Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 2
Страници: 1, 2, 3
brooke_scott
Gossip Girl Season 2 Spoilers

Тук можете да обсъждате всичко свързано с предстоящия сезон на сериала. Можете да пускате информация, снимки и каквото още се сетите, стига да е свързано с втори сезон на Gossip Girl wink.gif Добре е когато пускате спойлер на английски, превода да е в същия пост и да се посочва източника на спойлерите, които се пускат. Не пускайте спойлери в други теми, не за друго, ами защото ще ви се изтриват, понеже има хора, които не искат да знаят какво ще се случи занапред (аз лично не издържам biggrin2.gif ).

Като за начало ще пусна малко инфо:

Madchen Amick

В Горен Ийст Сайд става все по-горещо! Във втория сезон на Gossip Girl, по-възрастна жена ще изкуши не кой да е, а Нейт Арчибалд (OMFG! shocking.gif ). Името й е Катрин Мейсън и ролята ще се изпълнява от Madchen Amick, която ще присъства в новите серии, започващи от 1 Семптември.

"Well, according to Kristin, the future is not looking good for Dan and Serena. In season 2, these two erstwhile lovebirds will be anything but happily in love. As for Chuck and Blair? Well, fans of this naughty duo can shout for joy (or celebrate by destroying a nemesis or two), for Kristin hears that they will actually become "the couple" of the show very soon. How very Cruel Intentions!

Nate will have a lady in his life as well who will cause him much angst, but it won't be Serena or Blair. Dan will spend the summer working for a Norman Mailer.

превод:

Според Кристин, бъдещето не изглежда никак добре за Дан и Серена. Във втори сезон те ще са всичко, но не и щастливо влюбени (един в друг). А Чък и Блеър? Техните фенове могат да викат от радост, защото те ще станат "Двойката" на сериала много скоро.

Нейт ще има жена в живота си, което ще му донесе много тревоги, но тя няма да е нито Серена, нито Блеър. Дан ще прекара лятото, работейки за Норман Мейлър (някакъв нов герой).

и още едно спойлерче относно първи епизод:

В премиерния епизод на сезона, Дан и Серена ще преосмислят раздялата си, а Блеър ще използва ново момче, за да накара Чък да ревнува.
ViruZzZ
Отначалото се изкефих като видях, че на банера я няма Ванеса xD , ам после като видях за новата "любов" на Нейт и "двойката" на сериала буквално щях да се изповръ*ам върху клавиатурата. Какъв интересен сезон ме очаква, ...
ПП. Мацка, темата е станала супер *me4ka*
♥Didito♥
Двойката на сериала wub.gif много съм щастлива mrgreen[1].gif Беше време да обърнат повече внимание на Чък и Блеър. Писна ми от намесата на Нейт, честно казано :/. Хубав сезон ни очаква (:
[dEs]
Коя е Кристин?
Ох време беше Чък и Блеър да станат двойка. Малко кофти за Дан и Серена де симпатични са ми. Ама ще се оправят те.
brooke_scott
Кристин е една репортерка, нищо по-важно wink.gif
иначе мен Чък и Блеър не ме радва толкова, че ще се събират, ама не ме и дразни, общо взето Блеър ако няма да е с Нейт, следващия най-добре е Чък, така че няма лошо. По-гадно ми е за Дан и Серена, че няма да ги видим заедно. А за Нейт и тая старата no comment - голяма глупост.

ПП: мс, Ицо blush.gif
♥Didito♥
Катрин и Нейт ОМЕ не ми се мисли dry.gif , не че Нейт ми е любимец, обаче можеха да не го прецакват толкова biggrin2.gif

According to Entertainment Weekly

Leighton says that Blair still has feelings for Chuck, but "maybe" he messed up. There will be a lot of bickering and evil plans between them.

At the White Party, Chuck and Blair will discuss "the love that cannot be."

Лейтън казва, че Блеър все още има чувства към Чък. Ще има много караници и зли планове между тях. На " Бялото парти" Чък и Блеър ще обсъждат невъзможната любов.

и да постна невероятната статия и снимка blush.gif , съдържа спойлери

Явно ще има доста пречки, докато видим "двойката" на сериала наистина заедно.

Patrick Heusinger

Патрик ще играе Джеймс/ Лорд Маркъс Бийтън (Lord Marcus Beaton) - красив англичанин със кралско възпитание. Мистериозен, умен, очарователен и любезен. Той е син на Катрин и определено е хвърлил око на Мис Уолдорф.

Episode 2.01: Summer, Kind Of Wonderful

Nate and Serena kiss at the White Party to make Catherine and Dan jealous.
Dan sees and is furious, because he can't believe Serena hasn't changed.

Нейт и Серена се целуват на " Бялото парти" за да накарат Катрин и Дан да ревнуват. Дан вижда и е бесен, защото не може да повярва, че Серена не се е променила.

Има доста сцени между Чък и Блеър. Чък обаче казва на Джеймс, колко много знае за Блеър.

Серена отива с Нейт на " Бялото парти" също, за да може Нейт да види Катрин и нейния съпруг.

Episode 2.02: Untitled

Blair calls serena to tell her she is in love with Lord Marcus.Blair feels she is not good enough for Lord Marcus.Chuck and Lord Marcus become friends and make plans together. Blair becomes jealous of this.Blair wants to meet Lord Marcus' family.

Блеър се обажда на Серена, за да й каже, че е влюбена във Лорд Маркъс. Тя чувства, че не е достатъчно добра за него. Чък и Лорд Маркъс стават приятели и правят планове заедно. Блеър става ревнива. Тя пожелава да се види със семейството на Лорд Маркъс. wacko.gif

[dEs]
Цитат(♥Didito♥ @ Jul 8 2008, 13:49) *
Нейт и Серена се целуват на " Бялото парти" за да накарат Катрин и Дан да ревнуват.

Защо по сериалите всички си правят живота толкова труден??? Абе за Д/С и двамата знаят, че се харесват защо просто не си го кажат и да са заедно. Не мирясаха докато не ги разделиха де.
ViruZzZ
Диди мерси за спойлерите всеки друг само не и Чък worthy.gif От всичките явно само Серена си няма половинка за сезона, по добре така отколкото още един сезон с лигавите Дерена моменти dry.gif
hristin4e
хах Дес, днес тъкмо си говорихме за Блеър и Чък и гледай к'во стана biggrin.gif
Яки спойлери wink.gif Само това за Нейт нещо... ама ще го преживея smile.gif
nadezhda_had
извинете за двойния пост

Leighton and Ed filming - 13 HQ photos here

ViruZzZ

Rest

Rest
♥Didito♥
Наде, Ицо мерси за снимките, всички изглеждат, еми както винаги много добре, но просто погледът ми няма как да не спре на Ед, направо wub.gif
vasinka_{P}
Meрси на всички направили си труда да чакат снимките и спойлерите, всичко е много интересно, особено се радвам за Чък и Блеър rolleyes.gif
nadezhda_had
Gossip Girl - Season 2 Teasers

http://www.youtube.com/watch?v=_1OPnMfxRtM
ViruZzZ
Оле Лейтън (H)(H)(H)(H) с всяка година явно става все по-хубава и по-хубава <3
ПП.Мерси ;]
brooke_scott
ооо тва с Чейс накрая беше велико xD абе, Ицо, на мен пък Лейтън нещо не ми хареса, не знам дали беше от косата, ама ....
nadezhda_had
Chace Crawford Embraces Cougar

http://justjared.buzznet.com/2008/07/17/ch...awford-cougars/
~RoRyYy~
От кога не съм влизала в темата за Госипките не помняа вече-от както свърши 1 сезон и съвсем изклчючих,но това ще се промени със сигурност-постнали сте страхотна информация,браво!Нямам търпение да видя Ес и Нейтънчу заедно.
brooke_scott
Цитат(~RoRyYy~ @ Jul 18 2008, 22:19) *
От кога не съм влизала в темата за Госипките не помняа вече-от както свърши 1 сезон и съвсем изклчючих,но това ще се промени със сигурност-постнали сте страхотна информация,браво!Нямам търпение да видя Ес и Нейтънчу заедно.

е че досега няма инфо, 4е Нейт и Серена ще са заедно blink.gif има само, че ще се целуват, за да накарат Дан и Катрин да ревнуват wink.gif
brooke_scott
2.01 Summer, Kind Of Wonderful

Дата: 1 септември 2008
Сценарист: Joshua Safran ("Bad News Blair," "Seventeen Candles," "Hi, Society," "Woman on the Verge")
Режисьор: J. Miller Tobin ("Blair Bitch Project")
  • Дан отива в Хамптънс, за да намери Серена и да поговорят.
  • Има сцена с Дан, Серена и CeCe (?). Тя (Серена) не е много мила с него.
  • Нейт и Серена се целуват на партито, за да накрат Дан и Катрин да ревнуват, след като Дан гио вижда е бесен, защото не може да повярва как Серена въобще не се е променила. Да, обаче, самия той перцаква две момичета ( shocking.gif ) и те разливат напитките си върху него. Ред е на Серена да ревнува с право.
  • Чък и Блеър са снимали много сцени заедно. Маркъс очевидно ще се опита да спечели Блеър.
  • Има сцена където Чък разпитва Маркъс колко неща знае за Блеър.
  • В друга сцена, Нейт излиза от къщата, а Катрин мята дрехите му по него (тва сигурно е от трейлъра biggrin2.gif )
~Jenna; FF

2.02: Never Been Marcused

Дата: 8 септември 2008

• Маркъс, който е син на Катрин имат сцена, в която обсъждат нещо. (баси конктреното blink.gif )
  • Блеър се обажда на Серена да й каже, че е влюбена в Маркъс.
  • Блеър чувства, че не е достатъчно добра за Маркъс.
  • Чък и Маркъс стават приятели и кроят планове заедно, Блеър ревнува.
  • Блеър иска да се срещне със семейството на Маркъс.

~Brittany (hiltonfan17); FF

и малко генерални спойлери от IMDB
  • Серена и Нейт имат фалшива връзка, за да прикрият аферата на Нейт.
  • Маркъс се прави на Американец, защото не иска никой да ходи с него заради титлата му (Лорд), но чък разбира за благородническия му британски произход и скоро Блеър започва да го харесва.
  • Катрин за бащата на Нейт и му помага финансово. Когато скъсват, Нейт се връща при Ванеса, но Катрин заплашва да издаде баща му и той скъсва с Ванеса.
  • Ванеса е направила галерията на Руфъс смесица м/у магазин за кафе и арт галерия.
  • Лили и Барт няма да са в Хамптънс, защото Кели Ръдърфорд (Лили) е поискала още отпуска.

тези са от Kristin
  • Руфъс и Лили няма да се съберат в първата част от сезона.
  • Ще има любовен интерес за Ерик...или два.
  • Катрин ще има изненадваща връзка с някой др от новите герои.
  • Блеър и Нейт няма да се съберат скоро dry.gif
  • Чък ще бъде около Блеър през целия сезон.
  • Мишел Трактенбърг няма да се завърне в новия сезон.
~RoRyYy~
Цитат(brooke_scott @ Jul 18 2008, 23:11) *
Цитат(~RoRyYy~ @ Jul 18 2008, 22:19) *

е че досега няма инфо, 4е Нейт и Серена ще са заедно blink.gif има само, че ще се целуват, за да накарат Дан и Катрин да ревнуват wink.gif

Права си,няма конкретно,хахаха вече толкова искам да почне,че взех да си внушавам-просто се радвам,че ще има нещо между Ес й Нейт-дали ще е "фалшива" връзка или не ... biggrin.gif Ей,нали Мишел щеше да участва blink.gif Беше ми интересно с нея 10.gif
ViruZzZ
Новите спойлери са, меко казано, гадни. Добре, че са си Лейтън и Чейс, че иначе досега да е дропнат dry.gif
ZuZka yeah
Цитат(brooke_scott @ Jul 7 2008, 22:50) *
А Чък и Блеър? Техните фенове могат да викат от радост, защото те ще станат "Двойката" на сериала много скоро.

3.gif
A нещо за Джени? unsure.gif
nadezhda_had

credit @ fanbolt
fenkanabrooke
Наде, много хубави смимки, Чък и Блеър са просто невероятни wub.gif, както изглежда, явно Джени е с брата на Серена, забравих му името... rolleyes.gif
djesito
Е страхотни снимки... worthy.gif Дан и Серена са мн мн мн готини на снимката.

moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 12 2008, 15:38) *
Наде, много хубави смимки, Чък и Блеър са просто невероятни wub.gif, както изглежда, явно Джени е с брата на Серена, забравих му името... rolleyes.gif

8.gif 8.gif 8.gif Много се радвам за Чък и Блеър! wub.gif
Ice^Ice^Baby
лелел върховни са тея снимкииии smile.gif Чакаме сезона
brooke_scott
2 снийк пийк-а, май не са пускани още wink.gif

sneak peak 1 и sneak peak 2
djesito
Цитат(brooke_scott @ Aug 13 2008, 21:25) *
2 снийк пийк-а, май не са пускани още wink.gif

sneak peak 1 и sneak peak 2

Доста интересно бих казала.В,мерси много!
nadezhda_had
Вере ,мерси за клипчетата

и сега нещо интересно бой между ... и .....

Gossip Girl Fight!!!!!!

http://justjared.buzznet.com/2008/08/15/gossip-girl-fight/
moni_hs
Хаха, Серена и Блеър пак ще се сбият... Интересно ми е каква е причината дали е заради някое момче? unsure.gif
brooke_scott
Цитат(moni_hs @ Aug 15 2008, 23:05) *
Хаха, Серена и Блеър пак ще се сбият... Интересно ми е каква е причината дали е заради някое момче? unsure.gif

може да е заради Нейт.... отново biggrin2.gif 18.gif
djesito
Цитат(brooke_scott @ Aug 15 2008, 22:13) *

Хаха да бе...само това оставаше да стане ... 18.gif
fenkanabrooke
Цитат(djesito @ Aug 16 2008, 00:06) *

Усещам как ще има подобен тръгълник като в ОТХ mrgreen[1].gif biggrin2.gif, не трийгълник, ми многоъгълник 18.gif
moni_hs
Снимки от първи епизод тук и тук. =)
cashmere
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 16 2008, 00:26) *
Цитат(djesito @ Aug 16 2008, 00:06) *

Усещам как ще има подобен тръгълник като в ОТХ mrgreen[1].gif biggrin2.gif, не трийгълник, ми многоъгълник 18.gif

Това само в OTH го има. Не вярвам да е за Нейт, няма смисъл.
nadezhda_had
Gossip Girl Channels “My Fair Lady”

http://justjared.buzznet.com/2008/08/21/go...l-period-piece/
DesiTo
Season 2 Episode 3: The Dark Night

Още снимки тук
brooke_scott
Деси, мн благодаря за снимките
shocking.gif Серена и Дан се целуват wub.gif
И Ванеса пак се мотае около Нейт dry.gif , горкичкият...
~RoRyYy~
DesiTo, мерси за всичко,ама тази тъпа Ванеса що пак се мотае около Нейтън-еее!
ZuZka yeah
Тъпа Ванеса, тъп Нейт - всичко е под контрол. biggrin.gif
djesito
Цитат(DesiTo @ Aug 30 2008, 13:58) *

Оу нямам думи!Интересно,интересно и пак интересно!Мс мн!
~RoRyYy~
Цитат(djesito @ Sep 1 2008, 11:59) *
Цитат(DesiTo @ Aug 30 2008, 13:58) *

Оу нямам думи!Интересно,интересно и пак интересно!Мс мн!

...и пак, и пак ,и пак интересно! 10.gif
brooke_scott
промото за новия епизод GossipGirls02e02
djesito
Цитат(brooke_scott @ Sep 2 2008, 09:43) *
промото за новия епизод GossipGirls02e02

В,мс мн за промото.Ами очертават се доста интриги,ще го очаквам с интерес
divata_airis

Уила Холанд (Кейтлин - О.С.) се присъединява към актьорския състав на сериала. Поне засега са обявени три епизода с нейно участие и според източника на това инфо Холанд щяла да изпълнява ролята на Агнес, млад модел, който работи за Елинор Уолдорф и ще си стане приятелка с Джени, но в същото време ще опита да я завлече към "тъмната страна". Ще я видим тая работа. :Devil

Освен нея според слуховете ще се появи и любовен интерес за Серена. За неговата роля е избран John Patrick Amedori, който ще изпълнява ролята на Арън Роуз, който е един от главните герои в серията от книги Госип Гърл.

Леле, колко съм доволна - Арън, Арън...избацаха Арън...Не ми обръщайте внимание! Кеф!!!Не си го представях точно така, но можеше да е къде-къде по-зле...Пък и аз кога четох тия книги? Идеален е за случая...Нямам търпение да го видя в действие и като знам какво ще става ^^
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.