Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: FlatOut 2 - проблем
GGbit.info > Развлечение > Игри
RoL
Значи влизам в флатаут и като дам на някакъв реис да карам и като започна екрана ми е бял виждам само километража и малкия мап долу в ляво,а в менюто всичко си ми е нормално,но не виждам колата като карам.. някои ако знае как се оправя да помогне плс worthy.gif
Благодаря Предварително !
RoL
няма и един който да знае отговора ?
_razOr_
Ква ти е картата, колко рам имаш?
Пробва ли да ъпдейтваш драйвърите за видеото?
club135
Цитат(RoL @ Jul 2 2008, 10:19) *
Значи влизам в флатаут и като дам на някакъв реис да карам и като започна екрана ми е бял виждам само километража и малкия мап долу в ляво,а в менюто всичко си ми е нормално,но не виждам колата като карам.. някои ако знае как се оправя да помогне плс worthy.gif

Обяснението е супер-конкретно. За нанайси-хиляди часа игра, до сега изобщо не съм срещал възможност да управляваш рейс или тир. Можеш да си управляваш колата единствено на извънградско, но разлика с или без нея има само в скоростта и в картинката в долния десен ъгъл на карта-екрана.
RoL
Цитат(club135 @ Jul 17 2008, 11:24) *
Цитат(RoL @ Jul 2 2008, 10:19) *

Обяснението е супер-конкретно. За нанайси-хиляди часа игра, до сега изобщо не съм срещал възможност да управляваш рейс или тир. Можеш да си управляваш колата единствено на извънградско, но разлика с или без нея има само в скоростта и в картинката в долния десен ъгъл на карта-екрана.

това има ли нещо общо с играта?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.