Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Kakъв характер човек сте?
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
tonikiki
Моля напишете какъв характер човек сте и какво е вашето лично настроение?

Аз лично съм весел и съм инат.Твърд характер(скорпионски). rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
sonyx
лигльо съм, но мога да бъда голям романтик!
kashlakov
Ами,романтик и най-вече със спортен дух.
Freaky
Aз съм дивеч ... huh.gif
NhazUl
По принцип съм или мрачен (по-често), или весел до лудост и простотия, но пък когато става въпрос за романтика, не слизам от облаците.
lemmy
Хах малко е трудно да се определиш сам, поне бо трябвало за всеки да е така.. Затова аз ще кажа какво казват другите за мен хах Била съм много лъчезарна, но настроенията ми толкова бързо се променяли, че все едно съм бомба със закъснител хахах, казват, че докато не се отпусна съм като няма, но отпусна ли се остата ми не млъква, че чак съм била и много шумна blink.gif ! Доста емоционална съм била, но рядко съм го показвала, което не било много хубаво за психиката ми (тва мама ми го каза dry.gif ). Какво друго съм чувала.. ми, че нямам нищо общо със зодията си.. Лигла съм била, казвала съм много неуместни неща в разговори и некви такива.. Не знам колко от тия неща са верни, но това което казват хората за мен (в очите ми!) А аз мисля, че съм тъпичка, смешна, пикла с прекалено много въображение хахаха biggrin2.gif
club135
Устата, лемми.
Мая
Голяма оптимистка съм! Винаги мисля само положително. Заради това много се вкарвам във филми biggrin2.gif , което може и да не е толкова лошо като се има предвид, че се насочвам да уча режисура blush.gif
Обожавам да съм сред хора, да общувам с хора... biggrin.gif
secretk
Моят хaрaктер до някaквa степен се обуслaвя от фaктa, че съм зодия лъв, aсцендент везни.
Много морaлен човек съм(дори прекaлено sad.gif ), много принципен, много дисциплинирaн. Помaгaм нa хорaтa винaги когaто могa, с кaквото могa, но очaквaм все пaк дори и лекa формa нa блaгодaрност, в моментa, който видя, че ответния индивид не оценявa помощтa ми, се изпaрявам много бързо и си измислям дори причини, за дa не помогнa. Имaм гaдния нaвик дa помaгaм нa неопрaвдaни хорa, тaкивa, които не могaт дa се защитят сaми, гaден е, понеже не бивa дa се бъркaм в нa хорaтa рaботaтa. Съпричастнa съм към чуждaтa болкa и винaги съм готовa дa изслушaм хорaтa и aко могa дa им дaм съвет.
Нa моменти съм прекaлено чувствителнa, но гледaм дa не гo покaзвам пред хорaтa. Голям инaт съм, нaвия ли си нещо нa пръстa, не може никой дa ме рaзубеди. Не вярвaм много в себе си и собствените си възможности. Много трудно прощaвaм лъжa, изневярa, предaтелство, лицемерие и никогa не забрaвям. Не си състaвям плaн за отмъщение, но пък отдaде ли ми се възможност винaги удрям по слaбото място и злорaдствaм в тaкъв случaй много.
Един човек предaде ли ме веднъж си имaм нa ум, втори път предaде ли ме, умирa за мен, остaвa просто познaт за мен.
Егоист съм и съм нa мнение, че aко човек искa дa успее в този живот, трябвa дa бъде поне мaлко егоист.
aria
Амииии принципно съм с много позитивно мислене.Много лесно се паля,но рядко го показвам,за да го покажа трябва наистина да съм много ядосана.Лесно обаче ми минава и не съм в състояние да се сърдя дълго на никого.Гледам на нещата от към хубавата им страна,но никога не забравям реалността.Подхождам към всичко спокойно,но не мога да търпя прекалена припряност или забавеност.Стигна ли до някакво решение го отстоявам твърдо и не склонявам да го променя просто ей така.Голям инат съм в това отношение.Трудно се доверявам на хората и рядко се разкривам, напълно пред някого,особено след последното предатество на приятел(явно вече на никого не може дав се вярва)... Понякога дори сама себе си изненадвам,от къде взимам волята да се справя с най големите трудности и кризи.
Има доста неща в характера ми,които бих искала да преодолея и твърдо се боря срещу тях и вече има резултат.
Катeто
Прекалено,прекалено чувствителна.Винаги са ми го казвали и знам че е така,но нищо не мога да направя.Мога да бъда най-веселия човек в компанията,но когато ме наранят се затварям и мразя всичко около себе си....Не обичам да си играят с мен,да ме тъпчат и да се мсилят за нещо повече.Много ''приятели'' са ме предавали и си имам едно наум,но често прощавам за да не се деля от всичко...Понякога си живея в собствен свят отделен от всички останали,а стане ли въпрос за романтика не можеш да ме свалиш от облаците.Може би вярвам в прекалено много неща,които в даден момент си отиват и после много трудно си връщам вярата.Но когато си я върна съм най-щастливия човек на Земята....и айде стига толкова че се отвлякох 16.gif
Tedds
Храктера ми е доста мек..незнам как да се изразя по-точно.Разтройвам се за пълни глупости..адски емоционален човек съм.И съм много добра,чак да кажа прекалено..може да звучи нескромно,но според мен е така.Не се сещам,някой да ме е помолил за услуга и аз да съм отказала.Просто много рядко отказвам..и окс де хубаво,помагам на някого за нещо..а когато аз помоля същия човек за някаква услуга в повечетослучаи ми отказват,демек повечето ми фр само се въползват от мен.Много съм доверчива и наивна и поради тези причини бивам често наранявана.Плюс тва се привързвам към някой адски бързо,и това не е хубаво dry.gif .Също така мисля че се сърдя доста често и то за глупости,но за сметка на товами минава за 2 минути и се едно нищо не се е случило.Но когато на мен са ми сърдити аз трябва да се извиня 234643745896 пъти и се някой ще се намери пак да ми се муси dry.gif .Много рядко мога да нагрубя човек..просто немога да го обидя ей така.Пфф също така когато избухна и се скарам с някой жестоко се се депресирвам и мисля,че аз съм виновна,че аз съм идиотката която е провалила отношенията с този човек,,а не е така.Винаги търся вината във себе си,макар понякога да няма такава.Ама сама съм си виновна!МРАЗЯ СИ ХАРАКТЕРА!
[dEs]
Абсолютен реалист. Но също така мога да намеря винаги хубавото в една ситуация.Ако съм ядосана, никога не го показвам. На лицето ми може да е изписан непукизъм, но от вътрешно мога да съм бясна, весела и т.н. Когато ме молят за услуга никога не съм казвала не. Когато аз ги моля, това е често чуван отговор. Не мога да се сърдя много дълго. Трудно могат да ме ядосат или нервират, така че да избухна. Случвало се е само веднъж и се държах доста прилично.
I_BreaK_HearTs
Хмм интересен въпрос..имам много труден характер.Също съм голям инат,страшно емоционална - дори и за най-малкото нещо,по принцип съм весел човек със голямо чувство за хумор..(като се отпусна определено го показвам и става шоу,просто съм леко срамежлива понякога,зависи сред каква компания съм).Много трудно се привързвам към хората,и много рядко се случва някой да ми направи добро впечатление,след което да го харесам...всъщност харесвам хора като мен!Романтична личност съм!Обожавам хората покрай мен,(родителите ми,приятелите),котката ми..музиката,животните,бирата,.Уча информационни технологии..надявам се това да го развия за напред.. - също така съм си мечтала за по нататък да съм вокалистка на някоя Рок Банда.Ми това е от мен..който иска да разбере повече неща за мен,може да драсне няколко редчета.
Freaky
Цитат
който иска да разбере повече неща за мен,може да драсне няколко редчета

w00t ... impulse.bg ftw biggrin2.gif
vasinka_{P}
Много ината и много амбициозна, голяма романтичка blush.gif
fenkanabrooke
Винаги съм била оптимистка за живота, много съм доверчива и заради това съм си патила доста. Любимите ми хора и приятелите ми знаят, че винаги могат да разчитат на мен. Лесно прощавам, не мого да се сърдя дълго за нещо. Отворена съм за нови запознанства. Вярвам в истинската любов, безнадежна романтичка съм. Когато знам, че не съм права съм готова да се извиня. Не се влиая от чуждото мнение, защото вярвам в себе си и способностите си. Това е в общи линии. smile.gif
vess
Аз съм амбициозна,весела,добричка и освен някои изключения съм късметлийка! И не на последно място съм голяма романтичка и много страстна!!!
g0blin
Супер инат съм, агресивен съм и ми трябва много малко, за да го покажа. Принципен съм, почти винаги съм песимистично настроен, мразя мазници, интриганти, клюкари, хора с ниско ниво на интелект. Не съм луд, просто така изглеждам tongue.gif Като изключим всичко това, съм добро дите tongue.gif
*BringMeToLife*
Цитат(g0blin @ Aug 4 2008, 09:27) *
Супер инат съм, агресивен съм и ми трябва много малко, за да го покажа. Принципен съм, почти винаги съм песимистично настроен, мразя мазници, интриганти, клюкари, хора с ниско ниво на интелект. Не съм луд, просто така изглеждам tongue.gif Като изключим всичко това, съм добро дите tongue.gif

worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Съгласна съм с всичко написано .. =) не е перфектния характер ама мен си ми харесва ;P
hristin4e
Много съм чувствителна. Когато ме наранят, може дори да не усетят, но аз го запомням. Не, не съм злопаметна. Просто винаги имам едно на ум за този който ме е наранил. Един вид предпазливост... Може би това ми пречи понякога unsure.gif
Когато ми е скучно, тъжно или просто съм ядосана си казвам, че не трябва да показвам какво ми е. Че няма нужда да занимавам другите, защото на мен ми е кофти. Но хората които ме познават винаги ми казват, че си личи всяко мое настроение... rolleyes.gif
Никога не отказвам когато ме помолят за помощ, не обичам да се карам, винаги изслушвам хората, защото знам какво е никой да не те чува.
unbreakabl3
Инат съм. Голям. Мразя да ми казват какво да правя. Почти винаги правя точно обратното само и само, за да не направя това, което ми казват.
Понякога много бързо си сменям настроенията. Случва се да избухвам много лесно.
Но когато съм в хубаво настроение, съм много добричка. rolleyes.gif Чувствителна съм. Понякога имам чувството, че съм изградила около себе си някаква защитна стена, през която не допускам лесно всички хора.
elitu
Много съм е емоционална.Искренна съм с хората.Голям инат и много амбициозна.Лъчезарен човек съм. smile.gif
DeViL_AsS
Мии аз супер бързо избухвам,изкарвам си го на не когото трябва biggrin.gif ,по принцип съм усмихната...Всъщност съм със супер променливи настроения...в единия момент можеш да ме видиш няква хилната, а след 5 секунди някво са ми потънали гемиите biggrin.gif Много обичам да се заяждам с хорицата,споря дори да знам че не съм права biggrin.gif и много се лигавя biggrin.gif
Е,пред чужди хора съм малко срамежлива така ;D
velsyRAWR™
Оптимистично настроен човек съм,но понякога си имам и мойте моменти на лошо настроение.Тогава говоря на въпреки на всеки,доста ирония и съкразъм включвам.Но през повечето време съм усмихнат и весел човек.Забавна,винаги готова за някой виц и да развесели някой.Не съм много емоционална,дори изобщо.Инат съм,горд Скорпион.
brave little toaster
Оптимист човек съм.Гледам винаги от добрата страна.Веселяк.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.