Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 2
Страници: 1, 2, 3, 4
ZuZka yeah
Йеее, Кейтлин, тя е супер сладурана!!! Усещам, че Джени ще спре да ми е любимка, след като се появи Уила. biggrin2.gif
TheCruelGirl
Сезона ще е много забавен,току-що изгледах промото на втория епизод.Интересно е как Блеър обижда майката на Маркъс biggrin2.gif (мисля,че е тя rolleyes.gif )...
~RoRyYy~
Цитат(TheCruelGirl @ Sep 4 2008, 01:41) *
Интересно е как Блеър обижда майката на Маркъс biggrin2.gif (мисля,че е тя rolleyes.gif )...[/b]

...тя е,тя е! 4.gif А колкото до новите персонажи-супер са,особено мацката е голяма сладурана.
ladysunshine
Ооо супер, че се присъединява Уила
Бтв Арън кой беше в книгите? Не беше ли доведения брат на Блеър?
brooke_scott
леле тоя къв е смешен 18.gif нз как са го избирали, но сиг ще ме напушва на смях всеки път като се появи 16.gif
иначе Кейтлин е мн хубавичка, макар че в OC не ми беше от любимците wink.gif
divata_airis
Да, Арън е доведения брат на Блеър. Ама аз го харесвах бе, беше много сладък, поне така си го представях rolleyes.gif

Ето още промота

Трети епизод"The Dark Night"

djesito
Ще бъде доста интересно,Чък и Блеър са много сладки,мн съм любопитна да разбера какво ще стане между тях двамата.
TheCruelGirl
Усещам,че този епизод ще е върховен.Имеше две клипчета в YouTube от епизода (мисля,че и тук бяха дадени линкове към тях),напълниха ми душата biggrin2.gif И аз като djesito нямам търпение да видя какво ще стане с двамата инати...
divata_airis

Възможно ли е да видим Мери-Кейт Олсън в Госип Гърл? Поне такива слухове се появиха след като и тази снимки видя бял свят. Тук Чейс (Нейт в сериала) и Джесика (Ванеса в сериала) са в компанията на едната близначка на модно дефиле. Дали това не значи, че наистина можем да я видим в сериала? Странно, ако се появи, каква роля би могла да изпълнява?

Само за протокола...Чейс има страхотна усмивка. rolleyes.gif

И сега едно кличе от снимачната площадка.---> ТУК
verity
Хммм наистина ще е доста интересно да видим една от близна4ките олсън в сериала,а защо не и двете 4.gif Много са сладки и мисля 4е биха се вписали добре в света на Gossip Girl.4акам с нетърпение да разбера happy.gif
~RoRyYy~
Оле то Gossip Girl що тийн звезда има си я "присвоиха".В следващия епизод няма да се учудя да участва София Буш,Майли Сайърс и Зак Ефрон. emoticon1 (31).gif Та по темата аз лично ще се радвам ако Мери Кейт Олсън участва-мн е сладка,а и освен това е хубаво да вкарват нови персонажи.
brooke_scott
ето два клипа от 02x03

Sneak Peek #1, Sneak Peek #2
в това интервю аз ли не чувам добре или Джесика казва, че Ванеса щяла да има интерес към Чък shocking.gif
~RoRyYy~
Цитат(brooke_scott @ Sep 8 2008, 22:55) *
ето два клипа от 02x03

Sneak Peek #1, Sneak Peek #2
в това интервю аз ли не чувам добре или Джесика казва, че Ванеса щяла да има интерес към Чък shocking.gif

Aaa,неее...няма да стаnе...тццц....не стига бе-Ванеса и Чъл!!!!wtf???
divata_airis
Аз пък четох друго, че има вероятност Ванеса да има нещо с Руфъс...Представяте ли си...С татенцето. Това е по-шокиращо, но не е невъзможно все пак доста му помага напоследък, върти се около него. Ако се случи че е интересно, защото много искам да видя как ще реагира Дан, все пак Ванеса още не го е преживяла (няма да го преживее) или пък Джени. Но за Дан повече.
DesiTo
2.04 - "The Ex-Files"

~RoRyYy~
Деси,мерси за снимките.

П.С Е тя тъз Ванеса всички ли ще мине... wink.gif
divata_airis
Ми значи аз четох, че са питали Кристин дали Нейт и Ванеса ще се съберат и тя е казала, че по-скоро тя ще има любовен интерес с Руфъс...
Tedds
Алиии ама то явно трябва Ванеса да мине всички и после да я махнат...пфф.Иначе мерси на всички за снимките и инфото wink.gif
verity
Ооооо неее само това не 19.gif ...не и Ванеса с 4ък не може да бъде.Наистина в интервюто тя казва 4е героинята й ще има интерес към 4ък shocking.gif Дано 4ък я сложи на място mad.gif
fenkanabrooke
Цитат(verity @ Sep 9 2008, 19:41) *
Ооооо неее само това не 19.gif ...не и Ванеса с 4ък не може да бъде.Наистина в интервюто тя казва 4е героинята й ще има интерес към 4ък shocking.gif Дано 4ък я сложи на място mad.gif

Какво става тука, Ванеса ще опъне всички mrgreen[1].gif biggrin2.gif Само д 9.gif 9.gif а не посяга на Чък, че ще има бой mad.gif
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Sep 9 2008, 19:43) *
Цитат(verity @ Sep 9 2008, 19:41) *

Какво става тука, Ванеса ще опъне всички mrgreen[1].gif biggrin2.gif Само д 9.gif 9.gif а не посяга на Чък, че ще има бой mad.gif

Оф, не стига, че Нейт присламчи ами сега и Чък? mad.gif Да я събират с Руфъс и тва е...
~RoRyYy~
Ванесалия-горещата латиноамериканка с пленяващ външен вид( да бе...хахаха) се намира в любовен четириъгълник-дали да избере опасния Чъкилио(оле как звучи това),пленителния Натаниъл или възрастния, но все още неуписуемо секси Руфалио...новата сапунка по CW...омг...

Сериозно...първо Дан,после Нейт-а сега "увлечение" по Чък и Руфъс...Ми тя да вземе и за Ерик да се погрижи...
nadezhda_had
Chace Crawford Kissing Who???

http://justjared.buzznet.com/2008/09/13/ch...ford-kissing-2/
moni_hs
Цитат(nadezhda_had @ Sep 13 2008, 20:07) *

shocking.gif ОМГ! Джени??!! Той всичките ще ги изреди...
brooke_scott
Уфф, тоя Нейт голям женкар го изкараха, поне да се надяваме накрая да се събере с когото трябва wink.gif
btw косата на Джени е ужасна sick1.gif
vivata123
По книгата са заедно, така че не беше неочаквано.. Даже се изненадвам, че чак сега ги събират. mrgreen[1].gif
~RoRyYy~
Хммм,той Нейт наистина сички мина...Би,Ес,Катрин,Ванеса-сега и Джени(следващият е Ерик laugh.gif )

П.С:Джени наистина ми е многууу странна на тез снимки...
ViruZzZ
Олеее Джени mrgreen[1].gif Още от 1 сезон втората двойка, която исках да видя е на лице rolleyes.gif Двамата много си ми харесват, само дето вярно го напрайха кат женкар/ хмм на кой ли рус индивид ми прилича dry.gif / Всяка друга само не Ванеса ... wacko.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Sep 14 2008, 09:50) *
Олеее Джени mrgreen[1].gif Още от 1 сезон втората двойка, която исках да видя е на лице rolleyes.gif Двамата много си ми харесват, само дето вярно го напрайха кат женкар/ хмм на кой ли рус индивид ми прилича dry.gif / Всяка друга само не Ванеса ... wacko.gif

Еми по принцип и аз съм на този принцип "Всяка друга само не Ванеса..." wacko.gif Само дето Дженито много страшно са го напраили 18.gif А колкото до това на кого прилича и на мен ми мина през ума dry.gif Защо винаги най-готините пичове ги развалят blink.gif
verity
Господи какво са му направили на това моми4е shocking.gif Джени изглежда тооолкова разли4на blink.gif Направо се едно не е тя wacko.gif Но пък с Нейт са сладки...вярно 4е той с коя ли не беше но мисля 4е Джени е подходящата 4.gif
jivitu
2.05 - The Serena Also Rises
Серена изглежда много добре в тази рокля rolleyes.gif
~RoRyYy~
Цитат(jivitu @ Sep 20 2008, 16:24) *
2.05 - The Serena Also Rises
Серена изглежда много добре в тази рокля rolleyes.gif

Съгласна съм-мн е сладка.Найссс
moni_hs
Цитат(jivitu @ Sep 21 2008, 19:38) *

Аманда ще си изпати, задето си време носа, където не й е работата! laugh.gif Блеър е уникална просто! biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(lu~ @ Sep 24 2008, 11:06) *
Ето малко снимки от 6 епизод .Надявам се няма проблем ,че съм ги сложила по-рано . smile.gif

не, напротив, нали затова темата е за Спойлери, можеш да качваш точно такива неща wink.gif
moni_hs
Благодаря ти за снимките! smile.gif Като гледам се очертава инт епизод. smile.gif (нормално за ГГ biggrin2.gif )
brave little toaster
Снимките са чудесни.
Епизода определено ще е хубав.
На една от снимките,Чък хвърля чуден поглед.
wub.gif
fenkanabrooke
Много хубави снички, както казаха момичетата пред мен епизода ще е много интересен, очаквам го с нетърпение. blush.gif
~RoRyYy~
Многу мерррси за снимките-на 7-мата мн ми харесва туничаката на Ес.Чък е страшен просто особено на едната снимка.Споделям всеобщото мнение: ще бъде суперрр епизод.
moni_hs
Хаха, "Чък: Ти гей ли си?" 18.gif 18.gif Двамата с Дан ще са невероятна комбинация... 18.gif
Обаче Джени ще си изпроси боя... dry.gif
~RoRyYy~
Цитат(moni_hs @ Sep 26 2008, 21:00) *
[font=Georgia][i]Хаха, "Чък: Ти гей ли си?" 18.gif 18.gif Двамата с Дан ще са невероятна комбинация... 18.gif

това напрау-хахахах.И да Дън(?!) или пък Чак(още повече ?!) мн ме радват заедно.
Tedds
Ааа първия сниийкпиийк рулира.Ща ги видим Дан и Чък..сигурно ще имат много забавни сцени двамата xD.
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Sep 26 2008, 21:00) *
Хаха, "Чък: Ти гей ли си?" 18.gif 18.gif Двамата с Дан ще са невероятна комбинация... 18.gif
Обаче Джени ще си изпроси боя... dry.gif

И аз съм на същото мнение, ще са много забавни и луди. 18.gif 18.gif
jivitu
2.06: New Haven Can Wait
djesito
Цитат(jivitu @ Sep 26 2008, 19:17) *

Жестоки са и двата .За Дан и Чък,сигурно ще се окажат неочаквано добра комбинация. smile.gif
DesiTo
Season 2 Set 44

Още снимки тук

Season 2 Set 43

Още снимки тук
TVGuide
~RoRyYy~
Мерси мн за снимчиците,Деси(ако може де).Джени е мн странна с тази коса...А тоз дет се целува със Ес хич не ми харесва.Тази от ОС е сладка.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.