Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Промо за шести сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Новини
Inagr
Появи се първото официално промо за шести сезон. За съжаление е само 20 секунди, но се надяваме скоро да последва ново, по-дълго.

ПРОМО

fenkanabrooke
Цитат(Inagr @ Jul 22 2008, 09:46) *

Промоти си го биваше, добре е направено, но ми се стори много кратичко. blush.gif
moni_hs
Това промо като изгледах толкова да ми се иска да е Брук... Не, нямам търпение да започне 6 сезон, много далече ми се струва... Вече почвам да гледам старите сезони докато дойде септември biggrin2.gif
elly
Леле, нямам търпение вече!!!
vesko_oth_fen
Промото е СУПЕРРРРРРРРРР !!!!!!!!!!!!!!! Скоро ще има и друго промо не ми се вярва да минат с 20 секундно клипче до септември . Can't wait 14.gif
`BruKas`
Искаш да кажеш двайсет секундно:П Иначе наистина е много крато.. а Лукас как се радваа.. надявам се на Брук ! Но ще видим smile.gif Иначе аз нямам търпение ии почнах да гледам наново сезоните smile.gif
_Sweet_girl_
как така чакате да почне 6 сезон още 3 не са пуснали по телевизията?
brooke_scott
Цитат(_Sweet_girl_ @ Jul 22 2008, 15:56) *

еми така лесно, в Америка са ги пуснали по Тв-то и в нета ги има, теглим - гледаме biggrin2.gif вие като гледате по телевизията, не значи, че тва е единствения вариант wink.gif
marti_89_76
Цитат(_Sweet_girl_ @ Jul 22 2008, 15:56) *

Ти ме разби ...
Много яко е промото. И аз мисля, че избраната е БРУК!!! wink.gif
vesko_oth_fen
`BruKas` мерси че ме поправи 16.gif
аа... някой да знае как се казва песента от ПРОМОТО confused.gif

Edit:
Song: Coming To Term by Carolina Liar
П.С. Не мога да е намеря в нета , ако някой е намери да е постне тук ако може smile.gif
nelito_91
Промото не е нищо особено. Останах разочарована dry.gif
Naley_fen
Заповядай Carolina Liar - Coming To Terms
DesiTo
Нищо ново или невиждано досега. Силно се надявам Лукас най-накрая да избере, защото вече пет сезона се чуди коя обича. wacko.gif
За мен е ясно, че това ще е Пейтън, все пак тя е любимката на Марк, макар че бих се радвала, ако избере Брук. 10.gif
Но дано вече да избере, защото малко банално и скучно започна да става постоянно да се чуди коя обича. 16.gif
PayTon__
И аз много се надявам да направи правилният избор т.е. Пейтън . biggrin2.gif Иначе промото е много късо нищо не показва , но песента е много добра.
Bad`Girl
Хах, как си знам че няма да разберм коя е избрал още в първия епизод... Просто ще ни прецакат и в най-добрия случай ще разберем във втори.

За тези които не много на Ти с Английският - във Ви бокса със превод (by Me)
ioanka_vt
оффф твърде хубаво за да е истина... unsure.gif и аз искам Brucas но нещо ме кара да мисля, че няма да ни ги върнат ;(sad.gif
Jordan
blink.gif вие на тва ако промо му викате...
от 20сек имаше 10 стари кадри, 4 надписи и 6сек някакви кадърчета от новия епизод...
залъгалка...дано скоро да излязат с нящо по-прилично
summer77881
Хора малко остана спокоино...... Още един месец ще изтърпим 4акахме колко много още един месец не е нищо колкото повече мислим за него толкова по бавно ще мине времето...така че...спокойно всичко ще си доиде на мястото
ionitooo
промото не е нищо особено!толкова много се надявям лукас да избере пейтън!! 4.gif
MaRiAaA
Еми то 90% сигурно е, че ще избере нея...
DjuDju
още като гледах последния епизод и си викам, че ще избере Брук (wink) ..все още мисля, че ще е тя
Polinkaa_
Промото не е нищо особено, нищо не се разбира от него, даже няма нещо така, което да събуди вниманието ти..Дано да пуснат някое друго, по-хубаво промо до 1-ви.
Preciously
Промото е супер кратко бе... няма никаква информация за какво става въпрос освен,че Лукас си мисли че е направил правилния избор!А той мн често си мисли че го прави!Дано се осъзнае и разбере,че му е писано да е с Пейтън!Нямам търпение вече!
mixmaxshow
Еми то за това са промотата,вие да не очаквате 10 минути промо! biggrin.gif
Никол
Те са го направили толкова късо,за да ни държат в напрежение! 1iangr[1].gif
black1wolf
Колкото по-късо толкова по-добре според мен. Защото не искам да научавам нищо ново от някакво промо.
Fortuna
Всичко бих дала за да избере Брук..........но за съжаление трябва да си призная, че ми се струва много малко вероятно.
infernalgirl
Дано да е Пейтън, дано да е Пейтън, дано да е Пейтън, дано да е Пейтън, дано да е Пейтън, дано да е Пейтън, дано да е Пейтън... unsure.gif rolleyes.gif
marity95
Иска ми се да не е Линдзи sick1.gif
DeViL_AsS
Линдзи няма да е 100%,нея отдавна съм я отписала biggrin2.gif
Само се надявам да е Пейтън,напрао той си я обича още от 1ви сезон.
А ако избере Брук много ме съмнява,че тя ще се съгласи,всмисъл вече нали зряла жена,съмнява ме да предаде приятелката си.Тъпо става.
А колко епизода ще е тоя сезон?
tru
Цитат(DeViL_AsS @ Aug 31 2008, 02:16) *
А ако избере Брук много ме съмнява,че тя ще се съгласи,всмисъл вече нали зряла жена,съмнява ме да предаде приятелката си.Тъпо става.
А колко епизода ще е тоя сезон?

Бях чела , че ще са 23 епизода .
meri_to
Според мен ще избере Линдзи колкото и да не ни се иска... на Брук се обаждат за Анджи, че е пристигнала, на Пейтън за работата... а на Линдзи - Лукас sick1.gif може и да греша но ще видим още 2 дни.. а за промото много е кратко... ужас и нищо интересно..
mak3-l0ve
Опитах така горе долу по израженията като им се обаждаха и на трите да разбера .. стори ми се, че е Линдзи .. което донякъде е възможно ;d
Само дето тя като му се обади да му каже, че не се вижда с никой, той не го прие да се радва или нещо такова .. даже не го дадаха да говори unsure.gif На Брук трябва да й се обадят за Анжи .. на Пейтън за работата .. Линдзи wacko.gif
Искам да е Брук , според мен не случайно ги събраха да са толкова близки с Лукас в 5 сезон .. ама кой знае .. може пък НАЙ НАКРАЯ да си останат само приятели .. въпреки че имам предчувствие, че тя още има чувства към него .. blush.gif
99% съм сигурна, че ще е Пейтънката ;] rolleyes.gif
bubeto05
ще видиш, че ще е Пейтън...трябва да е тя. Лукас я обичаше от 1ят епизод biggrin2.gif
MaRiAaA
Според мене може да е всяка една, но Пейтън е с най-големи шансове, защото той точно в последния епизод видя цялото игрище описано от Пейтън "I will always love you"
Мая
Аз няма да се учудя и да се е обадил на Брук. Сега тя изглежда най-малко вероятната възможност, но като се сетя каква интрига си е целия сериал всичко може да се очаква.
Аз страшно се надявам да е Пейтън, но е някак си прекалено логично да е тя...
plamka91
мн искам да се е обадил на Брук blush.gif
от сутринта чакам да излезе нова серия ама явно няма още в БГ 1iangr[1].gif пууу откога го чакам...аз вече почнах да преговарям предния сезон mrgreen[1].gif надявам се до сряда да го има и стискам палци за Brukas emoticon1 (119).gif
PaNDeMoNiuM
Цитат(plamka91 @ Sep 2 2008, 00:08) *
мн искам да се е обадил на Брук blush.gif
от сутринта чакам да излезе нова серия ама явно няма още в БГ 1iangr[1].gif пууу откога го чакам...аз вече почнах да преговарям предния сезон mrgreen[1].gif надявам се до сряда да го има и стискам палци за Brukas emoticon1 (119).gif

Според мен ще се е обадил на Брук, защото най-логично е да се обади или на Пейтън или на Линдзи и ако беше на 1 от двете нямаше да има смисъл да включат Брук unsure.gif дано скоро да излязат сериите в БГ worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.