Промоти си го биваше, добре е направено, но ми се стори много кратичко.
moni_hs
Jul 22 2008, 11:11
Това промо като изгледах толкова да ми се иска да е Брук... Не, нямам търпение да започне 6 сезон, много далече ми се струва... Вече почвам да гледам старите сезони докато дойде септември
elly
Jul 22 2008, 12:14
Леле, нямам търпение вече!!!
vesko_oth_fen
Jul 22 2008, 12:25
Промото е СУПЕРРРРРРРРРР !!!!!!!!!!!!!!! Скоро ще има и друго промо не ми се вярва да минат с 20 секундно клипче до септември . Can't wait
`BruKas`
Jul 22 2008, 12:31
Искаш да кажеш двайсет секундно:П Иначе наистина е много крато.. а Лукас как се радваа.. надявам се на Брук ! Но ще видим Иначе аз нямам търпение ии почнах да гледам наново сезоните
_Sweet_girl_
Jul 22 2008, 14:56
как така чакате да почне 6 сезон още 3 не са пуснали по телевизията?
brooke_scott
Jul 22 2008, 15:06
Цитат(_Sweet_girl_ @ Jul 22 2008, 15:56)
еми така лесно, в Америка са ги пуснали по Тв-то и в нета ги има, теглим - гледаме вие като гледате по телевизията, не значи, че тва е единствения вариант
marti_89_76
Jul 22 2008, 15:11
Цитат(_Sweet_girl_ @ Jul 22 2008, 15:56)
Ти ме разби ... Много яко е промото. И аз мисля, че избраната е БРУК!!!
vesko_oth_fen
Jul 22 2008, 15:32
`BruKas` мерси че ме поправи аа... някой да знае как се казва песента от ПРОМОТО
Edit: Song: Coming To Term by Carolina Liar П.С. Не мога да е намеря в нета , ако някой е намери да е постне тук ако може
Нищо ново или невиждано досега. Силно се надявам Лукас най-накрая да избере, защото вече пет сезона се чуди коя обича. За мен е ясно, че това ще е Пейтън, все пак тя е любимката на Марк, макар че бих се радвала, ако избере Брук. Но дано вече да избере, защото малко банално и скучно започна да става постоянно да се чуди коя обича.
PayTon__
Jul 27 2008, 10:14
И аз много се надявам да направи правилният избор т.е. Пейтън . Иначе промото е много късо нищо не показва , но песента е много добра.
Bad`Girl
Jul 28 2008, 21:31
Хах, как си знам че няма да разберм коя е избрал още в първия епизод... Просто ще ни прецакат и в най-добрия случай ще разберем във втори.
оффф твърде хубаво за да е истина... и аз искам Brucas но нещо ме кара да мисля, че няма да ни ги върнат ;(
Jordan
Jul 28 2008, 23:16
вие на тва ако промо му викате... от 20сек имаше 10 стари кадри, 4 надписи и 6сек някакви кадърчета от новия епизод... залъгалка...дано скоро да излязат с нящо по-прилично
summer77881
Jul 29 2008, 02:00
Хора малко остана спокоино...... Още един месец ще изтърпим 4акахме колко много още един месец не е нищо колкото повече мислим за него толкова по бавно ще мине времето...така че...спокойно всичко ще си доиде на мястото
ionitooo
Aug 16 2008, 13:56
промото не е нищо особено!толкова много се надявям лукас да избере пейтън!!
MaRiAaA
Aug 16 2008, 16:21
Еми то 90% сигурно е, че ще избере нея...
DjuDju
Aug 20 2008, 01:20
още като гледах последния епизод и си викам, че ще избере Брук (wink) ..все още мисля, че ще е тя
Polinkaa_
Aug 20 2008, 16:15
Промото не е нищо особено, нищо не се разбира от него, даже няма нещо така, което да събуди вниманието ти..Дано да пуснат някое друго, по-хубаво промо до 1-ви.
Preciously
Aug 20 2008, 20:28
Промото е супер кратко бе... няма никаква информация за какво става въпрос освен,че Лукас си мисли че е направил правилния избор!А той мн често си мисли че го прави!Дано се осъзнае и разбере,че му е писано да е с Пейтън!Нямам търпение вече!
mixmaxshow
Aug 21 2008, 10:48
Еми то за това са промотата,вие да не очаквате 10 минути промо!
Никол
Aug 23 2008, 13:56
Те са го направили толкова късо,за да ни държат в напрежение!
black1wolf
Aug 24 2008, 01:33
Колкото по-късо толкова по-добре според мен. Защото не искам да научавам нищо ново от някакво промо.
Fortuna
Aug 29 2008, 20:07
Всичко бих дала за да избере Брук..........но за съжаление трябва да си призная, че ми се струва много малко вероятно.
infernalgirl
Aug 30 2008, 13:12
Дано да е Пейтън, дано да е Пейтън, дано да е Пейтън, дано да е Пейтън, дано да е Пейтън, дано да е Пейтън, дано да е Пейтън...
marity95
Aug 30 2008, 21:38
Иска ми се да не е Линдзи
DeViL_AsS
Aug 31 2008, 01:16
Линдзи няма да е 100%,нея отдавна съм я отписала Само се надявам да е Пейтън,напрао той си я обича още от 1ви сезон. А ако избере Брук много ме съмнява,че тя ще се съгласи,всмисъл вече нали зряла жена,съмнява ме да предаде приятелката си.Тъпо става. А колко епизода ще е тоя сезон?
tru
Aug 31 2008, 04:13
Цитат(DeViL_AsS @ Aug 31 2008, 02:16)
А ако избере Брук много ме съмнява,че тя ще се съгласи,всмисъл вече нали зряла жена,съмнява ме да предаде приятелката си.Тъпо става. А колко епизода ще е тоя сезон?
Бях чела , че ще са 23 епизода .
meri_to
Aug 31 2008, 22:13
Според мен ще избере Линдзи колкото и да не ни се иска... на Брук се обаждат за Анджи, че е пристигнала, на Пейтън за работата... а на Линдзи - Лукас може и да греша но ще видим още 2 дни.. а за промото много е кратко... ужас и нищо интересно..
mak3-l0ve
Sep 1 2008, 12:14
Опитах така горе долу по израженията като им се обаждаха и на трите да разбера .. стори ми се, че е Линдзи .. което донякъде е възможно ;d Само дето тя като му се обади да му каже, че не се вижда с никой, той не го прие да се радва или нещо такова .. даже не го дадаха да говори На Брук трябва да й се обадят за Анжи .. на Пейтън за работата .. Линдзи Искам да е Брук , според мен не случайно ги събраха да са толкова близки с Лукас в 5 сезон .. ама кой знае .. може пък НАЙ НАКРАЯ да си останат само приятели .. въпреки че имам предчувствие, че тя още има чувства към него .. 99% съм сигурна, че ще е Пейтънката ;]
bubeto05
Sep 1 2008, 13:26
ще видиш, че ще е Пейтън...трябва да е тя. Лукас я обичаше от 1ят епизод
MaRiAaA
Sep 1 2008, 14:20
Според мене може да е всяка една, но Пейтън е с най-големи шансове, защото той точно в последния епизод видя цялото игрище описано от Пейтън "I will always love you"
Мая
Sep 1 2008, 14:50
Аз няма да се учудя и да се е обадил на Брук. Сега тя изглежда най-малко вероятната възможност, но като се сетя каква интрига си е целия сериал всичко може да се очаква. Аз страшно се надявам да е Пейтън, но е някак си прекалено логично да е тя...
plamka91
Sep 2 2008, 00:08
мн искам да се е обадил на Брук от сутринта чакам да излезе нова серия ама явно няма още в БГ пууу откога го чакам...аз вече почнах да преговарям предния сезон надявам се до сряда да го има и стискам палци за Brukas
PaNDeMoNiuM
Sep 2 2008, 08:08
Цитат(plamka91 @ Sep 2 2008, 00:08)
мн искам да се е обадил на Брук от сутринта чакам да излезе нова серия ама явно няма още в БГ пууу откога го чакам...аз вече почнах да преговарям предния сезон надявам се до сряда да го има и стискам палци за Brukas
Според мен ще се е обадил на Брук, защото най-логично е да се обади или на Пейтън или на Линдзи и ако беше на 1 от двете нямаше да има смисъл да включат Брук дано скоро да излязат сериите в БГ
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.