Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Hide And Seek (2005)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
lovve_sophitoooo
Hide and Seek /Криеница

Режисьор : Джон Полсон

В ролите : Робърт Де Ниро, Дакота Фанинг, Елизабет Шу, Дилън Бейкър, Мелиса Лео, Стюарт Самърс

Държава : САЩ

Година : 2005

Времетраене : 101 минути

Резюме : "Излез, излез, където и да си!”Този призив от играта на криеница е спомен от детството за всеки, които някога е играл тази детска игра. Тя ни връща към онова време на невинност и безгрижие, когато единствения ти проблем е да си намериш другарче за игрите.И поради липсата на такова, много деца предпочитат да си играят с въображаеми другарчета в игрите.Но пък понякога някои от тези въображаеми приятелчета изглеждат толкова истински.....За малката Емили Калауей играта на криеница с нейния въображаем приятел Чарли е всичко друго, но не и невинна. Даже напротив – тя попада във вихъра на завладяващ кошмар, от който не може да я спаси дори и баща й Дейвид. КОЙ или по-точно КАКВО е Чарли? Може би Чарли не е плод на въображението й а злостно създание от плът и кръв?

Скрийншотове:

Линк към IMBD

IMBD Рейтинг: 5.6/10
DOWNLOAD}Hide and Seek DVD Rip

Лично мнение:ФИлмът е страхотен.Перфектен.Нямам думи.Много много добър.
fenkanabrooke
Страхотен филм, макар че го гледах отдавна е останал в съзнанието ми. Превъзходната игра на Робърт Де Ниро и Дакота Фанинг и интереснеят, динамичен сюжет и това, че не знаех какво ще се случи до последно, наредиха този филм до един от любимите ми. Който не го е гледал, да не пропуска, няма да съжалява.
Дай-Ми-Лед
Филмът е много як . 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Halinor
Филмът е ВЕЛИК!
Дакота ми е най-любимата актриса и това е може би най-любимият ми нейн филм, следван плътно от Мъж под прицел.
Невероятна игра, невероятен сюжет, много любима моя тема, изобщо прекрасен филм. Робърт както във всички свои филми играе невероятно професионално , нямам абсолютно никакви забележки.
Невероятен филм!
Nightly^Evil
Невероятен филм! Много рядко филм ми е въздействал така, че да се озъртам известно време наоколо. Това е един от тези филми! Просто изумителен!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.