Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Финалът-Как си го представяте?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2
Nasi
Знам, че има доста серии до края на трети сезон, но нека да напишем какво искаме да се случи в последния епизод.
Според вас какви въпроси ще постави края на този сезон?
Ralna
Да си кажа, чесно, нямам никаква идея с какво ще ни изненадат, със сигурност ще има нещо за болестта на Люк, Дан ще оплете нови интриги и т.н. но какво точно си нямам на идея blink.gif
ludoto_tedi
ох това е найстина много труден въпрос при положение че с всеки изминал епизод очакванията ми за самия краи (ако въобще мога да нарека надеждите си очаквания) са различни. не знам очакват се много неща да се случат ,но найстина не мога да кажа точно какъв ще бъде краят.надявам се 3-тия сезон да не е последния!очаквам още много
april^^
Не мога да предположа как ще свърши, само знам че не искам да свършва! smile.gif
Devil^Rose^^
Лукас ще е САМ dry.gif ако все пак стане нещо между него и Пейтън
^Mim0zKa^
Ми трудни4ко е да се каже за6тото все пак сме о6те в средата на сезона и предполагам предстоят да се слу4ат най интересните не6та..но аз за себе си си знам 4е искам Лукас да остане сас Брук и да си живуркат 6тастливо и далго,Пейтън много искам да е с Джейк и дано той се варне.Нейтън да си е 6тастливо женен за Хейлито,Карън и Кийт да си се оби4ат все така.Дан може да земе да умре...ахахах или да замине някаде многооо дале4 или пак слу4айно да земе да стане добар(ама се самнявам) а пак Деб да си намери някой хубавец и да си заживее с него!Еми тва е завар6ека на приказката..хахах дано стане така! 10.gif
divata_pe4urka
A az da popitam kolko sezona se ochakva da bude seriala ili ne se znae? shocking.gif
Nasi
Значи финала аз си го представям така:
Джейк се връща няколко епизода по-рано.
Всички празнуват завършването на годината.
Рейвънс са спечелили шампионата.
Трите двойки се събират на Ривър корта или в Салона и решават заедно да отворят пликовете, които са им изпратили от колежите, в които са приети.
И всеки отваря своя плик, и всички се поглеждат
и така свършва трети сезон, а на нас ни останава да се чудим кои къде е приет. И да чакаме с нетърпение 4-ти сезон. biggrin.gif
april^^
Nasi абе ти си готова сценаристка!Дам..това ще е много як завършк според мен smile.gif Винаги е по интересно да има нещо недоизяснено 4.gif
IPB Image
Jordan
Насем напълно съм съгласен с теб, само че много ме съмнява Джейк да се върне.
Значи лично на мен ми се иска на края на сезона, да не кажа и накрая на филма, Пейтън и Лукас да се съберат, ама много ми се иска.. blush.gif
Това ще се яви един естествен завършек ка връзката му с Брук, понеже примерно ще се е появило някое ново момче в сериала и тя ще се влюби в него.
Нейтън и Хейли ще се обичат още повече.
Дан ще плете, плете интриги и мизерии обаче накрая ще остане прецакан яко от всички.
Карън и Кийт ще се оженят, може и дете да си имат.
Искам Устата да си намери някоя девойка, може и да е Рейчъл rolleyes.gif
Последната серия завършва с едно голямо парти, на което всички празнуват приемите си в колежите. Нейтън и Хейли отиват в един колеж, Пейтън и Лукас в друг. Има и друг вариант всичк, освен Нейтън и Хейли, да се разделят по колежите и да си останат приятели завинаги. Нещо такова.
Според мен този трети сезон би трябвало да се яви последен, защото след като наще хора отидат да учат всичко ще се разлигави ако филма се продължи... dry.gif
rusi4kata^
Хммм ами доста е трудно да се каже.Никой не знае как ще свърши,но ето как аз искам да свърши smile.gif
Значи Брук ще зареже Люк и ще тръгне с Маут biggrin2.gif после Лукас ще е самотен и ще отиде при Пейтън и ще си останат двамката 4.gif Дано Джейк да не се върне!!!Хеили и Нейтън ще си купят апартамент и ще живеят заедно някъде до Станфорт 3.gif Карън и Кийт ще се оженят.После на края на годината ще има голям купон на плажа,за да отпразнуват завършването....и дано филма да не свърши само до тук unsure.gif
Menna
Да видим.....
Кийт и Карън най-после се събират. smile.gif
Става ясно,че Деб се е опитала да убие Дан и е вкарана в затвора.
Той от своя страна исценира собственото си убийство и се маха някъде надалеч от Tree Hill.(по възможност с доста добро финансово подкрепление,нали е кмет) 18.gif 18.gif
Хейли и Нейт са приети в различни колежи,но решават че все още не са готови
да се разделят,отлагат колежите си с една година и живеят заедно. 10.gif
Лукас най-накрая престава да се двоуми кого да избере и остава разбира се
с....Брук 18.gif която от своя страна получава много предложения за колекциите си и заминава за известно време,но продължават да се чуват и виждат. 10.gif
Пейтън се занимава с това,което винаги е обичала-Музика.Запознава се с мениджър на група,който я кани на турне и тя заминава. rolleyes.gif
Финални кадри:
Белия отива в празния салон,гледа го известно време,след което загасва осветлението и си тръгва.
Лукас играе сам на корта при реката,стреля и оцелва коша.Fin 3.gif
Хайде стига толкова 18.gif
James towel keeper
Леле даренце, ти направо го завърши! 10.gif 4.gif rolleyes.gif

И аз си представям нещо такова... biggrin.gif

Такам значи наистина разкриват Деб, и я пращат в затвора. Дан получава инфаркт, но този път никой не се обажда 15.gif и той загивааа...

Бизнесът на Карън разцъфтява. След смъртта на Дан, Кийт става наследник на компанията на Дан. Той прави промени и така компанията преуспява още повече. С Карън се женят. Люк си прави повторни изследвания и разбира, че Дан е скалъпил историята с болестта за да го накара да живее с него, а после да направи път на Нейтън 18.gif

Люк и Брук си остават заедно, за вечни времена. След като завършват Брук става известна дизайнерка, а Люк играе професионално баскет. Най-големия шед,овър на Брук е екип за баскетбол, който Лукас демонстрира.... 10.gif

Нейтън и Хейли отиват в колеж заедно. Нейтън продължава с баскета, а Хейли започва да пее преди всеки мач, като талисман на отбора.

Пейтън заминава на турне, където среща отново Джейк. Той и казва, че ники е била арестувана за наркотици и Джени е вече само негова. Двамата се събират.

След 20 години показват по-възрастните Лукас и Нейтън да тренират тийнеиджъри в парка! 18.gif

ФИН

18.gif
Jordan
Еее не не, Даре, това с финалните сцени е брутално яко. 3.gif Нямам думи.
Абе всички коментираме как Карън и Кийт ще се оженят ама хвърлих един бегъл поглед в темата за спойлерите и попаднах точно на реда където пишеше, че Кийт ще умре... shocking.gif
Това май никой не си го слага на акъла,а... unsure.gif
rusi4kata^
QUOTE(Jordan @ Feb 5 2006, 06:15 PM) *

Еее не не, Даре, това с финалните сцени е брутално яко. 3.gif Нямам думи.
Абе всички коментираме как Карън и Кийт ще се оженят ама хвърлих един бегъл поглед в темата за спойлерите и попаднах точно на реда където пишеше, че Кийт ще умре... shocking.gif
Това май никой не си го слага на акъла,а... unsure.gif

Ми мен Кийт много не ми харесва...даже може да се каже,че ме дразни 14.gif затова не ми пука дали ще умре,но ще е гадно,че Карън ще остане сама sad.gif аааа ще е супер яко,ако Анди се върне и се съберът с Карън 10.gif суперрррр biggrin2.gif
ludoto_tedi
Съгласна съм с всички вас за каря на сезона,само с тва Брук и Лукас да са заедно не съм.Той ще е с Пейтън!
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 5 2006, 06:36 PM) *

Съгласна съм с всички вас за каря на сезона,само с тва Брук и Лукас да са заедно не съм.Той ще е с Пейтън!

4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
fire_misha
Ми предполагам че ще стане така:
Нещо ще има с Лукас и болестта му.Най-вероянто ще стане нещо между него и Пейтън.И ако се вярва на традицията Дан пак ще умира в края на сезона.

А иначе искам да стане така:
Хейли и Нейтън да са си заедно.Лукас и Брук.Пейтън и Джейк.Много искам Джейк да се върне.Така като гледам нещата се подреждат добре и за Карън и Кийт, но винаги ще има някой (Дан) който да развали всичко.

А някакъв конкретен завършек нямам.И аз не знам точно как искам да е последният епизод.Обаче ще бъде брутално, както в 6то чувство и Боен клуб, накрая някой да се събуди и да се окаже че всичко това е било сън... biggrin.gif
ludoto_tedi
мале представете си в последния епизод Лукас се събужда и всичко е било просто сън!!!
fire_misha
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 5 2006, 11:05 PM) *

мале представете си в последния епизод Лукас се събужда и всичко е било просто сън!!!

Точно тoва имам предвид.Ще е нечовешко но от друга страна ще е яко да ни хвърлят в тотален съспенс wink.gif
Menna
QUOTE(fire_misha @ Feb 5 2006, 10:57 PM) *

И ако се вярва на традицията Дан пак ще умира в края на сезона.

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
С този отзив ме разби 18.gif 18.gif
fire_misha
QUOTE(Menna @ Feb 5 2006, 11:16 PM) *

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
С този отзив ме разби 18.gif 18.gif

Еми така е biggrin.gif Традицията рулира и дано тоя път наистина си свърши работата 15.gif макар че без Дан ще е скучно blink.gif
^Mim0zKa^
Ваааа да е ...малееее тва е супер яко е!Само дават Лукас се събужда и обли4а пак тоя суи4ер сас надпис Scott отзад ,отива вав кафето Хейли работи там ...майка му съ6то,Кийт си стои в гаража и ба4ка 4овека.Лукас отива на игри6тето и се забавлява сас мом4етата като играят ули4ен баскетбол!Нйтън си е все съ6тия гадняр и се води по ъкъла на ба6та си,Пейтън му е гадже а Брук...незнам тя си и е приятелка на П и така....!Вах тва 6те е убийствено...и какво ли 6те е посланието"Всяка жаба да си знае гиола'...хахахах да бе..!Не наистина незнаm,...много стрaнно 6те е ако наистина вси4ко е сън... shocking.gif
Nasi
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 5 2006, 11:05 PM) *

нененененененененененененене
само това не искам да става 5.gif 5.gif 5.gif 5.gif 5.gif
ludoto_tedi
найстина тва ще е върховен завършък!всичко ще си е по старому!Не че искам но просто ще е възможно най-неочквания завършек на нещата!
FrAgMaKeR
QUOTE(Jordan @ Feb 5 2006, 03:02 PM) *

Според мен този трети сезон би трябвало да се яви последен, защото след като наще хора отидат да учат всичко ще се разлигави ако филма се продължи... dry.gif

Защо? Аз имам идея wink.gif Всички си отиват по-колежите и наистина повече в сериала да не става дума за тях.. обаче се появяват нови лица, пак ученици в гимназията няколко години преди завършване, пак да има баскетболисти и мажоретки, богати и бедни, добри и лоши и тн. но да са всички или почти всички нови.. можеби чат пат ще си взимат кафе от кафенето на Карън и ще ходят в клуб Трик или пък ще си ремонтират колите в сервиза на Кийт.. да може да се появяват и те чат пат. И Дан ще е треньора на Рейвънс и ще ги тормози много.. Защо да няма и някоя историика между учителка и някой слаб ученик баскетболистче които да ходи на уроци при нея.. 10.gif Изобщо много весели неща може да се измислят дори и да променят нещата почти изцяло стига фантазия да имат 9.gif Сега се сетих Пейтън няма да ходи в колеж, ще стане музикална продуцентка и търсачка на таланти, може да намери някой от "новите лица" и да се занимава с него, а старите от време на време да се връщат за по някой епизод като гост артисти, колкото да не им забравим физиономиите, нещо такова.. Ако се продължи да се правят нови и нови епизоди наистина нещата съвсем ще се збозят, гледайте първите епизоди от сезон 1 и ще видите, че това което гледате сега е нещо съвсем различно 19.gif 4-ти няма да е добре да има.. 9.gif а края му ще е хубаво да бъде така както всички по-горе искате.
fire_misha
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 5 2006, 11:45 PM) *

найстина тва ще е върховен завършък!всичко ще си е по старому!Не че искам но просто ще е възможно най-неочквания завършек на нещата!

Наистина ще е много откачено, точно за това ми дойде идеята.Помня като гледах Боен клуб и 6то чувство (тука малко се повтарям) как после стоях доста време пред телевизора и не знаех на кой свят съм wink.gif
ThePinkDuck
Хах , наистина ! Леле вие с тоя завършек ме разбихте!Ама ако е такъв ,аз го виждам по малко по - друг начин! Начи , той Люк хубаво го сънува всичко това ама защо?Ами защото тренера тъкмо го е поканил в отбора и нашия се чуди кво да прави! И понеже има богато въображение близо 3 год. му минават като на сън , а като се събужда си е пак "млад" и вече наистина трябва да взима сънуваните решения ! mrgreen[1].gif
Jordan
ThePinkDuck, че той Люк да не е престарял дядка бе 18.gif
FrAgMaKeR, браво, много хубаво си го измислил ама така вече ще стане тип "Дързост и красота", нещата вече насилствено ще се раздължават колкото да не спрат филма. И после ще се наложи да го спрат ей така щото зрителския интерес е спаднал. Ако нашите хора се махат от Трий Хил то вече филма няма място в ефира. Иначе поне за мен нещата се лазлигавят... wacko.gif
Аз си мисля друго- в края на сезона Люк умира от сърдечните сипроблеми, белия Даръм умира от старост, Дан го убиват щот е гадно копеле... 15.gif 18.gif
Хехе, шегувам се разбира се, не ми се иска да се случи нито едно от тия работи... biggrin2.gif
divata_pe4urka
според мен би било глупаво да заменят персонажите само и само, за да се снима сериала и накрая наистина да вземе да се конкурира с дързост и красота... не по - добре да завърши как всички отиват в колежи и най-много да се загатне за по-нататъчния им живот, но само загатване!

Аз си мисля друго- в края на сезона Люк умира от сърдечните сипроблеми, белия Даръм умира от старост, Дан го убиват щот е гадно копеле...

Jordan, много смърт много нещо...
RoXXy_
х х аз ли съм единствена дето не съм си представяла финала dry.gif и нямам особена идея за това как ще свърши? dry.gif
и да си призная така ми харесва... 15.gif
ludoto_mimi
QUOTE(RoXXy_ @ Feb 6 2006, 06:16 PM) *

х х аз ли съм единствена дето не съм си представяла финала dry.gif и нямам особена идея за това как ще свърши? dry.gif
и да си призная така ми харесва... 15.gif

Само така! 4.gif 4.gif 4.gif 16.gif
april^^
Ихаааа punk.gif 4.gif Лудо! Е и сън да е пак се надявам да са с Пейтън smile.gif
Christina
QUOTE(divata_pe4urka @ Feb 6 2006, 04:10 PM) *

Jordan, много смърт много нещо...

Ти направо ги уби всичките.
Иначе и аз на съм се замисляла как ще свърши и чесно да си кажа нямам идея.
Това със съня е мн лудо. Ако стане така ще има да седя с отворена уста пред телевизора и да се чудя какво е станало, а след това сигурно ще избухна в един луд смях и майка ми ще си памисли, че "пак съм изпаднала в едно от мойте състояния".
А пък може и като Кръга на Доусън сериала да продължи само че в колежа, което не е добра идея според мен, просто вече няма да е One Tree Hill колко и да ми се иска да не свършва.
Между другото мисля, че ще има още един сезон и в него ще завършат и ще ходят в колежа-поне 1 и 2 сезон бяха една учебна година.
Eli_Baby
Ми и аз някак още не мога да си го представя края ама едва ли Лукас ще умре,би било прекалено брутално blink.gif Хейли и Нейтън определено ще са заедно , Дан дано да умре най-после (и то по възможност убит от някой собствен "капан" който е поставил) 15.gif Иска ми е и Пейтън да е някак по-щаслива от сега и дано Джейк да се върне при нея щото бяха много хубава двойка а и тя явно още мисли за него 4.gif Абеее некви такива... 16.gif
Jordan
18.gif просто не ми се вярва Лукас точно да гушне китката. Все пак той е главен герой и няма да го отрепят, това значи да разочароват 98% от публиката си. Тва за съня също ме съмнява. Все едно целия филм се обезмисля... wacko.gif
Nasi
QUOTE(Christina @ Feb 11 2006, 11:02 PM) *

Между другото мисля, че ще има още един сезон и в него ще завършат и ще ходят в колежа-поне 1 и 2 сезон бяха една учебна година.

аз вече съм почти сигурна, че ще стане така. 4.gif 4.gif 4.gif
Jordan
оле, филма толкова ще се сбози ако го продължат така, че няма на къде повече. кофтито на ученическите филми е, че все някога края на учебната година наближава и филма трябва да свърши... blush.gif
Devil^Rose^^
Само дано не стане количеството за сметка на качеството dry.gif
nikol_ina
ами не съм мислила чесно казано
но по неписано правило както вече споменахте Дан ще умре 15.gif 15.gif
Devil^Rose^^
И в следващия сезон ще възкръсне wqd.gif и за д има повече власт ще стане сенатор на щата 18.gif
Ама и аз ги дрънкам едни icon_peace.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 14 2006, 11:05 PM) *

И в следващия сезон ще възкръсне wqd.gif и за д има повече власт ще стане сенатор на щата 18.gif
Ама и аз ги дрънкам едни icon_peace.gif

Хахах не ги дрънка6 изоб6то ни6то 4удно и така да стане rolleyes.gif ...хихиих сенатор 18.gif много властно зву4и и не само зву4и ами и е biggrin2.gif
girl_from_hell
аз си преставям Лукас и Пейтън най-накрая да са разбрали че се обичат и да си заедно въпреки всички обстоятелства

хах мечти smile.gif
Charmed_Hill
Аз мися 4е накрая Брук ще стане известна дизаинерка. Лукас и Пеитан ще разберат 4е се оби4ат и ще се саберат. Хеили и Хеитан ще имат дете. Каран ще се сабере с някои надявам се Ранди тъи като Киит за сажаление умря. А Дан ще го премаже нещо 15.gif или ще падне от някаде 15.gif или да полу4и инфарк и да се гатне 15.gif . И накрая ще има обиколка по коридоритв на у4илището и Лукас ще цитира нещо за радостни, тъжни ... моменти които са придружени сас секундни клип4ета и накрая The End!
ludoto_mimi
QUOTE(Charmed_Hill @ Feb 17 2006, 11:38 PM) *

...или да полу4и инфаркт...

Това вече мина... не подейства. 18.gif
slipped^
Хм... до сега не съм се замисляла.
Предполагам, че няма да свърши с happy end unsure.gif
Но всъщност и аз не искам да свършва biggrin.gif
rusi4kata^
QUOTE(slipped^ @ Feb 17 2006, 11:56 PM) *

Ми то никой не иска бе biggrin2.gif 18.gif
slipped^
QUOTE(rusi4kata^ @ Feb 18 2006, 12:30 AM) *

QUOTE(slipped^ @ Feb 17 2006, 11:56 PM) *

Ми то никой не иска бе biggrin2.gif 18.gif

е да де , тва е ясно ахахх 1 (4).gif

представете си да го направят като "Дързост и красота" blink.gif
ехаа кво гледане ще падне biggrin2.gif ахахах
Nasi
Ех времето минава бързо...много бързо.
Вече сме преди финала и сега прочетох какво всеки си е представял.
Никой не познал 100% 18.gif нормално.

Обаче има малки моменти, които се случиха.

Warning: Everything could be one long dream. 18.gif 18.gif 18.gif
някой го беше споменал.
ludoto_tedi
ей хора не забравяйте че филма още не е свършил.надяваме се на 4-ти сезон така че ще видим кой какво е познал!!! tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.