dudenceto
Jul 16 2008, 01:12
Camp Rock

Трейлър
Линк към IMDB
Режисьор: Matthew Diamond
Сценарий: Karin Gist
Световна премиера: 20.06.2008
Жанр: Комедия, Романтичен, Мюзикъл, Семеен
Актьорски състав:Joe Jonas,Nick Jonas,Kevin Jonas,Demi Lovato,Meaghan Jette Martin,Jasmine Richards,Aaryn Doyle
Ревю: "Camp Rock" разказва историята на Mitchie Torres (Demi Lovato), талантлива певица с изумителен глас и автор на песни. Тя мечтае да прекара лятото в престижен лагер за музикални таланти, но пребиваването там е твърде скъпо и не е по възможностите на семейството й. За да помогне на дъщеря си, майка й приема работа като готвач в лагера и взема момичето като помощник в кухнята. Веднъж местната звезда Shane (Joe Jonas) без да я вижда дочува пеенето й. Той е поразен от таланта й и започва да търси момичето, което се крие зад прекрасния глас. Но преди всичко Mitchie трябва да се изправи пред собствените си страхове, да излезе от кухнята и да влезе в светлината на прожекторите...
nadezhda_had
Jul 16 2008, 11:12
Филма е страхотен , удоволствие е да се гледа.Отдавна не ми беше харесвал някой филм толкова. Саундтрака е страхотен ,актьорите също.Всичко е супер. Препоръчвам го на всички ,които харесват веселите , тийнейджърски, романтични и музикални филми , да го гледат.
Шепот и прах'
Jul 16 2008, 11:39
Бла. Това го гледах преди две седмици.
Боза. Пълна боза.
Разбира се, не изключвам факта, че е направен за 13-годишни хлапета, а не 20-годишни мутанти, така че..
Иначе през почти цялото време правех асоциация с Raise your voice и.. School of rock.
ladysunshine
Jul 16 2008, 18:09
Цитат(dudenceto @ Jul 16 2008, 02:12)

"Camp Rock" разказва историята на Mitchie Torres (Demi Lovato), талантлива певица с изумителен глас и автор на песни. Тя мечтае да прекара лятото в престижен лагер за музикални таланти...
Това като го прочетох веднага се сетих за Raise Your Voice. Аз обичам такъв тип филмчета, а и предполагам ще има готина музика, така че мисля да го дръпна.
Катeто
Jul 16 2008, 18:26
Музиакта беше единственото нещо,което ми хареса във филма,иначе е бозичка...абе става ако имаш време за губене
ladysunshine
Jul 17 2008, 11:44
То тоя филм се о4ертава да има втора 4аст

За биографията на актьорите не знам, ама сега като гледам режисьора има номинация за Оскар, 9 спе4елени награди и още 7 номинации...а и доста филми като гледам...
ViruZzZ
Jul 23 2008, 20:52
Филма става ако няма какво друго да правиш и имаш свободно време. До болка познат сюжет, но поне актьорите не бяха антипатични xD Музиката беше най-якото нещо (след Деми разбира се xD), още си слушам музиката (mm)
FrAgMaKeR
Jul 23 2008, 22:03
Още един глас за определението "Боза" и от мен.
ladysunshine
Aug 1 2008, 09:07
Вчера го гледах. Актьорите преиграваха супер много(да не говорим, че бяха ужасно захаросани). Мммм като всеки филм от тоя тип още след първите 15 минути знаех точно как ще се развие действието и не сбърках. Музиката беше хубава...Като цяло филма не беше толкова зле, ставаше за губене на време, но втори път не бих го гледала.
Леле с една приятелка го гледахме наскоро и умряхме от смях.Такава излагация няма, през повечето време се базикахме, че това е хорър филм.Ма то си е така де, мен направо ме уплаши на моменти. Вярно, че си детско филмче, но чак пък такава работа не бях виждала.
moni_hs
Aug 6 2008, 10:54
Изглежда нещо подобно на High School Musical би трябвало да е интересно... Като го сваля ще коментирам!
~RoRyYy~
Aug 6 2008, 15:07
На мен пък филмчето мн ми хареса-да лигав и след първите 15 минути знаеш какво ще стане , но ми хареса.Актьорите адски ми допаднаха-Деми е голяма сладурана и отдавна съм фенка на Jonas Brothers,още от Хана Монтана.Песничките също мн ме кефят-всички до една.
Marissa Cooper
Aug 6 2008, 21:23
Добре беше,но не много.Лигав тиин филм,за запълване на времето става.
Jonas Brothers и аз ги харесвам много.А Деми....песента накрая беше готина(Demi Lovato -This Is Me).Тя ме дразнеше малко с вечните си усмивки,дори докато пееше
djesito
Aug 13 2008, 13:19
Днес изгледах филма и на мен лично ми хареса.Музиката беше мн яка.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.