Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво ястие можете да правите?
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
tonikiki
Напишете ястия които са ваш специалитет,ястието което вие правите най-добре (отлично).

Аз съм много лош готвач но все пак мога да направа соленки перфектно.Какъвто искате вкус мога да направя.

Сега е ваш ред: happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif

Mod edit: А тук можете да напишете и самите рецепти: http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=16902
Госпожица Вещицата
Моят специалитет (не че не прави и други неща отлично, ама това ми е най-лесно) е палачинки.
[dEs]
Пържени картофи с кашкавал и бекон, и спагети. Най лесно и най бързо. Иначе и други неща правя..., ако поискам.
secretk
Не съм много вещa в готвенето, но прaвя много хубaвa бaницa със сирене и бутерки със сирене.
Прaвя и много хубaви пукaнки(не в микровълновa) за филми smile.gif
aria
охо виждам,че някои от моите специалитети вече са споменати smile.gif
тааа палачинки правя всяка събота сутрин,може да се каже че доста добре ги забърквам.Баницата ми със сирене също става доста добре.Бива си ме много и в месенето на хляб.А също и в приготвянето на най разнообразни видове яйца(ами ако ви се налага цяла седмица да карате на яйца ще си измисляте варианти нали) tongue.gif
А иначе много ме бива по сладкишите,вкъщи аз съм им майстора smile.gif
Röyksopp
По принцип не ме бива. Готвенето не ми се отдава, трябва доста да се опитвам и старая за да постигна нещо... С времето се научих да правя лазаня много добре biggrin2.gif Мога и елементарни храни като супа топчета, крем карамел, палачинки и т.н.
advokata
Честно да ви кажа нищо не мога. Просто защото не съм запомнил всичките му там си рецепти. biggrin2.gif
Затова си имам една хубава книжчица , и когато ми се прияде нещо , просто отварям и разглеждам , докато не стигна до нещо вкусничко. rolleyes.gif

Добре де , за нищото ви излъгах. Мога да правя виенски шницел. (на немски Wiener Schnitzel). biggrin2.gif
ogata
баница (със всичко) , чорбалъци (всякакви) , скара ... бира biggrin2.gif
NhazUl
Тичкивки по сопотски. Лелеееее, с бира как вървят. За една секунда друго не ми иде.
Niksana
Скара,пържени картофи и салати biggrin.gif
Госпожица Вещицата
Цитат(Röyksopp @ Jul 19 2008, 13:01) *
По принцип не ме бива. Готвенето не ми се отдава, трябва доста да се опитвам и старая за да постигна нещо... С времето се научих да правя лазаня много добре biggrin2.gif Мога и елементарни храни като супа топчета, крем карамел, палачинки и т.н.

Абе крем-карамелът си е цяла философия, ако питаш мен.
kashlakov
Наденички на барбекю,пържени картофи,пица.Направо каквото ми дойде. biggrin.gif
vasinka_{P}
Обожавам да готва и много често експериментирам. Мога да правя вита баница със сирене, палачинки, спагети, макарони със сирене, мусака, пиле с картофи, ориз с пиле, картофи под всякаква форма (пържени, печени, задушени, соте, на пюре, на огретен), специалитетът ми е нудълс (оризови спагети) с пиле и зеленчуци. Мога да продължа да изреждам, но това са нещата които най обичам и най често правя smile.gif
bo7evka
Мога да правя само палачинки... абсолютно нищо друго немога, но за сметка на това ги правя добре smile.gif ... е и спагети де ама спагети и пет-годишния ми братовчед може да направи такче се гордея със палчинките biggrin.gif
sonyx
много неща мога smile.gif
филийка със салам, с мед, с течен шоколад... ехх smile.gif
PayTon__
Кръгла нула съм , срам и позор че съм момиче 16.gif Един ден се опитах да направя бъркани яйца на брат ми , но вместо да ги разбъркам преди да ги изсипя в тигана , ги плюснах така и станаха на очи , а после ги раздробих за да изглеждат като бъркани , можете да си представите 18.gif как го изяде незнам . 18.gif
unvisioble
Обожавам да готвя, много ме бива... wub.gif когато имам време... В готвенето влагам същото старание, каквото и в секса. 15.gif 18.gif Ако е нещо изпробвано, става превъзходно. Ако е ново... е, понякога има издънки. biggrin2.gif

На "Тас кебап" и "Пиле-фрикасе" нямам равна. 4.gif

П.П. Сладкишите, обаче, не са ми приоритет.
vess
Най-добрите готвачи са в ресторантите-затова и има храна за вкъщи?!?!?!?!? 18.gif Не,че не мога да готвя,но защо да го правя след като мога да ям готова храна!!!! 4.gif

unvisioble
Цитат(vess @ Jul 23 2008, 16:21) *
Не,че не мога да готвя,но защо да го правя след като мога да ям готова храна!!!! 4.gif

Ами... например: заради удоволствието от самото готвене?!
kitty_kat
Аз може и да не съм най-добрата готвачка, ама каквото съм сготвила се е изяждало и е било вкусно smile.gif Може би съм най-добра в готвенето на паста със всевъзможните сосове, не съм правила само ала карбонара още, но и това ще стане. smile.gif Напоследък ми е много любимо талиатели с риба тон. Мнооого вкусно, ако някой се интересува давам рецептата веднага.
Иначе с мойто мъж си готвим много и го правим заедно, което е доста приятно. smile.gif
vess
Цитат
Цитат(unvisioble @ Jul 23 2008, 17:08) *
Цитат(vess @ Jul 23 2008, 16:21) *
Не,че не мога да готвя,но защо да го правя след като мога да ям готова храна!!!! 4.gif

Ами... например: заради удоволствието от самото готвене?!

Не ми е хоби да готвя и не ми доставя удоволствие!!! happy.gif Иначе като имам муза се получава доста вкусно! biggrin.gif
kitty_kat
Дайте да пишем и рецептите за личните ни специалитети, щото така само се фукаме кой какво може biggrin2.gif
Госпожица Вещицата
Цитат(kitty_kat @ Jul 24 2008, 23:29) *
Дайте да пишем и рецептите за личните ни специалитети, щото така само се фукаме кой какво може biggrin2.gif

http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=16902
**Naley*
Мога да правя мусака,чушки с кайма,палачинки и кекс също biggrin.gif за са за т'ва се сещам smile.gif
Freaky
Аз мога да правя кафе , Айс Нектар и да ползвам микровълнова печка dry.gif
crash19
Ами аз мога да правя супи, фурнети, баница и палачинки(но не много добре)
vIkToRsHeFa
Какви манджи готвя !? За тъщи... Гарантиран резултат още от първата лъжичка... biggrin.gif

Това в кръга на шегата, ами май като се замисля доста неща, само нещо в последно време вземат да ми привършват дегустаторите... biggrin.gif
Tomahawk
Мога да права сандвичи.. ма няма по-хубави от мойте , тия от макдоналдс да ми ядат гъза.. ;]
unbreakabl3
Правила съм палачинки, ама те не се получиха много добре и в крайна сметка ги изхвърлихме, защото никой не искаше да ги изяде. dry.gif xD
Правила съм и мекици. Те се получиха доста добре, вкусни бяха. happy.gif
fenkanabrooke
Ами, мога да пържа картофки, да правя различни торти и кексове. Супички най - различни също и много вкусни са ми всичките опити. wink.gif smile.gif rolleyes.gif
moni_hs
Пържени картофи, пържени яйца и супи. rolleyes.gif
elitu
Главно съм се специализирала в правенето на всякакви видове сладкиши-различни кексове,палачинки,сладки.
Пробвала съм да правя и супи,но не бяха много вкусни.
В аламинутите също ме бива. rolleyes.gif
Plamie
Вкъщи вече си имаме един главен готвач, който не дава никой да се доближи дo бойното му поле. biggrin2.gif Става въпрос за баща ми. Е, и майката понякога се включва. Така че аз освен салати и някакви такива сандвичи не съм правила нищо. Но това не означава, че не мога, просто съм нямала досега поле за изява. smile.gif smile.gif

Ако има някой навит да ми предостъпи кухнята си, може и да се разбере на какво съм способна... 15.gif

Госпожица Вещицата
Заповядай в Пловдив да ми готвиш, ще купувам всички хранителни продукти biggrin.gif Може и за София да се уреди нещо като съм на гости на гаджето. tongue.gif
Plamie
Няма никакъв проблем. rolleyes.gif Само кажи какво ви се яде на двамцата, за да може да има време да се подготвя. 4potrivam[1].gif 8_5_7.gif
nihilista
Аз мога да си изпеча филийки на реотан от пружина на легло! 36_6_4[1].gif (много е удобно когато не разполагаш с никакви уреди).
Иначе пържени картофи, палачинки, яйца на очи, спагети, макарони, аламинут от задушени картофки и яйца, супи и всичко което може да се приготви за максимално 20 минути.
Неизвестна
Почти всичко мога да направя smile.gif ,но с най-голям кеф готвя пиле и риба worthy.gif Пък и скаричка обичам да правя mrgreen[1].gif
Никол
Напоследък нещо се зарибих по готвенето и почти всеки ден експериментирам в кухнята. biggrin2.gif Най-обичам да правя сладкиши:пайове,торти,сладки,но мога и супи,салати и много други неща! 4.gif
kakavida
Отлично правя бутерки от бутертесто smile.gif
gofretka
Аз обожавам да правя макарони на фурна, кекс, гофрети biggrin2.gif Особено с шоколад като са blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.