Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: You Don't Mess with the Zohan (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
Rock
You Don't Mess with the Zohan (2008)

Трейлър
Премиера в България: 29.08.2008
Световна премиера: 06.06.2008
Жанр: Комедия
Дърважа: САЩ
Година: 2008
Сценарий: Адам Сандлър, Джъд Апатау
Режисьор: Денис Дуган
В ролите: Еманюел Щрики, Бари Ливингстън, Хенри Уинклер, Марая Кери, Роб Шнайдер, Адам Сандлър, Джон Туртуро
Резюме: Изморен от конфликтите в своята родина, легендарният командос Зоан Двир /Адам Сандлър/, фалшифицира смъртта си, за да ”възкръсне” в Ню Йорк, където може да изпълни мечта си да стане коафьор. Сексапилният Зоан става хит сред жените в Манхатън. Но арабските врагове го надушват и боецът бързо трябва да си спомни военните умения ако иска да работи с ножиците отново.

Промо снимки:

vasinka_{P}
Ей това филмче че е много лудо, чакам с нетърпение да излезе по кината biggrin2.gif
Halinor
Оооо, най-после. След "Обявявам ви за законни Чък и Лари" нямах търпение да видя отново на екран моят любимец Адам Сандлър. Тръпна в броене на дните до премиерата, сигурна съм че ще е много добър филм и ще си заслужава парите =]
Steph
От известно време Емануел ме кефи ужасно много! Този филм го чакам най-вече заради нея! rolleyes.gif
ioanka_vt
Този филм трябва да се гледа worthy.gif
sonyx
Забавен филм, ама не е кой знае ква комедия.. иначе ме кефи диалекта им и особено като почнат с тва "Nonono" ... ;D
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.