Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Secret Life Of The American Teenager (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
~RoRyYy~

Заглавие: The Secret Life Of The American Teenager
Жанр: Драма, Романтичен
Година: 2008
Режисьор: Бренда Хамптън
В ролите: Моли Рингуолд, Шайлин Удли, Марк Деруин, Лесли Дел Росарио, Стив Ширипа, Ърни Хъдзън

Резюме: Поглед към това, как тийнейджърите в средно училище, намиращо се в среднозападните щати, се борят с трудните решенията относно приятелство, секс и взаимоотношения между момичета и момчета. Затвореното в себе си, но симпатично момиче от от училището, е запленено от чара на най-готиния "Ромео" сред момчетата и... се оказва бременно от него! Другата, добро момиче, забележителна, но и амбициозна девственица, не осъзнава, че нейният приятел не може да сдържа желанията си колкото нея, а едно добро момче, принудено да бъде лошо такова, разбира, че преследвайки обекта на желанията си, го кара да показва доброто в себе си...

Лично мнение: На мен пилотния епизод ми допадна,но за сега още нищо по- определено не мога да кажа.Свежо е,замисълът е малко комерсиален,но въпреки всичко може да излезе нещо добро,дано само да не го развалят.Приятно гледане!!!

Download:
1 епизод http://www.zamunda.net/details.php?id=133034
2 епизод http://www.zamunda.net/details.php?id=133633
3 епизод http://www.zamunda.net/details.php?id=134367
4 епизод http://www.zamunda.net/details.php?id=135060
5 епизод http://www.zamunda.net/details.php?id=135720
6 епизод http://www.zamunda.net/details.php?id=136563
ioanka_vt
уу сега го пуснах да се тегли, колко много сериали ме очакват това лято цели 23 biggrin.gif ама и без това нямам друга работа, мерси за темата то има само една серия мисля, че е от онзи ден излязла, сега чакам субтитри, пак браво за темата ;] worthy.gif
MoLlY
А суб има ли някъде...confused.gif?
~RoRyYy~
Субтитри за сега няма:( Но сериалът лесно се разбира,изискват се едва елементарни познания по английски н:)
Gossip Girl
Гледах първите две серии и не е зле. Още едно ОТХ/ОС, обаче понеже през лятото не пускат нищо хубаво ще го гледам.
Всичките герои и актьори обаче са страшно антипатични. Особено Бен и Ейми са някакви мега захаросани. Единственият герой, който ми харесва е Рики. <3
~RoRyYy~
Е,да наистина не е кой знае какво,но така така лятото няма какво да се гледа.Аз героите още не мога да ги оправя кой,кой е...ама няма някой който наистина да ме грабне...харесвам долу-горе този който е забременил онази(хьхьъахуху ако ме разбрахте) който уж е "бед бой" и онази бременната-Ейми мисля-ама е истина,че е малко захаросана ...а пак тая русата мажоретка не мога да я понясям-представете си едновременно-руса и мажоретка и въпреки това девствена...а гаджето и-голям папур ми се срува-че и грозен.Тази Рики(маи така беше) я знам от Bring it on-All or nothing ама не ми харесва много много...а този Бен(confused.gif май???) много зле...абе общо взето не е лошо,но ми се искаше да има някои герой който наистина да ми харесва стопроцентово...
Gossip Girl
Цитат(~RoRyYy~ @ Jul 18 2008, 22:32) *
Тази Рики(маи така беше) я знам от Bring it on-All or nothing ама не ми харесва много много
Рики е "лошото момче".
Тая от Bring it on във филма е Ейдриън. За нея нямам особено мнение, една таква безразлична.
~RoRyYy~
OMG!Аз като го казвам,че съм зле хахахаха.Да-значи Рики ми харесва-Gossip Girl мерси smile.gif
anji_banji
Цитат(~RoRyYy~ @ Jul 16 2008, 13:40) *
Субтитри за сега няма:( Но сериалът лесно се разбира,изискват се едва елементарни познания по английски н:)

Това наистина е така моя английски не че е ужасен,но определено английски я не ми е силния език,а разбирам 98% от репликите biggrin2.gif
Еми като няма какво да гледам през лятото,когато всичките ми приятели са на работа ще си убивам времето с него smile.gif

P.S Кога излиза следващата серия?
Gossip Girl
Цитат(~RoRyYy~ @ Jul 19 2008, 17:34) *
Gossip Girl мерси smile.gif
Моля. И ми викай Жани. Gossip Girl звучи много официално. biggrin.gif

Цитат(anji_banji @ Jul 19 2008, 21:29) *
P.S Кога излиза следващата серия?
На 23 юли ще е по нашите тракери.
~RoRyYy~
Абе аз подозирам,че ти а не Кристен е Gossip Girl,но ще запазя тайната ти ако ме уредиш с Чък 16.gif Дам сериалчето наистина става за убиване на времето.
anji_banji
Цитат(Gossip Girl @ Jul 19 2008, 22:36) *
На 23 юли ще е по нашите тракери.

Мерси smile.gif
ioanka_vt
хух аз изтеглих и трите серии ама още не съм ги гледала наваксвам си с Heroes може да го пусна тез дни имам добро предчувствие rolleyes.gif
~RoRyYy~
Цитат(ioanka_vt @ Jul 20 2008, 00:27) *
хух аз изтеглих и трите серии ама още не съм ги гледала наваксвам си с Heroes може да го пусна тез дни имам добро предчувствие rolleyes.gif

Пускай-няма да съжеляваш,става за "губене на времето". happy.gif
^HiLaRy_DuFF
Изгледах трите серии и много ми харесаха.Има интересни моменти.Ще се следи.
anji_banji
И аз ще го следа biggrin2.gif доста комерсиално,но пък интересно сериалче biggrin2.gif
^HiLaRy_DuFF
4 епизод
~RoRyYy~
Днес цял ден търча нялаво-надясно,оправям багажи и още не съм успяла да го гледам-сега си го пускам.
Mai4et0
Това е много тъпо сериалче.Гледах 1 епизод мн захаросано, изобщо не си губете времето с това ! wink.gif

Цитат(Gossip Girl @ Jul 16 2008, 14:19) *
обаче понеже през лятото не пускат нищо хубаво ще го гледам.

Аз ти казах кой сериал да гледаш ! biggrin.gif
~RoRyYy~
Цитат(Mai4et0 @ Jul 23 2008, 18:02) *
Това е много тъпо сериалче.Гледах 1 епизод мн захаросано, изобщо не си губете времето с това ! wink.gif

Донякъде си права...приличаше ми на "Greek" в началото,но "Greek" е къде къде по-добро попадение.Но все пак става за губене на времето,но нищо повече.
demonnndays
Гледах първи епизод-ами не ми хареса dry.gif Толкова е банално всичко,в безброй други сериали сме ги гледали същите "истории",някои от които са доста измислени("влюбването" на Бен,девствената мажоретка и т.н.),също така и актьорите са ми супер антипатични(без Рики).Става за убиване на времето,но мен лично ме изнервя и не смятам да го следя dry.gif 9.gif
ioanka_vt
не и аз най-накрая се наканих и на мен ми харесва worthy.gif
ekaterina_markova
На мен също много ми харесва сериала,аз го следя от началото happy.gif
~RoRyYy~
Изглежда и др го харесват щом спечели награда Summer Show TV на Teen Choice Awards.
anji_banji
:: Субтитри на български ::

Субтитри S01E01(subs.unacs.bg) by jacksparrowd
Субтитри S01E02(subs.unacs.bg) by Velin4eto
Субтитри S01E03(subs.unacs.bg) by Velin4eto
Субтитри S01E04(subs.unacs.bg) by Velin4eto
Субтитри S01E05(subs.unacs.bg) by Velin4eto
Субтитри S01E06(subs.unacs.bg) by Velin4eto
Субтитри S01E07(subs.unacs.bg) by Velin4eto
Субтитри S01E08(subs.unacs.bg) by Velin4eto

P.S: Не съм гледала серяла със субтитри,ако някои го е гледал да каже дали са хубави wink.gif

hristin4e
Еми и аз го започнах да го гледам това филмче. Добро е, но има и изнервящи моменти. Като цяло ми харесва smile.gif
Цели 3 серии се чудих от къде ми е позната Ейдриян и най-накрая загрях, че е от Кънки с остър връх 3 wink.gif
Честно казано май нямам някой дето да ми е станал любим персонаж, може би Бен ми допада, ама и той от началото доста ме дразнеше. Напоследък е добре rolleyes.gif
Субтитрите са добри, аз с тях го гледах wink.gif
chaotic
Онзи ден си изтеглих първата серия и ми се стори доста глупав и изтъркан като сюжет. Актьорите също не ми направиха добро впечатление. Но предполагам, че си е въпрос на вкус, а и май вече я минах възрастта за тези сериали smile.gif
*AdDiCTeD*
Много слаб сериал. По-жалък опит не бях виждала, наистина... за каста няма да коментирам, нормално е да са искали напълно непознати лица, но главната героиня има по-малко актьорски умения от една консервена кутия, а този, който се влюби в нея (не онзи, от който е забременяла) е Дан Хъмфри №2. Кучката (не й помня името) ми харесва, много е красива, също и нейното гадже биваше като герой... но това е. Самата история е едно банална, друго - направена страаааашно скучно. Опитах се да го гледам сериала, най-вече защото лятото няма нищо за гледане, но не ми издържаха нервите просто.
Angel_Lady
Цитат(*AdDiCTeD* @ Aug 30 2008, 12:36) *
Много слаб сериал. По-жалък опит не бях виждала, наистина... за каста няма да коментирам, нормално е да са искали напълно непознати лица, но главната героиня има по-малко актьорски умения от една консервена кутия, а този, който се влюби в нея (не онзи, от който е забременяла) е Дан Хъмфри №2. Кучката (не й помня името) ми харесва, много е красива, също и нейното гадже биваше като герой... но това е. Самата история е едно банална, друго - направена страаааашно скучно. Опитах се да го гледам сериала, най-вече защото лятото няма нищо за гледане, но не ми издържаха нервите просто.

Напълно съм съгласна с това мнение (като изключим сравнението с Дан Хъмпфри). Ужасно е скучен този сериал, дори не става, за да си губиш времето с него.
*AdDiCTeD*
Цитат(Angel_Lady @ Aug 30 2008, 16:21) *
Цитат(*AdDiCTeD* @ Aug 30 2008, 12:36) *

Напълно съм съгласна с това мнение (като изключим сравнението с Дан Хъмпфри). Ужасно е скучен този сериал, дори не става, за да си губиш времето с него.

Имах предвид като маниери най-вече... сякаш актьора имитира Пен Беджли. biggrin2.gif Иначе не знам как му се развива героя и не мога да го сравнявам със самия Дан...
~RoRyYy~
Ей няма убиждате Дан ей 10.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.