Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Финалът-Как си го представяте?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2
girl_from_hell
както казах и аз в съседната тема нещо ми се струва че идват прекалено много въпроси, на който трябва да се отговори а дали това ще е в няколко в серий оставащи до края или пък нов сезон (надявайки се)
Nasi
QUOTE(ludoto_tedi @ Apr 27 2006, 03:13 PM) *

ей хора не забравяйте че филма още не е свършил.надяваме се на 4-ти сезон така че ще видим кой какво е познал!!! tongue.gif

ей да казаха, че на 18 май ще стане ясно дали ще имаме 4-ти сезон.
Обаче по начина по който нещата ще свършат сега няма как да няма четвърти сезон.
Inn0c3nCe
аз искам Лукас и Неитан да се съберат наи накрая
^Mim0zKa^
Мммм и аз мисля 4е 6те има 4 сезон..хора няма как просто..гледайте какви не6та 6те стават 6те стане много обаркано и много не6та 6те останат неизказани,на много вапроси няма да полу4им отговори...така 4е трябва да има 4 сезон... И дано да има...за6тото като гледам си4ки много го искаме smile.gif
ThE_PuNiSHeR
ако няма 4-ти сезон това ще бъде много фатално sad.gif
EyesWideShut
Кийт възкръсва и изоблича Дан.Брук и Пейтън най-сетне се разбират да си поделят Лукас - понеделник ,сряда и петък Лукас е с Брук,останалите дни с Пейтън, а в неделя си почива (ест той е най-доволен от това wink.gif )... Маут и Рейчъл най-сетне се взимат и за да сме всички доволни Нейтън зарязва Хейли( а тя се забива с Крис ) заради мен biggrin2.gif
what a happy end ! rolleyes.gif
elena
не ми се иска да свършва...но 6том трябва искам да стане така:
1.Карън ражда моми4енце-Кийти biggrin.gif и после ре6ават да се съберат с Анди
2.Деб си признава за пожара и отива в затвора,а като излиза отива да живее с Нейтън и Хейли
3.те пък у4ат в един университет;Нейтън си играе баскет,а Хейли се занимава с музика
4.Брук загубва бебето...мн е разтроена и с Лукас се карат постоянно,тогава тя полу4ава предложение за работа...много дале4 и се налага дa се премести да живее там.Тогава усъзнава 4е за нея работата е по-важна от Лукас и всъщност не го оби4а.Здобряват се с Пейтън
5.Лукас е сам и Пейтън е сама...и ре6ават да са сами заедно 4.gif ...най-после осъзнават 4е се оби4ат суууупер много
6.Маут и Рей4ъл се зимат и отглеждат заедно беб4ето
7.Дан продължава да вижда духа на Кийт и полудява 15.gif 15.gif 15.gif или пък катастрофира и за да е сигурно 4е е умрял колата избухва 15.gif 15.gif
8.Бевин си е все така тъпа.... biggrin2.gif biggrin2.gif
...и вси4ки живяли 6тастливо.....THE END 3.gif 4.gif 3.gif
...но за жалост няма да стане така...все пак това е ОТХ worthy.gif ,не няква тъпа боза,но именно за това си го харесваме...6те има не6то по-нео4аквано и няма вси4ко да е розово.....
*PeyT*
elena, много яка версиийка! 4.gif 4.gif Всичко е перфектно, освен това за катастрофата на Дан rolleyes.gif ...мн започна да ме кефи, откакто с Деб си праиха номерца! 18.gif Супер сладур е blush.gif ...пък и току-виж накрая вземе да се промени... biggrin2.gif huh.gif rolleyes.gif biggrin.gif Иначе вс др си го измислила идеално..де да можеше да стане наистина.. unsure.gif huh.gif wacko.gif
GABRIELA
Аз си мисля, че след като Нейтън оживее и се оправи, с Хейли ще отидат в колежа, в който искат, заедно. Лукас и Брук ще продължат още известно време в различни колежи обаче, той ще учи литература, тя - моден дизайн. Пейтън ще отиде в Савана в онзи колеж, който си хареса там. И ще дават какво става с всеки в различните градове и колежи, нови запознанства, нови връзки, може би вече помъдрели, след всички препятствия, през които са минали. И все пак ще забъркват някоя друга каша, зщото макар животът да ни учи, пак грешим. Естествено ще трябва да се срещат. Мисля, че при Нейли трябва да има някой друг проблем, за да продължават да изпитват чувствата си.
Дан може да промени отношението си към Карън, заради детето, която тя ще роди от Кийт, и то от чувство за вина. Но пак ще е зъл, защото ще е самотен, знаейки, че е убиец и че е жена му е искала смъртта му.
elena
знам 4е идва края на филма,но не се рзамеквайте...Дан НЕ Е СЛАДУР!!!Той е ло6ия!!!Не го забравяйте,ок?! smile.gif ако не бе6е тил няма6е да ги има пове4е от половината интриги.Тогава 6те6е да е ску4но и за това ни трябва6е Дани,но той не можв да се промени ей така....трябва да стане не6то мноооооооооооого сериозно и мисля 4е може да го промени тва 4е уби Кийт.........дано(сама не си вярвам wink.gif wink.gif wacko.gif wink.gif ).........но ако това не помогне винаги мове да го блъсне автобус,нали?! 15.gif 15.gif 15.gif
seduction_55
Единственото което искам за финала е Брук да си оправи живота и да е щастлива,независимо дали с Лукас или без него.Искам Брук и Пейт да се сдобрят,и искам да видя Дан зад решетките.
Mrs.Ackles
Хмм, ми.... искам точно, когато Нейтън успява да извади Купър и Рейчъл на повърхноста, Лукас да се появи и да се обади по телефона за помощ. Но, не издържа и се хвърля във водата за да спаси брат си и така умира.... не, бъзикам се! 18.gif В това време идва бърза помощ и изкарват Нейт, Лукас,Рейч и Купър от водата. Те влизат в болница, Рейчъл остава жива, но Купър умира! Хейли е на седмото небе от щастие, че съпругът й е жив, но Нейт се измъчва и мисли, че е виновен за смърта на чичо си. Пейт и Брук се сдобряват! Брук (която НЕ е бременна) осъзнава, че не трябва да застава м/у Лукчо и най-добрата й приятелка така че решава, че е добре да се събере отново с Феликс, който пък в същото време се връща в Tree Hill, защото Брук била любовта на живота му (ейй, аз пък как го измислих тва... 16.gif 18.gif )! Учудващо но на Люк не му е гадно заради решението на Брук да го напусне и това го кара да се замисли дали наистина истинската му любов не е Пейтън! И естествено се оказва точно така и двамата са много щастливи заедно! 10.gif smile.gif Карън все още е съкрушена от загубата на Кийт, Анди се връща, но тя си мисли, че той няма да иска те двамата да са заедно щом разбере, че е бременна! Но за нейна радост, това въобще не притеснява джуджето ( 1 (4).gif ) и двамата отглеждат заедно бебчето й, което се оказва момиче! Нейт и Хейлс са много щастливи и се оказва, че и двамата са приети в "Станфорт"! biggrin2.gif Дан се чувства повече от ужасно заради убийството на брат си и решава да се предаде на полицията (много жалко, защото е голям сладур, но.... няма как! unsure.gif )... Деб също се предава заради опита за убийство на съпруга си и двамата са в една и съща килия! 4.gif 16.gif Деб излиза по-бързо, но за престоя си там, двамата с Дан са си изяснили всичко и не се мразят! Когато и той излиза от затвора се е променил напълно и отива да иска прошка от всички! От начало Лукас и Карън не искат и да чуят за него, но с времето му прощават и всички заживяват щастливо! biggrin.gif

The End
elena
ей добре го измисли...и аз имам предвид не6то такова,но да видим с какво 6те ни изненадат сценаристите....... wink.gif blink.gif wink.gif huh.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(elena @ Aug 4 2006, 18:46) *

ей добре го измисли...и аз имам предвид не6то такова,но да видим с какво 6те ни изненадат сценаристите....... wink.gif blink.gif wink.gif huh.gif

Дамм, thanks! smile.gif Е, те сценаристите ни изненадват постоянно, така че всичко може да очакваме... biggrin.gif
uligufren
Аз пък мисля , че Купър ще умре , на рейчал ще и умре детето , а Неитан малко ще се нагълта с вода и ще се оправи.
А за последния епизод (най-последния) Лукас ще се сабере с Пейтън , неитън ше си е с Хейли а Брук примерно с Устата.
Белия пък ще убие Дан за дето отрепа Кийт.
Кейт и Деб ще се оженят и съответно омъжат като хомосексуална двоика.
Bloody_Tears
амиииииии...според мен брук ще бъде с люк,пейт с джейк,устата с там някфа друга,карън ще си има нова любов smile.gif и тъй smile.gif
П.П.коя беше тая кейтconfused.gif
олееееееееее забравих моите любимци-НЕЙТ И ХЕЙЛИ FOREVERRRRRRRR!!! smile.gif
CheerFuL-F
Хейли и Нейтън живеят щастливо имат си по 1 дете което се ражда заедно с детето на Карън което тя е кръстила на Кийт, Лукас и Брук са гаджета отново и отиват в колеж...Пейрън отива в колеж в савана кадето е Джейк...разбирасе че Дан е убил Кийт и отива в затвора Деб се лекува Маут става сенатор Белия напуска отбора след като печели шампионата Скилс става известен баскетболист...Рейчъл за нея не знам...
brooke_scott
cheerful-f страшен край worthy.gif
Ice^Ice^Baby
А защо трябва да се мисли за край....sad.gif
Nasi
Защото всяко нещо има начало и край. wink.gif Колкото и понякога да не ни с е иска.

Интересно ми е дали някой ще познае. biggrin.gif
Ice^Ice^Baby
Вероятно....ще има познали. Вече някои неща се очертават към края на сезона
Adorkable
Финалът сигурно ще излезе 2009 година,въпросът е дали някой ще го гледа wink.gif.
RaV3n_GirL
Аз си мисля за такъв финал:
Брук си има приятел,готин и грижовен,който се грижи за нея и са сгодени...
Пейт1н и Лукас са оженени и Пейт1н е бременна,
Хейли и Нейт1н 6те си имат още едно детенце-брат4е на Джейми...
Скилс.....офффф незнам това само измислих
ladysunshine
Цитат(RaV3n_GirL @ Apr 11 2008, 23:37) *
Аз си мисля за такъв финал:
Брук си има приятел,готин и грижовен,който се грижи за нея и са сгодени...
Пейт1н и Лукас са оженени и Пейт1н е бременна,
Хейли и Нейт1н 6те си имат още едно детенце-брат4е на Джейми...
Скилс.....офффф незнам това само измислих

+ за Скилс някоя мацка wink.gif
ПрИнЦеСкАтА
ами....всички да имат сериозни гаджета до себе си....надявам се Брук да е с Лукас,защото мисля,че те са идеалната двойка за филма wink.gif
oceanangel
Мисля, че финалът ще е точно както каза Марк: "FROM THE PILOT WE FESIGNET A WORLD WHERE LUCAS AND PEYTON ARE MEANT TO BE TOGETHER", т.е. основната любовна линия ще се запази. Така и трябва да бъде.
Друго, може би Брук ще намери мъжа, който ще я допълва идеално. Дан няма да завърши добре. Нейтан ще преуспее доста и ще си имат др дечица. Хейли - отново в музиката. Маут - посредствен коментатор без мн бъдеще.
girl_from_hell
какъв финал то това чудо скоро няма да свърши smile.gif някога и аз имах престави за финала, но вече не
Jordan
Е, айде сега, не си го представяш. Ще свърши с хепи енд, защото иначе зрителите ще одерат кожата на Марк. Лейтън ще се съберат, Брук ще си намери мъж и ще си има поне едно дете, Нейли ще са щастливи до края на света... biggrin2.gif
Althaea
Не знам защо имам усещането, че Марк ще направи някоя мизерия на финала.
Той сякаш не понася всичките му герои да бъдат щастливи, винаги трябва да има някой изтерзан.
Дано греша все пак...
А идеалният финал за мен е: Нейли заедно (+ още 1-2 дечица); Лукас и Пейтън събрани (след толкова сезони чакане); Брук с бебе на ръце и мъж, с когото да е щастлива; значимо баскетболно събитие, свързано с братята Скот.
И ако може в цялата тая идилия да не присъства Маут, супер противен ми е от самото начало. rolleyes.gif
Jordan
На финала искам приятелите да бъдат приятели. Без ембицилни същества като Линдзи, които така и не намерих място измежду компанията. Края на 4ти сезон ми хареса адски много- всички на игрището, обещавайки си вечното приятелство. Искам сериала да свърши така. rolleyes.gif
Swe3t_Dr3am
Цитат(Jordan @ Apr 21 2008, 17:24) *
На финала искам приятелите да бъдат приятели. Без ембицилни същества като Линдзи, които така и не намерих място измежду компанията. Края на 4ти сезон ми хареса адски много- всички на игрището, обещавайки си вечното приятелство. Искам сериала да свърши така. rolleyes.gif

Подкрепям с две ръце. mrgreen[1].gif
tedi27
Цитат(Swe3t_Dr3am @ Apr 22 2008, 20:19) *
Цитат(Jordan @ Apr 21 2008, 17:24) *

Подкрепям с две ръце. mrgreen[1].gif

и аз , и аз worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Inagr
Аз искам на финала Брук и Лукас с дете.
Катeто
На финала искам всички да са заедно.Нейт,Хейли,Лукас,Брук и Пейт.В последния епизод искам всеки да има сцена с всеки/нз дали ме разбрахте,аз се разбирам biggrin2.gif / Искам Хейли и Нейт да имат момиченце...искам Лукас и Пейтън да са заедно,както вианги е трябвало да бъде.Брук да има страхотно семейство,грижовен мъж и едно сладко детенце...Искам да участват и Скилс,Белия,Карън.Маут,Джейк,Рейчъл,дори Бевин.Всички,които са били важна част от живота на сладурите/освен от 5ти сезон,защото те идваха за по две серии и си отиваха,беше много изкуствено/.Искам край без раздяла...просто всички да са заедно и щастливи.Въпреки че колкото и да са щастливи,ние сигурно ще плачем през цялата последна серия,аз лично не мога да си представя да няма ОТХ unsure.gif
Marissa Cooper
Искам да са заедно и поне един ден да престанат да бъдат пораснали,семейни и обвързани с някакви ангажименти.
`BruKas`
Финалът: Брукас се женят имат дете! Пейтан и Джейк са заедно!Всички са приятели ! Нейли с оше едно детенце:) ии някаква такава сцена като от края на четвърти сезон!иСкам каквото и да става накрая всички да са приятели!
djesito
Цитат(`BruKas` @ May 24 2008, 12:38) *
Финалът: Брукас се женят имат дете! Пейтан и Джейк са заедно!Всички са приятели ! Нейли с оше едно детенце:) ии някаква такава сцена като от края на четвърти сезон!иСкам каквото и да става накрая всички да са приятели!

Точно така.Все едно ми прочете мислите!!!
or1g1nal
Лукас и Пейтън най- накрая са заедно, имат си сладки близначета- момче и момиче, Нейли си имат още едно детенце- момиченце, а Брук също си има голямо и щастлива семейство с някой сладур и всички са щастливи smile.gif
[dEs]
Цитат
Искам да са заедно и поне един ден да престанат да бъдат пораснали,семейни и обвързани с някакви ангажименти.

Точно така си го представям. Да са приятели, да няма любовни многоъгълници. Поне за една вечер да са на 22. Не да имат амбиции за деца, семейства, бракове, женитби. За една вечер да се забавляват. И нещо то сорта на края на 4-ти сезон.
dragon_girl
Искам да няма разединени или скарани персонижи,лошите да си получат това,което заслужават,Нейли да са си супер семейството,Лукас да реши кой обича и всички да са щастливи в Трий Хил...
moni_hs
Цитат(djesito @ May 24 2008, 13:45) *
Цитат(`BruKas` @ May 24 2008, 12:38) *

Точно така.Все едно ми прочете мислите!!!

Подкрепям! Това е идеалният край на сериала... (само че дано скоро да не свършва biggrin.gif)
FintiFlushka
Мм вече се видя края на 3-4-5 сезон .. сега чакаме края на 6-ти даноо да има ощеее (sun) Каквото и да става ОТХ си ми харесва ;p
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.