От доста време следя коментарите във форума и да си призная притисната от летния мързел ,се въздържах да се намеся.За моя радост ,всички които са тук са доста по-млади от мен/казвам за радост -защото обичам да бъда с млади хора /-много са ми забавни и ми е весело с тях.Чета си аз,смея се и изведнъж гледам -негативно мнение за сериала.Да ,разбира се момичето може би си е право за себе си. Зная,че не всички хора могат да бъдат широко скроени и не всички могат да приемат ,че на този свят хората са различни-едни са по-хубави,други не ,едни имат нещо в главата си, на други тя им дава “заето” ама не го и осъзнават,едни са обратни -други не.
Хората са различни и затова този свят е интересен-ако бяха всичките еднакви-щеше да е ужасна скука/поне за мен/
Сега за негативното мнение-това си е право на всеки -да има собствено мнение,но защо ми се струва,че Kitty kat малко си противоречи-значи има приятелки които са обратни,и са готини хора… и изведнъж заявява,че тази ориентация е ненормална за нея.Това не ми прозвуча много искренно, нали уж бяха готини хора/е да сигурно са такива защото не разказват на ляво и дясно какво правят и с кой/…ами ако го демонстрираха -щяха ли да бъдат пак готини и щяха ли да и бъдат приятелки?
Да се пише в този форум не означава непременно ,че си обратен.Много хора пишат ,защото възприемат филма все пак като филм и им харесват артистите, които играят.Лично аз -попаднах на филма съвсем случайно и започнах да го гледам определено заради Дженифър Биилс-тя винаги ми е била симпатична и с удоволствие наблюдавах играта и -и мисля,че се справи с тази непривична за нея роля отлично-същото се отнася и за целия актьорски състав.А колкото до сюжета и идеите-ами това си е един нормален филм със ситуации,които могат да се случат в едно такова гей общество.И обратните хора си имат същите проблеми и радости като другите хора.
И не мога да кажа,че отношенията им са ненормални-винаги се опитвам да ги разбера ,защото не се знае тези хора какво са преживели , за да предпочетат да бъдат с хора от техния пол.Никой не се ражда обратен-обикновенно обстоятелствата и средата го правят такъв и затова ги възприемам като хора ,които си имат своето място в този откачен свят.
Да си призная отначало малко странно ми изглеждаше този сериал/не бях гледала филми с такава насоченост/, но постепенно някак привикнах и не ми правеше впечатление това ,че са жени,за мен беше интересна играта им и до къде може да ги доведе сценариста.Все пак това си е един филм.И както беше някой тук казал-не са най-важни тук секс сцените/макар ,че да си призная –те не ми правиха кой знае какво впечатление-даже се забавлявах с тях и на някои места се смеех на глас/.
Малко се отплеснах/то и аз затова не пиша /,но сега да завърша вече.Нямам нищо против негативни мнения-това си е нормално-хората са различни.-не зная на колко години е Kitty Kat-може би е още малка,но дано като порасне малко ,успее да разбере,че всеки човек бил той умен или идиот ,грозноват или хубав ,обратен или не -има своето място в този свят. И може би си мисля,че ако видя пред себе си две момичета или жени/сега се сещам за Елън Де Дженерис и Порша де Роси / ,на които личи ,че им е приятно да бъдат заедно и един мъж простак, който за нищо я няма жена си.. бих се зарадвала на момичетата и жените и заложила на тях, отколкото на нормалната двойка-нищо ,че за много хора това би било ненормално. Хайде стига ,че пак се отплеснах-така се бях уляла и за Шейн…ужас.