Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Дизайнерските скици на Брук
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
mimi_k5
Това е темичка за прекрасните творениа на Брук.Ето и някои от скиците и:

brooke_scott
уоу, мн са яки shocking.gif жалко, че в ОТХ сме виждали мн малка част от скиците й; btw някой знае ли кой всъщност ги рисува?
vasinka_{P}
Наистина са много готини, и на мен ми е интересно кой ли ги рисува blink.gif
ladysunshine
Имам един въпрос: откъде решихте, че тея първите скици са на Брук при положение, че не сме ги виждали във филма. Плюс това са доста по различни като техника от тези на Брук, а и втората скица с червената рокля съм я виждала доста отдавна в нета.
Колкото до скиците на Брук от филма мен ме кефят доста. Това е едно от нещата, които харесвам най-много в Брук (може би защото се доближава до мен самата). Аз лично се надявам занапред да видим още нейни скици и дрехи също, защото на мен това ми е една много интересна част от Брук.
в, кой рисува скиците във филма не знам, но тези първите, които са постнати май бяха от един сайт, който е специално за мода и имаше секция за скици. Бтв както забелязвате на скиците има и години (2000-2001)
brooke_scott
ми аз реших, че за да са постнати тряя да са от достоверен източник, ама явно не е така 16.gif е както и да е, и тия са яки (на когото и да са) и на Брук са суперски (поне тия дето сме видели в сериала) wink.gif
С, обаче веднага ги разконспирира кое от къде е biggrin2.gif модното ми детективче 10.gif

ПП: и да ме светнеш за сайта, че да си разгледам и аз happy.gif
djesito
Да,тези са много яки и интересни,както и скиците на Брук,които успяхме да видим в сериала.
moni_hs
Много са хубави който и да ги е правил...
kateto91
софия е номер 1.дрехите са мн яки
lori9bonboni
Супер скици!!!Много са готини!!!!!!!!
HiLaRy`DuFf{}
Много са хубави .. smile.gif само първата нещо не ми харесва
badbaby22
Дам и на мене първата нещо не ми допада особено...
naley_
Да първата леко куца,обаче всички останали са страхотни smile.gif
traiana
Ехее,страхотни саа всички!За първата-не си падам по такива рокли и лицето на тая е.. 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.