. Steph
3. brooke_scott
4. PayTon__
5.Катето
6.Marissa Cooper
7.HiLaRy`DuFf{}
8. ~RoRyYy~

O yeah! Copy of wub.gif So hot.Хареса ми още от ОС,след това го гледах Never Back Down и сега ще го гледам и в Twilight и винаги ролите на "лошо момче" му прилягат най-добре.И съм съгласна с lemmy за дългата коса.
Dжydж
Страхотен е във всяко отношение. Сини очи, невероятно тяло, страшно сладко личице и усмимвка.. wub.gif Хареса ми още в "О.С.". Страхотно се справи с ролята си. А в "Never Back Down".. леле, жестоко беше. shocking.gif biggrin2.gif Нямам думи за филма, за неговата акьорска игра.. и за всичко. Един от любимите ми филми е. wub.gif И една от причините естествено е Кам ( както и Шон де happy.gif wub.gif ).
За ролята му в "Twilight" останах много изненадана.. как може човек с такова ангелско излъчване не просто да играе вампир, а лош вампир. biggrin.gif Все още не съм убедена, че той е перфектният Джеймс, но пък с тези буйни коси е наистина сладък mrgreen[1].gif wub.gif

Фенове:

1.ladysunshine
2. Steph
3. brooke_scott
4. PayTon__
5.Катето
6.Marissa Cooper
7.HiLaRy`DuFf{}
8. ~RoRyYy~
9. Dжydж
devilswish
ако кажа че е страхотен ще бъде много малко rolleyes.gif той е направо божествен worthy.gif worthy.gif страшно много ми хареса още от Ориндж Каунти,а после и в "Never back dawn",направо останах без думи когато разбрах че той ще играе ролята на Джеймс happy.gif happy.gif
Фенове:

1.ladysunshine
2. Steph
3. brooke_scott
4. PayTon__
5.Катето
6.Marissa Cooper
7.HiLaRy`DuFf{}
8. ~RoRyYy~
9. Dжydж
10.devilswish
traiana
Цитат(Dжydж @ Oct 11 2008, 14:22) *
Страхотен е във всяко отношение. Сини очи, невероятно тяло, страшно сладко личице и усмимвка.. wub.gif Хареса ми още в "О.С.". Страхотно се справи с ролята си. А в "Never Back Down".. леле, жестоко беше. shocking.gif biggrin2.gif Нямам думи за филма, за неговата акьорска игра.. и за всичко. Един от любимите ми филми е. wub.gif И една от причините естествено е Кам ( както и Шон де happy.gif wub.gif ).
За ролята му в "Twilight" останах много изненадана.. как може човек с такова ангелско излъчване не просто да играе вампир, а лош вампир. biggrin.gif Все още не съм убедена, че той е перфектният Джеймс, но пък с тези буйни коси е наистина сладък mrgreen[1].gif wub.gif

Фенове:

1.ladysunshine
2. Steph
3. brooke_scott
4. PayTon__
5.Катето
6.Marissa Cooper
7.HiLaRy`DuFf{}
8. ~RoRyYy~
9. Dжydж

Ъхх,Стелии..пак ми четеш мислите biggrin2.gif Ужасно секси ее blush.gif biggrin2.gif ..Айде чакаме го и в Twilight да го видим!! tongue.gif

1.ladysunshine
2. Steph
3. brooke_scott
4. PayTon__
5.Катето
6.Marissa Cooper
7.HiLaRy`DuFf{}
8. ~RoRyYy~
9. Dжydж
10.devilswish
11.traiana
Saphira
1.ladysunshine
2. Steph
3. brooke_scott
4. PayTon__
5.Катето
6.Marissa Cooper
7.HiLaRy`DuFf{}
8. ~RoRyYy~
9. Dжydж
10.devilswish
11.traiana
12.Saphira
Както казаах в друга тема вече -голямо парче е и наистина е създаден ,за да играе коравото *цензура* или лошото момче ,но пък толковам ного му отива даже сега като гледам темата реших ,че е време да си изтегля и да гледам never back down laugh.gif
DesiTo
"People"

"CosmoGirl"
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.