Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ~RoRyYy~
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Страници: 1, 2
~RoRyYy~
Име:Тереза Емилова Димитрова

Прякор:Тери,ТиТи,Титинкъ,Тити КецЪ(не питайте,дълга история,хахаха)

Години:Вече съм на 17,родена на 14 септември,от което се подразбира,че съм Девичка. smile.gif

Цвят на очи:Кафеви

Коса:Черна,форма-странна... biggrin.gif

Живея в:Гъза на географията (Ямбол)

Искам да живея в:Лондоннн(h)(h)(h) или Оксфорд.

Любими филми:Гледкам предимно сериалчета-"Gilmore Girls" 4.gif , "Gossip Girl" ,"90210", "Veronica Mars","Heroes","Supernatural","Greek","Bones","Hannah Montana","Degrassi TNG","True Blood";И от филмчетата любими ми са Карибски Пирати, Keith smile.gif , Step Up 2,Camp Rock,A Cinderella Story,Harry Potter,Mean Girls,The Notebook,A walk to remember,Taking 5,Wild Child,Picture This,Transporter,The Bank Job,Italian Job,Lord of the rings и мн мн мн други филми,голям маняк съм,но сега просто не се сещам за повече.

Музичка,която слушам:Mи аз съм малко на периоди,понякога слушам песнички от коренно разлчини стилове-стига песента да ми харесва. Но по принцип наи-често слушам Пънк и Поп-или нещо смесено между двете. В момента съм луднала по Jonas Brothers(убичамм ги!) направо сигурно и съседите научиха песните им наизуст,та както и да е.Други групички,които харесвам са ,Simple Plan,The Click Five,Fall Out Boy някой песнички на Blink 182.В последно време сам се запалила и по Three Days Grace.По едно време много харесвах Аврил Лавин и Рияна(даже на концерта и ходих-омг колко съм горда),но сега не чак толкова.Аммм,а да сега много ме кефи Майли Сайърс.Радват ме саундратците на Camp Rock.Кети Пери изгря в последно време и мн ми допада стила и.Преди бях луднала и по Sunrise Avenue.Aми това е доло-горе.Хич не харесвам Чалгата...но нямам нищо против хората които я слушат,както казват различни хора,различни вкусове.О,да другата ми болна тема-Хаусът..о не да не си мислите,че мразя Хаус,не не,нямам и нищо против ИСТИНСКИТЕ фенове...но не мога да понасям тези които всъщност не харесват самия стил ми го слушат щот "било модерну"...както и да е.

Книжки:обожавам да чета!Любими:Twilight,Хари Потър,Twillight,Дяволът носи Прада,Twilight,Гордост и Предрасъдъци,Twilight

Любим актъори:Robert Pattinson wub.gif wub.gif wub.gif Matt Czuchry blush.gif ,Jason Dohring,Milo Ventimiglia,Ed Wetwick

Любими актриси:Kristen Stewart,Alexis Bledel,Blake Lively,Kristen Bell

Малко общи приказки за мен:Обичам много неща:мама,семейството си,приятелите,дъждът,мирисът на море,полепналия пясък по ходилата ми...Обичам онези мързеливи дни,в който е прекалено горещо да се излезе и седиш в къщи с приятелка похапвате шоколадов сладолед,обсъждате момчета и гледате филм на ужасите.Обичам да ходя по магазините,обичам мирисът на бутик,обожавам обувките(като всяко момиче де)...обичам да съм екстравагантна и оригинална...обичам да пия кола с много лед на моето любило кафенце...обичам да седя на балкона когато е вечер и да се заслушвам в тишината..обичам да правя снимки...обичам британският акцент....обичам да говоря по английски и да използвам изрази като omg! omfg! bff idts x.0.x.0...обичам да се лигавя колкото и странно да звучи...обичам да рисувам с пръст по навлажнен прозорец...обичам розовия цвят...обичам аксесоарите,особено тези с пандели на тях....обичам онези дребни неща,който другите незабелязват,но въпреки всичко правят света по-красив...

Plamie
Здрасти първо! smile.gif
Много яко представяне си си направила.. харесват ми нещата които обичаш, имат някои общи с моите..
изглеждаш ми едно печено позитивно настроено момиче. smile.gif
~RoRyYy~
Хей,мерси много blush.gif blush.gif blush.gif
qwe123
И на мен ми изглеждаш много позитивна smile.gif И също така ми харесва последното изречение: обичам онези дребни неща,който другите незабелязват,но въпреки всички правят света по-красив... smile.gif Дано да има повече такива хора, които го правя това нещо smile.gif
fenkanabrooke
Много си ми симпатична. Супер си.smile.gifsmile.gif
~RoRyYy~
Иххх-изчервих се biggrin2.gif blush.gif rolleyes.gif
angel_girl
Ааа не бързай да се червиш.
Абе кефиш ме и мене. Някак си адски лъчезарна ми се струваш и ми харесва, че някои неща, които казваш, че обичаш са от онези малки моменти, които уж просто запълват деня. А всъщност без тях далеч нямаше да е толкова хубаво.
Абе радваш ме!
~RoRyYy~
Цитат(angel_girl @ Jun 25 2008, 00:39) *
...че някои неща, които казваш, че обичаш са от онези малки моменти, които уж просто запълват деня. А всъщност без тях далеч нямаше да е толкова хубаво.
Абе радваш ме!

Абсолютно вярно smile.gif Меррсиим biggrin.gif tongue.gif
moni_hs
Тити, изглеждаш ми мн позитивна и лъчезарна! smile.gif Страхотно представяне! Чак сега видях, че си имаш тема, но се радвам, че я открих, за да ти напиша нещичко... happy.gif По-добре късно, отколкото никога! biggrin2.gif Мн ме радваш, имаме доста общи интереси. Мн успехчета! smile.gif smile.gif
fenkanabrooke
И на мен си ми много симпатична, а и както каза Мони страхотно описание си направила. biggrin2.gif Пишеш много готини коментари. rolleyes.gif Всичко най- хубаво ти пожелавам и много успехи. smile.gif smile.gif
~RoRyYy~
Мерси много и на двечките. (хъгс) happy.gif
miim4eto
Цитат(~RoRyYy~ @ Jun 22 2008, 11:31) *
Любими филми:гледкам предимно сериалчета-"Gilmore Girls" , "Gossip Girl" , "Veronica Mars" и много други.
Музичка,която слушам:Simple Plan,Sunrise Ave,Rihanna...абе Punk&Pop
Книжки:обожавам да чета!Любими:Хари Потър,Twillight,Дяволът носи Прада smile.gif

Обичам онези мързеливи дни,в който е прекалено горещо да се излезе и седиш в къщи с приятелка похапвате шоколадов сладолед,обсъждате момчета и гледате филм на ужасите.Обичам да ходя по магазините
...обичам да правя снимки...обичам британският акцент....обичам да говоря по английски и да използвам изрази като omg! omfg! bff idts x.0.x.0...обичам да се лигавя колкото и странно да звучи...обичам да рисувам с пръст по навлажнен прозорец...обичам аксесоарите...обичам онези дребни неща,който другите незабелязват,но въпреки всичко правят света по-красив...

А аз се чудих защо мненията ни по повечето теми съвпадат...^^ Толкова общи неща :Х Само за розовия цвят можем да поспорим, но щом си си го харесала - твой си е избора wink.gif Иначе имам мн добро впечатление от мненията ти, често се засичаме в еднакви теми следователно имаш и добър вкус за филми(сериали) и музика така че само хубави неща мога да ти пожелая smile.gif
~RoRyYy~

Хахаха-спокс сега малко съм сменила розовото и експериментирам с сиво, синио и зелено smile.gif И на тебе само хубави нещица да ти се случват. happy.gif
miim4eto
Хехе сменила си го с повечето ми любими цветове. Един съвет - наблягай на зеленото ^^
~RoRyYy~
Цитат(miim4eto @ Sep 26 2008, 13:44) *
Хехе сменила си го с повечето ми любими цветове. Един съвет - наблягай на зеленото ^^

Хихихи това и правя-днес си купих една страшна туничка-потник синио-зелена...един такЪф мн странен цвят-мн ме радва,отдоло с една черна блузка с дълъг ръкав става супер! (sun)
bgy
Много ми хареса представянето. Според мен си страхотна, такива хора като теб се срещат рядко smile.gif
Marissa Cooper
Много си ми симпатична smile.gif
~RoRyYy~
Мерси много и на двамата smile.gif
Dжydж
Ти си един от първите форумци, които ми направиха впечатление. Може би, защото имаме общи интереси. happy.gif

Искам да живея в:Лондоннн(h)(h)(h)
Любими филми:гледкам предимно сериалчета-"Gilmore Girls" 4.gif , "Gossip Girl" , "Veronica Mars","Heroes","Supernatural","Greek"
Книжки:обожавам да чета!Любими:Хари Потър,Twillight,Дяволът носи Прада,Гордост и Предрасъдъци
Любим актъори:Matt Czuchry blush.gif ,Jason Dohring,Milo Ventimiglia,Ed Wetwick
Любими актриси:Alexis Bledel,Blake Lively,Kristen Bell

И съм напълно съгласна с bgy. happy.gif
~RoRyYy~
Цитат(Dжydж @ Sep 27 2008, 21:17) *
Ти си един от първите форумци, които ми направиха впечатление. Може би, защото имаме общи интереси. happy.gif

Любими филми:гледкам предимно сериалчета-"Gilmore Girls" 4.gif , "Gossip Girl" , "Veronica Mars","Heroes","Supernatural","Greek"
Книжки:обожавам да чета!Любими:Хари Потър,Twillight,Дяволът носи Прада,Гордост и Предрасъдъци
Любим актъори:Matt Czuchry blush.gif ,Jason Dohring,Milo Ventimiglia,Ed Wetwick
Любими актриси:Alexis Bledel,Blake Lively,Kristen Bell

И съм напълно съгласна с bgy. happy.gif

Хеййй (sun) мерси много,Стели(ако може)

П.С:Мн як подпис и аватар. worthy.gif
elitu
Невероятно представяне си си направила! Браво
Цитат(~RoRyYy~ @ Jun 22 2008, 10:31) *
Музичка,която слушам:Jonas Brothers,Simple Plan,Sunrise Ave,The Click Five,Miley Cyrus абе общо взето Punk N Pop

обичам онези дребни неща,който другите незабелязват,но въпреки всичко правят света по-красив...

4.gif Общо взето имаме еднакви интереси. Особенно в книгите и музиката. rolleyes.gif Много си ми сипматична и мн радваш с коментарите си.
Пожелавам ти мн усмивки и успехчета. bigarmhug.gif
~RoRyYy~
Мерси мн за милите думи,Ели.Пожелавам ти само хубави нешица. (хъгс)
*BringMeToLife*
Наистина много добро представяне .. радва много smile.gif
~RoRyYy~
Мерсиии 1236.gif
traiana
Хейй,здрасти biggrin2.gif ..Изглеждаш ми позитивен,мил и готин човечец! biggrin2.gif М/у и на мен ми викат Тити tongue.gif ..Много успехчета за напред и някой път можем да си пишем smile.gif ..
~RoRyYy~
Мерси за хубавите думи адашке tongue.gif Бих се радвала да си пишем.

Edit: Ъпдейтнaх си малку данните;D
traiana
Писахме сии (happy) ..Права съм била-супер си,адашчето мии (хъгсс x 10000) ..Супер ми е готинко да си пишем-мил,забавна,страхотна biggrin2.gif ..Айде и те чакам biggrin2.gif
lu~
Много година ми се струваш . :]]]

ps - май ми се падаш зет . 18.gif Щом Адето ми е сестра . 18.gif
badbaby22
И на мен ми изглеждаш много стабилна smile.gif И аз искам да живея в Лондон, ама.... не ни питат..
~RoRyYy~
Цитат(traiana @ Oct 13 2008, 09:12) *
Писахме сии (happy) ..Права съм била-супер си,адашчето мии (хъгсс x 10000) ..Супер ми е готинко да си пишем-мил,забавна,страхотна biggrin2.gif ..Айде и те чакам biggrin2.gif

Мерси сладуррр. (хъгггс) Нали знайш като станеш известен писател да си спомняш за мен. bigarmhug.gif.

lu~ Mи са мъж съм и ,тя още не го знай обачи-шът 16.gif И да знайш,роднините трябва да се подкрепяме. (rofl)

badbaby22 Thanks , а колкото до Лондон,взимам те и отиваме xD

badbaby22
Защо не качиш снимки :?
~RoRyYy~
Щот не искам да плаша хората.Hhuyxauyxa...biggrin.gif Ама айде от мен да мине ето едно ms:myspace.com/titinkb
lu~
Е ти си private. sad.gif
И аз имам рег. - може ли да ти пратя покана ? happy.gif
~RoRyYy~
lu~,давай насам. xD
Кокалчо
Тити-ти си страхотен човек-мила,хубава, ....малко досадна 10.gif Шегувам се!Ако има някой на тази планета ,който да ме познава толкова добре,то това си ти!Не знам какво щях да правя без теб!Много те обичкам мила моя откачена и ненормална приятелко!Добре,че те има ,че на кой щях да досаждам за моите любовни вълнения! biggrin2.gif И само за информация: I`m over him! blush.gif Love u so much smile.gif
~RoRyYy~
Цитат(Кокалчо @ Nov 19 2008, 20:23) *
Тити-ти си страхотен човек-мила,хубава, ....малко досадна 10.gif Шегувам се!Ако има някой на тази планета ,който да ме познава толкова добре,то това си ти!Не знам какво щях да правя без теб!Много те обичкам мила моя откачена и ненормална приятелко!Добре,че те има ,че на кой щях да досаждам за моите любовни вълнения! biggrin2.gif И само за информация: I`m over him! blush.gif Love u so much smile.gif

Изобщо не съм досадна пък! mrgreen[1].gif Ама за хубавата и милата си права,умната си забравила...и скромната biggrin2.gif
fenkanabrooke
Тити, Тутс biggrin2.gif Гледам вече съм писала, но като се замисля много глупав коментар. mrgreen[1].gif Ааа, досадна си, не бъди толкова скромна. 18.gif Шигувкам се само. 15.gif Много ме успокояваш като ми е кофти, нз действаш ми тонизиращо, ти си моят Redbull biggrin.gif и по въпроса за "pretty girl", ти си знаеш за какво говоря, не си права. biggrin2.gif
~RoRyYy~
Цитат(fenkanabrooke @ Nov 20 2008, 15:10) *
Тити, Тутс biggrin2.gif Гледам вече съм писала, но като се замисля много глупав коментар. mrgreen[1].gif Ааа, досадна си, не бъди толкова скромна. 18.gif Шигувкам се само. 15.gif Много ме успокояваш като ми е кофти, нз действаш ми тонизиращо, ти си моят Redbull biggrin.gif и по въпроса за "pretty girl", ти си знаеш за какво говоря, не си права. biggrin2.gif

Офелияяя emoticon1 (56).gif Ако аз съм твоя Redbull,значи си пристрастена към мен mrgreen[1].gif Ти пък си моя...а сок от кактус biggrin2.gif И да знаиш pretty girl-че мое,много съм си права по този въпрос,винаги съм права,даже когато съм седнала. 10.gif
traiana
Ехх,Титее..толкоз хора ти се подмазват бива ли,аз да не? biggrin2.gif ..Таа реших пак да ти пиша,колкото да ти напълня темичката xD [[ шегувкам се,нали ме знаеш ти.. ]] ..Таа,с всеки ден се уверявам,че много по-готинка отколкото съм мислила biggrin2.gif emoticon1 (56).gif ..Ааа и да знаеш,на теб ще ти запазя първия си автограф,като стана известна 18.gif [[ пак се шехувам,нали сме си забавните Тутита 18.gif ]] ..
~RoRyYy~
Титс,не ми се подмазвай....никога няма да забравя обидата която ми нанеси...принцеси... 16.gif

Моито МАКАРОНЧЕ...мерси за хубавия коментар(хъгс)
ZuZka yeah
Мило и общително момиче. smile.gif
K1llerAngel
А снимка .. ?!
fenkanabrooke
Не смее да се покаже, страх я е да не уплаши хората. biggrin2.gif
~RoRyYy~
Цитат(ZuZka yeah @ Nov 24 2008, 20:25) *

Мерррси blush.gif

Крис е права,не искам да съм виновна за множеството инфаркти които ще приченят снимките ми,но ако има смелчаги,по-рано в темата съм дала мс: myspace.com/titinkb
fenkanabrooke
Цитат(~RoRyYy~ @ Nov 25 2008, 12:00) *
Цитат(ZuZka yeah @ Nov 24 2008, 20:25) *

Мерррси blush.gif

Крис е права,не искам да съм виновна за множеството инфаркти които ще приченят снимките ми,но ако има смелчаги,по-рано в темата съм дала мс: myspace.com/titinkb

Титсе
, ние така с по - интересната външност трябва да се подкрепяме. Шегата на страна, много си яка, просто ми е омръзнало от такива коментари, ю ноу ай лофф ю, Ана - Мария. emoticon1 (56).gif
Pearly_girl
Яяя, ти си ми в приятелите в MySpace biggrin.gif
badbaby22
Абе все се каня да те питам защо се пишеш Rory rolleyes.gif Просто любитство
ZuZka yeah
Обяснила е в темата за никовете. rolleyes.gif
~RoRyYy~
Цитат(ZuZka yeah @ Nov 28 2008, 20:29) *
Обяснила е в темата за никовете. rolleyes.gif

Така е,Зузе worthy.gif

А иначе,никът ми идва от любимия ми сериал Gilmore Girls. smile.gif
moni_hs
Титинцето ми, откога е съм ти писала в темата?! shocking.gif Страхотно момиче, уникален характер си, обожавам да си пиша с тебе, особено когато се лигавим... biggrin2.gif mrgreen[1].gif Много добре ме разбираш и ме зарибяваш все по хубави работи! happy.gif ILY emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.