H E A V E N I S A L I E .
I'm a falling stone in a world of glass.
I'm a ticking bomb with a smiling mask.

Име: Елеонора (за предпочитане Ел)
Години: 16
Зодия: Дева
Височина: 1.68
Тегло: 52-54кг.
Цвят на очите: кафяви
Цвят на косата: черна
Местожителство: гр. Ямбол
Семейно положение: имам връзка :]
Домашен любимец: питбул & лабрадор. Единствените животни, които оцеляха повече от година и половина при мен. Другите бяха подарени, изядени или се самоубиха.
Интереси: България и нейната история, музика & филми, фотографията, готик културата, бокс & питбули.
Музика: Слушам всичко и смятам за глупаво, да се ограничавам само в един стил. Харесвам песни с хубаво звучене и текст, носещи някакво послание, напомнящи ми за даден момент или човек, или просто близки до настроението ми.
Хобита: да се шматкам по магазините, да харча пари и после да се чудя къде са отишли, да чета криминални книги, да правя жалки опити да рисувам или пея, да правя снимки (най-вече на себе си и не защото съм самовлюбена, а защото умирам от скука) да се занимавам с фотошопа, да ходя по концерти, да пътувам (из чужбина и България), да бягам вечер из парка и др.
Характер: Аз съм меко казано ужасна (поне си го признавам) :] Не го крия и не се правя на нещо, което не съм и вероятно няма да бъда. С мен рядко се излиза на глава, защото съм ината и твърде много държа на своето. Понякога налагам мнението си и го правя умишлено. Реалист съм, мразя да заблуждавам себе си или хората по край мен, казвам това, което мисля и никога не съм се притеснявала да изказвам мнението си или това, което ми е на сърцето. Злопаметна съм, но не съм отмъстителна, хората, които не харесвам получават само моето пренебрежение, което им стига да потънат в собствената си злоба. По принцип съм весела и усмихната, но това не си личи особено на снимки. Винаги излизам намръщена или просто идиот. :] На пръв поглед изглеждам спокойна, но... вида лъже. Много малки и незначителни неща могат да ме изкарат извън нерви. Понякога се влияя от настроението си и се заяждам без основателна причина, но в такива случаи просто не трябва да ми се обръща внимание. :] Между другото, винаги прекрасно съм виждала чуждите недостатъци, но мразя някой да изтъква моите. Кристално ги знам и работя по въпроса с изглаждането им :] Няма да лъжа колко добра приятелка съм, защото и аз самата не знам. Давам всичко от себе си за хората, които ценя и обичам, и само те могат да кажат дали ме бива в това отношение. Винаги съм била отворена към нови запознанства и евентуално към нови приятелства, така че... мога да се определя като разговорлив и мил човек. Май. :]
G A L L E R Y .