Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Warcraft 3 TFT ID
GGbit.info > Развлечение > Игри
setbg
За да се сваржа с некои сервер в жаркрафт ТФТ требва да сложа ИД на сервера на некакво си место.Кажете каде е тва место че се утрепах да тярсия и немога да намера каде е??
bLex
ако правилно съм разбрал искаш да играеш в батъл нет ..

eurobattle.net чети в форума и там има един пост how to connect :> това е от мен

п.п ако е нещо друго обясни по подробно
koko_threat
Търся най-новия пач за Уаркрафта обаче не мога да го намера мисля че е 1.21d обаче го няма никъде намирам само 1.21b плс дайте ми линк да си изтегла 1.21d или ако има и по нов.
Благодаря ви предварително worthy.gif
bLex
почти никой сървър не е за 121д а ако си с оригинален батъл нет ще ти го свали само :S
koko_threat
да оригинален съм но като го свали само бъгва играта а когато си го инсталирам сам става но имам само до 1.21b и.....
Хелпппп плссс
bLex
ем преинсталирай играта или виш в battle.net форума там пиши
Sharo
v122
долу си избери някой линк.................отстрани има Download now

мисля че първото щи свърши ралта...

ps. тва е последния пач....като версия...
koko_threat
видях го най-новия ама той е 6 мб и нищо не стана пффф
bLex
в сайта на близард още не са ги качили ... http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/pc/ или http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=20673
koko_threat
Инсталнах пачове всичко преинсталнах играта и виж какво ми изписва
CD-ROM Error
Frozen Throne was unable to find War3 .exe
Please make sure your game is correctly installed, and that your frozen throne disk is in your CD-ROM drive,and try again.
koko_threat
Било ми е преебано сдто rolleyes.gif shocking.gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif
Мерси worthy.gif Сега си ми върви идеално
koko_threat
Само още 1 въпрос!!
Верно ли че е ако имаш няколко оригинални сд кея за Warcraft 3 можеш да ги съединиш или нещо такова и ти излиза нов оригинален кей confused.gif
Ако има такава програма ми е кажете плс rolleyes.gif
Sharo
Цитат(koko_threat @ Jul 6 2008, 10:38) *
Само още 1 въпрос!!
Верно ли че е ако имаш няколко оригинални сд кея за Warcraft 3 можеш да ги съединиш или нещо такова и ти излиза нов оригинален кей confused.gif

пф често....кой та излъга пак....
koko_threat
Цитат(Sharo @ Jul 6 2008, 11:24) *
Цитат(koko_threat @ Jul 6 2008, 10:38) *
Само още 1 въпрос!!

пф често....кой та излъга пак....

Да объркал са е biggrin2.gif biggrin2.gif
koko_threat
Обаче сега ми се показа проблем който нз от кво на всякъде влизъм без Европата само там не ме пуска unsure.gif mad.gif mad.gif wacko.gif !!
Ето какво ми изписва :
Unable to connect to Battle.Net

You may be trying to connect to an invalid Battle.net server .If you are using a modem,you may need to manually connect to the Internet before connecting to Battle.net
Това ми излиза само на Европата в Азията и останалите ми влза mad.gif
Ако знаете от какво е помогнете благодаря предварително rolleyes.gif
4i4ko$
Най вероятно някои ти ползва сд кия и затова нете пуска.Ако имаш повече от 1 кеу може да ги комбинираш
но няма да може да играе PG(play game).
koko_threat
Не е от това знам какво ми изписва като някой ми послзва кея дори го заменям с другите ми кейове но няма подобрение изписва все едно че нямам интернет но в останалите ми влиза пфф защо точно европата ми бъгна - sick1.gif
bLex
може да е проблем от близзард
koko_threat
Цитат(bLex @ Jul 6 2008, 17:47) *
може да е проблем от близзард

Не знам но искам да ми се оправи dry.gif и преинсталвам игра но подобрение няма wacko.gif
koko_threat
Е не неще да се оправя и не ще mad.gif blink.gif
bLex
АБЕ НИЕ ДА НЕ СМЕ ТИ БЛИЗЗАРД ТУКА 4Е ДА ЗНАЕМ БЕ
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.