Хайде и аз да пусна едно мнение...
Като за начало този път съм учудващо сходен, като мнение с Иван.
Ще започна с цялостна оценка на епизода - 5-ца разбира се. Играта, кастинга, режисурата, ефектите... всичко беше на високо ниво. Особенно по-еротичните сцени с Максима, които изглеждаха доста дълги и пленяваха вниманието. Много добре вкарано в епизода!...
Хареса ми сцената с Шелби. Беше забавна, пък и показаха, че фермата все още си е там.

Както каза Ванката вече имаше доста връзки с предишни епизоди и сезони, и запълване на дупки. Честно казано вече две години се чудя, кога аджеба ще вкарат онази индианска гривна от епизода с мацката-вълк (забравих му името). Сещате се надявам се, гривната която Насето (май така му беше индианското име на Кларк) трябва да даде на любовта на живота си... а.k.а. Лоис.

Този момент го чакам от доста отдавна и докато го гледах епизода си мислех "Този сезон ще е! ДА!".
Да продължим с цялото Клои/Джими 'нещо'. Честно казано са ми изключително скучни техните сцени. Първо, че са прекалено много и второ, че някак липсва химия. Цялата работа с писмото в този епизод беше супер пресилена и й се обърна далеч повече от нужното внимание. Джими не съм го мяркал с апарат от миналият сезон, камо ли по следа с Лоис или Кларк, а около Клои няма нищо реално случващо се - тя е разказвача, които дава информация на незнаещите участници и обяснява неяснотийте за зрителите. Какво по-скучно от това по-дяволите?!
Следващата персона - Тес, странно как ми напомня все повече за Лекс. Единствената разлика е, че е жена и като такава използва своето женско влияние от време на време. Държането й е малко по-различно, но номерата са от същата книга, като на учителя й.

Плюс това е и по-готина от Лекси...

Лойс, както винаги вкара attitude в цялостната картина. Супер израдва на улицата. Вместо да изпадне в шок, както би направила Лана си тръгна съвсем смело към Максима да я бие.... луда, луда ей!
И да си дойдем на думата.... Максима! Ооо, да! Искам да я върнат поне за още един епизод! Най-малкото самата й поява заслужи 5-чката на епизода. Първо, че са избрали супер секси мацка. Имаше невероятен контатк с очите, а да не говорим за устните... направо им завидях на онези дет' загинаха!

ДА не говорим, че нейните сцени бяха..... как да ги определя.... горещи е слабо! Предишните епизоди от този род (Red, Crimson и т.н.), където Кларки беше предимно на Red K. , ми се видяха толкова студени в сравнение със съблазнителната Максима, че няма на къде повече! Егати завистта изпитах спрямо Том по време на епизода. То бива, бива късмет, ама неговото няма граници! Честно казано не знам, как Кларк й отказа. Особенно след като си разказа историята "че търси сродна душа" и че той е единственият, с който може да е. Тцтцтц... как не се жертва нашето момче още се питам, като се сетя. Определено ми се иска още един епизод с нея. Чувството е напълно сходно с това, което изпитах, когато изгледах "Justice" - исках още и още. Та пускам една молитва и се надявам, че ще я видим отново...
Мисля, че това стига за момента....
Ще завърша само с още нещо, което не видях никой да спомена. Значи след като гледах епизода до вечерта ме глождеше един момент, а именно - кой пък е откраднал кристала

Кой може да е този, подписващ се с ...
X 
Идеи някой...?