Тук само малко уточнение според мен да вмъкна, Ванка. Ако повечко се замисля наистина малко бързичко се разкриват стаените може би досега чувства ( и от страна на Лойс, а и скоро на Кларк- може би). Но както и ти отбеляза- те преживяха прекалено много, за да са just a friends
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
. Може би просто и другите имат предвид, че някак си недовършено и леко бързо ги представят нещата този сезон.- в посока разкриване на чувства, въпреки че засега Лойс не е намекнала директно по някакъв начин за чувствата си към Кларк- може пък тези замечтани погледи да са знак за възхищениеи уважение, а не на зараждаща се любов

. Не че самият аз имам нещо против развитието на нещата в тези два епизода, напротив, но за други по-неутрални в това отношение, пък и не чак толкова неутрални - наистина може леко изпод никъде или недобре предадено да възникват чувствата. Абе егати философските разсъждения почнах да правя

...Абе според мен добре ще развият нещата в тази посока според мен...Само лошо за Ерика в 4-ти епизод де, не вярвам, че Максима ще търпи някаква конкуренция, така че може и да понатъртят силничко мис Лейн...ама и такива неща стават

...Абе интересно ми е- нали обикновените хора не могат да понесат целувките на Максима, ами ако Warrior Queen пробваше да целуне Дейвис- DD, какво ли щеше да стане тогава

? И накрая да кажа отново все пак нещо и за епизодчето- вече бих гледал да не стоя много, много близо до леснозапалими предмети, когато стоя близо до мадами с нрав като на Бет, де да зная каква ще се окаже в крайна сметка мацката до мен...Нищо чудно да ме изпепели, ако не внимавам

...