Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: CW online
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
vesko_oth_fen
shocking.gif shocking.gif shocking.gif вече можем да гледаме CW он лайн просто ще трябва да се инсталират някой плеари ( излизат атоматично при отваряне на страницата )
smile.gif ENJOY

CW - Online

само в Internet Explorer

P.S Аз вече си го пусах радост голямааа worthy.gif worthy.gif worthy.gif
P.S 2: не се препоръчва за хора с бавен интернет ! biggrin.gif
със съдействието на: taraktonka
moni_hs
shocking.gif Наистина върви, тенкс 4.gif 4.gif
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Aug 6 2008, 10:58) *
shocking.gif Наистина върви, тенкс 4.gif 4.gif

Да, но вероятно пак ще си свалям сериите от Зумундата. mrgreen[1].gif blush.gif mrgreen[1].gif
tedi27
а в колко часа ще започне в България ОТХ ?КОлко часа е времевата разлика?
FrAgMaKeR
Ако искате да гледате CW онлайн през сайта www.cwtv.com както и пълните епизоди и други материали, които са достъпни само за американци (само за територията на САЩ), мога да ви препоръчам тази услуга, тя се нарича strongvpn и чрез нея "ще бъдете американци навсякъде", по същество е защитена vpn услуга с американцки ip адрес, което ви позволява да бъдете анонимни при ползването на сайтове и програми и разбира се ще можете да ползвате услуги, които са достъпни само за американци. Разбира се всичкото това удоволствие ще ви струва по 15$ на месец, но ако парите не са ви проблем определено си заслужава. wink.gif
hristin4e
Цитат(tedi27 @ Aug 25 2008, 20:15) *
а в колко часа ще започне в България ОТХ ?КОлко часа е времевата разлика?

7 часа назад rolleyes.gif
Когато в САЩ започне в 21ч. в понеделник при нас е 4 сутринта(вторник). За това и сериите излизат тогава по торентите rolleyes.gif
tedi27
мерси Хриси за отговора
BroOke^
не мисля ,че часовата разлика е седем часа.в пет и половина все още даваха семейство симпсън blink.gif wacko.gif
badbaby22
Цитат(BroOke^ @ Sep 2 2008, 10:54) *
не мисля ,че часовата разлика е седем часа.в пет и половина все още даваха семейство симпсън blink.gif wacko.gif

Но наистина е толкова! Аз даже имам приятел в Америка и от него знам че часовата разлика е 7 часа! wink.gif
traiana
Ооо,върви! shocking.gif ..Мерси много!Таа,ако иксма да гледам 2-ра серия по CW това значи че трябва да гледам в 4/5 сутринта или.. ?! rolleyes.gif
vesko_oth_fen
Цитат(traiana @ Sep 4 2008, 17:19) *
Ооо,върви! shocking.gif ..Мерси много!Таа,ако иксма да гледам 2-ра серия по CW това значи че трябва да гледам в 4/5 сутринта или.. ?! rolleyes.gif

Не. аз чаках до 4-5-6 и нямаше отх според мен е в нащо време смисъл че в 9 часа вечерта на 09.09.08 ще има ОТХ а при тях ще си е със 7 часа тама назад или напред нз как беше така че другия понеделник ще пробвам по нашо си време
П.С Не обяснавам мн добре, да се нядявам че сте ме разбрали blush.gif blush.gif blush.gif
Nathan & Haley fenka
Аз специално стоях до сутринта една вечер да засека в колко часа българско време го дават. Това беше още когато повтаряха епизодите то пети сезон. Можете да го гледате във вторник07:00 часа сутринта.
Аз във вторник по това време го гледах, първи епизод на шести сезон, но качеството на канала беше ужасно.
vesko_oth_fen
Цитат(Nathan & Haley fenka @ Sep 4 2008, 21:42) *
Аз специално стоях до сутринта една вечер да засека в колко часа българско време го дават. Това беше още когато повтаряха епизодите то пети сезон. Можете да го гледате във вторник07:00 часа сутринта.
Аз във вторник по това време го гледах, първи епизод на шести сезон, но качеството на канала беше ужасно.

еми и аз стоях до 6 е просто реших да видя в замунда и го качиха в 6 и 10 във вторник как са го давали после confused.gif Може незнам ще видиме др вторник smile.gif иначе МЕРСИ за инфото
*AdDiCTeD*
Цитат(vesko_oth_fen @ Sep 5 2008, 04:08) *
Цитат(Nathan & Haley fenka @ Sep 4 2008, 21:42) *

еми и аз стоях до 6 е просто реших да видя в замунда и го качиха в 6 и 10 във вторник как са го давали после confused.gif Може незнам ще видиме др вторник smile.gif иначе МЕРСИ за инфото

Явно епизодите се Rip-ват от местата, с 6часова разлика (източните щати), а онлайн се излъчва от местата с 8часова разлика и затова се получава така.
Така че изобщо няма никакъв смисъл да гледате онлайн, при положение, че дори по-рано излизат сериите по торентите. rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.