Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Vampire Knight
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
ViruZzZ
Vampire Knight

Година: 08.04.2008 - 01.07.2008 (1 сезон, 2ри през октомври ;] )
Жанр: Бишоунен, вампири, комедия, романтика
Продуцент: EEN
Рейтинг: 7,70

Първият спомен на Юки е от една зимна нощ когато тя бива нападната от вампир и спасена от друг такъв. Тя бива осиновена от директора на Cross академията. Cross академията е разделена на дневна и нощна смяна като всички от дневната смяна са вампири. 10 години по късно Юки става префект и се грижи никой от нощната смяна да не разбере, че дневната са вампири, като защитава нейния спасител - Канаме, който е лидер на вампирите. Освен Юки за вампирите знае и другия префект Зеро - като дете неговите родители са били избити от вампир на име Шизука и той бива приет от директора в академията. Зеро е готов на всяка цена е готов да си отмъсти за смъртта на най - скъпото в живота му. Споразумението вампирите да са в една академия с хората върви добре, но дали те наистина са се отказали от животинския си инстинкт или се крие мрачна истина зад техните действия ? Дали увличането на Юки по Канаме е началото на забранена любов или Канаме е извършил нещо в детството и, което тя не помни. В този свят на тайни нищо не е такова каквото изглежда, a наградата за оказаното доверие може да е по-лоша и от смъртта.

Епизоди @4storing:

1. Нощта на вампирите
2. Кървави спомени
3. Зъб от разкаяния
4. Спусък от убеждения
5. Пир на лунна светлина
6. Техният избор
7. Червен лабиринт
8. Изстрел от ридание
9. Пурпурен Поглед
10. Принцеса на мрака
11. Цената на желанието
12. Честта на чистокръвните
~Епизодите по горе са с японско аудио и вградени субтитри на български език.
VeRonICa^^
Така,така това е едно от любимите ми анимета със много добре измислена история за вампири и как истинските приятели никога не си обръщат гръб,напротив подкрепят се напълно.Зеро е любимият ми герой.Той е преживял много и е загубил много,но все пак се опитва да се прикрие и да скрие това което е... Юки е мила,състрадателна и добра,но и влюбена.Канаме също ми харесва като герой и с нетърпение очаквам да разбера какво ще стана по нататък.С нетърпение очаквам следващите епизоди.
Благодаря за темичката smile.gif
Real~Girl
Да наистина е мног добро аниме. happy.gif И на мен ми е едно от любимите vampy.gif . А колкото до героите почти всички ме кефят. Защото всеки ти става малко или много любим с това което му се случва и това което прави. bigwink[1].gif .Темичката наистина си е мн яка, браво icon_peace.gif
K_f_R
а скоро го изгледах,много добро аниме
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.