Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, сезон 8 - епизод #4 - "Instinct"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 8
Страници: 1, 2, 3
vikihill96
Ами за мен си беше достатъчно добра Максима ( е, естествено винаги може и повече wink.gif ). От един епизод все пак не мога да преценя кардинално - добре ли я представиха или не. Все пак наистина малко все едно, че я използваха, както много други герои де, че Кларк да разбере някои истини. Именно затова, ако героинята се върне да участва в повечко, или поне още един-два епизода- ще мога да преценя по-трезво нещата 10.gif 10.gif . Колкото до Лойс- наистина ми хареса в този епизод- "от-до" както се казва - а сценката й пред асансьора- култова 4.gif 4.gif !!!
Mai4et0
5 от 5 ! Жесток епизод.Всичко беше изпипано перфектно.Като гледам вие какви коментари пускате ... аз малко ще ме домързи да пиша толкова за това ще кажа това, което ми направи най-голямо впечатление.

Лойс - Невероятна, както винаги ! Всеки епизод все повече се възхищавам на характера й.Толкова е студена и мъжко момиче отвън, но отвътре е толкова крехка както си пролича в сцената с асансьора.Дано скоро си даде сметка, че найстина харесва фермерското момче biggrin.gif

Максима определено беше много яка.Много красота в тоя епизод biggrin.gif

Кларк беше късметлия от класа в този епизод.Чудя се защо не му налитат всеки епизод confused.gif Бахти якия пич biggrin.gif И той като истински човек се заблуждава "What if my soulmate comes along and I'm too blind to see it?" I would say "You are definitely blind"

Клой - Страхотна история с писмото! Даже си спомних кога го написа.. Истината е, че човек никога не забравя първата си любов - споделена или не ... Изглежда, че Клой го е преодоляла но кой знае какво ще измислят сценаристите... smile.gif
sonofsparda
Цитат(Mai4et0 @ Oct 12 2008, 18:23) *
Дано скоро си даде сметка, че найстина харесва фермерското момче biggrin.gif

О, мен ако питаш отдавна си е дала сметка. smile.gif Тя си е баш влюбена в него. На някои им се струва, че е прибързано, аз не смятам така. Но ще видим какво ще стане. Аз винаги мислих, че Кларк ще е тоя, който ще си осъзнае пръв чувствата, но както добре знаем - almost anything can happen in "Smallville". Доказвали са ни го повече от веднъж. Тя и по принцип уж Лана трябваше да въздиша по Кларк, а не обратното, но видяхме какво беше. А събитията в последните епизоди ме навяват на мисълта, че явно ДиСи баяяя са намалили ограниченията относно взаимоотношенията на Лоис и Кларк. Беше всеизвестно, че в Смолвил има наложени забрани относно връзката на Лоис и Кларк, поради все още ранната им възраст, тъй като двамата се женят, когато са поне на 30 години. Но, изглежда някой някъде е решил да им светне зелената лампичка. smile.gif

Относно Максима - въпроса няма да го повдигам. Едни я харесахме, други не чак толкова. Аз лично я обожавам. Затова влизаме тук - да казваме каквото мислим. smile.gif
Apfh
Хайде и аз да пусна едно мнение...

Като за начало този път съм учудващо сходен, като мнение с Иван.
Ще започна с цялостна оценка на епизода - 5-ца разбира се. Играта, кастинга, режисурата, ефектите... всичко беше на високо ниво. Особенно по-еротичните сцени с Максима, които изглеждаха доста дълги и пленяваха вниманието. Много добре вкарано в епизода!...

Хареса ми сцената с Шелби. Беше забавна, пък и показаха, че фермата все още си е там. smile.gif Както каза Ванката вече имаше доста връзки с предишни епизоди и сезони, и запълване на дупки. Честно казано вече две години се чудя, кога аджеба ще вкарат онази индианска гривна от епизода с мацката-вълк (забравих му името). Сещате се надявам се, гривната която Насето (май така му беше индианското име на Кларк) трябва да даде на любовта на живота си... а.k.а. Лоис. smile.gif Този момент го чакам от доста отдавна и докато го гледах епизода си мислех "Този сезон ще е! ДА!".

Да продължим с цялото Клои/Джими 'нещо'. Честно казано са ми изключително скучни техните сцени. Първо, че са прекалено много и второ, че някак липсва химия. Цялата работа с писмото в този епизод беше супер пресилена и й се обърна далеч повече от нужното внимание. Джими не съм го мяркал с апарат от миналият сезон, камо ли по следа с Лоис или Кларк, а около Клои няма нищо реално случващо се - тя е разказвача, които дава информация на незнаещите участници и обяснява неяснотийте за зрителите. Какво по-скучно от това по-дяволите?!

Следващата персона - Тес, странно как ми напомня все повече за Лекс. Единствената разлика е, че е жена и като такава използва своето женско влияние от време на време. Държането й е малко по-различно, но номерата са от същата книга, като на учителя й. wink.gif Плюс това е и по-готина от Лекси... biggrin.gif

Лойс, както винаги вкара attitude в цялостната картина. Супер израдва на улицата. Вместо да изпадне в шок, както би направила Лана си тръгна съвсем смело към Максима да я бие.... луда, луда ей!

И да си дойдем на думата.... Максима! Ооо, да! Искам да я върнат поне за още един епизод! Най-малкото самата й поява заслужи 5-чката на епизода. Първо, че са избрали супер секси мацка. Имаше невероятен контатк с очите, а да не говорим за устните... направо им завидях на онези дет' загинаха! biggrin.gif ДА не говорим, че нейните сцени бяха..... как да ги определя.... горещи е слабо! Предишните епизоди от този род (Red, Crimson и т.н.), където Кларки беше предимно на Red K. , ми се видяха толкова студени в сравнение със съблазнителната Максима, че няма на къде повече! Егати завистта изпитах спрямо Том по време на епизода. То бива, бива късмет, ама неговото няма граници! Честно казано не знам, как Кларк й отказа. Особенно след като си разказа историята "че търси сродна душа" и че той е единственият, с който може да е. Тцтцтц... как не се жертва нашето момче още се питам, като се сетя. Определено ми се иска още един епизод с нея. Чувството е напълно сходно с това, което изпитах, когато изгледах "Justice" - исках още и още. Та пускам една молитва и се надявам, че ще я видим отново...

Мисля, че това стига за момента....

Ще завърша само с още нещо, което не видях никой да спомена. Значи след като гледах епизода до вечерта ме глождеше един момент, а именно - кой пък е откраднал кристала confused.gif Кой може да е този, подписващ се с ... X confused.gif
Идеи някой...?
A_l_e_x
Е то не е нужно да се женят,за да се влюбят. Пък и те не са ли вече на около 25?
Относно кристала мисля и се надявам,че е Лекс. Някак тези послания са ми точно в Лутър стил biggrin.gif
sonofsparda
Ами Кларк е на 21, а Лоис на към 23 май. Винаги много ми е харесвало, че абсолютно винаги във всяка една история, Лоис е по-голяма от Кларк. biggrin.gif Не че има каквото и да било значение. Да, разбира се нищо не пречи да се влюбят и по-рано, исках да кажа, че по принцип техния романс започва като са мъничко по-големи. Макар и на много места да е показано различно. В Смолвил всичко си беше въпрос на време явно. Както доста от нас подозираха. smile.gif
vikihill96
Аз да взема отношение само за последното ти изречение, Ванка- ОООТ предния ти пост, да уточня mrgreen[1].gif... ( за другото просто съм абсолютно съгласен с разсъжденията ти, така че- няма да коментирам biggrin.gif ). Максима- нормално е повечето фенки на сериала да бъдат критични към актрисата и героинята й- логично, вие, момичета, можете от съвсем друг ъгъл да прецените, за което поне аз съм ви благодарен wink.gif . Но от поне по моя, мъжка гледна точка, актрисата добре представи героинята- Все пак за справка може да си изтеглите епизодчето от Superman TAS- Warrior Queen ( по-лесно е, ако не ви се четат комикси ) happy.gif . Та аз и преди си го казах- ако епизода няма рейтинг поне 4.3 милиона в Америка- значи американците са с обратни наклонности. Рейтингът беше- 4.08 милиона.....сами си правете изводите какви доказаха, че са "Братята зад Океана" 18.gif .
Apfh
Е те американците, че са тъпи парчета със странни наклонности - това е било винаги ясно... smile.gif

Колкото до X = Лекс... малко ме съмнява. Точно Лекс едва ли би се скатавал след станалото в крепостта. По-скоро щеше да се възползва от липсата на Кларк и да си движи мрачните дела.
Според мен даже Лекс е в кристала на Кларк заедно с крепостта... ( biggrin.gif всичко е възможно в Смолвил) ... или пък в зоната фантом. Знам ли. Но едно е сигурно, ако беше наоколо нямаше да си мълчи.
Та по въпроса за "X" ... други идеи? smile.gif (Екзейвиър не е - той е от съседната Вселена)
sonofsparda
Цитат(Apfh @ Oct 12 2008, 18:55) *
Сещате се надявам се, гривната която Насето (май така му беше индианското име на Кларк) трябва да даде на любовта на живота си... а.k.а. Лоис. smile.gif Този момент го чакам от доста отдавна и докато го гледах епизода си мислех "Този сезон ще е! ДА!".

Наман, Бобо, Наман му беше името. smile.gif Да - ако покажат гривната, няма кога другаде да е ако не в тоя сезон. Или поне да го намекнат пак, като Лоис я намери или квото и да е там. Важното е да я има. smile.gif

Ще завърша само с още нещо, което не видях никой да спомена. Значи след като гледах епизода до вечерта ме глождеше един момент, а именно - кой пък е откраднал кристала confused.gif Кой може да е този, подписващ се с ... X confused.gif
Идеи някой...?

Аз също като Алекс смятам, че може да е Лекс. Не виждам кой друг може да напише на Тес, че "още не е готова", освен ментора й. А и все пак Аусиело в спойлерите каза, че дори и да не видим Лекс тоя сезон, сигурно ще го "чуваме". biggrin.gif Но имайки предвид, че до няколко епизода Кларк може би ще е издигнал пак крепостта(Кара се връща в осми), не знам. Не ми идва на ум кой друг може да е засега. huh.gif
Apfh
Наман ли беше? Ех, забравил съм ги. Насето начи май беше или индианеца или Лекс-вото име.
Както и да е. Разбрахме се за коя гривничка става дума... smile.gif

За човека X и аз съм доста объркан. И на мен нищо не ми хрумва по-логично включващо тази буквичка от Лекс, но в същото време не мога да просто да приема, че Лекс ще седи три месеца настрани и после ще си играе на Батман от сенките. Просто ми се вижда невъзможно.
sonofsparda
Мхм, но все пак във вселената на ДиСи кой е по-голям манипулатор от Лекс Лутър? Единствено Дарксайд, но това е друга работа(освен ако не го включат както споменаха, че е възможно в интервю, но дори и да е така още е рано). Лекс дори и да не присъства, пак по някакъв начин ще дърпа конците на всички, това е неизбежно. Но наистина - в момента нямам никакви други спекулации освен спрямо него, но който и да е, дано да се получи качествена история. smile.gif
sonofsparda
Егати завистта изпитах спрямо Том по време на епизода. То бива, бива късмет, ама неговото няма граници!

И смятай, Бобо - на всичкото отгоре да ти ПЛАЩАТ за тия неща. wacko.gif Ах, тоя червено-син, супер-копелдак Том. 14.gif Хах.
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Oct 12 2008, 21:41) *
Егати завистта изпитах спрямо Том по време на епизода. То бива, бива късмет, ама неговото няма граници!

И смятай, Бобо - на всичкото отгоре да ти ПЛАЩАТ за тия неща. wacko.gif Ах, тоя червено-син, супер-копелдак Том. 14.gif Хах.

Споко, Ванка, само си спомни онзи изрод в Замунда дето беше пуснал нагледна снимка- кого Том/Кларк за първи път беше "треснал" mrgreen[1].gif .... мисля, че в този случай няма защо да му завиждаме 18.gif 18.gif . Но в случая и на мен ми се доиска да взема първия самолет, не до Ванкувър...до Алмерак...Всъщност не самолет исках да кажа- всъщност ще поискам Хан Соло да ми заеме за малко " The Millennium Falcon" 10.gif 10.gif .
sonofsparda
Цитат(vikihill96 @ Oct 12 2008, 22:26) *
Споко, Ванка, само си спомни онзи изрод в Замунда дето беше пуснал нагледна снимка- кого Том/Кларк за първи път беше "треснал" mrgreen[1].gif ....

Дори не го споменавай това. 18.gif 18.gif 18.gif Изроди болни. 14.gif Btw само на мен ли Замунда не ще да ми се отвори? huh.gif
Exx7aazzy
Цитат(sonofsparda @ Oct 12 2008, 18:41) *
Цитат(Mai4et0 @ Oct 12 2008, 18:23) *
Дано скоро си даде сметка, че найстина харесва фермерското момче biggrin.gif

О, мен ако питаш отдавна си е дала сметка. smile.gif Тя си е баш влюбена в него. На някои им се струва, че е прибързано, аз не смятам така. Но ще видим какво ще стане. Аз винаги мислих, че Кларк ще е тоя, който ще си осъзнае пръв чувствата, но както добре знаем - almost anything can happen in "Smallville". Доказвали са ни го повече от веднъж. Тя и по принцип уж Лана трябваше да въздиша по Кларк, а не обратното, но видяхме какво беше. А събитията в последните епизоди ме навяват на мисълта, че явно ДиСи баяяя са намалили ограниченията относно взаимоотношенията на Лоис и Кларк. Беше всеизвестно, че в Смолвил има наложени забрани относно връзката на Лоис и Кларк, поради все още ранната им възраст, тъй като двамата се женят, когато са поне на 30 години. Но, изглежда някой някъде е решил да им светне зелената лампичка. smile.gif

Относно Максима - въпроса няма да го повдигам. Едни я харесахме, други не чак толкова. Аз лично я обожавам. Затова влизаме тук - да казваме каквото мислим. smile.gif

Във първия филм "Суперман" Кларк се влюбва в Лоис веднага след като започва работа в Дейли Планет. И там доколкото си спомням не се споменава за възрастта им. Но все пак сериалът доста се разминава с филмите и с комиксите. А сценаристите на Смолвил досега поднасят все приятни изненади поне според мен, така че сигурно и развръзката в отношенията между Лоис и Кларк ще се окаже една приятна изненада.
sonofsparda
Филмите не биха могли да са сравнения - те са базирани върху сребърната епоха на ДиСи, където персонажите са много различни от сега и нямат нищо общо с тези в сериала освен имената им, а и Смолвил е предистория. От комиксите взаимодействат страшно много неща, има и разлики(много от тях, които не знам) - това е телевизионна интерпретация все пак. Трябва да се очаква, че в тия анимационнни, телевизионни или филмови адаптации развоят на събитията ще е малко или много различен - напълно в реда на нещата. Взаимодействат с много работи от всичко, което в повечето случаи се получава супер. А иначе в комиксите са на такава възраст - горе-долу между 25 и 32-3 години. И да - и според мен наблягането повече на връзката на Кларк и Лоис е радост за окото. smile.gif И добре дошъл във форума. smile.gif

Едит: И да се придържаме малко повечко към темата моля. smile.gif Вината за офтопиците е моя, за което sorry.
Tedds
Такаа.. biggrin2.gif аз попринцип не коментирам епизодите на Смолвил,само си ги гледам,но този път обещах да коментирам и ся нямам как да не си спазя обещанието blush.gif ,а пък и тоя епизод наистина заслужава да се коментира защото беше много добър worthy.gif Значи тая серия беше най-добрата от осми сезон (засега),ама аз като гледам всеки епизод става все по-добър се чудя другите кви ще са shocking.gif ,но също така епизода е един и от най-добрите въбще в целия сериал досега,например имало е епизоди в които умирам от скука и се чудя кога ще свършат,а тоя като свърши се чудех кога са минали 40 минути.Толкова беше завладяващо всичко,че няма накъде,действието се развиваше много динамичко и просто всичко беше 6,супер яка беше серията,няма какво да кажа повече остави ме без дъх особенно на някои моменти biggrin2.gif.Нямам търпение вече за Клоис wub.gif.Лоис беше супер мацка (както винаги де) ама в този епизод ме изкефи повече от обичайното,няма друга като нея просто,тва момиче е върха,искам вече да си разкрие чуватвата пред Кларки,щото си личи от далече,че изпитва повече от приятелски чувства към него.Много им се кефя на общите сцени заедно,ама дано другите епизоди вече да им се развиват по бързо отношенията,че нямам търпение пооо-така сцена biggrin2.gif 3.gif.Макисма беше сладуранка,ама леко ме подразни,щото аз съм си 100% Клоис и мн се дразня на такива дето идват отникъде и тръгват да прецакват нещата biggrin2.gif.Но актрисата която играеше Макисам (не и знам името) се справи блестящо,много ми допадна като игра,е неможе да се отрече че е и адски красива,актьорите от Смолвил са намазали доста biggrin2.gif.А относно Клои,честно да си кажа леко ми писнаха нейните любовни истории с Кларк,когато е била малка,вече за кой път гледаме "това бяха чувства когато,бях ученичка бла-бла" амми като е била ученичка да спрат да ги намесват тея чувства и толкоз.Тя да си се жени за Джими,за кво беше тва писмо ся,издразних се. dry.gif Както и да е епизода беше страхотен и с нетърпение чакам следващия rolleyes.gif blush.gif
ViruZzZ
Боже, коментар от тебе, доживях shocking.gif Писмото е от 2ри сезон ако не се лъжа huh.gif а за лицето "Х" май освен Лекс няма кой да е, щото в онова интервю наистина каза, че и да не се появи физически, ще го видим, а и кой друг ще й каже, че още не е готова blink.gif имам леки съмнения за Брейни, а защо да не е и Ланчето 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.