Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Sisterhood Of The Traveling Pants 2
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
hristin4e

The Sisterhood Of The Traveling Pants 2
Trailer
6 August 2008

Участват:

Amber Tamblyn

Tibby

America Ferrera

Carmen

Blake Lively

Bridget

Alexis Bledel

Lena

IMDB

снимки от филма:

Други:
vasinka_{P}
С голямо нетърпение го чакам тоя филм,надявам се че втората част ще е толкова готина и интересна колкото и първата mrgreen[1].gif biggrin2.gif
brooke_scott
първа част мн ми хареса, надявам се и с втората да е така xD и като гледам трейлъра съм почти сиг, че и втората част ще е страшно интересна, жалко само че няма да видим пак Mike Vogel ;[
ladysunshine
Трейлъра изглежда интересен, а и първата част беше добра. Плюс това и 4те са ми любимки, а заедно са супер сладки. чакам с нетърпение филма wink.gif
Jordan
чак се учудвам как са тръгнали да правят втора част на толкова плоскосюжетен филм.
дано тази част струва повече от предния. явно феновете на едни от най-популярните тийн идолки са се погрижили за високият му рейтинг...
djesito
Хмм струва ми се нещо много интересно и заинтригуващо.С нетърпение очаквам филмчето =)
Ice^Ice^Baby
ОО плс кажете ми името на първият филм? Със същите актриси ли е бил?
вече видях името....ще си го изтегля- изглежда ми мн интересен
ladysunshine
Остана още малко до филма... Някой знае ли дали ще го дават по кината в Бг rolleyes.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Aug 1 2008, 10:23) *
Остана още малко до филма... Някой знае ли дали ще го дават по кината в Бг rolleyes.gif

мм усещам как нещата отиват към Варна, ако ще го дават на кино, а аз силно се надявам biggrin2.gif
Marissa Cooper
Нямам търпение да излезе.
Гледах една реклама и ми се стори много интересен
secretk
Не ми се вярвa дa го дaвaт по кинaтa, товa не е особено смислен и интересен филм по мое мнение, единственото хубaво в него сa aктрисите(дaже не всичките ми хaресвaт).
Все пaк дaно 2-тa част си струвa гледaнето повече от първaтa, защото първaтa ми изгуби времето.
~RoRyYy~
Нямам търпение за този филм-дано и втората част е толкова добре колкото беше и първата.Аз лично обожавам това филмче...а и актрисите са супер отвсякаде-особено Алексис (h)
divata_airis
Като знам първата част какво ми причини (в добрия смисъл) само си представям втората. Много ясно, че ще го гледам, все пак в него играят един от любимите ми актриси - Аликсис и Амбър.
Катeто
Първата част не ме впечатли,беше доста бозаво и банално,но актрисите наистина са сладурани и трейлърът е интересен.Дано да е нещо добро,остават само два дена smile.gif
~RoRyYy~
даже и да не си фен на този тип филмчета( а аз съм-ГОЛЯМ и то) си струва да се гледа само заради актрисите.Нямам търпениееее! :р
*BringMeToLife*
суперрррррррррр =] 1вия на мен много ми хареса.. дано и продължението да си струва smile.gif
Ice^Ice^Baby
Има ли го някъде качен вече ?
fenkanabrooke
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Aug 13 2008, 10:41) *

Да, в Замунда. Цъкни тук smile.gif
brooke_scott
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 13 2008, 10:51) *
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Aug 13 2008, 10:41) *

Да, в Замунда. Цъкни тук smile.gif

това е първа част, не обърквайте хората biggrin2.gif втората май я няма още wink.gif
lori9bonboni
Гледах първия филм преди мнооого време и малко съм го забраавила, но беше много готин.С нетърпение очаквам да видя втората част... wub.gif
mischacoop
Хора, някоий да знае кога ще се качи втората част. За ся каквото и да сваля е fake angry.gif Ta ако някой намери нещо да каже 0106[1].gif
~RoRyYy~
Да,наистина-качен ли е някъде вече?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.