Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Турнир по билярд
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
TheUnknown
Вдъхновен от предишния турнир по "Не се сърди човече" и напоследък зарибеноста ми по билярд ви предлагам да си направим едно турнирче ако има желаещи. Главната ми идея е 8 или 16 или колкото там хора се навият ( оптимист съм а biggrin.gif ) да правим срещи до 2 победи от 3 игри примерно първи и втори , трети и четвръти и т.н и победителя да продължава напред. Сайта който съм набелязал ( и в който играя напоследък ) е този , регистрацията е лесна и играта не е особено сложна smile.gif. Сайта позволява 4 типа на игра - 8 ball ( според мен най-добрия вариант ) , 9 ball ( изключително тъпо biggrin.gif) , straight pool ( повече до късмет отколкото умения ) и snooker ( най-сложната но и най-интересната unsure.gif). Пишете ако има желаещи пък ако се съберем ще поиграем и ще решим smile.gif Пишете в темата аз ще си edit-вам поста с никовете и казвайте и никове ingame wink.gif
List:
1.TheUnknown / TheUnknown
2.ViruZzZ
3.Th3_SpY
Госпожица Вещицата
Ух, ама тоя сайт е супер нереален. зиграх 7-8 игри до сега и се отказах... Изобщо не удря натам, накъдето му сочиш, първо се засилва топката, после рязко спира, компютърът ту прави някви супер луди удари, ту все едно за сефте вижда маса, а когато удрям по неговите топки, те някак магически винаги влизат.
TheUnknown
Кво значение как играе компа ? biggrin.gif , а иначе не разбирам кое му е неточното. Аз лично с курсора се прицелвам по топката която искам да ударя и си удря точно. unsure.gif за спирането де да знам ? Физика? biggrin.gif
c0mp
Поздрави за идеята, но може да организираш и Live турнир. Аз лично щека съм хващал 2 пъти през живота си и едва ли ще се включа, но сигурно ще събереш мераклии smile.gif
ViruZzZ
Йей, имам рег там XD ако се съберат хора и аз съм съгласен, не че съм голямото про де, ам щом е за каузата 18.gif
TheUnknown
Еми то може и live ама разлика в градове, уговорки и т.н и става малко по сложно и честно казано не ми се организира , а и live струва пари wink.gif. Иначе @c0mp да те пиша ли? tongue.gif
П.П казвайте и никове ingame smile.gif
ogata
Играйте тук . Супер кеф е ... само java да имате biggrin.gif
c0mp
Никога не съм бил добър на билярд, ама ако има и по-слабички играчи може се включа smile.gif

ПП: За сега не ме пиши smile.gif
Tomahawk
Играйте Carom3D поне , 50-60 мб е клиента , ама поне е 3д и има доста повече видове игри и функции , отколкото някой флаш или джава билярд..
TheUnknown
Eми идеята ми беше нещо по просто wink.gif Иначе както решите smile.gif
Th3_SpY
Аз съм навит за гамезера...пиши ме wink.gif Обаче давам глас да играем снукър.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.