Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Shutter
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Marissa Cooper

Жанр : Трилър, Ужаси, Психо

Участват : Джошуа Джаксън, Рейчъл Тейлър, Мегуми Окина

Резюме : Младоженците Бен /Джошуа Джаксън/ и Джейн /Рейчъл Тейлър/ заминават за Токио, където е новата месторабота на модния фотограф. Семейството пристига няколко дни по-рано и наема вила, за да отпразнува за кратко своя меден месец. По време на една от разходите си в гората, двойката претърпява инцидент с колата, който довежда до смъртта на местно момиче.

След като възвръщат равновесието си, влюбените разбират, че няма и следа от тялото й. Те започват новия си живот в Токио, малко объркани от тази мистерия. В един момент Бен започва да забелязва странни неясни петна върху много от своите снимки. Джейн вярва, че мъглявините визуализират духа на жената, която са ударили на пътя и може би тя се връща да търси отмъщение.

Лично: Снощи го гледах и ми хареса.Не беше толкова брутален като "The Grudge", макар че пак имаше подобен замисъл.
ZuZka yeah
Аз го гледах онзи ден и много ми хареса. worthy.gif Самата идея за призрачните силуети, които се появят на снимките е много добра. 4.gif
До колкото знам оригинала на филма е японски и съм чувала, че е по - добър. wink.gif Само че опитите ми да го намеря си остават неуспешни... sad.gif
ViruZzZ
Филма е много добър. Актьорите се справиха чудесно, а японката дет се натискаше на младоженеца ми напълни душата XD
ПП. Така ли ми се струва или момичето беше умряло много преди да я блъснат O_o
Rock
Ами явно не си гледал целия филм. Да, момичето беш умряло преди да я блъснат и тя се върна да отмъсти на оня (съпругът на русата мацка). wink.gif
brooke_scott
Не беше зле филма, хареса ми. Историята беше интересна и актьорите ми харесаха и края беше мн як x] Иначе до края си знаех, че не му е чиста работата на нашия, ама ми се искаше да остане жив накрая (не че не остана де, ама мн гадно напрайха) и стана гадно, че се разделиха.
Sensimilla
На мен тайландската версия ми хареса повече. Може би, защото я гледах първа и като гледах американската знаех вече историята и не ми се стори толкова страшна и интересна.
mR.DiSCo
Перфектен филм!Гледах го на кино , супер е!
ioanka_vt
и аз го гледах преди 1 месец някаде много ми хареса мн интересен филм със страшни моменти, актьорския състав беше много добър .... а две думи интересен филм worthy.gif
Ледено_момиче
Готино филмчее mrgreen[1].gif
Bloody_Tears
Хубав е. Преди около месец го гледах и много ми хареса rolleyes.gif
sonyx
Аз па бях гледал Японската версия на филма (оригинала) и не останах с добри впечатления..
Иначе русата мацка си я бива
PayTon__
Гледах го вчера , но много тъпо завърши unsure.gif Ще има ли 2 част ?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.