Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Royksopp:]
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Röyksopp
Нека да не изоставам... :р

H E A V E N I S A L I E .

I'm a falling stone in a world of glass.
I'm a ticking bomb with a smiling mask.

Име: Елеонора (за предпочитане Ел)

Години: 16

Зодия:
Дева

Височина: 1.68

Тегло: 52-54кг.

Цвят на очите: кафяви

Цвят на косата:
черна

Местожителство: гр. Ямбол

Семейно положение: имам връзка :]

Домашен любимец: питбул & лабрадор. Единствените животни, които оцеляха повече от година и половина при мен. Другите бяха подарени, изядени или се самоубиха.

Интереси: България и нейната история, музика & филми, фотографията, готик културата, бокс & питбули.

Музика: Слушам всичко и смятам за глупаво, да се ограничавам само в един стил. Харесвам песни с хубаво звучене и текст, носещи някакво послание, напомнящи ми за даден момент или човек, или просто близки до настроението ми.

Хобита: да се шматкам по магазините, да харча пари и после да се чудя къде са отишли, да чета криминални книги, да правя жалки опити да рисувам или пея, да правя снимки (най-вече на себе си и не защото съм самовлюбена, а защото умирам от скука) да се занимавам с фотошопа, да ходя по концерти, да пътувам (из чужбина и България), да бягам вечер из парка и др.

Характер: Аз съм меко казано ужасна (поне си го признавам) :] Не го крия и не се правя на нещо, което не съм и вероятно няма да бъда. С мен рядко се излиза на глава, защото съм ината и твърде много държа на своето. Понякога налагам мнението си и го правя умишлено. Реалист съм, мразя да заблуждавам себе си или хората по край мен, казвам това, което мисля и никога не съм се притеснявала да изказвам мнението си или това, което ми е на сърцето. Злопаметна съм, но не съм отмъстителна, хората, които не харесвам получават само моето пренебрежение, което им стига да потънат в собствената си злоба. По принцип съм весела и усмихната, но това не си личи особено на снимки. Винаги излизам намръщена или просто идиот. :] На пръв поглед изглеждам спокойна, но... вида лъже. Много малки и незначителни неща могат да ме изкарат извън нерви. Понякога се влияя от настроението си и се заяждам без основателна причина, но в такива случаи просто не трябва да ми се обръща внимание. :] Между другото, винаги прекрасно съм виждала чуждите недостатъци, но мразя някой да изтъква моите. Кристално ги знам и работя по въпроса с изглаждането им :] Няма да лъжа колко добра приятелка съм, защото и аз самата не знам. Давам всичко от себе си за хората, които ценя и обичам, и само те могат да кажат дали ме бива в това отношение. Винаги съм била отворена към нови запознанства и евентуално към нови приятелства, така че... мога да се определя като разговорлив и мил човек. Май. :]

G A L L E R Y .

Tomahawk
Уелкъм и на тебе ;]
bLex
well cum :>
fNatic.
успехи в живота и форума.. много си готина ,мн ме кефиш smile.gif

ии едно въпросче :>
по къв точно бокс си падаш?
vivata123
Добре дошла.. ^^

Аз само.. ъъ.. никът ти е една от любимите групи.
happy.gif
ludoto_mimi
Цитат(Röyksopp @ Jul 10 2008, 22:07) *
Музика: Слушам всичко и смятам за глупаво, да се ограничавам само в един стил. Харесвам песни с хубаво звучене и текст, носещи някакво послание, напомнящи ми за даден момент или човек, или просто близки до настроението ми.

Напълно те подкрепям! И аз съм на същото мнение. 4.gif

Отдавна си тук, но все пак да ти кажа добре дошла. smile.gif
Röyksopp
Мерси.

@ fNatic. - В интерес на истината от бокса като цяло. Някои от разновидностите не се практикуват в България, поне по мое наблюдение, но пък можеш да ги гледаш по телевизора. Аз от година съм се вманиачила в този спорт и не спирам да чета за него. В началото тренирах традиционният бокс, после минах на кик-бокс за да се усъвършенствам повече, но той се оказа сравнително по-труден (пък и аз много бърках гардовете :р)... На базата на това което съм опитала - и двата ми доставят еднакво удоволствие и не мога да определя по кой си падам повече. :]

@vivata123 - И на мен. Малко са хората, които са го чували това норвежко дуо.

@ludoto_mimi - Браво, дано да станем повече. :]

c0mp
Изглежда да си симпатяга smile.gif Хеф кеф във форума wink.gif
ogata
Мадамата - kick ass smile.gif
the_mouse
Или по-скоро Breakin' Dishes smile.gif

Добре дошла и от мен smile.gif
$windle
Цитат(Röyksopp @ Jul 10 2008, 12:07) *
Име: Елеонора (за предпочитане Ел)

Винаги са ме привличали момичета с рядко срещани имена. Последната по която се заглеждах се казваше Тусика.

Местожителство: гр. Ямбол

Много надалече ве, майна.

Семейно положение: имам връзка :]

Аз имам по една и на двете обувки.

Интереси: България и нейната история, музика

Имаме истински патриот (с имигрански експириънс?)

Имаме доста общи неща, хубаво е да има такива хора във форума smile.gif
CrAzY_LaDy
Добре дошла smile.gif Супер си worthy.gif rolleyes.gif
Röyksopp
Трябваше да изляза, да усетя липсата, и да разбера, че нашето си е по-хубаво... в някои отношения. :]

И това са връзките беше добро. biggrin2.gif

@CrAzY_LaDy - мерси :]
Titan
Интересно момиче, но времето ще покаже дали найстина си толкова лоша, колкото описваш. Интересно ми стана, че се инт. от толкова много неща, по принцип всичките ми приятелки на твоята възраст се чудят само къде да се шматкат и имам само един образ, коята пък се интересува от кик-бокс. smile.gif Но това е добре, доста общи интереси имаме с теб. А и добре дошла! wink.gif
fNatic.
мм кик-бокса като цяло е хубаво бойно изкуство с дълга история. smile.gif браво! ,а тренираш ли още и разбираш ли от тайландски бокс (муай-тай) гл & хф rolleyes.gif
club135
Цитат(fNatic. @ Jul 14 2008, 23:17) *
...тайландски бокс (муай-тай) ...

Това не беше ли някакъв коктейл?
Th3_SpY
Цитат(club135 @ Jul 15 2008, 08:07) *

Гледай Fight Club по Евроспорта и ще разбереш...
Иначе мацката е супер wink.gif
Tomahawk
Цитат(club135 @ Jul 15 2008, 08:07) *

Коктейла е май тай biggrin2.gif
unvisioble
Ето една от много красивите ни съфорумки. Още първият път като я видях (в галерията), ми направи силно впечатление с присъствието, което има на снимките. Естествено, че и от самолет личи колко е атрактивна и привлекателна. rolleyes.gif
Впечатлението, което оставяше у мен, докато разгреждах снимките ти, беше, че си по душа непокорна, дива, свободолюбива, ясно изразен "лидер" и гласът ти обикновено се "чува".
Нали казват, че външният вид понякога лъже, т.е. да не се заблуждаваме от първото впечатление, обаче без да искам в общи линии съм нацелила.

П.П. Айде, сега вече окончателно ще ме помислите за откачена. biggrin2.gif
Halinor
Не знам дали са ти го казвали друг път но ми приличаш на Хейли от ОТХ, особено на снимката където спиш О_О
Röyksopp

Да, имам един много запален приятел. :] Иначе, не тренирам в момента, на морето съм и просто няма къде.

Цитат(Titan @ Jul 14 2008, 21:23) *

О, трябва да ме запознаеш. :Р И аз много рядко срещам такива хора. Повечето са просто неориентирани. :Р

Цитат(unvisioble @ Jul 15 2008, 10:30) *

Усещаш ги нещата biggrin2.gif

Цитат(Halinor @ Jul 15 2008, 23:03) *

На няколко пъти. И то предимно когато съм с къдрава коса (между другото, тя по принцип си ми е такава косата). Но най-често ме оприличават на вокалистката на Lacuna Coil.

ludoto_mimi
Всъщност и аз си помислих, че приличаш на Кристина Скабиа. smile.gif Е, явно не съм само аз.
g0blin
Не знам на кой прилича, обаче е супер точна и лично мен ме кърти отвсякъде biggrin.gif
МНого дубро дите е :> tongue.gif
DeViL^PLaYeR
2thum[1].gif 2hi[1].gif СУПЕР СИ!!!
Röyksopp
Хехе, чак пък супер.... Мерси на всички за хубавите думи. blush.gif
oL1pS
Тази снимка е много хубава happy.gif

Имам братчеди в гр. Ямбол smile.gif и аз съм Дева 20 сеп. ти -21

Добре дошла ;]~
$windle
Хаха, оня ден си пускам за пореден път си пускам диск 1 на ултра електро (david waxman) и както си разглеждам списъка с песните отзад и какво да видя под номер 4 - Rцyksopp What else is there (Trentemoller remix), хаха разкрита си :Ь (за пръв път чувам за Rцyksopp)
vess
Много си готина!!! 4.gif Близо сме-аз съм от Сливен! smile.gif
Röyksopp
Мда, това е норвежко дуо, и го знам много преди тази тъпа песен да се появи. :biggrin2:

Едит: Да, vess, близко сме.:)
g0blin
Защо бре, Trentemoller mix-a е айляк...даже е много добър tongue.gif
LiQuIfY
Е още една ДЕВА в отбора .
Röyksopp
Превземаме форума, а?

g0blin, душата, имат и по-добри... ;d
g0blin
Тогава ми посочи някоя, че да прослушам и да си дам експертната оценка! tongue.gif
Макар че за мен по-добра изпълнителка от Лили Иванова няма...от време на време само я заменям със Сашка Васева, Дони и Нети, Мариус Куркински, Кичка Бодурова, Лепа Брена и Шабан Шаолич...
Röyksopp
Ще ме съсипеш някой ден...

Ммм, Only This Moment например? Тя ми е сред любимите.
ludoto_mimi
Цитат(Röyksopp @ Aug 5 2008, 23:19) *
Превземаме форума, а?

Нека се целим по-високо. Направо света да превземем. tongue.gif
g0blin
QUOTE(Röyksopp @ Aug 24 2008, 22:35) *
Ще ме съсипеш някой ден...

Ммм, Only This Moment например? Тя ми е сред любимите.

На тази Only This Moment не мога да и хвана нещо ритъма biggrin.gif Remind me е по-яка tongue.gif Ма к'во разбирам аз от музика беееееееееееее tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.