Еха 14-ти ще е суперски, извън градът и стават готини работи. Нейт и Хейли в обща вана, Люк и Пейтън май ще згазят лука, ще е страхотна серия

Ето промото
http://www29.megaupload.com/files/be3a4943...c5/314promo.wmv
Christina
Feb 2 2006, 10:34
Дам забаничък ще бъде. Ама не ми се вярва между Люк и Пеит да е станало нещо, най-вероятно режисьорите пак ни измъчват. УФ още една седмица
QUOTE(Christina @ Feb 2 2006, 10:34 AM)

Дам забаничък ще бъде. Ама не ми се вярва между Люк и Пеит да е станало нещо, най-вероятно режисьорите пак ни измъчват. УФ още една седмица

да има нещо такова....
Епизода ще е страхотен...вече искам да о гледам.
Ето още едно малко промо:
http://photos.imageevent.com/dtmmedia/prom...idshowpromo.wmv
KiD^ViCiOuS
Feb 2 2006, 11:02
уфф...тоя лукас ако наистина го е направил с пейтън..тва ша е супер тъпо..честно...не че не ги харесвам като двойка...напротив...обаче пак да прецака Брук така..пфф..пък и Пейтън..ако я изиграе така..не че нещо обаче ще съм супер разочарована..баси..така да прецакаш най-добрата си приятелка и то 2 пъти..много тъпо..
а тва за Нейтън и Хейли е УХААА

якоо
Аз пък си мисля, че че Нейт и Люк са били в една стая и Хейли и Пейтън също в обща, и след като Нейт се натресе при Хейли, Пейтън е нямало къде да отиде и отишла при Люк, незнам ама замен тва ще е най логично, а и в едни спойлери помня, че пишеш, че Пейтън е отстъпила стаята си на Нейт и Хейли, та е нямало къде да отиде милата.
Насе мерси за това клипче много е яко
pool^babygirl
Feb 2 2006, 14:14
Ооо, това с Лукас и Пейтън пак ще е нещо нагласено - не може така...уж обеща на Брук,че никога повече няма да я нарани...не не не не не , не може да бъде - това ще е някакъв монтаж...
ludoto_tedi
Feb 2 2006, 15:15
аз пък искам да е истина!и мисля че найстина ще има нещо щом дадоха онези моменти когато се целуваха....
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 2 2006, 03:15 PM)

аз пък искам да е истина!и мисля че найстина ще има нещо щом дадоха онези моменти когато се целуваха....
HEhh

моментите са ги дали точно за да ни объркат още повече ... според мен това е поредната долна инсинуация

няма нищо такова ... пък и Пейтън не би причинила отново толкова страдание на Брук ... ама да си призная въпрос на време е Пейт и Лукас да се съберат ... видяло се е че Брук е мн застрашена от отношенията им

...
П.С. малко ми е гадно за нея

ама сценаристите си знаят работата ...
100 % нищо не е станало м/у Люк и Пейтън,само са спали в едно легло.Обаче на брук ще и стане мн мн мн гадно.О,дано Лукас успее да й обясни
James towel keeper
Feb 2 2006, 17:50
QUOTE(mirka @ Feb 2 2006, 05:11 PM)

100 % нищо не е станало м/у Люк и Пейтън,само са спали в едно легло.Обаче на брук ще и стане мн мн мн гадно.О,дано Лукас успее да й обясни

И аз съм на същото мнение.. 100000% това е извадено от котекста

Нарочно го правят, а съм сигурна че може би просто са заспали, но нищо не е станало...

Откакто гледах 13 еп. и видях сценката когато Люк и Брук се скараха и Брук го попита какво чувства към Пейтън и той като и каза, че е привързан към нея и каза на Брук че я обичаа

Абсолютно съм сигурна че Лукас не би го направил
ludoto_tedi
Feb 2 2006, 17:57
е няма да стане в 14-ти на в 18-ти ще стане......знам че не е чесно спрямо Брук и че няма как просто така да отиде при Пейтън след като толкова време се бореше да е с Брук,но не знам!
The Black Dragon
Feb 2 2006, 19:19
Офф почна да става "Дързост и красота". Ако така ще се разменят помежду си постоянно ще е много тъпо! Не може ли да измислят нещо друго интересно ми се тия сапунени истории. Баси сладникавата боза дет почва да става OTH! Срамота! Да се вземат в ръце малко сценаристите
^Mim0zKa^
Feb 2 2006, 20:49
Хмммм да епизода 6те баде много хубав промото е заинтригува6то!Само ме е страх за тва дет го дадаха за Лукас и Пейтън ...и Брук

Малеее незнам оба4е...аз не вярвам да е вярно да са спали П и Л 6тото не може веднага след като е казал на Брук 4е я оби4а ии веднага да си легне сас Пейтън,няма да стане така според мен!Аа пак ако земе слу4айно да стане напрао незнам Лукас да са пази 6ото 6те има бой....ако я нарани пак така брутално!!!!
Нищо няма да стане межу Лукас и Пейтън. Не се страхуваите. В другото промо се вижда как Брук, Пейтън и Хейли се радват...явно са взели награда.
Промото както винаги цели да ни обърка.
Също Лукас и Нейтън вече ще се сприятелят отново
James towel keeper
Feb 2 2006, 21:33
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 2 2006, 08:49 PM)

Хмммм да епизода 6те баде много хубав промото е заинтригува6то!Само ме е страх за тва дет го дадаха за Лукас и Пейтън ...и Брук

Малеее незнам оба4е...аз не вярвам да е вярно да са спали П и Л 6тото не може веднага след като е казал на Брук 4е я оби4а ии веднага да си легне сас Пейтън,няма да стане така според мен!Аа пак ако земе слу4айно да стане напрао незнам Лукас да са пази 6ото 6те има бой....ако я нарани пак така брутално!!!!

Ох да...
А забелязахте ли че пускат едни кадри от първи сезон където Пейтън и Люк са в мотела, и после пускат кадри от новия епизод, където Брук отива... Според мен това е направо уловка, да си мислриш че са го направили

Но съм УБЕДЕНА че не са и Люк никога няма да направи същата грешка, особено както ти казваш след като е казал на Брук колко я обича!
rusi4kata^
Feb 2 2006, 22:00
Life_is_a_Bitch
Feb 2 2006, 23:18
QUOTE(rusi4kata^ @ Feb 2 2006, 10:00 PM)

от каде го знаете това - сигурно ли е. Аз лично много ще се разочаровам ако се случи защото след всичко през което минаха Лукас и Брук за да са заедно ще е много гадно ако накрая Лукас отново си се върне при Пейтън и нарани Брук. А и Пейтън ще постъпи ужасно спрямо Брук - да я предаде по такъв начин и то за втори път
belatriks
Feb 3 2006, 09:31
не мисля 4е лукас ще го направи отново с пейт слет толкова борба за брук малко се съмнявам. а това със стаята нищо не говори и друг път са били в една стая без да правят нищо освен да говорят така 4е..
---mod edit:Пиши на кирилица и прочети
Правилата на форума
James towel keeper
Feb 3 2006, 15:15
Ох хора, нз какво става, но сега прочетох едно инфо за епизода, в което пишеше, че Пейтън е съкрушена от смъртта на майка и и се присъединява към РЕйчъл докато Нейтън и Хейли са заедно в хотела...
Ето буквално:
Brooke is forced to grow up in a hurry when her trip to a New York City fashion show prevents her from attending an annual cheerleading tournament. Nathan and Lucas are influenced by the father of an old friend. Struggling with her mother's cancer, Peyton joins Rachel for a night of blowing off steam, and Haley and Nathan use their hotel room as the honeymoon suite they never had.
James towel keeper
Feb 3 2006, 15:26
QUOTE(rusi4kata^ @ Feb 2 2006, 10:00 PM)

18 епизод
Peyton got drunk and hooked up with Lucas, but Lucas doesnt, so won't hook up with her.
А също, сега пак изгледах промото, когато Брук влиза, Люк е с друхи нали? Което значи че нищо не се е случило...
Следващият епизод ще бъде много,много як.Хейлс и Нейт във вана

и едно не толкова хубаво събитие-Лукас и Пейтън(нали знаете,че и аз ги харесвам много ,но вече ми е трудно до си ги представя заедно),а и на Брук и стига повече да страда
http://theoc.free.bg/тука също го има трейлърчето ако някой не може да го дръпне като мене...
solenka
Feb 3 2006, 21:36
Ако Лукас отново реши да ляга с Пейтън..... е гати и пича дето е. Няма ли съвест тоя човек

А това за Нейт и Хейли в една вана.... ммммм суперррррр!
paynera
Feb 4 2006, 09:12
Хе! Общо взето Нейтън и Хейли пак ще направят епизода!!!

Тва е!!!
Хммм тъкмо изгледах промото и си мисля, че според цитата, който е дала James towel keeper тея сцени ще да са от 18ти или поне от доста серии след нашия 14ти.
Просто е невъзможно в 13ти Лукас се разлива през Брук колко я обича бла бла, а в следващия да изчука Пейтън или квот там ще правят.
Преди даже да прочета това цетат само по репликите на Пейтън когато се събужда си личи, че или е била яко фиркана и не помни кво се е случило или пък нещо друго е станало предната нощ и двамата са трябвали да легнат в едно легло.
Тва something goes too far хич не е за тая серия и даже ме съмнява много, че се отнася за Пейтън и Лукас.
Да не говорим, че по-голямата част от промото беше сглобено от предни епизоди.
Ей за тва ги мразя тея промота- гледам едно-дават друго
James towel keeper
Feb 4 2006, 12:40
^Mim0zKa^
Feb 4 2006, 13:12
Да и аз сам на това мнение 4е промотата са доста лажливи само 4е забелязахте ли 4е промото за 13 епизод ,което вси4ки смятахме за наи лажливо.....са6тност се оказа най вярно и вси4ко в него се слу4и !
divata_pe4urka
Feb 4 2006, 14:01
Добриутро на всички

Аз отскоро започнах да гледам сериала и вече изгледах всичките сезони дето ги има и мн му се радвам, но имам един вапрос за които много се извинявам предварително, ако вече има подобен пост, но аз не намерих. Та вапроса ми е следния - къде мога да откриа този 14ти епизод на 3ти сезон, заштото нито в арена, нито в другите сервери дето са дадени не мога да го откриа, навсякуде са до 13, а судеики по думите ви 14ти епизод вече е излязал. Нямам тарпение да го друпна, затожа не ме мразете за глупавия вапрос , а ми отговорете каде го има и обещавам да не задавам повече тупи вапросчета
айде сус здраве
James towel keeper
Feb 4 2006, 15:36
Здрасти!
Ами не можеш да го намериш, просто защото още не е излязъл

Но като излезе (в четвъртък) веднага ще го качат в арената
Devil^Rose^^
Feb 4 2006, 15:49
И аз съм на мнение че нищо не е станало между Пейтън и Лукас. Незнам погледа на Люк след като Пейтън се събужда по скоро означава "спокойни нищо не се е случило

"
Промото си е лъжливичко,със събрани кадри от различни моменти,но със сигурност след 18 епизод ще има нещо между П и Л.
Аман от този Лукас вече- с това размятане на двете с всеки сезон и на мен ми омръзна
Мъже какво да ги правиш
Нейтън в това отношение си е подобаващо изключение
Ще е интересно епизодче
divata_pe4urka
Feb 4 2006, 16:24
На мене сушто ми писна Лукас да си ги сменя като носни курпички....де що женско имаше и то е минало през Лукас xaxa

тои незнае какво иска тоя човек.....вупреки че мн му се радвам ( наи-вече на него) ако го видя на улицата няма да му простя, ноо все пак да реши с коя иска да буде и да вземе да се кротне!!!
rusi4kata^
Feb 4 2006, 19:53
QUOTE(divata_pe4urka @ Feb 4 2006, 04:24 PM)

Na mene sushto mi pisna Lucas da si gi smenq kato nosni kurpichki....de shto jensko imashe i to e minalo prez Lucas xaxa

toi neznae kakvo iska toq chovek.....vupreki che mn mu se radvam ( nai-veche na nego) ako go vidq na ulicata nqma da mu prostq, noo vse pak da reshi s koq iska da bude i da vzeme da se krotne!!!
Еми скоро сигурно ще реши

и искрено се надявам това да е Пейтън!!!писна ми това момиче да страда

нека най-после да я видим щастлива с някого до себе си,които няма да си тръгне или още по-лошо-да умре

макар че и Лукас е болен де,ама то тва е друг въпрос
P.S
divata_pe4urka пиши на кирилица,защото лудото_мими ще ти се скара
^Mim0zKa^
Feb 4 2006, 23:06
Мда...гадно е 4е така се полу4и в 1 сезон сас Пейтън,Лукас и Брук..но сега мисля 4е няма да стане така!!Искам да си е сас Брук..ама много искам!Пейтън наистина много страда и ми е много ма4но за нея(особено сега),но да не забряваме 4е и на Брук не и бе6е много леко,тя са6то изстрада доста!А доколкото Лукас ...ахах ако аз го видя на улицата...да забравят Б и П да го видят пак...ахаха остава си само за мен(ко трябва 6те го заваржа за стола..ама няма да го пусна) да бе....6ото около него няма да има няколко мутри4ки...
divata_pe4urka
Feb 5 2006, 15:17
значи ( 14. All Tomorrow's Parties; 3 season ) ще излезе този четвъртак така ли?
Devil^Rose^^
Feb 5 2006, 15:49
QUOTE(divata_pe4urka @ Feb 5 2006, 03:17 PM)

значи ( 14. All Tomorrow's Parties; 3 season ) ще излезе този четвъртак така ли?
По точно излиза всяка сряда нова серия обаче в четвъртак сутринта най-рано можем да си я изтеглим, някаде около 6 часа беше
fenka_lucas_i_brooke
Feb 5 2006, 16:11
ееее супер!Скоро!Вече и аз ви настигнах!Нямам търпение какво ще стане!
divata_pe4urka
Feb 6 2006, 15:06
fenka_lukas_i_peitan май си си сбъркала ника? Съдя по аватара ти, на който пише : Brooke and Lucas forever
fenka_lucas_i_brooke
Feb 6 2006, 15:21
QUOTE(divata_pe4urka @ Feb 6 2006, 03:06 PM)

fenka_lukas_i_peitan май си си сбъркала ника? Съдя по аватара ти, на който пише : Brooke and Lucas forever
имаш предвид че ника ми е за Пейтън Лукас а аватара пише за Лукас и Брук-така е!Ама в началото харесвах Люк и Пейтън но след тва стана обратното!И за това!Не че не си харесвам Пейтън!
divata_pe4urka
Feb 6 2006, 15:24
Ok, az samo otbelqzah. Inache ti si znaesh
fenka_lucas_i_brooke
Feb 6 2006, 15:26
еми какво да се прави!Има и такива моменти в които мнението ми е непостонно!Виж ако можех да си сменя ника сега щеше да пише fenka_lucas_i_brooke!!!
divata_pe4urka
Feb 6 2006, 15:27
Ок, аз само отбелязах. Иначе ти си знаеш.
П.П. изфинявам се за предния пост, че е на латинеца, стана без да искам
Уфф ще умра вече
нямам търпение
Не издържах и гледах клипче от новия епизод.
Вече нямам никакво търпение. Кийт и Карън ще са много забавни с Белия.
http://www.rucingular.com/onetreehill/one_...deo_pop_up.html
QUOTE(Nasi @ Feb 7 2006, 09:27 PM)

Не издържах и гледах клипче от новия епизод.
Вече нямам никакво търпение. Кийт и Карън ще са много забавни с Белия.
http://www.rucingular.com/onetreehill/one_...deo_pop_up.html 
Наси,отново мерси за линка

На мен ми спира постоянно,но успях най-накрая да го изгледам.
Определено ще е забавно
^Mim0zKa^
Feb 7 2006, 21:50
Аааа аз го изгледах..ахах много яко!Само как ги хва6та Белия Карън и Кийт..много са готинки

И тея трите сладуранки в колата са супер забавни!4акам с нетърпение 14 епизод
divata_pe4urka
Feb 8 2006, 14:59
леле и аз нямам търпение вече! Довечера или утре сутринта ще го качат в арената?
fenka_lucas_i_brooke
Feb 8 2006, 15:19
май бяха казали че утре сутринта!
^Mim0zKa^
Feb 8 2006, 17:17
Да!Утре сутринта кам 84аса някаде!Нямате тарпение...нали!Аз съ6то
fenka_lucas_i_brooke
Feb 8 2006, 20:28
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 8 2006, 05:17 PM)

Да!Утре сутринта кам 84аса някаде!Нямате тарпение...нали!Аз съ6то

ооооо от кога чакам!вече и аз нз!изгледах братче 3-те сезона на бързо щото ми беше много интересно и все още ми е!а сега като чакам направо от вътре ме човърка какво ще стане!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.