Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Всичко за предстоящия епизод #1 - "Odyssey"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери
toho
Епизод #1 - "Odyssey"

Промоционални снимки

Официално описание:

Лигата на Справедливостта се завръща, за да открие Кларк след разрушаването на Крепостта, както и новата управителка на ЛутърКорп пристига в града. Лигата на Справедливостта, водена от Зелената Стрела се насочва към полюса в търсене на Кларк, който е изчезнал след разрухата на Крепостта. Екипът веднага се сблъсква с новата глава на ЛутърКорп - Тес Мърсър. Междувременно Клои е задържана като заложник от мистериозна група, която октрива, че тя притежава нова сила и Кларк също е лишен от способностите си от Джор-Ел. Ерика Дюранс и Арън Ашмор също участват.

Спойлери:

- Ролите за този епизод ще са - Кат, млада и амбициозна асистентка на Тес, това ще е първото й участие за сезона; Николай, мъж който работи на кораб близо до крепоста; също така в епизода ще има изследовател, учен и пазач.

- Кларк е върнат в Смолвил от изненадващи спасители.

- Оливър Куин се завръща в този епизод.

- Изследователят, ученът и пазача са свързани с Клои.

- Когато Кларк се завърне в Метрополис ще има изненада за Лоис.

- Има големи шансове да видим Кларк не обръснат имайки впредвид , че историята на новия сезон започва няколко месеца след събитията от финала на 7-ми сезон.

- Лоис облечена като преслужница прониква в имението Лутър.

- Поради някаква причина Зелената Стрела стреля по Кларк.
  • TvGuide
- Изненадващите спасители, които ще върнат Кларк в Смолвил, са членовете на Лигата на справедливостта; можем да очакваме завръщането на Aquaman(Алан Ричсън), Black Canary(Алайна Хъфман) и Martian Manhunter(Фил Морис).

- Изненадата за Лоис е, че когато се върне в Метрополис, Кларк ще започне работа в The Daily Planet. Според Кели Саудърс, осми сезон ще обърне голямо внимание на двойната самоличност на Кларк Кент и превръщането му в Супермен.

Powerеd by doctor_freeman

Треилър

Odyssey Teaser Trailer

Премиера: 18-ти Септември 2008
Green_Arrow
Благодаря ти @toho за инфото ... иии Оли се завръща каква хубава новина 4.gif
Victoria
Оливъъъър emoticon1 (119).gif bounce.gif
doctor_freeman
TV Guide току-що даде някои любопитни отговори относно премиерата на новия сезон на Смолвил:

- Изненадващите спасители, които ще върнат Кларк в Смолвил, са членовете на Лигата на справедливостта; можем да очакваме завръщането на Aquaman(Алан Ричсън), Black Canary(Алайна Хъфман) и Martian Manhunter(Фил Морис).

- Изненадата за Лоис е, че когато се върне в Метрополис, Кларк ще започне работа в The Daily Planet. Според Кели Саудърс, осми сезон ще обърне голямо внимание на двойната самоличност на Кларк Кент и превръщането му в Супермен.

P.S. Мисля, че новините са страхотни! worthy.gif Просто според мен засега всичко сочи, че осми сезон ще бъде изключително интригуващ. 15.gif 4.gif

P.S.2 Тедо, мисля че бяхме опровергани, защото очевидно почват много рано със супергероите. smile.gif
toho
Цитат(doctor_freeman @ Jul 2 2008, 18:17) *
P.S.2 Тедо, мисля че бяхме опровергани, защото очевидно почват много рано със супергероите. smile.gif

Верно, верно. Сам дано не са само те който ще видим през сезона.
doctor_freeman
Ее, чакай, та ние за сега имаме спойлери само за премиерата, има време. wink.gif
doctor_freeman
И въпреки всичко много се надявам отново да видим Барт и Виктор, дано информацията, която имаме, да не е напълно окончателна, защото ще бъде супер, ако могат и те да се появят. smile.gif
toho
- Има големи шансове да видим Кларк не обръснат имайки впредвид , че историята на новия сезон започва няколко месеца след събитията от финала на 7-ми сезон.
lyubenski
Ok, явно Робинзон Крузо biggrin.gif biggrin.gif . Така поне ще изглежда малко по зрял smile.gif
sonofsparda
Всички спойлери са супер. smile.gif Засега показват, че 8 сезон ще има всичко за да бъде един великолепен завършек на сериала - много митология, Дуумсдей, Лигата, Лоис и Кларк в Дейли Планет. smile.gif Дано да се окаже страхотно било и без някои от досегашните герой. Казах, че харесвам Тес, ще го видим и Дуумчо. smile.gif Кларк с брада - bring it on! 18.gif 18.gif

vikihill96
Ааа, колкото и пъти да му видя тази снимка на Том, винаги се скъсвам от смях. Наистина ще е хубаво да го видим така, Ванка, като в оня епизод на "Лигата", когато всички го смятаха за умрял. Хууубаво би се получило mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif . Въпрeки че аз по-бих предпочел Ерика в поза както е на подписа ти(от доста време да отбележим си плакнем очите с нея като ти я видя на подписа 10.gif ). А колокото до Тес, няма да си отварям устата повече, но се надявам първото ми впечатление накрая да се окаже погрешно 10.gif 10.gif .... Пък и защо не наистина, напоследък каквото кажа на някой- абе няма да стане това, или нещо от тоя сорт и накрая в повечето случаи става...така че мълча и чакам....с lightsaber в ръка 15.gif 15.gif!!!
toho
- Лоис облечена като преслужница прониква в имението Лутър.

- Поради някаква причина Зелената Стрела стреля по Кларк.
sonofsparda
Официалното описание пристигна. smile.gif В първото мнение.
sonofsparda
Най-накрая промоционални снимки от премиерата!

П.П.: Мале, Си Кей какъв ми е badass само. 15.gif
Enchanted
Супер снимки,мерси!

Този сезон,ще бъда влюбена в СК,повече от всякога shocking.gif изглежда страхотно,когато е лош blush.gif
sonofsparda
Цитат(Enchanted @ Aug 30 2008, 00:38) *
Супер снимки,мерси!

My pleasure. smile.gif Ето го най-накрая и първия трейлър на епизода:

Odyssey Teaser Trailer

Едит: И линк към трейлъра в YouTube: Odyssey Teaser YouTube
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.