Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, сезон 8 - епизод #4 - "Instinct"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 8
Страници: 1, 2, 3
toho

Епизод #4 - "Instinct"

Връзка в Arena.BG

Smallville.S08E04.HDTV.XviD-NoTV

Връзка в AxelBG.NET

Smallville.S08E04.HDTV.XviD-NoTV

Шарлот Съливан като Максима

Официално описание

Героинята на ДиСи Максима е хвърлила поглед на Кларк. Тес и нейният екип извършват опити върху кристала на Кларк, който намериха наСеверния полюс, което го кара да изпрати светлинен лъч през вселената. Това предизвиква пристигането на Максима, кралица от планетата Алмерак, която търси своята половинка, за когото вярва, че именно той е изпратил сигнала. За нещастие силите на Максима са твърде големи за нормалните хора и нейната целувка ги убива. Съблазнителната Максима пристига в Метрополис и започва своето търсене попадайки на Джими.
powered by repeto

Снимки

Спойлери

- Героиня със супер-сили - "Мелиса" е хвърлила поглед на Кларк. Тя го целува и той се възпротивява. Първоначалният каст за героинята е бил точно за "Максима", персонаж от комиксите на Супермен, но очевидно това е променено....смятаме, че причините са или креативни или заради правата.

- Джими и Кларк научават за писмото, което Клои написа на Кларк преди доста време във "Fever".

- Като, че ли геройнята Мелиса е била начин да ни заблудят, и всъщност Максима наистина ще направи участие в този епизод.

- След като Кларк разбира за писмото на Клои от епизод "Fever" той може да се замисли какво е изпускал.

- Джъстин Хартли и Сам Уитуър не участват в този епизод.

- Много е вероятно кучето на Кларк Шелби да се появи отново в този епизод.

- След като намира писмото, Джими пита Клои защо никога не е изричала същите неща и за него и Клои му казва, че несигурността ми спрямо Кларк почва да й омръзва.

- Клои прави малко проучване за Кларк, за да опита да разбере коя е Максима.

- Тес отива при неочакван персонаж, от който да иска помощ, за да открие Лекс.

- Максима използва способностите си, за да прелъсти Кларк и Лоис в същия момент ги спипва в асансьора.

- Кларк предлага на Лоис "старата й стая" в доста опустялата ферма Кент.

- "Неочакваният източник" до който тес се добира да й помогне да открие Лекс е Клои.

- Тес показва на Кларк кристала и го пита дали има някаква представа какво точно e.

- Кларк предлага да потърси начин да излекува Клои от "инфекцията" на Брейниак.

Трейлъри

Instinct Trailer

Instinct Trailer V.2.

Instinct Canadian Trailer

Instinct - A Legendary Relationship Begins Trailer

Sneak Peek

Smallville - Instinct Director's Cut

Дата на излъчване: 9-ти октомври 2008
sonofsparda
Дам. smile.gif "Публично" се извинявам на ДиСи/Уорнър Брос, че ги насолих за Максима. smile.gif То си беше ясно, че се опитват да ни извъртят номер - все пак да позволят да покажат Дуумсдей, че и тотално различен, а пък да се опъват за Максима? Ама на - явно фенското пристрастие замъглява преценката за съжаление. Продуцентите казаха в интервюто, че ще е голям кеф да видим как "интергалактическа секс-богиня идва на Земята и иска да се сношава с Кларк". 18.gif 15.gif Подозирам, че тоя епизод ще ми е от любимите. biggrin.gif
vikihill96
Какво друго да кажа освен, че ако това наистина се осъществи ( Кларк паднал в краката на "интергалактическа секс-богиня" 18.gif 18.gif ) ами ще бъда мнооого щастлив happy.gif happy.gif !!! Абе добър сезон си се очертава. Но дано идеите не си останат добри само като идеи, а да ги реализират подобаващо. Включая и тук настоящото представяне на Мелиса/Максима. Надявам се след епизода да гледам така emoticon1 (81).gif emoticon1 (119).gif 3.gif shocking.gif 3.gif ...Дано..... wink.gif .
toho
Да видим сега кой ще кастнат за ролята. 1.gif
Apfh
Чаааа'й са... ми че това е доста глупаво. Все едно да представят амазонската принцеса Демана, която има магическо ласо и железни гривни направени от боговете... huh.gif Или пък богаташа Брос Уейв, който се облича, като прилеп и в това си амплоа защитава ГотаН сити от престъпността и злото... rolleyes.gif

Ако ще показват Максима - да я показват, а не да показват нейният персонаж, но с друго име. Това са глупости!...
Давайте Максима и да се почва свалката на титаните. biggrin.gif
sonofsparda
Е Максима де. Така ще я нарекат. Това Мелиса беше, за да ни извъртят номер, щото се научи прекалено рано. Да не се говори преди да се види! Еееее. Дуумсдей няма(сигурно) да го нарекат Дуумсдей ама против това никой нищо не каза. Максима ще си е героинята, просто ако все пак има друго име, може би в началото да се нарича така или нещо такова и после да я кажат коя е. Кое му е глупавото не мога да разбера. Първо, за тоя епизод не знаем изобщо как ще се развият нещата, че да говорим каквото и да било и второ някакси не може да се очаква да е дословно като в комиксите или анимацията. Някакси би било странно още от началото Максима да пристигне с гръм и трясък в Смолвил и да почне да крещи истерично налявно надясно: "Търся Кал-Ел от Криптон, за да го из*укам!" wink.gif
Apfh
Ванка, аз от това, което чета в първия пост заключвам, че мацката ще се казва Мелиса и че първоначалният замисъл е бил за Максима.. rolleyes.gif ..и, че само името се променя.

А това, което имах предвид е, че няма смисъл да представят герой от DC вселената и в последния момент да му променят името (независимо от причината), но в същото време цялостните характеристики да си останат същите. Ако ще го представят - да го представят. Ако са им забранили - да го променят (не е като да няма време до тогава)... wink.gif

п.п. Аз лично си представях нещо от сорта на яка мацка крещяща "Няма ли поне един истински мъжкар на тази мижава планета?!" и от там Кларки се появява и й размеква коленете, и... emoticon1 (46).gif ..упс, малко се замечтах.
Пък и като изключим Марсианеца само земни супергерои вкарват... хайде малко разнообразие. smile.gif
toho
Ох Бобо ти да не очакваш Максима да е извънземна в Смолвил. biggrin2.gif Аз съм на 70-80 % сигурен че отново ще изиграят жокера с метеоритните камъни.
sonofsparda
Точно това искам и аз да кажа - не смятам, че ще й променят името. Това ще си е Максима, а пък това Мелиса аз го изключвам. Вече казахме, защо го казаха това - за да ни заблудят. Продуцентите споменаха в едно интервю съвсем наскоро, че наистина героинята, която ще представят ще е Максима - не може да й променят името. Единствения начин който смятам за удачен, да бъде с друго име, е ако един вид я покажат първоначално с тайна самоличност - както Кларк Кент и Кал-Ел. Само и единствено така смятам, че може да е наречена Мелиса в началото, а после, когато в епизода стане ясно коя е, да си каже истинското име. Но аз лично се съмнявам, че ще е така.

П.П.: Извънземна ще е - казаха го в интервюто. smile.gif Което май ще превеждам утре, щото ся ме мързииии. smile.gif
Apfh
Ванка моля се да си прав с това интервю! smile.gif Искам извънземни ма*ка му!
Обаче тази теория с тайната самоличност цепи мрака! Само мога да се надявам същата страхотна идея да им е хрумнала и на 'Смолвилските' мозъци... rolleyes.gif Евалата! Според мен е супер сюжет това... worthy.gif

Цитат(toho @ Jul 27 2008, 00:52) *
Ох Бобо ти да не очакваш Максима да е извънземна в Смолвил.

"кима с надежда" biggrin2.gif

...то и аз бях на 97% предчувствие, че отново ще видим 'метеоритното' оправдание за всичко нередно по света, но от последния пост на Ванката може и двамата да грешим с тия проценти. rolleyes.gif (А дано!)
sonofsparda
Максима току-що бе разкрита! Ролята на извънземната прелъстителка на Кларк ще се изпълнява от канадската актриса Шарлот Съливан. Актрисата наскоро участва в канадския сериал MVP.

В митологията Максима е най-голямата дъщеря на кралското семейство на планетата Алмерак. Нейната цел на Земята е да си намери подходящ жених. (biggrin.gif) Максима и Супермен са генетично съвместими, което означава, че тя може да му даде това, което земна жена(явно с изключение на Кейт Босуърт) не може - деца. Способностите й включват контролиране на мозъка, суперсила, голяма издръжливост и от време на време лъчове идващи от очите й, поразяващи психиката.
Apfh
Уау... и как очакват Кларк да каже не на това красиво създаниеconfused.gif
sonofsparda
Вече почна да си представяш как го дърпа за косата към леглото, а Бобо. tongue.gif
Apfh
laugh.gif хахаха.. нещо такова.

Btw дано я оставят с черна коса, че супер й отива. wink.gif
sonofsparda
Аз предпочитам червената. smile.gif Може даже и по-добре да изглежда така. smile.gif
doctor_freeman
Еее, страшен каст! Какъв поглед само! 15.gif Айде наздраве от мен! smile.gif
sonofsparda
Ама тя тая голяма издръжливост от способностите й не е случайна, аз ви казвам. smile.gif Как иначе ще успее да изиграе едно "хоризонтално танго" с Кларк? 18.gif 18.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Aug 20 2008, 22:15) *
Ама тя тая голяма издръжливост от способностите й не е случайна, аз ви казвам. smile.gif Как иначе ще успее да изиграе едно "хоризонтално танго" с Кларк? 18.gif 18.gif

Е как, как, с криптонитен сутиен, Ванка, с какво друго според теб 18.gif 18.gif !!! Иначе този път според мен с този каст са уцелили десетката. Просто наистина е много красива мацката. Абе добра, добра работа. Сега и с един камшик( криптоните също за предпочитане 15.gif ) да му се появи на Кларки и гледайте как ще тича като послушно кученце към леглото с нея 10.gif 10.gif !!!
sonofsparda
Нови спойлери!

- Много е вероятно в този епизод Шелби да се появи отново.

- След като намира писмото, което Клои е написала на Кларк във втори сезон, Джими я пита защо никога не му е казвала тези неща, след което Клои му казва, че несигурността му спрямо Кларк почва да й омръзва.

- Клои прави малко разследване, за да помогне на Кларк да разбере коя е Максима.

- Тес се обръща към неочакван герой, който да й помогне да намери Лекс.

- Максима използва способностите си, за да прелъсти Кларк и Лоис ги спипва в асансьора.

- Кларк предлага на Лоис "старата й стая", в доста опустялата ферма Кент. biggrin.gif

П.П.: И какво сега, Кларк и Лоис ще живеят заедно ли? 13.gif Again! Но този път сам-самички! 15.gif Едно голямо наздраве мис Лейн да приеме предложението, което си мисля, че може и да направи. Е това не го очаквах сериозно. smile.gif
repeto
Описание на 4-ти епизод "Инстинкт"

- Тес и нейният екип извършват опити върху кристала на Кларк, които намериха наСеверния полюс, като изпращат светлинен сигнал през вселената. Това е и причината за пристигането на Максима, кралица от планетата Алмерак, която търси своята половинка, като вярва че тя е изпратила сигнала. За жалост силити на Максима са твърде големи за мормалните хора и нейната целувка ги убива. Привлекателната Максима пристига в Метрополис и започва своето търсене попадайки на Джими.
sonofsparda
Първи снимки от епизода!

П.П.: Holy @&*%! Holy $@#&! Е признавам, колкото и да ги хуля тия хора, ВИНАГИ кастингите им са страшни! 1clap[1].gif Максима е великолепна! worthy.gif И червенокоса! 8.gif Bring on the alien love queen!!! 3.gif 15.gif
vikihill96
Малиии, Ванка, в този епизод наистина ще му припари под крачката на Кларки- на такава мадама отказва ли се бе worthy.gif worthy.gif . А и Лойс не пада по-долу трябва да се отбележи 4.gif . Мерси за снимчиците happy.gif .
ViruZzZ
Оли Ерика толкова се е разкрасила тая година shocking.gif a Максима няма какво да я коментирам, абе тея се хубави жени избират откъде ги намират 18.gif
sonofsparda
Хаха, абе като видя Максима с червената коса и в зелено, само на мен ли ми напомня за Пойзън Айви? tongue.gif
Rock
Цитат(sonofsparda @ Sep 29 2008, 13:48) *
Хаха, абе като видя Максима с червената коса и в зелено, само на мен ли ми напомня за Пойзън Айви? tongue.gif

sonofsparda
Да, точно. Е, Ума си е Ума, вярно. Ама ще я видим Максима в епизода. Големи надежди имам за тая героиня и избора им за актриса е супер според мен. smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Sep 29 2008, 21:30) *
Да, точно. Е, Ума си е Ума, вярно. Ама ще я видим Максима в епизода. Големи надежди имам за тая героиня и избора им за актриса е супер според мен. smile.gif

Даа, наистина е суупер добър изборът на актриса...поне на външен вид. Сега остава и да изиграе добре ролята си, за да кажа само едно- worthy.gif worthy.gif .... В този епизод има потенциал, голям потенциал- както за много добри комедийни моменти, така и за сериозен екшън. Дано успеят да се справят максимално добре....и да видим накрая "Кларки коленичил пред Warrior Queen 15.gif 15.gif ". Този сезон с ръка на сърцето мога да кажа, че мислят многога само да им благодаря и за двете страни от феновете- както за женската част, така и за нас мъжете ...За което мога само да им благодаря 4.gif !!!
sonofsparda
Още спойлери от задаващия се епизод:

- "Неочакваният източник" до който Тес се добира, за да й помогне да открие Лекс е Клои.

- Тес показва на Кларк кристала и го пита дали има някаква представа какво точно e.

- Кларк предлага да потърси начин да излекува Клои от "инфекцията" на Брейниак.
repeto
Smallville - Instinct Trailer

Само едно нещо да добавя, НЕ гледайте трейлера.

Иначе ще съжалявате като мен, че има цели 7 дни.
sonofsparda
Късно, приятел, прекалено късно. smile.gif Ето го и с малко по-добро качество - Instinct Trailer

Ех, асансьора е хубаво нещо бе. biggrin.gif Holy crap! emoticon1 (119).gif

vikihill96
Собственоръчно отивам да се гръмна 18.gif 18.gif ... Или ще помоля пове Мистър Фрийз да ме замрази до следващата седмица....Тогава като видя епизода и "сам ще си се разтопя" 15.gif 15.gif ....
sonofsparda
Луда работа, Вики. mrgreen[1].gif Бахти, как може тия епизоди да излизат веднъж седмично бе! 14.gif Другата седмица ще бъде МНОГО hot!!! biggrin.gif
Apfh
ААааааааааааааааа защо го изгледах !?!?!

biggrin.gif

Няма такъв епизод! Максима звучеше доста странно и екзотично - даже извънземно!!... А сцената в асансьора - Who wants to be... Clark Kent? biggrin.gif

Леле... цяла седмица. Добре че следя 10 сериала, че да се разсейвам след този трейлър!!!
repeto
Smallville 8-4 Instinct Director's Cut

За по нетърпеливите. Качеството не е от най-добрите, но на които му е интересно да го гледа. До няколко часа или най-късно утре сигурно ще има с по-хубаво качество Director's Cut.
sonofsparda
О, кралице на Алмерак... 3.gif 13.gif
vikihill96
Помните ли какво ставаше, когато The Joker-ът пръскаше хората около себе си с едииин хууубав смеещ се пращец. В момента аз се чувствам в ролята на "смеещите се " жертви около него. За сметка на това обаче и потривам доволно ръце, мнооооого доволно потривам ръце 15.gif 15.gif .... Our Queen, we are waiting for you worthy.gif worthy.gif !!!
ViruZzZ
Олее и аз се изкуших, ако не беше снимката на Ванката сигурно нямаше да погледна, но кой няма да погледне след такава снимка shocking.gif xD Промото кърти, а за епизода не знам какво остава още 7 дни. Горката Лоис тръгнала да се бие с извънземна 18.gif Обаче ще бъде поне красиво blush.gif 18.gif
ПП. Download, Download, Download go_team.gif
vikihill96
Абе сега се сетих нещо- Максима като хване Си-Кей натясно и нашия се усети накъде отиват нещата "зазвънява сватбения марш" 10.gif 10.gif ... Дали докато бяга ще надмине по скорост The Flash, как мислите 15.gif 15.gif ?
sonofsparda
Бе тъй като го гледам, не е тръгнал за никъде да бяга. mrgreen[1].gif
repeto
Цитат(vikihill96 @ Oct 3 2008, 23:35) *
Абе сега се сетих нещо- Максима като хване Си-Кей натясно и нашия се усети накъде отиват нещата "зазвънява сватбения марш" 10.gif 10.gif ... Дали докато бяга ще надмине по скорост The Flash, как мислите 15.gif 15.gif ?

Еми бих казал, това ще е идеален момент да придобие нова сила, то майче само една остана подходяща да се измъкне от ситуацията, но ако има малко мозък в главата, ще си седи на мястото и ще ...
vikihill96
... Действа - абсолютно правилно. Пък дори и летенето май няма да го спаси. Щом Максима си го набележи- измъкване се съмнявам, че ще има толкова лесно mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .... Виж, ако й гепи устройството за отваряне на портали дето го видяхме на Cut-a , може и да се измъкне...ама по-скоро ще го използва, за да отидат на някое ууусамотено и живописно място 18.gif 18.gif .
sonofsparda
Абе всъщност не му остава само една сила. Ми ледения дъх къде ми е, бе?! 0039[1].gif Ама то ясно, че нищо не може да спре Максима, така че... 0106[1].gif
sonofsparda
Sneak peek от епизода - Кларк и Максима

П.П.: Май не започват в асансьора. 15.gif
repeto
Цитат(sonofsparda @ Oct 4 2008, 01:24) *
Sneak peek от епизода - Кларк и Максима

П.П.: Май не започват в асансьора. 15.gif

Обаче няма да се разберем така. Ти съвсем вече ми развали настроението с това клипче. wink.gif Отиде сега вече официално се изнервих че има още 7 дена. sad.gif

Огромни благодарности за пиика 'sonofsparda'. worthy.gif 4.gif Епизода найстина се очертава да е супер.
vikihill96
Йей, то направо си стана накрая Кларк, както го гледахме в Crimson, а и някои други епизодчета 15.gif - I like that. Ама как само разчисти "полето за действие" след целувката 18.gif 18.gif .
A_l_e_x
Лоис за кого говори?
sonofsparda
Ако говориш за репликата й относно "flight" и "tights" е ясно за кого говори. smile.gif Не разбирам въпроса иначе. smile.gif
Apfh
Аааааа не! Аз спирам да посещавам тази секция след Director's Cut-а! Ако изгледам и Sneak Peak-а ще лудна...
sonofsparda
18.gif 18.gif Няма нищо страшно, Бобо, фърли му едно око. biggrin.gif
ViruZzZ
Хаха, уелкъм 18.gif Просто не знам след промото и къта как ще издържиш 18.gif леле какъв епизод ни чака 15.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.