Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: High School Musical 3: Senior Year
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
ThePinkDuck
High School Musical 3: Senior Year

High School Graduation!

Трейлър
IMDB , Официален Сайт ,
Режисьор: Kenny Ortega
Сценаристи: Peter Barsocchini
Световна премиера: 24.10.2008
Жанр: Комедия/Семеен /Мюзикъл
Актьорски състав: Zac Efron, Vanessa Anne Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu, Monique Coleman, Bart Johnson, Chris Warren Jr.
Ревю: Последна година в гимназията. Трой и Габриела се борят с факта, че колежът ще ги раздели. Заедно със всички "Диви котки" те организират пролетен мюзикъл в който споделят преживяванията, страховете и надеждите си за бъдещето.
Лично мнение: Добре убийте ме ама след Twilight това с най-голямо нетърпение го чакам. Откакто видях и снийк пийка направо не е истина. Тази част ще е на голям екран и до колкото виждам изглежда супер. Още малко ще кажа че баш на истинско си ми прилича.
ladysunshine
Този филм и аз го чакам с нетърпение, само че по скоро от любопитство. Предната част ми беше доста лигава, но пък Зак и Ванеса са ми симпатични и искам да видя какво ще се случи в тази част.
Катeто
На мен и двете части са ми лигави,но актъорите са симпатични и ще го гледам сиг,рекламата е яка...само дето ще почакаме още smile.gif

nelito_91
На мен първите две части ми харесаха и чакам да излезе и третата. Надявам се и тя да ми хареса smile.gif
vasinka_{P}
Това което най много ми хареса в първите две части беше музиката. С нетърпение чакам новия филм, и много се радам че ще е на голям екран. smile.gif
mixmaxshow
До сега не съм ги гледал ама ще си ги изтегля и ще ги видя!
ioanka_vt
хух много го харесвам този филм много свеж и забавен филм дори в момента имам двете части на компа и ги гледам от време на време =] препоръчвам ви го мн свежарско филмче worthy.gif
dessity
Първите две части ми харесаха.Надявам се да не го развалят с тази последната. smile.gif
moni_hs
И на мен много ми харесват първите две части и очаквам тази да е още по-добра!
♥Didito♥
Първите две части бяха страшно добри! Откакто видях трейлъра и на 3-тата нямам търпение. Ванеса не я харесвам много, прекалено ми е сладникава :/ обаче заради Лукас, Зак и Ашли определено ще го гледам. Пък и не виждам да има по-добър мюзикъл. Само с едно не мога да се примиря - Майли mad.gif не я трая просто. Целия скандал с Ник..пък е още на 15. Славата много й дойде. Селена е къде-къде по-добра (: отплеснах се, та за HSM3 имам големи очаквания (:
Jordan
biggrin2.gif аз щеизчакам да излезе 10тката и ще ги изгледам.
Тамън Зак Ефрън да попорастне unsure.gif
nelito_91
Случайно попаднах на това клипче smile.gif
HiLaRy`DuFf{}
Първата част не ми хареса .. втората ставаше надявам се тази да е по - добра .. smile.gif
naley_
High School Musical е много свежо филмче като цяло smile.gif надявам се третата част да е най-добра,защото все пак им е последна заедно wacko.gif
ThePinkDuck
Цитат(naley_ @ Aug 20 2008, 14:27) *
High School Musical е много свежо филмче като цяло smile.gif надявам се третата част да е най-добра,защото все пак им е последна заедно wacko.gif

Не е много сигурно! Но за момента целия каст отказва да играе в 4та част. Или искат драстично увеличение на заплатите с цел продуцентите да се откажат сами! mrgreen[1].gif

Иначе е яко че няма да е TV този. Че не е филм за кино, не е ама може и да поточа лиги в киносалона! mrgreen[1].gif
lovve_sophitoooo
Незнам какво толкова му харесвате на High Scool Musical , в даскалото гледахме една след друга двете части и за малко да умра от скука.Е това вече беше преувеличено. Първата част става като за едно гледане , втората е по интересна ама не съм фен просто и не ми допаднаха много особено.И за третата част може да си отделя време , пък да земе да ми хареса :Д абе нз , по принцип не съм фен и това е.
traiana
Филмчето наистина е много готинко!Първите 2 части не са за изпускане,поне на мен си ми харесаха..Сега с нетърпение ще чакам и 3-тата rolleyes.gif
Dжydж
Първите две части си струваха да ги гледаш. И как няма - с такива сладури! wub.gif happy.gif Нямам търпение да гледам и 3тата част. Изглежда, че този филм ще е по - добър от другите 2ва.

Това обаче ме разби:

Sharpay: Hey,Troy.. when's the big game?
Troy: Yesterday.
Sharpay: ...well,good luck!

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.