Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Статия за OTH
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
rainbow`eyes
Здравейте!!!
Надявам се сте преживяли арктическите студове и сте прекарали добре ваканцийкатаsmile.gif)
Имам малко info за статията в Делта те (за тези, които са от ЕГ-тоsmile.gif). Аз поразпитах днес как стоят нещата и ми казаха, че от екипа на вестника много ще се радват ако им предложим материал за OTH. Но....по принцип трябва да е писана от някой от гимназията. А, и да не е много дълга. Та аз предлагам който може да напише нещо хубаво да не се стеснява biggrin.gif Надежда (от моя клас) каза да пратим статията на нея. Аз самата бих могла, но ще се въздържа.
1. Още съм на 1-ви сезон и не върви да изказвам мнение, въпреки че ме кефи сериала максимално
2. ами...стигат ми толкова изявите във вестника smile.gif
boy_07
явно в България най много фенове на Oth са повече от Пловдив!
аз съм от София!
във форума на www.theoc.free.bg съм написал една историйка...Може всички да напишеме по малко и един човек после да го редактира!!!Успех и после да разказвате какво се е случило...
ludoto_mimi
Ъъъъ.. не ви ли харесва това, което е писал Румен? Може малко да го поудължим(някой с талант, аз съм скарана с писане и литература) и ще го предадем. Някоя хубава снимчица ще сложим и, разбира се, източника ни - сайта. Защото, който и да седне да го пише не вярвам да стане по-хубаво от това, което вече имаме. Ако Румен е съгласен де... blush.gif 4.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 31 2006, 10:02 PM) *

Ъъъъ.. не ви ли харесва това, което е писал Румен? Може малко да го поудължим(някой с талант, аз съм скарана с писане и литература) и ще го предадем. Някоя хубава снимчица ще сложим и, разбира се, източника ни - сайта. Защото, който и да седне да го пише не вярвам да стане по-хубаво от това, което вече имаме. Ако Румен е съгласен де... blush.gif 4.gif

Tва дето аз съм го писал не става много за вестник, трябва да е нещо по литературно такова.. деда знам. Можеби ще е по-добре просто едно общо описание на сериала, както и авторското мнение за това защо го харесва, защо го препоръчва, защо мисли че ще се хареса на останалите и така.. както и за армията от фенове, която е изградила свое тайно общество за дискусии и клюки на тази тема в чата и във форума и тн.. Едно лично мнение на някой който учи в това училище, който да напише статийката в по такъв стил..
Electrum
Само да знаете че ако имате нужда от помощ за статията и аз съм насреща...Бих предложила даже ние които сме от ЕГ-то някой ден да се съберем някаде и заедно да сътворим нещо мисля че ще се получи най-добре пък и всички (които искат естествено) ще са взели участие така 13.gif
rainbow`eyes
и заедно да сътворим нещо мисля че ще се получи най-добре пък и всички (които искат естествено) ще са взели участие така

biggrin.gif съгласна съм smile.gif ще е от всички "форумци"
ludoto_mimi
Ми ок, кажете кога, къде и готово. wink.gif 4.gif
ThePinkDuck
Мисля че като лично мнение за сериала може да ползвате части от нещата дето сме писали в темата за нашата причина да гледаме филма , какво според нас е уникалното в него! Само предлагам ! mrgreen[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Аз също съм ЗА!С каквото мога ще помогна! 4.gif
KiD^ViCiOuS
аз съм за smile.gif ако мога да помогна с нещо..казвайте smile.gif
RoXXy_
еми супер, аре наистина да направим нещо...аз 100% искам да участвам 15.gif , само трябва да се разберем какво ще е...и кога ще е, ...и кой ще го пише...иначе тва дето го е писал FrAgMaKeR е мн.добро...пък и се съмнявам да трябва нещо по-литературно, защото 1.вестника до колкото съм забелязала не е такъв тип и 2.ако е някво такова сухарско никой няма да го чете... biggrin2.gif
бтв може да се вметне колко много верни фенове има сериалаsmile.gif
rainbow`eyes
Ейй, явно повечето са "за", което е хубаво! biggrin.gif

Видях че съм получила mail от делта те, където ме канят на работна среща или нещо такова. Чудя се дали да ходя, но ако някой от вас иска, само за информация, срещата е във Салон Виена от 19.30.
Та ако някой е свободен утре (като гледам май само аз съм 2-ра смяна 19.gif ) може там да се обсъди това за OTH
RoXXy_
QUOTE(rainbow`eyes @ Feb 1 2006, 08:37 PM) *

Ейй, явно повечето са "за", което е хубаво! biggrin.gif

Видях че съм получила mail от делта те, където ме канят на работна среща или нещо такова. Чудя се дали да ходя, но ако някой от вас иска, само за информация, срещата е във Салон Виена от 19.30.
Та ако някой е свободен утре (като гледам май само аз съм 2-ра смяна 19.gif ) може там да се обсъди това за OTH

еми аз малко не разбрах какво ще се обсъжда на тази среща biggrin.gif ...и по принцип по-добре да отидат няколко човека biggrin2.gif biggrin2.gif ...абе ако нищо не стане много ще се издразня...само аз ли проявявам интерес?! shocking.gif
Electrum
Олее хора имам чувството че супер много говорим ама нищо нямаме на лице.Та ако искате ,идват малко почивни дни сега,можем да се уговорим къде кога и как да се съберем и да измислим как ще се направи 4.gif ... Тва са само идеи ест.Оставям на вас да решите
ludoto_mimi
Ами само да уточним кой ден точно е удобен за всички... Иначе наистина съм заинтересована и ще помогна с каквото мога, само кажете 4.gif
Naghual
Кога излиза следващия брой на Делта ТЕ?
ludoto_mimi
QUOTE(Naghual @ Feb 6 2006, 10:10 PM) *

Кога излиза следващия брой на Делта ТЕ?

Хъъъ... Нака? huh.gif
Ами не се знае точно, но към края на месеца, след 20-ти... тогава май излиза.
Electrum
оОоОоО Накич и ти ли си към нас за статията 4.gif супер ....като изключим факта че с тази наша несериозност до никъде няма да стигнем unsure.gif
divata_pe4urka
искам да кажа че прочетох материала на boy 07 и по моя скромна преценка е разказано прекалено много от сюжета и то на 3те сезона. Според мен, ако ще се пише статия за вестник тя трябва да е доста по-кратка и само някои от наи-важните моменти да са загатнати, за да предизвикат по-голям интерес, а не да бъдат разказани всичките случки... Това е моето мнение... Не, че материала не е хубав, но според мен не е статия, която да представи накратко инфо за филма.
rainbow`eyes
Само да ви кажа, че ако искаме нещо да излезе за следващия брой, трябва до към събота да сме изпратили материала. Ако не, в следващия... dry.gif

Ако все още сте съгласни дайде да измислим нещо, все пак сме фенове biggrin.gif
ludoto_mimi
QUOTE(rainbow`eyes @ Feb 16 2006, 07:44 PM) *

Само да ви кажа, че ако искаме нещо да излезе за следващия брой, трябва до към събота да сме изпратили материала. Ако не, в следващия... dry.gif

Ако все още сте съгласни дайде да измислим нещо, все пак сме фенове biggrin.gif

Ами тези, които сме 9 и 11 клас можем да отидем утре след даскало в Студента, да речем, или в болницата на топличко да направим нещо, ако другите не са заети, разбира се... Но пък ти си 12 клас и тогава ти почват часовете... ако ти се пропуска даскало 18.gif 18.gif
KiD^ViCiOuS
аз съм за smile.gif
rainbow`eyes
Ами трябваше май по-рано да се сетим. Аз днес имах ЗИП първите 4 часа и можех да ги пропуна. sad.gif Аз ги пропуснах, де, но не е там въпросът. biggrin.gif
Иначе нямам нищо против вие да напишете нещо и после и аз ще си кажа мнението...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.