Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как да развия героя си
GGbit.info > Развлечение > Игри > World of Warcraft
oL1pS
Значи сега съм 67 LV Tauren Hunter и искам да ми кажете как да го развия - таланти.

Подобен да бъде като warrior и да вкарва добър dmg от далече с gun нещо такова ако може да ми направите на някакъв:

http://www.wowhead.com/?talent

Благодаря!

П.С. Може и за 70 lv.
f0rgy
WTF?67 лвл и никви таланти не си развивал ?Фън сървър с инстант ?
Както и да е...развивай го на Beast Mastery,примерно :

Пет-а + рейндж деймидж...ако е фън сървър ПВП няма да имаш много проблеми (сигурно и т6 ще имаш)
Въпреки че 90% няма да можеш да играеш с него ако не си си развивал сам талантите smile.gif

P.s. Ако ше играеш фън по хубаво не цъкай в такива дето са над 4х рейт..
TheUnknown
Hunter на BM e скука dry.gif MM rlz biggrin.gif Ама ме мързи да показвам build, а и много зависи къде играеш , какво искаш да правиш с героя и най-вече как играеш за да наблегнеш на някой по подвижни точки с талантите вместо други.
oL1pS
Цитат(f0rgy @ Jul 18 2008, 00:59) *
WTF?67 лвл и никви таланти не си развивал ?Фън сървър с инстант ?
Както и да е...развивай го на Beast Mastery,примерно :

Пет-а + рейндж деймидж...ако е фън сървър ПВП няма да имаш много проблеми (сигурно и т6 ще имаш)
Въпреки че 90% няма да можеш да играеш с него ако не си си развивал сам талантите smile.gif

P.s. Ако ше играеш фън по хубаво не цъкай в такива дето са над 4х рейт..

играя в wowcrack до ся сам се трепал до 67 лв и сам гледал повече за gun таланти ама викам чай да ви питам smile.gif

мерси

За беаст ок ама примерно за дпс и ларриор :Д
TheUnknown
На повечето пиратски не бачка BM дървото dry.gif Не съм играл WoW от доста време особено пиратски така че не знам как е сега (чух че в стария ми пиратски са го оправили ) За това не се надявай много на BM biggrin.gif
f0rgy
QUOTE(TheUnknown @ Jul 18 2008, 01:42) *
На повечето пиратски не бачка BM дървото dry.gif Не съм играл WoW от доста време особено пиратски така че не знам как е сега (чух че в стария ми пиратски са го оправили ) За това не се надявай много на BM biggrin.gif

В повечето е така... + тфа ся почват да слагат новия пач в пиратските (mount още на 30 лвл) и още промени ... а пиратските са мнооооооого стабилни " " след голям пач... + тфа зависи и къв ти е сървъра PVP , PVE кво искаш да ходиш да къртиш Или или да пориш из арените и БГ-тата...мен ако питаш щом е пиратски не обръщай много внимание на талантите biggrin.gif Като срещнеш някой или ще изкърти ако е играл в близ и г/д знае за кфо става въпрос или ше е някой дето ся зарибява и ще го порнеш доволно...и все пак ако си се зарибил по wow няяма смисъл да се занимаваш с пиратките...
oL1pS
Цитат(f0rgy @ Jul 18 2008, 01:47) *
Цитат(TheUnknown @ Jul 18 2008, 01:42) *

В повечето е така... + тфа ся почват да слагат новия пач в пиратските (mount още на 30 лвл) и още промени ... а пиратските са мнооооооого стабилни " " след голям пач... + тфа зависи и къв ти е сървъра PVP , PVE кво искаш да ходиш да къртиш Или или да пориш из арените и БГ-тата...мен ако питаш щом е пиратски не обръщай много внимание на талантите biggrin.gif Като срещнеш някой или ще изкърти ако е играл в близ и г/д знае за кфо става въпрос или ше е някой дето ся зарибява и ще го порнеш доволно...и все пак ако си се зарибил по wow няяма смисъл да се занимаваш с пиратките...

Много се дразня от Rogue иначе ми трябва да се бия подобен да бъде както Warrior и незнам какви точки да давам на Survival.
TheUnknown
Искаш hunter развит като warrior? Reroll!?
F0rgy е прав , ако те кефи WoW Не си губи времето в пиратките, там няма да усетиш играта. Дай малко пари . поиграй 2-3 месеца в близ и откажи WoW докато е време biggrin.gif
bLex
добре бе човека ви пита как да си развие героя а не къде да играе ....
K_f_R
Цитат(bLex @ Jul 25 2008, 01:36) *
добре бе човека ви пита как да си развие героя а не къде да играе ....

еми те са му казали :/ земи чети малко
dada
Искаш ли да играеш наистина лол само близард тва е ..... И аз преди виках дабеда ще плащам то е същото ама е коренно различно ... а аз като зимам 600 кинта не осещам 26 лв на месец biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.