Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Win a date with Tad Hamilton!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
SeMiNi
Win a date with Tad Hamilton!

Imdb
Режисьор:Robert Luketic
Сценарист:Victor Levin
Жанр: Комедия,Романтичен
Актьорски състав:Kate Bosworth,Topher Grace,Josh Duhamel,Nathan Lane
Резюме:Момиче от малък град печели среща със светска знаменитост от конкурс, в който участва на случаен принцип.
Розали успява да сбъдне мечтата на живота си и да срещне идола си – кинозвездата Тад Хамилтън.

Конкурсът "Спечели среща", в който участва Розали, е организиран от мениджъра на Тад, с цел да изчисти имиджа му на лошо момче. Когато Тад среща Розали обаче между тях пламва истинска любов и звездата решава да промени начина си на живот и да изживее истински романс с новото си увлечение. След като се преместват в малкото провинциално градче, за Розали и Тод започват проблемите, които обаче ще ги отведат към хепиенд.

Лично мнение:Ами,преди няколко дни го гледах по ТВ и реших да направя тема..Филма не е нищо особено,но ако харесвате романтични комедии ,ще ви хареса. biggrin2.gif
Tedds
И аз го гледах по тв-то.Готин беше филма,хареса ми smile.gif
brooke_scott
Филма беше мн готин и забавен. Дори Кейт Босуърт беше поносима на фона на Джош wub.gif
dudenceto
Вчера го гледах smile.gif Наистина филмчето е много забавно happy.gif
lori9bonboni
Ами забавен е, но не ме впечатли толкова много.
Marissa Cooper
Цитат(brooke_scott @ Jul 22 2008, 17:25) *
Филма беше мн готин и забавен. Дори Кейт Босуърт беше поносима на фона на Джош wub.gif

Да,точно.
djesito
И аз гледах филма преди време по ТВ,честно казано мислех,че е доста тъпичък,но ми хареса,забавен е!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.