Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Впечатления от еЛ Връзки
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > The L Word
SilentShout
Въпреки, че на The L Word съм гледал всичките 5 сезона реших, че е редно да си припомня пилотката и да се порадвам отново на първите трепети на нашите мацки. Първо ми дойде като гръм от ясно небе новината, че този сериал тръгва по българска телевизия. Честно казано ми се струваше крайно нереално, защото с приятели, а и тук не един-два пъти сме си говорели за пускането му в България и какво ли ще стане. Но ето на! Излезе! Излезе и то с неочакван превод на заглавието, който хем ми допада, хем от друга страна ми се струва страшно нескопосан. Няма да тръгвам да виня превода/чката, защото трудно може да се преведи смисъл на The L Word от такова наглед много елементарно заглавие. Така че направям се, че името е тип-топ и запазвам повече място за вълнението как ли ще звучат героините.
Два-три дена преди официалното стартиране започвам да засичам анонсите за сериала по FOX Life. Много добре са се изхитрили да оставят зрителите в тръпнене как аджеба звучат всички на български. Плюс това ми харесва и как започва рекламата : Колко думи с Лъ може да изброите?, както и замисъла за толерантността smile.gif
В 22:00 вече с един приятел, който също следи сериала, сме залепени пред телевизора и с нетърпение чакаме да чуем познатата ни музика от първи сезон. Ама сме големи заплеси 16.gif В пилотката, която е направена като филм, нямаше музиката, съпътстваща останалите епизоди от дебютния сезон. Започва! "еЛ Връзки"..."Участват : Дженифър Бийлс...Ерин Даниелс...ала-бала..." до тъпия момент, в който казват "и други!". Ъъъъ, моооля? В този сериал хората, които са включени в главните надписи не са "и други", а са главните, дори и не всички да са толкова главни като Бет и Тина!
Майната му! Защото идва по-стряскащото! Тина проговаря на български и ZOMFG ZOMFG huh.gif докато се окопитя и Бет проговаря и става WTF ZOMFG WTF ZOMFG 14.gif След 15 минути разбирам, че за озвучаването на сериала са наети 3 жени, нищо, че реално се знае, че в този сериал жените са чак излишък. Представете си как 5-6 жени си говорят и 2 гласа ги озвучават и ти в един момент почваш да се чудиш кой говори в момента. Еее, Фокс тук яко се изложиха. Разбирам, че са решили да закътат някой лев, ама пък точно от озвучаването ли 9.gif Честно казано то наистина ми скапа част от еуфорията около стартирането на The L Word в България. Нелепо е Бет да звучи така пискливо, а Шейн като лигава женичка. Май някой не се е съобразил с персонажите и е решил на 10 жени да сложи има няма 3 озвучителки и вече зрителите сами да си се оправят.

Все пак мисля да гледам и втората част на пилотката, която пък веднага я анонсираха след края на серията. Това определено ми хареса, защото самият сериал няма такива анонси и Фокс са си направили труда. Надявам се, че не по това са отишли спестените пари за озвучаване. dry.gif
ilevo
Изказвам взаимност по отношение на потреса. Гледах серийката тази сутрин и определено ме разбуди, защото се смях с глас mrgreen[1].gif С това озвучение, FOX определено се пробва да ни внуши, че сме в приказките - та те всичките звучат като напушени джудженца.
bingoboy
Цитат(ilevo @ Jul 18 2008, 11:19) *
Изказвам взаимност по отношение на потреса. Гледах серийката тази сутрин и определено ме разбуди, защото се смях с глас mrgreen[1].gif С това озвучение, FOX определено се пробва да ни внуши, че сме в приказките - та те всичките звучат като напушени джудженца.

аха с тия гласчета са по скоро като Жожоба и Верка отколкото като Бет иТина! mrgreen[1].gif голяма излагация с тоя превод! Целокупния тв-зрител ще се откаже да го гледа заради тая работа! Губи се ако не половината то поне 1/3 от персонажите. Да не говорим , че не 3 озвучителки ами може и едничка само да се наели.Явно хората от FOX са решили, че всички "женки" звучат еднакво и няма що да се набутват с повече озвучители. Искам си субтитритееееееее! С тоя глас Бет не може даже да изпсува като хората mad.gif
SilentShout
Впрочем дори не съм сигурен, че озвучителките са 3. Фокс в това отношение страшно са се стиснали и е станало мазалото dry.gif Плюс това за озвучители не случайно се наемат професионални актьори-озвучители, които имат способността да озвучават 3-4 човека без да звучат еднакво, но тук е нямало пари да се наемат професионалисти и са хванали секретарката и чистачката от етажа за дублажи wacko.gif
FunnyLady
супер зле е дублажа направо нямам думи mad.gif гласовета на Бет , Шейн и Марина са най-ужасни !По яко щеше да си е със субт така се губи цялата концепция , цялата игра на думи и още кво ли не!Кво да кажа пак се изложихме mad.gif
nega
определено дублажа е 16.gif потресаващ и не можеш да хванеш кой на кого говори. Гласовете и друг път съм ги 4увала, но този дублаж си е направо като преводите на Оскарите по Канал 1 на живо (ако помните фима "Добрият Уил Хънтинг" /Good Will Hunting/ беше преведен "Лов на добра воля"). Според мен дубльорките просто не са успели да вникнат в персонажите, защото просто не са се постарали да гледат поне първи сезон. Да не забравяме заплащането което споменавате също е фактор от огромно зна4ение. Ето поради тези при4ини аз предпо4итам от доста време насам да гледам филми и сериали със субтритри, а е и по готино да 4уваш автенти4ния глас на актьора(за пример: Шон Конъри иманевероятно английско произношение, което би се изгубило тотално при дублаж)
Mai4et0
Най-добре щеше да е със субтитри, защото го излъчват преди полунощ и двете повторения са петък - 17.00 и събота - 20.00 . Още си представям какво ли ще стане ако дете го хване тоя сериал .... wacko.gif biggrin2.gif
ilevo
Хах, ще има "мамо, мамо, тия какички защо се целуват?" biggrin2.gif
По тоя повод да ви питам - вие как бихте реагирали, ако децата ви го гледат? Говорим за по-напраднала възраст, разбира се, не за мишоци в I-ви клас. Да речем нещо от рода на 14-15г - хем са пораснали, хем са в най-обърканата възраст. Ясно ми е, че повечето от вас нямат деца, а камо ли на такива години, питам за предположения smile.gif
bingoboy
еее, че що да не го гледат децата?! Ако бяха хетро двойки никой нямаше да му слага родителски контрол до 16 години mrgreen[1].gif .Най-много да видят некоя цица, ама на фолкпевачиците силконите се развяват посвсеместно, тъй че единствено подрастващите могат да се изумят, че имало и естествени такива biggrin2.gif Така че децата трябва да се възпитават от рано. На 15- 16 вече е късничко.Няма как някой да стане гей само щото гледа такъв филм, най-много да разбере, че има и такива хора, а не само да е чувал че имало някъде някакви си...А пък децата не питат " мамо,мамо тия какички що се целуват?" а казват - това са Бет и Тина , нали? Те лесбийки ли са? biggrin2.gif И мама казва - да! Това е - просто и ясно! biggrin2.gif

SilentShout
Цитат(ilevo @ Jul 19 2008, 01:54) *
Хах, ще има "мамо, мамо, тия какички защо се целуват?" biggrin2.gif
По тоя повод да ви питам - вие как бихте реагирали, ако децата ви го гледат? Говорим за по-напраднала възраст, разбира се, не за мишоци в I-ви клас. Да речем нещо от рода на 14-15г - хем са пораснали, хем са в най-обърканата възраст. Ясно ми е, че повечето от вас нямат деца, а камо ли на такива години, питам за предположения smile.gif

На 14-15 вече е оформена сексуалната ориентация, хич даже не им е объркано wink.gif Плюс това този сериал не е изключително само за хора с би/хомосексуална ориентация, а е за всички, които искат да научат какво е от другата страна. Всеки, които може да осъзнава и оценява случващото се в този сериал би трябвало да го гледа. То така се създава толеранс и хората се учат да разбират и да не говорят простотии за неща, от които си нямат понятие. Иначе на бръмбъзъци не само, че еЛ Връзки няма да им давам да гледат, ами и повечето сериали по телевизиите, щот достатъчно простотия се лее навсякъде.
Пък и то, ако с гледане се променяше ориентацията 10.gif
nega
Накратко ще ви разкажа за майката на един от приятелите ми която беше учителка на на4ални класове от 1-ви до 3-ти. Когато бяхме със сина и (моя приятел) в 4етвърти клас, лятото когато имахме задание да 4етем "Ян Бибиян" тя не ни попита дали сме про4ели книжката, а ни връ4и в ръце малки и тънки образователни книжки които се казваха "Сексуалният живот" I-ва и II-ра 4аст, които се оказаха доста интересни за малкото ми мозъ4е тогава. След това в у4илище когато класният ни ръководител ни пита какво сме 4ели аз му казах за въпросната книга и той остана втрещен, и пожела да се срещне с жената която ни е дала тези книжки....До ден днешен се кефя на майката на моя приятел 4е е направила подобно нещо, много се кефя и на майка ми която ми говореше като на приятелка още докато бях малка и имах пълната свобода да разговарям и споделям с нея темата за секса. Ли4но аз бих държала децата ми да имат такава култура още от малки. Мисля 4е по този на4ин могат да се избегнат много нежелани ситуации и ще бъдат и по уверени в себе си няма да се срамуват от темата секс, която 4есно казано за мен ли4но в България все още е табу. Много от тинейджърите си мислят 4е като са правили секс на 14 години и ве4е имат нужната сексуална култура но достатъ4но от мен. В обобщение казвам 4е аз ще разговарям съвсем открито с моите деца на всякакви теми... biggrin.gif
Jordan
18.gif леле, хора, честно, мислex, че преувеличавате!
но в момента го гледам по Фокс и съм повече от много потресен. Превода надмина очакванията ми за ужасност. тва са 3 жени или 2 или пък по-малко...подозирам даже, че Тим го озвучава жена huh.gif
Превода е лош, можеха да наемат още поне две преводачки, за да направят малко по-читав дублаж.
Ако изключим това, което е много, всичко друго е наред, ма то какво ли друго остана. Радвам се, че сериала е факт и тук, макар и с лош дублаж.
Колкото до субтитрите, ако се остави събтитиран ще загуби голяма част от аудиторията си, която и без нищо няма да е многомилионна. Озвучен става по-достъпен за по-голяма част от хората.
Малко сме хората, които биха го гледали със субтитри blush.gif

Ама...Шейн...Алис...та те пищят...ужас е. 16.gif
Човека с връзки във Фокс няма ли да се изкаже по въпроса... blush.gif
PayTon__
Оооо страхотен е , направо ме грабна от първата серия 4.gif Много различен и интересен ми се вижда rolleyes.gif Ще го следя с интерес.
Jordan
оо, ти го гледаш сега по Фокс за пръв път ли?
Я изкажи по-подробни впечатления, че ние тук сме изпечени фенове. Интересно ми е да разбера впечатленията на един нов фен, който започва да го гледа по телевизията. rolleyes.gif
SilentShout
Цитат(Jordan @ Jul 19 2008, 20:15) *
18.gif
но в момента го гледам по Фокс и съм повече от много потресен. Превода надмина очакванията ми за ужасност. тва са 3 жени или 2 или пък по-малко...подозирам даже, че Тим го озвучава жена huh.gif
Превода е лош, можеха да наемат още поне две преводачки, за да направят малко по-читав дублаж.

Ама...Шейн...Алис...та те пищят...ужас е. 16.gif
Човека с връзки във Фокс няма ли да се изкаже по въпроса... blush.gif

Е, то дублажът как да не ти развали поне малко кефа dry.gif Въпреки, че сме гледали вече 5 сезона и отлично знаем какво стават нататък все пак като почитатели имаме някакви високи очаквания и като чуем 2-3 жени да се мъчат с всичките персонажи - жално става. Ами как ще се оправят като, ако живот и здраве, стигнат до 2-3 сезон, където има още повече мацки. Пак ли две женички ще се мъчат да озвучават живо и умряло.
Друго, което ми е интересно. След много време и късмет - какво ще стане с превода на Джоди? wacko.gif
PayTon__
Цитат(Jordan @ Jul 19 2008, 21:17) *
Я изкажи по-подробни впечатления, че ние тук сме изпечени фенове. Интересно ми е да разбера впечатленията на един нов фен, който започва да го гледа по телевизията. rolleyes.gif

Да не бях чувала за него преди и реших да го гледам , защото рекламата много ми хареса. Още от първият епизод много ми хареса , самият сюжет е много различен или поне аз досега не бях гледала подобен тип сериал rolleyes.gif Днес изтеглих и целият първи сезон и когато навляза по в нещата , пак ще коментирам. А от персонажите фаворит ми е Марина. mrgreen[1].gif
Jordan
Цитат(SilentShout @ Jul 19 2008, 23:57) *
Друго, което ми е интересно. След много време и късмет - какво ще стане с превода на Джоди? wacko.gif

нищо, какво. първо, аз мисля, че въобще няма да стигнат до 5-6 сезон, поради липса на аудитори(поради една или друга причина). А, ако стигнат ще оставят Джоди със субтитри. Те тея дубльорки едвам оправят нормалната реч а ако почнат с имитиране на глухи ще настане пълен смях shocking.gif

Цитат(PayTon__ @ Jul 21 2008, 22:00) *
Цитат(Jordan @ Jul 19 2008, 21:17) *

Да не бях чувала за него преди и реших да го гледам , защото рекламата много ми хареса. Още от първият епизод много ми хареса , самият сюжет е много различен или поне аз досега не бях гледала подобен тип сериал rolleyes.gif Днес изтеглих и целият първи сезон и когато навляза по в нещата , пак ще коментирам. А от персонажите фаворит ми е Марина. mrgreen[1].gif

хехе, това е повече от радостна новина. Надявам се силно интересът ти да продължава докрая blush.gif
И на мен Марина ми беше любимка в първи сезон. После обаче...
ще гледаш biggrin2.gif
vizi
Това с дублажа по фокс е голяма гавра с филма.Губи се цялото усещане за нещата.Цялата актьорска игра отива по дяволите.То като не усетиш интонацията,тона,цялата емоция изчезва.А дубльорките са убийствени идва ти да спреш телевизора.Добре,че има Замунда. biggrin2.gif
kitty_kat
Май аз ще съм първата с негативно мнение относно този сериал. Въобще сериала (не дублажа, щото то всеки дублаж на мен ми е гаден) е изключително блудкав, според мен. Тъп е, сюжета е тъп и въобще идеята е тъпа. Честно и друг път съм казвала- нямам нищо против хомосексуалисти, да си живеят живота си, ама напоследък е*ааааа си пропагандата. Пфффф, аман. Имам приятелки, които са гей, готини хора, но не разправят наляво-надясно какви са, не демонстрират, не говорят какво правят в леглото и с кой/коя. Не мога да разбера нуждата от популяризиране на тази иначе ненормална за мен сексуална ориентация и се дразня на тоя сериал. Пробвах да го гледам няколко пъти, ама не струва.
Jordan
това е сериал, за хора, приемащи нещата за нормални, а не за такива, които не могат да си ги обяснят.
kitty_kat
О, аз прекрасно си ги обяснявам нещата, но те съвсем не са нормални. Както и да е, лично аз искам да я спрат тази боза и много се надявам да е с нисък рейт и да стане, въпреки че едва ли ще е така, имайки предвид какво става в България и какви неща се харесват вече.
fai7h
Това го казвам не с цел заяждане,но мн ме е яд на хора,които не могат да оценят сериала,защото са предубедени.А той е СТРАХОТЕН и ако беше с `нормални` хора едва ли щеше да има такива мнения-срещам ги и по др. форуми и се дразня.Заслужава си наистина,но все пак различни хора-различни вкусове и мнения.И последно - people don't be so narrow-minded wink.gif
vizi
Аз не разбирам защо се гледа толкова повърхностно на сериала от някой хора,след като той обръща внимание на доста сериозни теми.Като започнем с правото на свобода да интерпретираш изкуството,борбата с рака,расизма,изоставените деца и .....сигурно ще пропусна нещо.Този филм не е само секс,за този който иска да види и нещо повече.Но всичко опира до желание и интелект.Дано не съм убидила някой.
Analda
От доста време следя коментарите във форума и да си призная притисната от летния мързел ,се въздържах да се намеся.За моя радост ,всички които са тук са доста по-млади от мен/казвам за радост -защото обичам да бъда с млади хора /-много са ми забавни и ми е весело с тях.Чета си аз,смея се и изведнъж гледам -негативно мнение за сериала.Да ,разбира се момичето може би си е право за себе си. Зная,че не всички хора могат да бъдат широко скроени и не всички могат да приемат ,че на този свят хората са различни-едни са по-хубави,други не ,едни имат нещо в главата си, на други тя им дава “заето” ама не го и осъзнават,едни са обратни -други не.
Хората са различни и затова този свят е интересен-ако бяха всичките еднакви-щеше да е ужасна скука/поне за мен/
Сега за негативното мнение-това си е право на всеки -да има собствено мнение,но защо ми се струва,че Kitty kat малко си противоречи-значи има приятелки които са обратни,и са готини хора… и изведнъж заявява,че тази ориентация е ненормална за нея.Това не ми прозвуча много искренно, нали уж бяха готини хора/е да сигурно са такива защото не разказват на ляво и дясно какво правят и с кой/…ами ако го демонстрираха -щяха ли да бъдат пак готини и щяха ли да и бъдат приятелки?
Да се пише в този форум не означава непременно ,че си обратен.Много хора пишат ,защото възприемат филма все пак като филм и им харесват артистите, които играят.Лично аз -попаднах на филма съвсем случайно и започнах да го гледам определено заради Дженифър Биилс-тя винаги ми е била симпатична и с удоволствие наблюдавах играта и -и мисля,че се справи с тази непривична за нея роля отлично-същото се отнася и за целия актьорски състав.А колкото до сюжета и идеите-ами това си е един нормален филм със ситуации,които могат да се случат в едно такова гей общество.И обратните хора си имат същите проблеми и радости като другите хора.
И не мога да кажа,че отношенията им са ненормални-винаги се опитвам да ги разбера ,защото не се знае тези хора какво са преживели , за да предпочетат да бъдат с хора от техния пол.Никой не се ражда обратен-обикновенно обстоятелствата и средата го правят такъв и затова ги възприемам като хора ,които си имат своето място в този откачен свят.
Да си призная отначало малко странно ми изглеждаше този сериал/не бях гледала филми с такава насоченост/, но постепенно някак привикнах и не ми правеше впечатление това ,че са жени,за мен беше интересна играта им и до къде може да ги доведе сценариста.Все пак това си е един филм.И както беше някой тук казал-не са най-важни тук секс сцените/макар ,че да си призная –те не ми правиха кой знае какво впечатление-даже се забавлявах с тях и на някои места се смеех на глас/.
Малко се отплеснах/то и аз затова не пиша /,но сега да завърша вече.Нямам нищо против негативни мнения-това си е нормално-хората са различни.-не зная на колко години е Kitty Kat-може би е още малка,но дано като порасне малко ,успее да разбере,че всеки човек бил той умен или идиот ,грозноват или хубав ,обратен или не -има своето място в този свят. И може би си мисля,че ако видя пред себе си две момичета или жени/сега се сещам за Елън Де Дженерис и Порша де Роси / ,на които личи ,че им е приятно да бъдат заедно и един мъж простак, който за нищо я няма жена си.. бих се зарадвала на момичетата и жените и заложила на тях, отколкото на нормалната двойка-нищо ,че за много хора това би било ненормално. Хайде стига ,че пак се отплеснах-така се бях уляла и за Шейн…ужас. 16.gif
BreakTheIce
Analda, с удоволствие чета твоите постове.Бих се радвала да пишеш по-често. worthy.gif Нещата,които казваш са наистина вярни и точни. А че има негативни мнения,аз лично си го обеснявам с това,че сериал като този е нещо ново за България.За хората,които не са чак толкова широко-скроени,той е нещо ново и естествено ненормално/за тези,които не го разбират/ и донякъде непознато,защото все пак досега не се е излъчвал такъв тип сериал.А непознаното,в повечето случеи плаши,и поражда негативни емоции. Разбира се никога не може да има само едно мнение и не виждам причина някой да се пали толкова много на такива отрицателни мнения. Винаги ще има хора,които ще гледат само повърхността. smile.gif
"The only real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes,but in having new eyes." smile.gif
kitty_kat
Хубаво, един каза, че съм тесногръда, защото чете между редовете и стана верижна реакция. Няма лошо. Мнението на Analda и на мен ми хареса, обективно беше сякаш. Това, че си противореча е вярно. Да, може и да казвам, че приятелките ми гей са готини, защото не парадират със сексуалната си ориентация. Ако беше иначе сигурно нямаше да са ми приятелки. Мнението ми по принцип беше за сериала, не за хомосексуалистите като цяло, въпреки че някакси ме дразни, че изведнъж тази "гей вълна" ни заля от всякъде. Това, едва ли е по тяхна вина. Но самият сериал не ми хареса, не ми хареса как е направен, не ми харесва какво се случва в него и да, не ми харесва този порив за популяризиране. Може сериала да го дават в 22:00 обаче анонсите/рекламите (нямам представа какъв е точно телевизионния термин) на следващата серия ги гледам на ден по 200 пъти. Не ми се струва уместно. И не мисля, че има нещо лошо в това да си малко консервативен. Няма нищо общо със "широкоскроеността", повярвайте. По същият начин се нервя на оная силиконестата с динения триъгълник, дето цяло лято я гледа всичко живо из страната. Пак съм тесногръда, нали? Ами, здраве да е. Не съм искала да ви развалям темата, поне добавете "положителни" в заглавието преди "впечатления". Предполагам, че можех да си напиша първия пост в малко по-умерен тон, за което се и извинявам, най-вероятно това ви провокира, но нещо ми беше нервно, та си го изкарах на сериала. biggrin2.gif Шегувка, не ме подпуквайте!
SilentShout
Цитат(kitty_kat @ Aug 29 2008, 13:29) *
Хубаво, един каза, че съм тесногръда, защото чете между редовете и стана верижна реакция. Няма лошо. Мнението на Analda и на мен ми хареса, обективно беше сякаш. Това, че си противореча е вярно. Да, може и да казвам, че приятелките ми гей са готини, защото не парадират със сексуалната си ориентация. Ако беше иначе сигурно нямаше да са ми приятелки. Мнението ми по принцип беше за сериала, не за хомосексуалистите като цяло, въпреки че някакси ме дразни, че изведнъж тази "гей вълна" ни заля от всякъде. Това, едва ли е по тяхна вина. Но самият сериал не ми хареса, не ми хареса как е направен, не ми харесва какво се случва в него и да, не ми харесва този порив за популяризиране. Може сериала да го дават в 22:00 обаче анонсите/рекламите (нямам представа какъв е точно телевизионния термин) на следващата серия ги гледам на ден по 200 пъти. Не ми се струва уместно. И не мисля, че има нещо лошо в това да си малко консервативен. Няма нищо общо със "широкоскроеността", повярвайте. По същият начин се нервя на оная силиконестата с динения триъгълник, дето цяло лято я гледа всичко живо из страната. Пак съм тесногръда, нали? Ами, здраве да е. Не съм искала да ви развалям темата, поне добавете "положителни" в заглавието преди "впечатления". Предполагам, че можех да си напиша първия пост в малко по-умерен тон, за което се и извинявам, най-вероятно това ви провокира, но нещо ми беше нервно, та си го изкарах на сериала. biggrin2.gif Шегувка, не ме подпуквайте!

kitty_kat, тук освен, че е форум за сериала еЛ връзки, също така е й свободно от хомофоби и хомофобски изказвания пространство. С други думи щом нямаш конкретно мнение за сериала и си възмутене от гей вълната, която изглежда всеки момент ще те задави ти препоръчвам да се насочиш към други секции, където ще си комуникираш за хетеросексуалните ти тинейджърски сериалчета. Там всичко е излъскано и подредено, за да не смути нечий мироглед, но тук става въпрос за нещата от живота. А хомосекуалността (това, драги мои, важи и за мъже и жени) е факт откакто има човечество и всякакви глуповати изказвания за някакви ВЪЛНИ по-скоро говорят за тесногръдо мислене, а не за консервативност. Може да бъдеш консервативен и без да се изказваш неподготвен/а. Така че, котенце, с лапичките тупур-тупур към друго форумче. happy.gif
kitty_kat
Човек, разбери че не винаги ще чуваш това, което искаш да чуеш и винаги ще има хора, които не са на твоето мнение. Колкото и да обиждаш, колкото и да пропускаш редовете, в които някой ти излага гледната си точка и колкото и да изкривяваш това, което ти се казва, за да ти бъде удобно на теб никога няма да промениш този факт. Определено не се чувствам обидена нито от това, че ме наричаш пубертет и тийнейджър, нито от хомофоб и какво беше още там. Аз знам какво съм казала и написала, това че ти не приемаш чуждо мнение си е твой проблем. И имам конкретно мнение за сериала, ама ти не четеш за него, не четеш и какво съм написала, ти интерпретираш, за да се заядеш и да обиждаш, въпреки че се извиних и за първия си пост и написах друг по начин, по който да стане ясно, че не всички мислим еднакво. Ама както и да е. Сериала е сууууупер, сега пускам да тегля всички серии/сезони и си посипвам главата с пепел. Хайде със здраве в таз тема няма да ме видиш вече, така че успокой топката.
Jordan
нека да спрем спора до тук, не мисля, че има смисъл да се трият излишни постове.

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.