Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, сезон 8 - епизод #2 - "Plastique"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 8
Страници: 1, 2
toho
Епизод #2 - "Plastique"

Връзка в Arena.BG

Smallville.802.HDTV-0TV

Връзка в Zamunda.NET

Smallville.802.hdtv-0tv

Официално описание

Героинята на ДиСи Комикс - Пластик пристига в Метрополис. Дейвис Блум - във вселената на "Смолвил". Това е първият ден от новата работа на Кларк в Дейли Планет, заедно с Лоис и приключенията на двойката започват незабавно, когато автобус избухва точно извън сградата. Кларк спасява Бет(в ролята Джесика Паркър Кенеди), младо момиче, което се сприятелява с Клои поради метеоритните им способности, но Бет също крие дълбока тайна. Санитарят Дейвис Блум пристига в Метрополис и е привлечен към Клои.

Промоционални снимки

Спойлери

- Стана ясно че епизода ще става дума за суперзлодея от DC вселената Bette Sans Souci а.к.а "Plastique". В Смолвил тя ще е на 15 години и е бездомна, след експолозия тя е ранена и Клои я кани да остане в неиния апартамент.

- Този епизод ще бъде за първия ден на Кларк в Дейли Планет и това как ще се сработи с Лоис.

- Парамедика Дейвис Блум прави първото си участие за сезона, той има сцени главно с Клои.

- Противно на слуховете, че Клои ще излежи известно време в затвора, по времето когато събитията в епизода ще се случат тя ще е излязла.

- Джистин Хартли и Аарън Ръшмор няма да участват в епизода.

- Bette има нещо общо с зона 33.1.

- Ролите за епизода са : Bette, Таен агент, млад полицай, медик, Томи, касиер, и двама следователи.

Дата на излъчване: 25-ти септември 2008
toho

- Стана ясно че епизода ще става дума за суперзлодея от DC вселената Bette Sans Souci а.к.а "Plastique". В Смолвил тя ще е на 15 години и е бездомна, след експолозия тя е ранена и Клои я кани да остане в неиния апартамент.

vikihill96
Епизодчето се очертава обещаващо. Пък и тази червенокоса злодейка ми харесва. Дано не прецеката работата по представянето й, както и работата по целия епизод де mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ...
doctor_freeman
Как ти светнаха очите сигурно като я видя тая червенокоска а? 18.gif wink.gif Звучи интересно описанието, не знаех досега за тази героиня, но нищо не им пречи да направят добър епизод с нея. Аз лично съм по-развълнуван да видя първия ден на Кларк в Планетата. wink.gif
vikihill96
Е как няма да съм развълнуван и да ми светнат очичките- след като ни засипват с блондинки напоследък в сериала нека и нещо по-така да измислят. Освен това "пластична червенокоска" ще ми е къде къде по-симпатична от "пластичен Пийт" wink.gif . А колкото до Кларк и "Дейли Планет"- имат толкова база да се поучат как да представят най-добре този момент, така че не се съмнявам, няма да ни разочароват happy.gif happy.gif ....Wait and see happy.gif
toho
- Bette има нещо общо с зона 33.1.

- Ролите за епизода са : Bette, Таен агент, млад полицай, медик, Томи, касиер, и двама следователи.

А сега глупости направете и пластичното момиче метеоритна откачалка mad.gif
sonofsparda
В това няма нищо лошо стига да го направят добре. Акрата и тя беше "meteor freak", но се получи супер. smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Jul 8 2008, 18:17) *
В това няма нищо лошо стига да го направят добре. Акрата и тя беше "meteor freak", но се получи супер. smile.gif

Мдааа, винаги е хубаво, когато нещата се получат нали , Ванка mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ...Абе имам добро предчуствие за епизода. Абе изобщо почвам да имам едно положително усещане за новия сезон....Камо да не беше онази новата "русокоска" blush.gif ....Шегувам се бе, ще й дам шанс на момичето 10.gif !!!!!
sonofsparda
Айде на снимките моля biggrin2.gif

П.П.: Този сезон ще бъде точно това, което Супермен е - легендарен. smile.gif
city_fan
Лойс изглежда много красива на тези снимки rolleyes.gif
Enchanted
Хохо.
Ванка,мерси за снимките!

Боже,Том изглежда невероятно секси,има нови дрешки(време беше),а на една от снимките гледа...хммм,опитвам се да намеря подходяща дума..доста предизвикателно biggrin2.gif аз се самозабравям,но Том така ми влияе biggrin2.gif
Мммм,Ерика има нова визия,някак по-поносима ми е с нея,браво на стилиста!
Клой е облечена супер,мисля че,този сезон гардероба ще е на ниво,което ме радва ...мис Лейн и Кларки,са бюро до бюро wacko.gif

Както и да е,снимките са върха!
sonofsparda
Така е, снимките наистина са върха. Glad you like it. smile.gif А този момент, когато Кларк спасява това момиченце подозирам, че ще е класика. В историите на героя, моментите как Супермен спасява някое дете винаги са били смятани за най-силни. smile.gif Страхотно ще е. smile.gif
Rock
Мисля, че трябва да има пълнометражен филм.
sonofsparda
А аз мисля, че няма нужда. wink.gif
vikihill96
Момента със спасяването на детето наистина май ще бъде мнооого силен mrgreen[1].gif .... както и самия епизод естествено. Очакваме ( аз и петте ми паралелни личности 15.gif 15.gif ) развитието на сезона с гооолямо нетърпение. Но въпреки че епизода ще е добър, аз определено повече чакам епизода ( а дай боже да се превърне в още две-три участия през сезона worthy.gif ) с участието на Максима....Не за друго, но много обичам когато мацките разказват играта на Кларки 15.gif 15.gif .... Което обаче и в настоящия епизод се предвижда, тъй че "разтеглете" Мъжа от стомана , момичета 18.gif 18.gif 18.gif !!!
sonofsparda
Официално описание:

Героинята на ДиСи Комикс - Пластик пристига в Метрополис. Дейвис Блум - във вселената на "Смолвил". Това е първият ден от новата работа на Кларк в Дейли Планет, заедно с Лоис и приключенията на двойката започват незабавно, когато автобус избухва точно извън сградата. Кларк спасява Бет(в ролята Джесика Паркър Кенеди), младо момиче, което се сприятелява с Клои поради метеоритните им способности, но Бет също крие дълбока тайна. Санитарят Дейвис Блум пристига в Метрополис и е привлечен към Клои.
Enchanted
Много добро описание,мерси Ванка!
sonofsparda
Още снимки от епизода:

П.П.: Up, up and away! happy.gif
vikihill96
Аааа, тази снимка с момиченцето и плюшената играчка ( на заек ми прилича) направо кърти мивки- от това по-героично няма накъде, бих казал happy.gif happy.gif !!! Но защо няма снимки на "пластичната мацка" или нарочно не пускат снимки с нея, за да не "гушнем букетчето" предварително от кеф wink.gif !?!?
sonofsparda
Ще я видим и нея споко. smile.gif Ама кой човек ще отиде на работа в най-признатия вестник с карирана риза и ученическата си раница? Наш Кларк разбира се. 18.gif Хубаво, че я има Лоис да го "пооправи" малко. 15.gif
vikihill96
Така де, с някое от нейните "невинни коментарчета" дето направо те забиват в земята като ги чуеш ( под невинни - казани ей така, с една лекота от страна на Лойс happy.gif , неща, които другите обикновено обичат да премълчават- тоест тези дето не са цапнати в устата 18.gif )- ами със сигурност ще накара Кларки да се замисли за раничката и ризката. Пък и шефката като се появи- понеже ако правилно пресмятам, че Тес трябва да е шефка и на "Дейли Планет", тогава това облекло хич няма да е подходящо за Си-Кей 10.gif .
Enchanted
Снимката с момиченцето,което Кларк спасява...е меко казано невероятна worthy.gif
repeto
Smallville - Plastique Trailer
sonofsparda
Хубава работа. smile.gif Нямам търпение за първия работен ден на нашия в ДП. Бет изглежда куул. smile.gif
repeto
Дам.

Определено и аз чакам с нетърпение 2-рия епизод. Просто ми се струва че ще е много добър, като се има в предвид колко се доближава до митологията. А и си прав, добър подбор на актриса. И като гледам явно ще създава проблеми на близките на Кларк, тъй че ще има достатъчно работа за него, а и 1вия му ден в ДП найстина очакванията ми са големи за епизода.
repeto
rolleyes.gif
repeto
Smallville - Plastique DC
repeto
Трейлера е малко по надолу в 2-рия пост на потребителя. До няколко часа сигурно ще го има и в "туба" тъй че по късно или утре ако не е сложен от друг ще го сложа.
sonofsparda
Майко мила. ohmy.gif Хора, вижте... този... трейлър! Sweet heaven... и да - наистина дано скоро е и в тубата. smile.gif
sonofsparda
Браво. smile.gif
vikihill96
Мдааа, този епизод се очаква да бъде явно наистина мнооого интересен. Абе както се казва- важното е да се забавляваме, а очевидно в този епизод удоволствието ще бъде не по-малко отколкото в първи епизод mrgreen[1].gif . А и мерси за трейлърчето 4.gif !!!
Apfh
Ей сега свърши и за момента ще кажа само... Уоу! По-обстоен коментар довечера...
sonofsparda
И от мен по-късно. smile.gif Тия, които не са запознати с митологията, предполагам вече разбират защо тандемът Лейн/Кент е легендарен и извън шипърската граница. wink.gif Дейвис е много добър персонаж. По-подробно ще коментирам после. smile.gif
fenkanabrooke
Smallville S08E02 @Zamunda.net
sonofsparda
Вече си имаме линкове, че и на две места по-нагоре. smile.gif
repeto
Рейтинга на "Plastique" - 4.1 милиона зрители
sonofsparda
Рейтинга не е никак зле имайки предвид никаквата промоция от страна на CW. Та я да се изкажа за епизода - беше страхотен. Великолепно продължение на невероятната премиера миналата седмица. Тук пак ще си позволя да повторя нещо - не ми се вярва, че на някои все още биха им липсвали Ал и Майлс. Обожавам новата посока, в която Смолвил поема. Получихме Кларк такъв какъвто в действителност е - куул, интелигентен, забавен, реагиращ на бедите, които се случват, а не чакащ въпросното събитие да му почука на вратата. Стига вече с тоя муден поглед, това хленчене и плакнене на очи. Кларк и Лоис в Дейли Планет = легенда. Най-накрая успях да видя това, което толкова исках и в Смолвил. Прекрасни моменти - забавни закачки, примесени с мъничко романтика, докато през същото време се опитват да спрат настъпващата криза - най-накрая видях сърцето на историята на Супермен. smile.gif Относно останалите неща, които никак не отстъпваха на горепосочните. Дейвис е много добър персонаж. Подобно на много други хора, когато в началото обявиха, че ще представят Дуумсдей и то с човешки вид, аз също недоумявах какво точно смятат да правят с него. Сега обаче съм повече от доволен от видяното и не бих имал абсолютно нищо против в историята на Дуумсдей да вкарат малко трагичност, вместо той да пристигне ненадейно от някъде и да почне да налага Кларк. wink.gif Да не говорим, че последната сцена на епизода мачкаше. Нямам търпение да видя как ще развият този герой, от който в момента имам много добри впечатления. А и как му се промени леко лицето накрая. 15.gif Няма страшно, Дуумсдей няма къде да избяга, просто смятам, че ще е много интересно да видим и как ще стигнат до там. Сам се справя много добре с ролята. smile.gif Тес също беше страхотна - харесвам тази героиня и лично за мен тя не е филър на Лекс Лутър, Безскрупулна, решителна и чаровна - харесва ми. smile.gif Клои - единствената героиня в Смолвил, която винаги безусловно съм обичал(щото Лоис я поосраха за малко в миналия сезон), отново не ме разочарова. smile.gif А така, да спре да се занимава с работите на Кларк, защото и тя си има свои. Пое нов път като ментор за метеоритните откачалки, това много ми допадна. После някой да ми каже, че в тоя сериал нямало развитие на персонажите. rolleyes.gif Относно Бет - хареса ми как я представиха. smile.gif Не знаех почти нищо за Пластик преди да гледам епизода, но дори и да знаех не мисля, че щеше да има каквото и да било значение. Харесвам комиксовите истории, но не давам мнението си, базирайки на това дали е близко с митологията или не. Ако това, което виждам ми харесва - казвам това което мисля без значение дали има разлики(не че и съм толкова начетен да ги забележа всичките). Друго нещо, което ми направи много приятно впечатление беше разговорът на Тес и Бет - когато й спомена дали иска да е част от сформиране на екип. Това да не означава, че ще видим The Injustice League скоро време? 13.gif Луда работа, как да ти липсват Ал и Майлс. smile.gif Но сигурно най-добрия момент този епизод беше този между Кларк и Бет. Без значение, че още не го е направил официално(костюм и прочее), за мен в този епизод Кларк стана Супермен - след всичките му сцени с Лоис и поведението му, както и този момент с Бет. Защото точно това е, което Супермен прави - дава надежда на хората. Петица.
DavidSilveria
този старт на смолвил ми харесва ... очаквах сериала да западни , но явно съм грешал... евала за старта !
vikihill96
Eпизодът напълно покри очакванията ми- както се казва, "класическият период" от сагата за Мъжа от стомана най-сетне започна...След седем сезона бих казал, е, време беше wink.gif . Тук за два епизода ми се струва, че имаме повече яки и култови моменти, отколкото за доста сезони назад. И лъже ли ме паметта, но май и доста често почнаха елементи от музиката на Супермен да използват вече blush.gif ? А момента в началото с преобличането в телефонната кабинка- ааа, умрях си от кеф още на това място. Останалите моменти в епизода- спасяването на хората от автобуса, спасяването накрая на Клои, момента с Дейвис накрая като се събуди от "кървавата дрямка"- перфектно, просто перфектно, бих казал. А изродите от CW да вземат този рейтинг и да си го заврат "дет слънце не огрей"- само съсипват хубавите си сериали. Ама искам напук на тези нещастници, Смолвил да ги забие в земята всички - госипчета, бевърлихилсчета и косачки. Дано някаква следа от мозък да се появи в кухите глави на тези от телевизията. Но за епизода давам аз поне "петичка" и мисля, че абсолютно заслужено и искрено я давам 4.gif 4.gif .
repeto
рейтинга не е лош като се има в предвит, че Смолвил е на 1-во място по рейтинг на CWTV след него мисля, че е шоуто на Тайра Банкс. Тъй че дори и да е такъв рейтинга, все още е най-гледания продукт на CWTV и ако нещо много не се объркат нещата с рейтинга, но ако продължават така е епизодите даже не бих се учудил и да се увеличи малко рейтинга и ако CWTV си остане в ефир не вярвам да не подновят Смолвил за 9-ти сезон, просто иначе няма на какво да разчитат толкова, като се има в предвит, че другите им нови продукции, с толокова реклами и промотиране се въртят за сега около 3 мил, но като гледам отзивите незнам дали и ще се задържат.

А за епизода съм напълно съгласен просто вече всичко си идва на мястото, е да Кларк няма да слага скоро кустюма още, но иначе всичко друго си е на място. Остана само и да се научи и да лети и ще е готов за Думсдей, а накрая сцената беше супер, много се чудех какво ще направят с Думсдей и да не е нещо от сорта на Бизаро, но като видях коста на челото му стана ясно че може и да се нядяваме да си е Думсдей, следващия път и костите да му стърчат от ръцете и да дадът как мачка някои и ще съм много доволен.

Много добър епизод, просто нямам друго какво да кажа, но трябваше ли само да чакаме толкова време за да се стигне до тук, като можеше още след 5-ти сезон да не ни мъчат с истории Лекс-Лана-Кларк.

И ако найстина и Тес събира своя версия на лигата, което майче найстина ще е така ще стане доста интересно. Остава да чакаме и да видим.
apophis
Страхотен епизод направо невероятен Кларк и Лоис в ДП направо култово,преобличането в кабината,как при катастрофата Лоис се хвана в Кларк,Погледите дето си разменяха личи си че нещо се поражда между тях.Срещата на Тес и Кларк много добре направена Тес изглеждаше толкова невинно весела а след като Кларк се махна си показа студената същност.Направо бих казал че е Женския вариант на Лекс хем мила и весела когато тряба хем сас задни мисли,направо такава студеност лъха на моменти от нея,С Тес липсата на Лекс не се усеща достойно запълва мястото му,Не се хвана на лъжите на Кларк и веднага го заподозря има хляб във нея.Бет добре я представиха и представа си нямах за тоя герой от комиксите(Вселената на ДС почти не я знам).Тандемът на Кларк и Лоис беше невероятен,Кларк как изчезваше бързешком.Клоуи ми хареса в епизода ма много наивна горката,май не е много сигурна какво изпитва уж ще се жени за Джими,Накрая кат прегарна Кларк ясно си личеше че има чувства към него ралзични от приятелските,а и флиртовете с Дейвис.А Дейвис ми направи страхотно впечатление като персонаж много свястно момче изглежда и със Клоуи имаха химия по между си...Нямам търпение да видя накрая какво чудовище ще стане.А за последната сцена просто нямам думи....Новия сезон просто ако продължава така ще забие всички останали сезони.
lex's_girl
Сериалът наистина стана по- забавен както бяха казали, и шегата е за наша сметка.
Оо, не,не неее....няма развитие на героите , това са *нови* непознати герои и ако сега започвах да гледам сериала щеше да ми хареса,но за бога --последователност--, това че вече работят заедно един до друг не може да го наречем просто съдба и да почнем да раздаваме дъвки и мед навсякъде. Това не ги прави веднага *Иконични. Вярвам само в това което е обяснено, а не показано.А те ни дават догадки за това единствено чрез непритежаването на никакъв смисъл. wacko.gif За мен това е ритане на fandom-a in the nuts така че не мисля че ниските рейтинги са изненада.
Лоис тотално е осиновила мозъка на Клои!!! Изведнъж се превърна в кръстоносец борещ се за истината, вместо за да получи първите страници на вестника и въздиша по Кларк! Като последното разбира се е дълъг, каменист път с изнасилване в края.Бягай Кларк!
После ^#@#$ правилата:
"Започни с некролози", (точно както и тя нали dry.gif ) "познавай си източника"(като кофи за боклук, странни и-мейли,лъжливи извънземни и пр) и омг- "Don't screw with the boss" ------ 16.gif
Не ми харесва че поучаваше и искаше сметка от Кларк за всички неща в които нея не я е бивало.
Клои -това че все още искам да изпусна автобус на главата й не означава че не мога да съчувствам за героинята й duhh! Защо реши, че преследването на мечтата на живота й (журнализма) след всички тези старания и години не означава нищо и веднага трябва, размахвайки опашка, да отстъпи място на внезапно "компетентните" Клоис репортери? Puhlease ..И Chlark? Ще ми се да престанат да дразнят феновете им с тези безцелни сцени,не защото съм им съпричастна но защото заемат излишно време.
Кларк- Не ми харесва че постоянно си търси материал за не дотам духовитите си излияния, също как можа да вкара Бездомния Експлозив в Бел Рийв след цялата утешителна реч и след като това място е сигурно един от най-големите му кошмари.. blink.gif
--Дуум и Тес спасиха положението..Не беше ли обаче Suicide Squad името на отбора на the bad guys? Дано се появят, но едва ли ще имат средства пък и може да е им е поредния план да ни прецакат още повече когато нищо не излезе и от това. Защото 7 сезона не бяха достатъчно просто.
И все пак ще го гледам. обичам завършените неща..и очаквам следващия епизод заради GA biggrin2.gif
Victoria
Епизодът не ми хареса много... може би заради силния първи епизод.
Нещо му липсваше, не знам какво.

Иначе пак си имаше доста силни сцени - изкефи ме как Лоис вкара Кларк да се преоблече в телефонната кабина или пък репликата на Лоис, че по едно време била готова да убие, за да й дадат да публикува некролог. 18.gif Или пък как Клои е потърсила Дейвис Гугъл. (както аз - мои познати 18.gif) mrgreen[1].gif
Иначе сцените между Клои и Дейвис бяха sooo Lois.
Дейвис е симпатяга, поредният hot guy в Смолвил. smile.gif

И те така...

Субтитри за пропъра има в subs.sab.bz wink.gif
sonofsparda
Injustice League, Suicide Squad, Legion of Doom - мисля, че е била част от всички. Макар че после май вече не е villlainess. Ще видим. smile.gif Пак уникален коментар, Ани. Точно за това сме се събрали тук. smile.gif
lyubenski
Атмосферата на епизода ми напомни супер много на моят любим сериал "Лоис и Кларк" (1992). Практически само Кларк не беше в костюм и всичко щеше да пасне перфектно. Историята на Думсдей ме заинтригува доста и ще следа с голям интерес на къде вървят нещата. А относно идеята за антилига на справедливостта съм абсолютно за smile.gif.
Apfh
Хайде и аз да дам някакво мнение за епизода.

Като цяло ми хареса, но имаше и доста куцащи моменти. Предният определено беше по-добър.

Какво не ми допадна - като за начало се подведох яко от една от снимките. Става дума за онази в която Кларк уж спира автобуса, а то пък се оказа, че само го разтварял. Не знам, това ме подведе доста и май бях малко разочарован от тази сцена. Освен това едно от нещата, които ме дразнят е цялата Лоис&Кларк ситуация. Не че съм против или нещо, но поне за мен някак сичко става прекалено бързо! Проблема не е в Ерика - тя перфектно си играе ролята, проблема е в това, че миналият сезон гледахме една Лоис, която си беше чиста сестра на Кларк. Каквото и да ми говорите м/у тях просто нямаше искри. Да имаше по-такива сцени, но като цяло образа и не беше с любовен интерес към Кларк. А сега какво става - на втори епизод сме баси, тя го гледа супер влюбено. Е чакай сега, как става това? Имам чувството, че съм изпуснал едно 5 епизода в почивката. Поне за мен нещо липсва...

В епизода ми харесаха изпълнението на новите хора от екипа. Тес е супер персона - едновременно някаква мила и съблазнителна и в същото време студена и сурова. Мацката (още не съм им научил имената) е супер подходяща за ролята! В общи линии са нацелили и в двата каста, защото и Дейвис е интересен, като персонаж, а както каза Вики по-горе е и симпатяга. Само да уточня - доволен съм от актьора, който са избрали и от начина по който влиза в ролята. Найстина е точно попадение. За Дуумсдей все още си имам едно на ум и тепърва ще видим, какво са свършили от екипа...

А и.. йес - Injustice League! Най-после ще получим май един качествен JL епизод! До сега само се правеха на спешъл-опс. тийм - време им е да срещнат някой реален противник!
ViruZzZ
Епизода ставаше. Тес отново невероятна, Клои не знам защо не искаше да каже на Кларк, още повече на Лоис blink.gif Добре ми се отрази, че Джими го беше хванала липсата biggrin2.gif Това с кабинката беше интересно mrgreen[1].gif Тая Пластик страшно ме дразнеше и героинята, и актрисата, и omg Тес как я манипулираше накрая - уникална blush.gif Чакам развитието със противниците на JL
Края, края беше уникален shocking.gif Сам е супер за ролята worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.